ceturtdiena, 2017. gada 13. jūlijs

Dziedniece Madara ierāda, kā sajust otra nodomus un veikt elpošanas meditāciju

Vēders ir komunikācijas un spēka centrs. Ar tā dēvēto saules pinumu iespējams just attieksmi. Caur saules pinumu nāk it kā kabelīši jeb gaismas diegi, kas veido savienojumus ar citiem cilvēkiem. Tas var palīdzēt saprast, kāda ir konkrētā cilvēka attieksme pret tevi.
Iztēlojies viņu sev pretī un centies ar saules pinumu just, vērot, kādas sajūtas rodas. Ja kļūst silts, gluži vai burbuļo, saules pinums it kā atveras, cilvēkam ir tīrs nodoms.
Bet citreiz jūt, ka iekšā it kā mez
...glojas, spiež, gandrīz vai vēmiens nāk, tātad attiecībās der būt piesardzīgam.
Nelāgās enerģētiskās saiknes iespējams apgriezt, nocirst. Iztēlojies, ka rokā turi gaismas zobenu. Ar to pārcērt saikni starp sevi un to cilvēku, tad ielaid to zemē.
Zeme veido it kā kristālisku režģi, kas līdzinās dzīvības ziedam, tajā enerģijas tiek transformētas.

Dziedniece Madara ierāda, kā sajust otra nodomus un veikt elpošanas meditāciju


http://veselam.la.lv/2017/07/12/dziedniece-madara-ierada-ka-sajust-otra-nodomus-un-veikt-elposanas-meditaciju/

“Ikvienam ir vērts skatīties ārpus tā, kas ir acīm redzams,” saka dziedniece Madara Bunte. Jaunā sieviete atkal dzīvo Latvijā, atgriezusies pēc septiņu gadu posma meditācijas skolā Itālijā, kur mācījās pie sava garīgā skolotāja, šamaņa Tonija Samaras.
Elpošanas meditācija
Vērtīga ikdienas sastāvdaļa ir meditācija, joga vai pastaiga dabā. Madara to salīdzina ar skatīšanos duļķainā ūdenī, kam grūti redzēt cauri. Ja izmanto kādu no šīm praksēm, duļķes pamazām nosēžas, visu ieraugi daudz skaidrāk.
Lūk, vienkāršs meditācijas veids, kā fiziskā veidā līdzsvarot sevī sievišķo un vīrišķo enerģiju, harmonizēt smadzeņu puslodes. Meditācija īpaši noder, ja esi dzīvē apmaldījies, nezini, ko īsti gribi darīt.
Apsēdies taisnu muguru (“šķībos plauktos grāmatas neliek, jo tās sagāžas”), ar īkšķi aizspied kreiso nāsi un ieelpo pa labo, tad ar tās pašas rokas vidējo pirkstu aizspied labo nāsi un izelpo pa kreiso. Tad tāpat ieelpo pa kreiso un izelpo pa labo. Turpini šādi elpot vismaz piecas minūtes. Vislabāk to darīt no rīta, kamēr prāts vēl snauduļo, nav tik aktīvs.
Ja gribas vēl paelpot, var iztēloties, ka līdz ar ieelpu tevī ienāk balta gaisma – ar nodomu, ar sajūtām –, tā ieplūst smadzenēs un rada jaunus neironu savienojumus.
Izelpo ar svarīgu domu: es mainos.
Meditāciju pabeidzot, lēnām un maigi noliec galvu. Šādi tiek sūtīts impulss, lai notiek transformācija.
Vingrinājums ar saules pinumu
Vēders ir komunikācijas un spēka centrs. Ar tā dēvēto saules pinumu iespējams just attieksmi. Madara tēlaini salīdzina, ka caur saules pinumu nāk it kā kabelīši jeb gaismas diegi, kas veido savienojumus ar citiem cilvēkiem. Tas var palīdzēt saprast, kāda ir konkrētā cilvēka attieksme pret tevi.
Iztēlojies viņu sev pretī un centies ar saules pinumu just, vērot, kādas sajūtas rodas. Ja kļūst silts, gluži vai burbuļo, saules pinums it kā atveras, cilvēkam ir tīrs nodoms. Bet citreiz jūt, ka iekšā it kā mezglojas, spiež, gandrīz vai vēmiens nāk, tātad attiecībās der būt piesardzīgam.
Nelāgās enerģētiskās saiknes iespējams apgriezt, nocirst. Iztēlojies, ka rokā turi gaismas zobenu. Ar to pārcērt saikni starp sevi un to cilvēku, tad ielaid to zemē. Zeme veido it kā kristālisku režģi, kas līdzinās dzīvības ziedam, tajā enerģijas tiek transformētas.

Dziednieces Madaras Buntes pārdomas un ieteikumus labākai dzīvei ir iespējams lasīt žurnāla 36,6 °C jūlija numurā vai tā elektroniskajā versijā.