piektdiena, 2017. gada 21. jūlijs

22.jūlijs – 3.augusts – 2017 - Maiju kalendāra colkins - Viļņa apraksts_2vilnis_Z_vilnis_IX_Ahaw_KIMI


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.






Ziemeļu vilnis

Ix – Ahaw – Kimi

22.jūlijs – 3.augusts   2017





22.jūl.
Ix 1
23.jūl.
Men 2
24.jūl.
Kib 3
25.jūl.
Kaban 4
26.jūl.
Etznab 5
27.jūl.
Kawak 6
28.jūl.
Ahaw 7
29.jūl.
Imix 8
30.jūl.
Ik 9
31.jūl.
Akbal 10
1.aug.
Kan 11
2.aug.
Chikchan 12
3.aug.
Kimi 13





Ziemeļu vilnis

Ix – Ahaw – Kimi

22.jūlijs – 3.augusts   2017





Baltā burvja, baltā jaguāra un dimantu pārtapšanas par briljantiem vilnis ir sācies.

Šis ir Ix vilnis un šis vilnis visu pacels pilnīgi jaunā kvalitātē.

Sākas vilnis ar Ix enerģiju, kura ir šodien, viss tiks slīpēts, pulēts un gaisā virmos neliela berze ik uz soļa.

Šī berze izcels gaismā nepilnības, kuras caur sajūtām sajutīsim un caur darbību ieraudzīsim.



Kad nepilnības tiks ieraudzītas un apzinātas mūsos, veidosies liela pārliecība, ka no tām ir jāatbrīvojas un jau ar Etznab enerģiju mēs tās griezīsim nost, lai notiktu transformācija un mūsos ienāktu daudz vairāk gaismas, atklāsmes un izpratnes.

Lai nāktu atklāsmes, izpratne un ienāktu mūsos gaisma - ir jādomā par to, ko mīlam, jādara tikai tas, ko mīlam un ja pat darīsim to, ko nemīlam, tad caur darbību sapratīsim - kā patiesi gribam.



Izprotot, kā gribas - mūsos modīsies griba to realizēt. Un izpaužot šo gribu - garīgais spēks sāks visu kustināt.

Lai kustība būtu veiksmīga, mums jāmāk palaist vaļā, jāmāk atbrīvoties no bailēm un palaist vaļā to, kas nokalpojis, to - kas mūs ierobežo un padara nebrīvus.



Ja spēsim palaist vaļā un kļūt brīvi, mēs sajutīsim plašo un bezgalīgo potenciālu, kuru brīvība spēj dot Mēs sajutīsim to, ko no sirds vēlamies!

Kad sirdi atbrīvosim no prāta kontroles, kuru prāts tur dēļ tā, ka baidās - šīs dziļās sajūtas radīs mūsos prieku, atklāsmes un nesīs atziņas, un atjaunosies mūsos enerģija, atjaunosies kāds pirmatnējs un sen aizmirsts stāvoklis, kurā kādreiz esam bijuši.

Šis prieka brīdis modinās mūsos gribu iedzīvināt savā dzīvē to, kas bija aizmirsts un pirms laika pazudis.

Caur to, ka iedzīvināsim to, ko vēlamies, sāks aiziet viss vecais un nevajadzīgais. Un ja atmetīsim to, kas lieks, tad pacelsimies jaunā līmenī.

Katram no mums šis vilnis var izpausties nedaudz savādāk, taču visiem šis vilnis būs kā siets vai filtrs, kurš atsijās visu lieko. Var teikt, ka šis vilnis izpaužas kā vējdzirnavas. Vējdzirnavās dzirnakmeņi maļ graudus miltos, tad tos izsijā un attīra no liekā - izsijā nesamalušos graudus un aizslauka tos prom. Vējš ir tas, kas to visu kustina un palīdz pacelt graudu pilnīgi jaunā līmenī, jau daudz smalkākā līmenī un jau ar pilnīgi citu pielietojumu.



Tāpat šis vilnis, kā vējdzirnavas pacels jaunā līmenī gan mūs, gan mūsu idejas, kuras vēlamies realizēt. Mēs būsim kā graudi, kurus pārvērš smalkos baltos miltos.



Šajā vilnī pacietība, neatlaidība un sīkstums būs labākie draugi! Izbaudīsim šo vilni ar apziņu, ka jau pēc trīspadsmit dienām mēs visi būsim pilnīgi citi cilvēki un šis process bez berzes, spriedzes un nepatīkamām sajūtām - nevar ar mums to izdarīt.

Ir sācies jauns vilnis! Vilnis, kurš pilnveidos mūsu gribu un pilnveidos mūs pašus ceļā uz mērķi.

Šī viļņa galvenā tēma ir pilnveidošanās, un augstākā izpausme ir prieks. Tamdēļ mums ir jāpilnveidojas ar prieku un jāpriecājas par to, ka sanāk kļūdas un nepilnības, jo tieši šīs kļūdas ir tās, kas mūs pilnveido.



Ix enerģija ir mistiska un maģiska enerģija, kas padarīs šo vilni mistisku un brīžiem pat neizprotamu.

Šī viļņa galvenā tēma ir pilnveidoties, griezt nost sev lieko un nevajadzīgo, kļūt brīviem un ļauties Dieva dotajiem impulsiem, kuri vedīs mūs uz mērķi, un, lai paceltos jaunā līmenī, mums nāksies palaist visu vaļā un beigt šo vilni pilnīgā bezsvara stāvoklī. Bezsvara stāvoklis būs no tā, ka pilnīgi visu palaidīsim vaļā, lai sajustu to, ko patiesi gribam. Šis bezsvara stāvoklis ir tas, no kā sākas viss jaunais un tas visvairāk būs izjūtams uz šī viļņa beigām.



Šajā vilnī stabilitāti mums dos pārliecība par sevi, griba uzsākt ko jaunu un virzīt to uz realizāciju, kā arī iedzīvināt savas idejas. Tātad, lai justos stabili, mums ir jāgrib un jādara tas, ko gribam.



Šī viļņa darbība savā ziņā ir pasīva, jo darbībā ir Dienvidu enerģija. Tas nozīmē to, ka šajā vilnī mums ir tikai jāierauga rezultāts un tas jau sāks tapt. Svarīgi būs it visā ieraudzīt patiesību un piepildīt to ar mīlestību tā, lai pašam un citiem ir liels prieks un gandarījums. Komunikācija šajā vilnī notiks caur sajūtām - mēs jutīsim labāk apkārtējos un visu to, ko varam un nevaram teikt, ko varam darīt un ko nevajag darīt – it viss, saistīts ar apkārtējo pasauli, cels mūs spārnos, ja ļausimies savām sajūtām.



Šajā vilnī pilnveidosimies, ieraudzīsim patiesību, lai nogrieztu lieko un atbrīvojušos vietu piepildītu ar mīlestību, kura dos mums brīvības sajūtu it visā un tas mūs iepriecinās un atjaunos mūsos enerģiju, lai mēs spētu palaist visu vaļā un atbrīvotos no visa liekā, kas traucē mūsu dzīvē.



Šī diena apkārtējā pasaulē ietekmēs it visu, tamdēļ pacelsimies spārnos un lidosim uz to vietu, kur gribam būt savās sajūtās! Ļausimies sajūtām un nedomāsim ar prātu, kas ir vai nav pareizi, atstāsim visus vecos uzskatus un ierobežojumus pagātnē, lai ielidotu jaunā tagadnē! Un iesāksim gadu ar patiesības liesmu savā sirdī! Viss gads būs patiesības gads, kas izgaismos it visu tumšo un atnesīs patiesību it visās tēmās! Tamdēļ būsim patiesi pret sevi katrā darbībā un viss gads nesīs patiesību katrā mirklī un situācijā!

Mīlēsim sevi un piepildīsim savu dzīvi un visu ap sevi ar tīru, gaišu un siltu mīlestību, lai pilnveidošanās un attīstīšanās nebūtu tik skarba un nepatīkama. Dzīvosim un izdzīvosim šo vilni ar prieku, un viss notiks.



Jauns gads un jauns lidojums – ļausimies celties spārnos un mīlēsim sevi ikkatrā dienā, stundā, minūtē un sekundē! Un lidosim tajā virzienā, kurā sirds mūs ved!





Ix 1





Ix enerģija

Pirmā diena laika plūsmā ir diena, kad visi procesi notiek mūsos! Enerģija, caur kuru uzsākas šis vilnis un enerģija, kura nosaka viļna tēmu, ir IX enerģija.

Pirmajā dienā visi procesi notiek mūsos un mūsos rodas jauns sākums - sākums tēmai, kuru risināsim.



Šodien ir jāsavienojas ar sevi un savu mērķi, lai virzītos uz priekšu. Ix enerģija ir pilnveidošanās, jaguārs, baltais burvis, pacelšanās jaunā kvalitātē.

Šī diena un šis vilnis mūs pilnveidos un slīpēs. Slīpēšanu vislabāk varēs izjust šodien, kad aktīva ir pati Ix enerģija. Un izjutīsim to kā sevis slīpēšanu - slīpēsim no sevis ārā visas šaubas, bailes un visas citas lietas, kas mums traucē doties uz priekšu. Ix enerģija ir tā, kura sev pārmet un sevi grauž par to, ka kaut kas sanāk vai nesanāk, taču ir jāņem talkā prieks, kas ienes ikkatrā dzīves situācijā prieku un gandarījumu!

Ix enerģija mūs slīpēs no iekšpuses un liks mums pilnveidoties! Ja mūsos ir šaubas, tad tās izlīdīs uz āru, ja mūsos ir bailes, tad arī tās izlīdīs ārpusē! No mums šī Ix diena izcels uz ārpusi visu to, ko var noslīpēt un uzspodrināt. Šodien sajutīsim sevī visus līdzenumus un nelīdzenumus, kurus gribēsies noslīpēt, taču to nevar darīt bez mīlestības pret sevi, jo citādi varam aizslīpēt prom ko vajadzīgu.



Šis vilnis un šī diena mūs pilnveidos un galvenie pilnveidotāji būsim mēs paši sev. Šajā vilnī ir svarīgi visas iekšējās domstarpības un pretrunas nolīdzināt, citādi tās būs tās, kuras grauzīs visu vilni.



Ix mūsos noslīpēs visu lieko un nevajadzīgo, ja vien ļausimies! Šai enerģijai ir jāļaujas un jāpieņem lēmumi caur mīlestību pret sevi, lai mēs taptu noslīpēti par daudz spožākiem un mirdzošākiem dimantiem!

Tā kā Ix ir Ziemeļu enerģija un to vada Dievs, tad ļaušanās un priecāšanās ir šī viļņa un dienas atslēga!

Lai vai kas notiktu – ir jāpriecājas! Lai vai kas uzpeldētu no mūsu dziļumiem – tas ir jāpieņem! Lai vai kur mēs apzināsimies, ka mums ir jāpilnveidojas – darīsim to ar prieku un ņemsim talkā visas savas zināšanas, ko esam ieguvuši līdz šim! Šī diena izcels gaismā mūsu bailes un visu to, kas ir jāpilnveido, lai mēs paceltos jaunā līmenī, tamdēļ vērosim sevi un to, kas notiek ap mums un mūsos!



Ix enerģija it visās lietās un dzīves situācijās ienes mistisku un maģisku noskaņu – viss var šķist noslēpumains un neizprotams, taču tas tikai tamdēļ, lai mēs apzinātos, ka pastāv arī kas cits, izņemot tas, ko mēs redzam ar acīm un spējam sajust ar savu tausti!

Ix enerģija mūsos ver vaļā noslēpumus, kas prātam ir netverami, taču dvēselei tas ir prieks un gandarījums! Tamdēļ vērosim šo dienu un ļausimies šai noslēpumainajai enerģijai, kas mūs pilnveido un paaugstina mūsu kvalitāti, lai mēs taptu vēl mirdzošāki un spējam caurvadīt sevī vēl vairāk gaismas.



Ieskatīsimies sevī un ieraudzīsim katrs sevī to noslēpumu, ko mēs nesam savā sirdī un dvēselē! Aizceļosim prom no šīs realitātes un laika – un mūsos atvērsies noslēpums, kas atvērs pavisam citu pasauli!





2 Men





Ziemeļu vilnis – Rietumu diena – 2 Men – Ērglis, Visuma tīklojums, Zirnekļa tīkls, Perspektīva, kopskats un plašs skatījums!

Otrā diena laika vilnī ir diena, kura parāda to, caur ko mēs varam mijiedarboties ar apkārtējo pasauli šajā vilnī. Aktīvā enerģija ir Men - ērglis, makrokosmoss, Visuma vienotais lauks, apziņas paplašināšana, plašas sajūtas, intuīcija, plašs skatījums, zirnekļa tīkls.

Šodien aktīva ir Men enerģija un tas nozīmē, ka apkārtējo pasauli ir jātver caur sajūtām! Ir jāsajūt, kur doties un kur nē, ir jāsajūt katrā jautājumā atbilde.

Lai arī Men enerģija atrodas uz prāta diagonāles - šodien nevajadzētu lēmumus pieņemt ar prātu, ir jāpaļaujas tikai uz savām intuitīvajām sajūtām.



Tā kā Men ir ērglis, tad šodien visās aktīvajās tēmās ir jāpaceļas virs visa un jāpaskatās uz to, no augšas. No augšas viss izskatās krietni savādāk! Ja paskatāmies uz lietu būtību no daudz plašāka skatījuma, tad ir iespējams ieraudzīt perspektīvu un patiesību, uz kurieni varam doties.



Ērglis rāda mums to, ka ir jāpaceļas spārnos un jāskatās uz visu ar plašāku skatu, jo pilnīgi viss ietekmē pilnīgi visu šajā Visumā un no plaša skatījuma mēs to varam ieraudzīt.



Men ir enerģija, kura savieno visu, jo Men ir makrokosmoss un Visuma vienotais lauks, kas nozīmē, ka visi esam vienoti un vienlaikus jūtam pilnīgi visu Visumu, tikai esam izvēlējušies nejust. Sajūtas ir tās, kuras ved pa pareizo ceļu un ja atveram savas sajūtas un ļaujam sajust sevī Visumu, tad spējam tās izmantot kā garīgā ceļa kompasu, kurš vienmēr ved tur, kur vajag. Tā kā viss ir vienots un Men dienās pasaule parāda, kā virzīsies attīstībā turpmāk, tad šajās dienās notikušie notikumi ietekmē pilnīgi visu un parāda to, kas pēc laika notiks pasaulē globālā plānā.



Pirms 40 dienām bija 1 Men diena, kad sabruka veikals un turpināja pasaulē brukt jumti - tas aizgāja kā domino kauliņu brukšana domino spēlē. Šodien ir 2 Men diena, kura parādīs, ko esam mainījuši savā dzīvē un uz kurieni tagad mēs esam uzņēmuši kursu, kur tagad dodamies pēc sava sajūtu kompasa.



Tā kā visi šodienas notikumi ietekmēs visu turpmāko dzīvi, tad šodien varam pavērot to, kas notiek mūsu dzīvē, kas notiek apkārtējā pasaulē. Tas, kas notiks apkārtējā pasaulē, parādīs to, kāds būs nākamais gads pasaulē.

Men enerģija mūs pacels spārnos, ja ļausimies savām sajūtām un darīsim visu caur mīlestību pret sevi.

Pacelsimies šodien tik augstu, cik vien varam un no turienes arī vērosim un dzīvosim visu nākamo gadu.



Būsim brīvi kā putni, būsim kā kalnu ērglis, kurš lido augstu augstu kalnos un redz visu pasauli no augšas.

Pasaule ērgli ietekmē maz, taču ērglis pasaulē var ietekmēt jebko un dara tikai to, ko jūt. Sajutīsimies kā ērglis un ieraudzīsim dzīvi viņa acīm un lidosim tur, kur jūtam – tur, kur sajūtu kompass mums rāda ceļu.



Šodien otrā viļņa diena - diena, kuras potenciālu varam izmantot, ja izmantojam Men enerģijas spēku:)

Tā kā Men ir tas spēks, kas savieno visu Visuma tīklojumu un atliek tik piedurties vienā punktā...kā izkustas viss tīkls, tad šodien un šajā vilnī viss, kas notiek pasaulē - ietekmēs it visu:) pasaule caur šīs dienas notikumiem iekustinās šo Tīklojumu - un sajūtas ir tās, kas mūs vedīs...

Sajūtas un intuīcija ir tās, kas mums šajā vilnī ir jāliek lietā mijiedarbojoties ar pasauli, un sajūtas mums ziņo, kas un kā varētu būt, kā arī no kurienes tas viss nāk.... Sajūtas ir tās, kas ziņo par lietu un notikumu būtību, atliek tikai tajās klausīties!

Šī ir diena, kuras potenciālu spējam izmantot, ja lidojam visam pāri un vadamies pēc sajūtām. Un ja spējam mainīties līdz ar pasauli, tad spējam savu lidojumu veidot skaistu un patīkamu!



Šodien satiktie cilvēki, jebkuri notikumi, situācijas un jeb kas, kas notiek - izkustina šo Zirnekļa tīklu mūsu apkārtējā pasaulē... Tamdēļ uzticēsimies sajūtām un lidosim līgani... Klausīsimies sajūtās, jo it visam šajā vilnī ir kāds noslēpums!



Ix vilnis ir noslēpumains un it viss, kas notiek šajā vilnī apkārtējā pasaulē un mijiedarbībā ar to - ievibrē tīklu...

...tīklu, kas vieno pagātni ar tagadni un nākotni!

Lai gaisīga un sajūtām bagāta diena:)





3 Kib





solis jāsper patiess... un viss izgaismosies patiesības ugunī

Ziemeļu vilnis – Dienvidu diena – 3 Kib – Pūce, Alķīmiskā uguns, Piedošana, Atbrīvošanās, Grifs.

Trešā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo to, caur ko darbosimies šajā vilnī un atspoguļo tās darbības, kuras nesīs rezultātu.

Šodien aktīvā enerģija ir Kib - alķīmiskā uguns, patiesības liesma, pūce, grifs, vieds sirmgalvis, bezbailīgais kareivis, piedošana, atlaišana un analīze.



Ar visiem šiem simboliskajiem nosaukumiem un pašu šo enerģiju ir sācies šis jaunais 2014.gads. 2014.gads ir dzimis Ix vilnī 3 Kib enerģijā, kas nozīmē to, ka šīs enerģijas aprakstu var attiecināt uz šo gadu.

Ja pagājušo 2013.gadu uzsākām ar Ok vilni un 2 Chuwen enerģiju, un gads bija dzimis Rūķa enerģijā, kura padarīja šo gadu krāsainu un interesantu, mācot dzīvi uztvert daudz vieglāk, kā arī radoši uzsākt apkārtējā pasaulē ko jaunu.



Tad šis gads sākas zem patiesības tēmas. Šajā gadā gaismā nāks patiesība un zināšanas izgaismos tumsu, Visuma gudrības un Visuma zināšanas piepildīs mūsu dzīvi aizvien vairāk un vairāk. Tumsa atkāpsies, jo tur, kur ir gudrība, viedums un zināšanas, tur tumsa nespēj pastāvēt - tā mūk ko kājas nes !



Kib enerģija ir alķīmiskā uguns, kura savieno un atdala elementus vienu no otra tā, lai enerģija kļūst izmantojama! Vai tā būtu elektrības transformācija gaismā, vai vaska transformācija gaismā, vai mūsu pieredzes transformācija atklāsmēs.

Kib ir tas, kurš izgaismo patiesību un no visa izvelk esenci un pārvērš to zināšanās.



Kib šodien un šajā gadā dos to patiesības liesmu, kura ir vajadzīga, lai mēs ieraudzītu patiesību it visā, ko darām, ar ko saskaramies un ko radām. Kib izgaismos visas tumšās puses, kuras līdz šim ir slēptas ēnas pusē, kur gaisma līdz šim nav iespīdējusi. Šī enerģija iedos mums to enerģiju, kura ir nepieciešama, lai mēs ieraudzītu patiesību, piedotu sev visu un apkārtējiem visu, un palaistu vaļā to, ko esam tik ilgi sevī kā sāpi nesuši sev līdz.

No katras situācijas šodien un visu šo gadu mums ir jāpaņem tikai atklāsme, nevis jānes līdzi visa situācija ar visu emocionālo smagumu! Kib ir tā enerģija, kura izgaismo visas situācijas, izvelk esenci, no kuras paņem tikai atklāsmi un pārējo sadedzina un pārvērš gaismā un siltumā.



Šī diena un šis gads būs aktīvs tieši tēmās, kurās nav kaut kas saprasts līdz galam! Darbosimies ap savu bagāžu, kuru visu laiku stiepjam sev līdzi. Nāksies pārskatīt to, ko čemodānos nesam sev līdzi un izmest ārā visu lieko un smago, paturot tikai šīs atklāsmes un patiesību, kuru mums jāierauga caur skarbo pieredzes apgūšanu.



Šis gads būs tas, kurš mūsu pieredzi pārvērtīs gaismā un gudrībā. Šodien un šogad būs grūti samelot, jo gaisma visu caurstrāvos un izgaismos! Pat labākie meļi izpļāpāsies patiesību, sev to nemaz neapzinoties. Politiķi un baņķieri vairs nespēs samelot - tie pārsakoties pateikts patiesību.



Kib enerģija izgaismos visu, visos līmeņos un tas, kas ir balstīts uz nepatiesību, meliem, ilūziju un visu citu, kas patiesībā neeksistē, sāks sabrukt!

Bruks viss gan fiziskā plānā, gan enerģētiskā un visvairāk mentālā plānā.

Bruks mūsu radītie stereotipi!

Bruks viss, kas nav balstīts uz mīlestību un gaismu.

Viss bruks un neko no vecā vairs nevarēs saglābt.

Stabili jutīsies tikai tie, kas attīstīsies un mainīsies. Mums šī diena un arī šis gads ir dots, lai izgaismotu savu dzīvi, izgaismotu savu zemapziņu un atlaistu it visu, kam esam pieķērušies.



Kib ir bezbailīgs kareivis un tas nozīmē, ka veiksmīgi šodien un šogad būs tie, kuri bezbailīgi ies uz priekšu, darot to, ko gribas, redzot rezultātu un paļaujoties, ka tas tiks sasniegts.

Kib ir arī vieds sirmgalvis, kurš apcer savu dzīvi un palaiž vaļā vēl to, ko nav paspējis dzīves laikā atlaist. Viņš apzinās, ka līdzi paņemt var tikai to, ko zina un ir pieredzējis, tāpēc apcer un saņem vēl to, ko nav paspējis.



Kib ir pūce - gudrības un vieduma simbols! Pūce ir dzīvnieks, kurš spēj redzēt un darboties pilnīgā tumsā, kas nozīmē, ka zināšanas ir tās, kas palīdz tumsā orientēties un darboties, lai nonāktu līdz gaismai.

Šis būs piedošanas un atlaišanas gads! Gads, kurā caur pilnveidošanos un objektīvu skatu atbrīvosimies no liekā un atlaidīsim visu, kas līdz šim ir traucējis.



Lai šajā gādā varētu radīt to, ko patiesi gribas, ir jādarbojas caur patiesības gaismu! Mums ir jābūt patiesiem pret sevi un visiem pārējiem.

Patiesība būs tā, caur ko varēsim šajā gadā darboties! Meli un nepatiesība nepiepildīsies un tas vairs nestrādās. Mums ir jādarbojas caur patiesību, objektīvu skatu uz dzīvi, beznosacījumu mīlestību pret sevi, ieklausoties savā Garā un darot to, kas sagādā prieku.



Gandarījumu mums sniegs tikai tas, ko darīsim ar mīlestību pret sevi un piepildīsim ar mīlestību! Bez mīlestības, patiesības un prieka - nekas neradīsies.

Lai padarītu savu radīšanu produktīvāku, mums ir jākļūst pilnīgi brīviem, objektīviem, jāpilnveidojas un jāatlaiž pilnīgi viss, kas traucē! Un jāatmet ir bailes. Bezbailība būs tā, kas šogad virzīs mūs uz priekšu. Bezbailīgos atbalstīs viss Visums un Dievs.

Gaismai nav baiļu, un tā nebaidās ne no kā! Tā iet un rada to, ko patiesi grib.

Mums sev ir jāatļauj viss! Mums ir jārada viss, ko patiesi gribam savā dzīvē piedzīvot! Mums ir jāieklausās savās ambīcijās un arī tās piepildīsies, ja dzīvosim patiesi un ar mīlestību sevī!

Šodien 3 Kib diena - diena, kas izgaismo patiesību ikkatrā darbībā!

Kib ir Dienvidu enerģija - un Dienvidu dienas ir tās dienas, kad ir jāapstājas, jābauda... Kad atnāk rezultāts iepriekšējās dienās paveiktajam darbam ar sevi:) un to spējam saņemt - ja atrodamies tagadnes mirklī!



Šajā laika vilnī Dienvidu enerģijas ir tieši darbības pakāpienos un katra darbība mums ir kā rezultāts! Varētu teikt, ka šajā vilnī caur darbību nāk gaismā patiesība un aizšķiļas apskaidrības liesma - atliek tikai baudīt un būt modriem!



Kib energija ir tā enerģija, kas iededz sveci, lai izgaismotu... Un šajā vilnī izgaismojas lietas un notikumi, caur darbību... Kib dienas sauc par piedošanas dienām, jo tajās ir viegli atbrīvoties no smagas emocionālas nastas un piedot gan sev, gan pārējiem:)

Šodien, lai mēs izmantotu šīs dienas enerģijas upi - mums ir jāapzinās, ka esam Dievišķa uguns un jādara viss tas, kas ir jādara!:) Taču izbaudot un apzinoties, ka uguns ienes gaismu jebkurā vietā, telpā, notikumā un situācijā! It viss, kas notiek ap mums - izgaimojas!



Tamdēļ vērosim un būsim šeit un tagad... Un ļausim sev pabaudīt to, ko darām, lai rītdien ietu uz priekšu jau daudz vieglāki un atbrīvotāki!

Šī diena piešķils katrā no mums ko jaunu, caur patiesības izgaismošanu! Un lai vai kas tas arī būtu - apzināsimies sevi kā uguni un piedosim... Atbrīvosim sevi no visa smagā un mūsu Dievišķā uguns taps spēcīgāka un mierpilna!

Lai skaista mums šī Uguns diena:)





4 KABAN





Ziemeļu vilnis – Austrumu diena – 4 KABAN – Zemestrīce, Pārliecība un Inerce, Pieredzes pārvēršana zināšanās.

Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko mēs šajā vilnī varam iegūt stabilitāti un caur kādu enerģiju izpaužoties, varam justies stabili.



Aktīvā enerģija šodien ir Kaban - evolūcija, attīstība, pieredze, pieredzes pārvēršana zināšanās, zemestrīce, pārliecība, inerce, Māra.

Šajā vilnī stabilitātes pakāpienā ir Kaban enerģija – tā ir enerģija, kura iet pāri visam un dodas caur visu ar savu pārliecību, kura veidojusies caur pieredzi. Pārliecība ir ļoti spēcīgs instruments un tas rodas caur ticību sev un saviem spēkiem, kuru varam iegūt tikai caur pieredzi. Taču pieredze var būt dažāda un ne vienmēr var atspoguļot patiesību. Pieredzes kopums veido patiesību, kad konkrētā tēmā esam izgājuši visu iespējamo pieredzi. Un šī pieredzes radītā pārliecība ir patiesa.

Pārliecībai jebkurā situācijā, ja gribam labu rezultātu, ir jābūt par to, ka viss izdosies un viss sanāks. Jo tas, par ko būsim pārliecināti, arī notiks.

Pārliecība mums ir radusies no pieredzes, taču ne visās tēmas esam visu līdz galam noveduši un tāpēc daudz kur domājam, ka nevaram sasniegt vajadzīgo rezultātu. Mums ir jābūt pārliecinātiem, ka mums tas izdosies, kaut arī baidāmies, ka varētu neizdoties.



Šo pārliecības spēku un ticības spēku mēs varam smelties atrodoties pie dabas, savienojoties ar zemi un piepildoties ar zemes un dabas enerģijām, komunicējot ar zemes Dievieti Māru. Jo zeme un daba ir pārliecināta par to, ko dara un nedomā, ka tā var kļūdīties vai kaut ko izdarīt nepareizi! Tā mēs varam doties pieredzes apmaiņā pie dabas un sajust to pārliecību, kādu izstaro daba. (jāskatās uz kokiem)



Jo lielāka mums ir pieredze, jo vairāk spējam sev ticēt un būt pārliecināti, ka viss notiks tā, kā gribas un pat labāk. Jo mums ir lielāka pieredze, jo labāk zinām, kādas kļūdas nepieļaut un viens no klupšanas akmeņiem ir šaubas par to, ka sanāks! Viss ir jādara brīvi, neiespringstot, apzinoties darāmo, ticot sev un jūtoties pārliecinoši.



Ticība ir tā, kas rada pārliecību un ticību veido darbības, kuras veicam.

Nedarot, mēs nekad nespēsim noticēt.

Kaban enerģija ir tā, kura aktivizē mūsos gribu pieredzēt ko jaunu un interesantu, pārbaudīt praksē to, ko zinām teorētiski, evolucionēt nepārtraukti, apgūt pieredzi un gūt pārliecību, lai caur dzīves šķēršļiem mēs varētu iet kā ledlauzis caur aizsalušu jūru. Ledlauzis lauž ledu lēnām un pārliecinoši, dodoties uz priekšu.



Būsim pārliecināti kā ledlauži, kuri atbrīvo savu ceļu uz nākotni no pagātnes sasaluma.

Mums ir jāiemanto ticība sev un pārliecība par to, ko darām un kāpēc to darām, un tas šajā vilnī mums ļaus justies un turēties stabili, neatkarīgi no apkārt notiekošā.



Padomāsim par to, ko gribam pieredzēt - bez rāmjiem un uzstādījumiem sajutīsim, kur mūsu griba ved, kas ir tas, par ko sirds iedegas un ir gatava iet cauri tam, kas nāk pretī. Sajust, kur mūsu griba tiecas, kādu pieredzi tā vēlas apgūt un ko tā grib sasniegt, lai ieraudzītu atklāsmes un izmantotu tās nākamajā pieredzē.



Sajutīsim savu gribu un iemantosim pārliecību, kura kā zemestrīce izkustina visu ap sevi, lai nonāktu pie rezultāta.

Šodien 4 Kaban diena ....

Un jau no paša rīta kaut kas dzen uz priekšu, lai darbotos un darītu:)

Kaban ir tā enerģija, kas mums liek evolucionēt un attīstīties un šajā vilnī, griba evolucionēt, griba mācīties, griba ko attīstīt - mūs dara stabilus.

Šis spēks visu attīsta - gan pozitīvo, gan negatīvo, tamdēļ būtiski šajā dienā ir ieklausīties savā gribā un darīt to, ko gribas. Ja darām kaut ko ar prieku, tad mūsu domas un darbi uztin patīkamo pieredzi kamolā un viss attīstās ar prieku un pozitīvi. Taču ja ķeramies klāt tam, kas nav sirdī - tad šis spēks no mūsu negribēšanas vai nepatikas - attīsta šo nepatīkamo un to, ka negribam darīt.



Kaban ir tas spēks, kas no mušas spēj uzpūst ziloni un ikkatra doma, kas šajā dienā ir galvā - attīstas un vēršas plašumā!

Tamdēļ izmantosim šīs dienas spēku izpaužot savu gribu tajā, ko patiesi gribam - lai tas patīkamais aiziet kā Zemestrīce apkārt visai pasaulei:)

Un vērosim savas domas - no maza nieka šodien attīstīt lielu traģēdiju arī ir iespējams, taču vai tas ir tas, ko vēlamies šodien atstāt laiktelpā kā nospiedumu.

Droši vien ka daudz produktīvāk un patīkamāk ir klausīties sirdī un iespiest laiktelpā pēdu nospiedumus, kas vērš uz attīstību to, ko gribam piedzīvot!



Ļausim šodien savai gribai vērsties plašumā un pieredzēsim to, ko gribam sirdī:)

Un ļausim sevī noķert tās domas, kas ar inerci nāk no mūsu pieredzes ar ko nepatīkamu. Pateiksim tām Stop:) un iedosim tām tādu attīstības virzienu, kādu patiesi gribam piedzīvot!





5 Etznab





Ziemeļu vilnis - Ziemeļu diena - 5 Etznab - Spogulis, Krams, Patiesība un Objektivitāte.

Piektā diena laika vilnī ir diena, kura parāda mums to, caur ko šajā vilnī radoši varam izpausties. Šodien aktīva ir Etznab enerģija. Etznab ir krams, patiesības spogulis, objektivitāte, statiskā elektrība, zibens.



Šī diena kopā ar enerģiju mums parāda to, caur ko varam izpausties radoši un kā šo dienu uztvert.

Šodien ir aktīvs objektivitātes spogulis, kurš parāda mums visu lieko, kas mūsos ir un palīdz to nogriezt. Mūsu radošā izpausme ir paskatīties uz sevi objektīvi un nogriezt visu lieko un visu traucējošo. Tas, ka nogriezīsim lieko, pavērs mūsu radošumu vēl plašāku.

Šī enerģija ir skarba, taču patiesa un ja spējam tai ļauties un pieņemt sevī visu nepatīkamo, tad spējam arī no tā atbrīvoties un turpināt dzīvi jau ar daudz lielāku vieglumu.



Šis vilnis, ar kuru ir sācies gads, ir diezgan skarbs un pilnveidojošs. Var notikt daudz kas nepatīkams un tāds, kas prasa daudz enerģijas tā atrisināšanai. Visi šie pilnveidojošie procesi māca mums sevī apzināties Dievu. Šis process nevar būt viegls, jo tikai caur grūtībām spējam to apzināties.



Šī viļņa scenārijs māca mums sevī apzināties to, ko negribam ieraudzīt. Šajā sakarā mums ir radušās pārdomas un šodien ar tām gribam padalīties arī ar Jums:).

Vai esam kādreiz aizdomājušies - kam būtu jānotiek, lai mēs apzinātos savu patieso radošo potenciālu? No kā mēs būtu spējīgi šobrīd atteikties? Kam būtu jāaiziet no mūsu dzīves, lai mēs sāktu rīkoties tā, kā mēs to patiesi paši gribam?



Mēs apzināmies, ka patiesi sevī varam apzināties Dievu tad, kad mums nekā nav - nav nekas, kas aizsedz mūsu Dievišķo gaismu. Kamēr mums ir mājvieta - novērtējam sevi augstu, kamēr mums ir auto, darbs vai nauda - mēs sevi novērtējam.



Taču būtiski būtu aizdomāties par to - kā mēs sevi novērtētu, ja mums pēkšņi nebūtu kur palikt, nebūtu ne naudas, ne auto, ne mājas, ne drēbes, ko īsti vilkt mugurā. Kā mēs sevi novērtētu tādā situācijā? Vai mēs atcerētos, ka esam gaisma, Dievs, ka esam nemirstīgi un bezgala spēcīgi un radoši meistari.



Mēs sevi novērtējam caur visu materiālo un pēc tā izdarām secinājumus par mūsu sasniegumiem.

Taču bezpajumtnieks, kuram katru dienu ir jārisina pavisam citi jautājumi, ikdienā, iespējams, ir daudz spējīgāks uz rīcību, dzīvošanu un radīšanu, nekā mēs.

No šīs planētas līdzi mēs varam paņemt tikai pieredzi! Lai mēs virzītos uz priekšu, mums ir jāpaņem tikai atziņas un atklāsmes, jo visas emocionālās piesaistes vilks mūs atpakaļ.



Materiālas lietas paņemt līdzi nevaram. Tad kāpēc domājam caur materiālo un vērtējam materiālo pusi?

Daudz lielāka pieredze un apziņa mūsos mostos tad, ja mēs spētu rīkoties bez materiālām lietām, bez auto vai naudas. Padomāsim, cik liels potenciāls rīkoties mūsos mostos un cik aktīvi mēs rīkotos, ja nebūtu kur šodien nakšņot.

Vai mēs spējam nepieķerties lietām un rīkoties “šeit un tagad”, nevis tad, kad būs nauda vai resursi?

Šis vilnis un šis gads mācīs atteikties no pilnīgi visa! Un tikai tad, kad spēsim atteikties no visa, būsim pilnīgi brīvi un spēsim radīt pilnīgi visu, neatkarīgi ne no kā.



Ja spēsim palaist visu vaļā un iet cauri dzīvei tikai ar ticību sev un tātad Dievam, mūs neviens nekad nespēs ne sagraut, ne kaut ko atņemt, ne ietekmēt. Mēs būsim tik stipri un vareni kā Dievs, un spēsim radīt un darīt jebko.



Šīs pārdomas mūs abus pārņem ik pa brīdim - vai spēsim no visa, kas mums ir un nav, atteikties. Vai varam dzīvot, tikai palaižot domas par to, ko gribam un necīnīties ne par ko. Būt gataviem pilnīgi visam, kas nāk mūsu dzīvē. Būt spējīgiem piecelties tad, kad pilnīgi visu mums atņem un neatstāj ne mazāko iespēju rīkoties.

Un šī situācija ir interesanta ar to, ka lai mēs tā varētu, mums ir jābūt lielai ticībai sev un tam, ka neesam vieni, ka esam daudz lielāki, kādus sevi redzam.



Ir jāapzinās, ka vienmēr mums blakus ir Eņģeļi un Gars, kurš kā milzīgs enerģijas okeāns ir gatavs palīdzēt jebkurā situācijā. Šī situācija ir priekš ego, kuram ir jāsaprot, ka viņš viens ar savām spējām nespēj visu kontrolēt, ka dzīve nav tikai ego manifestācija. Ego ir jāsaprot, ka viņš ir ienācis spēļu laukumā, no kura būs jāaiziet un mantiņas līdzi ņemt nevarēs. Tāpēc viņam ir jaiemācās izbaudīt, bet nepieķerties, jo jebkura pieķeršanās viņu padara vāju.



Mums ir jāapzinās, ka mēs esam mēs, nevis mantiņas, ar kurām spēlējamies. Mums ir jāapzinās, kādi esam, kad mums nav spēļmantiņu, jo tikai tad, kad mums nekā nav, mēs sākam domāt par to, kas patiesībā esam, ko gribam un ko varam.

Etznab enerģija ir objektivitāte! Objektivitāte arī par to, kas mēs esam un lai ieraudzītu sevi patiesībā, mums ir jānovelk visas maskas, zīmolu brilles, drēbes, aksesuāri, elktronika un viss cits, ko esam raduši izpaust kā sevi.



Mēs neesam ne IPhone, ne Gucci smaržas vai kurpes. Mēs neesam auto vai māja, kurā dzīvojam. Mēs neesam ne darbs, ne hobijs. Mēs neesam ne sabiedrība, ne valsts.

Vai mēs esam padomājuši patiesi par to - kas mēs esam???

Šī viļņa radošā izpausme ir katru notikumu uztvert kā spoguļattēlu:)



Vērsimies šodien pasaulē kā spogulī, kurā saskatām savas pilnības un nepilnības! Un radoši, taču asi un skaidri.. Griezīsim nost to, kas mums nav patīkams paši sevī.. Un pasaule jau spoguļos pavisam ko citu!

Spogulis rāda patiesu un objektīvu realitāti... Ļausim ilūziju plīvuriem krist... Un tapsim skaistāki:)





6 KAWAK





Ziemeļu vilnis – Rietumu diena – 6 KAWAK – Pērkona negaiss, Transformācija, Sajūtu pārpilnība.

Sestā diena laika plūsmā ir diena, caur kuru noharmonizējam izveidojušos nodomu un diena, kura parāda to, kas notiek mūsu tuvākajā pasaulē šajā vilnī.

Enerģija, kura ir aktīva šajā dienā ir Kawak - pērkons, emocionāla transformācija, emociju pārbagātība, paātrinātājs.



Šajā vilnī attiecību un tuvākās pasaules tēma ir Kawak enerģija un tas nozīmē to, ka šo vilni dzīvosim emocionālā pārbagātībā - tuvākā pasaule un tuvinieki provocēs pilna spektra emocijas. Izbaudīsim visu no prieka līdz skumjām. Visas plašās emocijas šodien un šajā vilnī ies caur mums, lai aktivizētu un iekustinātu mūsos emocionālu transformāciju. Lai mēs visas uzkrātās un neatlaistās emocijas ieliktu tajos procesos, kurus gribam realizēt.



Emocijas ir būvmateriāls, kurš piepilda domu, lai tā materializētos, tāpēc izmantosim savas emocijas. Izmantosim emocijas caur mīlestību un patiesību, nevis iznīcinot apkārtējos, bet radot savu dzīvi. Apkārtējiem un tuviniekiem nav nekāda sakara ar to, kas notiek mūsu dzīvē, apkārtējie tikai spoguļo mūs. Bieži vien ir tā, ka divi cilvēki par vienu un to pašu cilvēku stāsta vienu un to pašu, taču nenonāk pie vienota rezultāta. Katrs konkrēto cilvēku raksturo pilnīgi savādāk – un tas tāpēc, ka konkrētais cilvēks atspoguļo abus un katru savādāk.



Apkārtējos nav nekādu problēmu - tas viss ir mūsos un apkārtējie no Eņģeļiem saņem impulsu, lai trāpītu īstajā vietā un laikā, un tas izprovocētu to, kas ir nepieciešams, lai transformētu to, kas mums nepatīk. Taču mēs visbiežāk savas domas ieliekam tajā pašā procesā un saņemam atkal to pašu rezultātu.



Lai saņemtu ko citu, ko tādu, ko gribam, mums savas domas ir jāvirza uz to, ko gribam un emocionālā eksplozija un lādiņš jāieliek tajās domās, kuras gribam materializēt savā dzīvē.

Mums ir jābūt pateicīgiem tiem, kuri mūs nokaitina, izved no pacietības un liek mums eksplodēt, jo tas dod milzīgu paātrinājumu mūsu dzīvē un palīdz atbrīvoties no liekām emocijām. Pluss tam visam ir vēl tas, ka paši mēs nespējam sasniegt šādu emociju lādiņu, vismaz ar šī brīža apziņu.



Tāpēc izmantosim visu, ko mūsu apkārtējā pasaule mums dod un virzīsim visu enerģiju uz savu attīstību un savu ceļu atpakaļ pie Dieva.

Būsim savas dzīves alķīmiķi, izmantosim visus elementus, visu enerģiju savas dzīves radīšanai, nevis tērēsim to konkurencei, cīņai vienam ar otru vai tam, lai pakāptos uz kāda muguras.



Mēs visi esam viens un visi esam vienoti! Kāpēc lai vienā organismā plaušu vai sirds šūnas karotu savā starpā - tām ir vienots uzdevums.

Tāpat arī mums ir vienots uzdevums, kuru veikt varam visi kopā.

Mēs katrs apzināmies savu uzdevumu! Darīsim katrs to, ko vislabāk protam un to, ko mīlam no sirds dziļumiem.

Apzināsimies, ka visi eajm vienu ceļu un vieglāku to varam padarīt, palīdzot viens otram caur savu izaugsmi, nevis iznīcinot visu caur konkurenci.



Mēs visi esam pēc Dieva ģīmja un līdzības! Mēs visi esam radītāji ar milzīgu potenciālu. Beigsim to izmantot, lai apmētātu citus ar dubļiem, sāksim no dubļiem veidot savu dzīvi. Dubļos ir viss, kas ir vajadzīgs, lai rastos ziedi puķēm, tad arī dubļos ir viss, kas ir vajadzīgs, lai mēs atplauktu un uzziedētu.



Mums ir viss, kas nepieciešams, lai dzīvotu paradīzē! Sāksim to radīt katrs pa savam, nedomājot par to, kas notiek blakus dārziņā un ka tur ir kaut kas nepareizi.

Mēs varam tikai mācīties no citiem, nevis mācīt citus.

6 Kawak diena – sestā diena pēc trīspadsmit dienu cikla un devītā diena pēc deviņ dienu cikla, jeb savaites.

 - svētā diena, jeb priekš Baltiem tā bija diena, caur kuru pateicās Mātei Zemei Mārai, Dievam un Laimai par pagājušo deviņu dienu nedēļu un svētīja nākošās deviņas dienas.

Svētīšana notiek caur rituālu, kuru veicam ar domu.

Tā kā šodien ir Kawak diena un lai mēs to izmantotu produktīvi un efektīvi - mums jātransformē savas emocijas un dzīve. To var izdarīt ļoti vienkārši katrā situācijā kura atnāk kā nepatīkama - ieliekam domu, kādu to vēlamies piedzīvot nākošreiz un palaižam Visumā. Vienkārši griežam situācijas riņķī un pārveidojam tās pa savam.

Kawak ir emociju un sajūtu pārbagātība, tāpēc emocijas būs un būs daudz - izmantosim tās savas dzīves radīšanai, nevis citu cilvēku ietekmēšanai.



Lai nodzīvotu šodienu produktīvi un saņemtu labu rezultātu, transformējam, taisām rituālus, izsakām pateicību par to, kas jau ir un svētam to, kas tikai vēl nāk. Un jau pēc pavisam neilga laiciņa neticēsim paši savām acīm, ka dzīve ir ieņēmusi pilnīgi citu, daudz patīkamāku gultni.



Apzināsimies, ka esam radītāji ik mirkli! Apzināsimies, ka esam neredzamā Dieva redzamā daļa un ka pilnīgi viss šajā dzīvē ir iespējams.

Lai izdevusies un patīkami piepildīta diena.





7 Ahaw





Ziemeļu vilnis – Dienvidu diena – 7 Ahaw – Dieviņš, Beznosacījumu mīlestība, Saule, gaisma, Atklāsme un Apskaidrība.

Septītā diena laika plūsmā ir diena, kura savieno mūs ar Augstāko “Es” un padara mūsu darbību maģisku, ar augstu pievienoto vērtību.

Šodien aktīva ir Ahaw enerģija. Ahaw ir saule, Dievs, apskaidrība, apgaismība, beznosacījumu mīlestība.

Šodien ir Dienvidu diena, kas nozīmē to, ka enerģija ir pasīva. Taču tā kā ir septītā diena un tā atspoguļo šā viļņa darbību, tad šoreiz darbojamies tieši caur Dienvidu enerģiju.

Ahaw ir Dienvidu enerģija un savā ziņā pasīva - tā nav aktīva skriešana, darbošanās, fiziskas izpausmes vai kā savādāk.



Ahaw ir diena, kad ir jābūt “šeit un tagad” un šodien caur “šeit un tagad” mēs darbojamies. Lai sajustos “šeit un tagad”, ir jāpalaiž vaļā pilnīgi viss un pilnībā jāpaļaujas, ka viss notiek tā, kā vajag.

Mums šodien ir vienkārši jābūt ar domu "Es esmu" un jāmīl sevi no sirds.



Padomāsim, ko mēs darītu, ja nebūtu rītdienas plānu un vakardienas notikumu, ja būtu tikai šis mirklis. Ja mēs neatcerētos neko no tā, kas ir bijis un nebūtu nekādu domu par to, kas jādara vēlāk vai rīt. Ko mēs darītu, mīlot sevi un nedomājot par to, kas vēl nav pienācis? Ja mēs būtu šajā brīdī ar tīru apziņu. Kas būtu tas, ko mēs gribētu un kas būtu tas, ko mēs darītu, ja spētu būt tikai šeit un tagad?



Septītā diena ir tā diena, kura savieno mūs ar Augstāko “Es”, ja izpaužamies caur dienas aktīvo enerģiju un šodien tā ir Ahaw enerģija. Šodien, lai lietas ietu uz priekšu un viss notiktu, mums pilnīgi viss 100%-īgi ir jācenšas darīt caur mīlestību pret sevi. Mums ir japadomā, ko mēs gribētu, ja spētu sevi pilnībā mīlēt un neaizliegtu sev pilnīgi neko. Vai mēs ēstu ar e-vielām piesārņotu pārtiku un modificētus dārzeņus ar augļiem, kuri nav svētīti. Vai mēs vispār spētu ēst nesvētītu ēdienu vai dzert nesvētītu ūdeni? Ja mēs mīlētu sevi – vai mēs darītu visu to pašu, ko mēs darām tagad?



Ko mēs patiesībā gribam? Kas ir tas, ko mīlam un ko gribam ieviest savā dzīvē? Vai tā ir nauda, veselība, apziņa, Dievs, sevis mīlēšana, spēja atļaut sev pilnīgi visu un pieņemt pilnīgi visu?

Padomāsim par to…



Savienosimies ar savu Augstāko “Es” caur sevis mīlēšanu. Iedomāsimies, ka esam kā liesmojoši kristāli vai dimanti, kuri staro tīru mīlestību un saņem tīru mīlestību. Piepildīsim ar mīlestību visu, ko darām un to, ko nevaram piepildīt ar mīlestību, labāk nedarīsim.

Paskatīsmies uz sevi caur beznosacījumu mīlestību un paskatīsimies uz visu šo pasauli, un padomāsim, ko mēs lietas labā varam darīt un kā uzlabot to, ko mīlam.



Ja mēs mīlam sevi un gribam sev un it visā to labāko, to gaišāko un patiesāko, tad arī novēlēsim sev un visiem citiem to, ko gribam, caur mīlestību pret sevi.

Mīlēsim, ģenerēsim mīlestību un piepildīsim it visu, kas mums dzīvē nāk pretī ar mīlestību! Novēlēsim ikkatram sasniegt tīras mīlestības stāvokli un mīlestība vairosies.

Šodien septītā diena 13 dienu laika vilnī - viļņa vidus. Varētu teikt, ka šī ir pēdējā diena, kad vēl varam ko ietekmēt un radīt. Nākamās sešas baudīsim savu darbu augļus un saņemsim no tiem atklāsmes.



Šodien gaisā ir Ahaw enerģija un lai to izmantotu produktīvi un efektīvi, ir jābūt seit un tagad. Ahaw ir Dienvidu enerģija un tā ir kā rezultāts Austrumu, Ziemeļu un Rietumu enerģijas dienās darītajam.

Šoreiz Ahaw enerģija ir darbībā un tas nozīmē, ka jābūt "šeit un tagad", jābauda mirklis, taču ja atnāk kas darāms vai atnāk vīzija par darāmā rezultātu, ir jāķeras klāt.



Šodien jāpaļaujās, ka viss, kas ar mums notiek ir mūsu pašu radīts. Un caur to, ko esam radījuši, Dievs mums piespēlē situācijas, caur kurām varam kaut ko apzināties.



Šī diena ir jābauda, jāļaujās un šī diena ir ideāla, lai pateiktu paldies par to, kas mums ir, lai pateiktos Dievam un saviem Eņģeļiem par to, kas mums ir - par to, ka palīdzējuši, devuši spēku un ticību, lai izietu caur smagākām un grūtākām situācijām. Pateikties par to, ka sargājuši no kārdinājuma, iedomības, augstprātības, mantkārības. Par to, ka vadījuši cauri dzīves ceļam un palīdzējuši izdarīt izvēles.



Šī ir laba diena, lai pateiktos par visu - gan skarbām mācībām, gan patīkamiem dzīves mirkļiem. Un caur to mēs vairosim savā dzīvē to, par ko pasakāmies, caur to Tuvosimies Dievam, Eņeģeļiem un iedvesmosim viņus darīt labas lietas priekš mums.

Būsim pateicīgi un vienkārši būsim šodien, lai šīs denas enerģiju izmantotu efektīgi un produktīvi.




8 Imix





Ziemeļu vilnis - Austrumu diena – 8 Imix - Pirmsākums, Avots, Dzīvības koks, Pirmavots.

Astotā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo mūsu garīgo stabilitāti un Imix ir enerģija, kuru izmantojot, mēs nonākam pie garīgās stabilitātes.

Imix ir Austrumu enerģija un tā ir pati pirmatnējā enerģija - visnepiesātinātākā enerģija no visām divdesmit, kura pauž pirmatnējo gribu.



Šodien, lai labi justos, mums ir jāzina, ko mēs gribam! Šī diena ir kā pirmatnējs impulss, kas caur gribas izpaušanu mūs vedīs pie iekšēja miera un stabilitātes. Ja vakardien piepildījāmies ar mīlestības enerģiju, tad šodien mīlestība pāraug jaunā sākumā!

Visums šodien provocēs situācijas, kurās pārbaudīs mūsu gribu un vēlmes, tamdēļ esiet gatavi tās šodien izteikt skaļi! Ja ir griba pieķerties kam jaunam, tad tas ir jādara! Ja ir vēlme uzzināt ko jaunu - tad pēc tā ir jātiecas! Ja iekšēji ir sajūta, ka nav sapratnes, ko gribas, tad ir jāizsaka vēlme to uzzināt!

Šodien mūsu katra dzīvē ievijas kāds jauns pavediens, kas iedos garīgajā plānā jaunu sākumu! Un šo jauno sākumu aktivizēs mūsu griba! Neapspiedīsim savas vēlmes un jaunās idejas, neturēsim tās pie sevis un nedomāsim par tām klusībā - izteiksim tās skaļi paši sev un pavērosim sajūtas - vai sirds gavilē un priecājas, vai tieši pretēji - tajā iezogas satraukums un nemiers! Parunāsimies ar sevi un izlaidīsim visas savas vēlmes caur sirdi, un ieklausīsimies savā Dvēselē un Garā!

Imix enerģija ir it visa pirmsākums, tā satur sevī visu informāciju par mūsu pirmsākumu - un pirmsākums mums ir mūsu vecāki, taču garīgajā plānā tas ir - mūsu Gars un Dvēsele. Tamdēļ šodien griba komunicēt ar savu Garu un Dvēseli ir tā, kas mums ļaus ieraudzīt šo pavedienu, kas mums ir tikai jānotver, lai tas taptu ievīts mūsu dzīvē!



Izteiksim šodien gribu aprunāties un pavadīt kaut mirkli - sajūtot savu Dvēseli un Garu! Izteiksim Dvēselei un Garam savas domas, savas vēlmes, savas idejas, savus jautājumus un visu to, ko gribam viņiem pateikt, lai atjaunotu saikni paši ar sevi un savu pirmsākumu!



Un apzināsimies, ka ar apziņu, ka mēs ne mirkli neesam vieni, taču ejam roku rokā ar Dvēseli un Garu - mēs atjaunosim savu pirmatnējo pavedienu ar savu pirmsākumu, kas šodien ir tas, kas spēj mums iedot impulsu radīt ko jaunu!



Mēs esam viens vesels ar savu Dvēseli un Garu. Dvēsele zina un jūt savu ceļu, un Gars mums dod zīmes, lai mēs virzītos pa savu Dvēseles ceļu. Mums ir jāieklausās un jāsajūt, un pats būtiskākais - jāatzīst, ka mēs nekad neesam vieni un mums ik mirkli ir kāds, kam izstāstīt savas domas, pārdomas un jautājumus!

Apzināsimies to sevī un atjaunosim šo saikni paši ar savu pirmsākumu!

Šodien jauna sākuma impulss virmo gaisā..

Imix diena astotajā pakāpienā... Mostas mūsu griba pēc kā jauna un tas viss tam, lai iekšēji justos stabili un garīgi nolīdzsvarojušies Šodien griba ir tā, kas iesāk ko jaunu.. tamdēļ klausīsimies savā sirdī.

Diena, kas ļauj mums apzināties savu pirmsākumu un to, no kā esam ko iesākuši, lai caur šo apziņu mostos jauna griba radīt un darīt

Savā ziņā astotā diena ir līdzvarošanās un iekšējās stabilitātes atslēga - un šajā vilnī caur šo iekšējo mieru mostas griba, dzimst jauns impulss, iesējas jauna sēkla... kas taps par pamatu kam pilnīgi jaunam mūsu katra dzīvē

Izmantosim šodien šo pirmatnējo enerģiju un caur savu gribu ļausim tai izpausties mūsu dzīvē, lai mēs katrs ļautu šai pirmatnējai enerģijai radīt ko jaunu... to, kas mums vajadzīgs sirdsmieram.





9 Ik





Ziemeļu vilnis - Ziemeļu diena - 9 Ik - Vējš, Kosmiskā elpa, Kustība un brīvība, Gars.

Devītā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda, ko mēs varam šajā vilnī darīt kā Dievišķas būtnes, apzinoties, ka mēs katrs esam Dievs savā Visumā un spējam visu izmainīt un ietekmēt.

Aktīvā enerģija šodien ir Ik! Ik ir Ziemeļu enerģija un to vada Dievs. Tamdēļ šodien mums ir jāļaujas impulsiem no vides un jāvēro zīmes, ko tās rāda un ko tās mums nozīmē.



Šodien Gars mūs kustinās un ja mēs savā būtībā nejūtamies brīvi, tad šī ierobežotības sajūta var likt par to manīt! Ik enerģija ir tā, kas atnes mums kādas ziņas, piespēlē dažādas situācijas un izkustina visus procesus, un šodien, ja mēs apzināmies, ka esam Dievs savā Visumā, tad spējam jebkuru lietu un notikumu iekustināt tā, kā mūsu sirds vēlas.

Brīvība ir šīs dienas atslēga. Ja nejūtamies brīvi, esam sevi ierobežojuši un turamies pie stereotipiem un sabiedrības uzstādījumiem, tad mēs nedzīvojam brīvi.

Kas tad ir brīvība? Vai mēs maz zinām, kas ir būt brīvam? Vai mēs kaut mirkli jūtamies brīvi?

Šie ir jautājumi, kas kļūst būtiski Ik dienās, jo Vējš nav Vējš, ja to ieliek kastītē un norāda, kā kas ir jādara!



Mēs katrs esam Dievišķa gaismas būtne un radām savu dzīvi katrs pats un mums vienmēr ir iespēja nokomandēt savu Visumu tā, kā mēs to gribam. Mums katru mirkli tiek iedotas situācijas un notikumi, caur kuriem mēs spējam izmainīt to, kas notiek, tikai padomājot domu un izsakot to skaļi Visumam.

Taču visbiežāk, nepatīkamās situācijās mēs nodomājam, ka neko jau nevar mainīt un dzīvojam tāpat, kā līdz šim tālāk!



Ja mēs katrs ik mirkli, kad notiek kas nepatīkams, palaistu domu - kā mēs gribam dzīvot un kādā Pasaulē gribam būt, tad viss ļoti ātri izmainītos, jo mēs atbrīvotu sevī visu sakrājušos spriedzi un novirzītu to tajā virzienā, kāds mums ir patīkams un izdevīgs!

Pietiek vienreiz dzīvot kādam un kalpot kādam. Pietiek izpatikt sabiedrībai un dzīvot pēc pilnīgi nesaprotamiem likumiem un normām! Mums ir jāsāk dzīvot sev, saviem sapņiem un savām idejām - mums ir jābūt brīviem, lai mēs radītu savu dzīvi tādu, kādu vēlamies mēs!



Katra mūsu doma un izteiktais vārds ierakstās Visumā un aiziet uz materializāciju. Un agri vai vēlu - viss ienāk mūsu dzīvē!

Izmantosim šodien Ik enerģiju, lai radītu savu dzīvi, nevis turpinātu dzīvot ilūzijā, kas nav patiesība! Ieskatīsimies ikkatrā notikumā ar objektīvu skatu no Dievišķā skatpunkta un izmantosim savu garīgo spēku, lai izmainītu paši savu dzīvi! Katra situācija mums ļauj pārskatīt mūsu vērtības un vēlmes, un katru situāciju mēs varam ietekmēt, izsakot tajā to, ko mēs gribam. Un nevis domājot par to, kādi ir likumi un kāds ir sabiedrības viedoklis šajā jautājumā, bet gan kādas ir mūsu domas šajā jautājumā un kā mēs no sirds vēlētos, lai ir!



Padomāsim šodien ikkatrā lietā - ko sirds saka! Ieklausīsimies savā sirdī un atbildēsim Visumam uz jebkuru mūsu radīto dzīves situāciju, ar SIRDI, nevis prātu.

Un viss tiks izkustināts ar mūsu garīgo spēku un mēs spēsim sajusties brīvi:) patiesi brīvi!





10 Akbal





Ziemeļu vilnis – Rietumu diena – 10 Akbal – sapņu pasaule, Aka, Bezgalīgs apslēpts potenciāls, Dziļas sajūtas.

Desmitā diena laika plūsmā ir diena, kura atnes rezultātu, un diena, caur kuru ieraugām to, kā mijiedarboties ar to, par ko esam atbildīgi.

Šodien ir desmitā diena laika plūsmā un aktīva ir Akbal enerģija. Akbal ir enerģija, kura parāda to, ka pilnīgi visam ir daudz dziļāka nozīme. Pilnīgi visiem notikumiem un visam, kas šodien notiks ar mums un vispār ikdienā notiek - pilnīgi visam ir daudz dziļāka nozīme un nekas nenotiek tāpat vien. Tāpat kā aisbergam redzama ir tikai mazākā daļiņa no pirmā skatiena, tāpat arī mūsu dzīvē redzams ne tuvu nav tas viss, ko mēs piedzīvojam.



Nekas ar mums nenotiek tāpat vien, visam ir kaut kāda nozīme un dziļāka jēga.

Šī diena liks iegrimt sevī un savās sajūtās, lai sajustu ceļu uz rezultātu, lai sajustu to, ko gribam iegūt un lai sajustu patieso mūsu dzīves būtību un jēgu.



Šī ir enerģija, kura parāda to, ka zem visa, kas notiek, slēpjas Dievs - to, ka pilnīgi visur ir Dievs un caur katru visniecīgāko mirkli un situāciju izpaužas Dievs, un to, ka viņš ir pilnīgi visur - kā akmeņos, tā dzīvniekos, atomos un elektronos, pilnīgi visur.



Un pilnīgi visam ir šī aisberga neredzamā daļa. Daļa, pateicoties kurai pats aisbergs vispār ir.

Akbal ir Tuvākais ceļš pie Dieva, kas nozīmē to, ka iedziļinoties sevī, savā dzīvē un notiekošajā - mēs runājamies ar Dievu un iepazīstam viņu, tādā veidā pastiprinot saikni.



Tāpat kā pilnīgi visā, tāpat arī mūsos ir Dievs un radītājs. Un radītājs šo Akbal enerģiju spēj pārvērst savos sapņos. Radītājs ņem šo tumšo nezināmo matēriju un veido no tās visu, ko sajūt. Līdzīgi kā no māla var izveidot priekšmetus, tā mēs no šīs dziļās un pārpildītās enerģijas varam izveidot savu dzīvi un tajā pilnīgi jebko no tā, ko spējam iedomāties.

Akbal ir kā vakuums, kurā izskatās, ka nekā nav, taču, izpētot dziļāk, saprotam, ka vakuumā ir daudz vairāk enerģijas un tas ir daudz piesātinātāks kā matērija, un visu šo neizmantoto potenciālu mēs varam izmantot.



Zinātnieki ir pierādījuši, ka vienā kubikcentimetrā vakuuma ir daudz vairāk enerģijas kā visā materiālajā Visumā, kurš būtu saspiests tajā pašā kubikcentimetrā. Tātad, no pavisam nedaudz vakuuma var radīt pilnīgi visu Visumu un tajā ir vairāk enerģijas, kā jau ir izmantots, lai radītu šo Visumu. Tas pierāda to, ka viss šis Visums varēja rasties no tīra vakuuma rīsa grauda lielumā, kurš eksplodējot radīja šo Visumu.



Tas nozīmē to, ka ja mēs spējam ienirt savā centrā un saslēgties ar tur esošo vakuumu, tad varam radīt lietas, kuras ir tikpat sarežģītas un lielas kā šis Visums, vienā acu mirklī.

Tā Dievs radīja šo Visumu un tā mēs varam radīt savu realitāti.



Paskatīsimies uz visu daudz dziļāk, sajutīsim patieso būtību visam, ko darām un kāpēc esam šeit. Sajutīsim šo Akbal neierobežoto potenciālu, kurš slēpj sevī bezgalīgu pārpilnību. Izprotot šo principu, mēs spēsim radīt visu - tūlīt un tagad. Tā, kā darīja to Jēzus, materializējot zivis un maizi, lai vairs nav jādomā par ēdienu un var ķerties klāt kam krietni dziļākam un piepildītākam. Kaut arī ēdiens ir bezgalīgi dziļa tēma.



Sajutīsim sevi kā bezgalīgu gaismas būtni, kura stiepjas bezgalīgi dziļi mikrokosmosā un bezgalīgi tālu makrokosmosā.

Sajutīsim sevi kā radītāju lielā radošās enerģijas okeānā un radīsim visas savas visdziļākās un vispiepildītākās vēlmes. Sajutīsim savu bezgalību it visā. Sajutīsim savu brīvo gribu un spēju radīt savu dzīvi.



Pat, ja mēs šobrīd esam cietumā un mūs var ielikt vēl dziļākā cietumā, mums tāpat ir pieejams bezgalīgs mikrokosmoss, kuru atņemt mums nevar neviens un caur to mēs varam radīt izeju no situācijas vienmēr. Pat, ja šobrīd esam ierobežoti, nebrīvi un daļēji atkarīgi no sistēmas, mēs tāpat varam turpināt ģenerēt savu sapņu dzīvi un realitāti caur sevi.



Sapņosim un iegrimsim sevī! Un radīsim ..

Šodien - sajūtu diena, kas velk dziļumā un kas ļauj mums ienirt dziļi jo dziļi !

Un ja ticam tam, ko jūtam, tad sajūtam to pašu dziļāko, kas mīt it visā... Nekas šodien nav tāds - kā izskatās pirmajā mirklī - it visam ir savs zemteksts, savs noslēpums, savs neredzamais slānis, ko varam tikai sajust!



Ticēsim sajūtām un paļausimies uz tām, jo sajūtas ir tās, kas šajā vilnī mūs aizved līdz rezultātam.

Un šī viļņa rezultāts ir bezgalīga pārpilnība - savu vēlmju materializēšana kā no mākslinieka burvju cepures!

Atliek tikai būt patiesiem pret sevi un atzīt savas patiesās sirds vēlmes!

Lai dziļa un sajūtām bagāta mums visiem šī diena.





11 Kan





Ziemeļu vilnis - Dienvidu diena - 11 Kan - Ķirzaka, Prieks, Atjaunošanās un reģenerēšanās, Iedvesma un Gandarījums.

Vienpadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda, caur ko šajā vilnī atrisināt to, kas nerisinās. Šī ir diena, kura parāda mūsu Augstāko izpausmi šajā laika vilnī.

Un šodien aktīva ir Kan enerģija, ko izmantojot mēs varam izpausties tā, kā Augstāki spēki to mums māca, lai viss raiti ietu uz priekšu.



Ja visa šī viļņa autors un režisors ir Ix enerģija, kas mūs pilnveido un nospodrina, kas rada slīpēšanos un berzes sajūtu, lai mēs kļūstam mirdzoši kristāla gabaliņi, tad mūsu Augstākā izpausme ir pilnveidoties, izmantojot šīs dienas enerģiju. Un tas nozīmē to, ka lai vai kas ir noticis un notiek mūsu dzīvē, uz visu ir jāpaskatās caur prieka prizmu!

Prieks šajā vilnī ir tā enerģija, kas ļauj mums paskatīties uz visu pavisam no citas puses un ar smaidu, kas savieno mūs ar Augstākiem spēkiem un atjauno un reģenerē it visus procesus mūsos un ap mums.



Prieks mājo mūsos un to mēs varam sastapt jebkurā dzīves momentā, ja vien ļaujamies šī prieka dzirkstij uzliesmot un priecēt katru no mums.

Mēs neesam nākuši uz šīs Zemes, lai tikai strādātu, lai kalpotu kādam citam, lai skumtu un bēdātos, lai satrauktos un būtu nemierīgi, lai ik mirkli domātu par pagātni un dzīvotu nākotnē. Mēs esam nākuši gūt pieredzi! Un mēs paši izvēlamies - vai tā būs priecīga pieredze, vai nē! Mēs paši, balstoties uz savu iepriekšējo dzīvju pieredzi, esam izvēlējušies būt tur, kur esam. Taču šis ir tas laiks, kad apzināti iet cauri visām dzīves situācijām, lai mēs spētu izdzīvojot pilnīgi jebko - ievilkt savā pieredzē lielu plus zīmi!

Mūsu izvēlē ir tas - vai dažādas dzīves situācijas tiks izprastas ar sirdi un dvēseli un mums būs gandarījums, vai tieši pretēji - pārmetīsim sev par visu to, ko esam darījuši!



Kan enerģija šodien dzirksteļo gaisā un atjauno katru no mums. Taču ļauties šīs dienas enerģijai ir iespējams tad, ja nekur neskrienam, nekur nedzenamies, ja atlaižam pilnīgi visu vaļā un izbaudām tieši šo dzīves mirkli.

Ja mēs šodien esam "šeit un tagad" mirklī, tad savienojamies ar šo dzirksteļojošo enerģiju un viss atjaunojas. Taču ja domājam par pagātni un nākotni - tad neesam "šeit un tagad" un enerģija, kas valda šodien gaisā, mums nav uztverama un mēs to pat nejūtam!



Mēs katrs esam unikāla gaismas būtne, kas veido un rada savu dzīvi, kā darbojoties ar mālu un veidojot kaut ko skaistu un vienreizēju! Un mēs katrs pats izvēlamies, vai darām šo procesu ar prieku un gandarījumu! Mēs varam saņemt kādu ziņu vai jaunumus, taču tas, kā to visu uztversim, veidos šī notikuma attīstību uz priekšu. Viss ir atkarīgs no mūsu uztveres. Ja neapzināti pieņemam lēmumus un negribam paši iepazīt sevi, tad visticamāk nostrādās kāda zemapziņas programma, kas izveidos šai situācijai ierasto scenāriju.

Taču, ja mēs ļaujam sev vienkārši būt un ar nulles punkta skatījumu vērojam esošo situāciju, tad mēs caur izpratni par to, kas notiek, iegūstam pozitīvu uztveri un attieksmi, un visa situācija izmainās.



Šodien dzīvosim ar domu, ka mums ir dots tikai šis mirklis:) nav pagātnes un nav nākotnes! Esam tikai mēs "šeit un tagad"! Un ja mēs patiesi sajūtam šo "šeit un tagad" sajūtu sevī, tad nemaz citādi negribas, kā priecāties un gūt gandarījumu no tā, kas mēs esam tagad un kur mēs esam tagad!



Izbaudīsim katru mirkli un pateiksim paldies par visu, kas nāk mums pretī, dzīvojot tikai šodienā, nevis virzot savas domas pagātnē vai nākotnē! Šis brīdis ir unikāls! Šis brīdis ir vienīgais, kas mums ir tagad. Šis brīdis ir tas, kad mums smaidīt un priecāties! Un viss caur šo prieku atjaunosies un reģenerēsies!  Lai TOP prieks!

Tā ir Dienvidu enerģija, kas šajā vilnī atrodas Augstākās izpausmes pakāpienā.

Ja viss vilnis Mūs slīpē un pilnveido, lai paceltu jaunā kvalitātē, tad diena, kas vai nu sašķeļ šajā vilnī ieliktos nodomus un vēlmes, vai tieši pretēji - to visu atbalsta - ir tieši šī Kan enerģijas diena.



Šajā dienā prieks ir tas, kas mūs ved uz priekšu!

Ja mākam priecāties un baudīt mirkli, tad atnāk atbildes uz jautājumiem, izpratne un gandarījums, kas dod mums ziņu par to, vai Augstāki spēki saskaņo mūsu domas, darbus un vēlmes. Un prieks ir jāņem kā palīgs, lai vai kas, jo šīs dienas notikumus mēs ar savu Ego ietekmēt nespējam.

Vai nu Augstāki spēki tos atbalsta, vai arī pāršķeļ jau pašā saknē - to varam vērot pēc tā, kas notiek mums apkārt un kas atnāk kā rezultāts šajā dienā!

Baudīsim šo dienu un būsim “šeit un tagad”, un ļausim līdz mums atnākt tam, ko esam saģenerējuši! Dienvidu dienas ir kā rezultāts iepriekšējo trīs dienu veikumam, tamdēļ apstāsimies, nesteigsimies un būsim TAGADNES mirklī – lai rezultāts mūs spēj noķert un iepriecināt!





12 Chikchan





Ziemeļu vilnis – Austrumu diena – 12 Chikchan – Čūska, Dzīvības enerģija, Kundalini un seksuālā enerģija, Detaļas un sīkumi, Mikrokosmoss.

Divpadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo mūsu pašpietiekamību un šodien un šajā vilnī mēs jūtamies pašpietiekami, izmantojot Chikchan enerģiju.



Chikchan pēc dabas ir ļoti spēcīga enerģija, taču tā mūsos guļ. Chikchan ir Kundalini enerģija, kura mūsos aktivizējas ekstrēmos apstākļos. Tie ir tie gadījumi, kad sieviete paceļ betona pārseguma paneli vai mašīnu, ja bērns zem tā pakļuvis. Vai bēgot no suņa, pārlec pāri divmetrīgai sētai, nemaz nepamanot, ka sēta bija ceļā.

Šī enerģija ir ļoti, ļoti spēcīga un ar to var iedzīvināt pat akmeni un metālu.



Chikchan ir tas, kurš iedzīvināja visu Visumu un mūsu dzīvē tas var iedzīvināt jebko. Chikchan ir tas, kurš spēj visu izpētīt detaļās un sīkumos, lai replicētu un iedzīvinātu.

Chikchan enerģija nāk kā tāds ass impulss konkrētā tēmā. Ja šodien mostas griba ko iedzīvināt, tad tajā tēmā ir jāienirst, burtiski ar mikroskopu jāiedziļinās, lai ieraudzītu tā procesa uzbūvi, kuru gribam veikt.



Chikchan ir arī spēcīgs prāts, kurš galvā var veikt sarežģītus matemātiskus vienādojumus un uzbūvēt māju detaļās. Tas nozīmē, ka šo enerģiju varam izmantot, lai izpētītu to, ko vēlamies, saliktu kā lego klucīšus visu kopā un iepūstu tam dzīvības elpu.

Kad Chikchan mostas kā Kundalini enerģija, kura izšaujas no astes kaula, tad visas čakras un mūsu energo lauks iegriežas ar desmitkārt lielāku spēku un šī enerģija iedzīvina pilnīgi visu mūsos un mobilizē mūs viena procesa veikšanai.



Chikchan enerģiju ir grūti pamodināt mierīgos apstākļos, taču tas ir iespējams. Var aktivizēt sevī Kundalini un iedzīvināt kādu konkrētu procesu, taču ja cilvēks šo enerģiju neizmanto kam konkrētam, tad viņš pats tajā sadeg. Tas ir milzīgi neizmērāms spēks, kurš snauž mūsos, taču variet būt droši, tas pamodīsies, tiklīdz fiziskā plānā ķermenis tiks apdraudēts.

Savienosimies šodien ar Chikchan enerģiju, sajutīsim to, kā tā ienāk mūsos un aktivizē mūsos procesus, kuri šobrīd jau notiek. Ja sajūtam to, ko mēs gribam, tad iedziļināsimies tajā tēmā un izpētīsim to līdz sīkumiem, un tā jau sāks atdzīvoties mūsu dzīvē.

Lai mēs šajā vilnī justos pašpietiekami - savs gribas fokuss ir jāfokusē uz to, ko patiešām gribas iedzīvināt savā dzīvē. Jo atdzīvosies un iedzīvināsies mūsu dzīvē viss, uz ko fokusējamies! Ja apspriedīsim draugu problēmas, tās ienāks mūsu dzīvē. Ja apspriedīsim valsts problēmas, tās ienāks mūsu dzīvē un atdzīvosies.



Tāpēc izvēlēsimies to, ko mēs gribam iedzīvināt un kas grib, lai mēs to iedzīvinām. Šī Chikchan enerģija ir spēcīga un neierobežota, taču tā ir svēta un nav mums dota izniekošanai uz ko tādu, kas mūsu dzīvē nav aktuāls.

Ļausim mūsu gribai iedzīvināt to, ko no sirds vēlamies!





13 KIMI





Ziemeļi vilnis – Ziemeļu diena- 13 KIMI – Nāve, Galvaskauss, Pacelšanās jaunā līmenī, Baltās lapas diena, Melns/Balts.

Trīspadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura mūs paceļ jaunā līmenī un mēs uzņemam enerģiju nākamajam vilnim.

Tā kā trīspadsmsitā diena noslēdz vilni, tad šī viļņa ietvaros noslēdzam mēs pilnveidošanās tēmu ar KIMI enerģiju.

Kimi ir Ziemeļu enerģija un to vada Dievs, Gars vai Augstākais „Es”, tamdēļ mums ir jābūt modriem un jāvēro zīmes, notikumi un viss, kas mūsu dzīvē šodien notiek.



Kimi ir enerģija, kas izstumj no mūsu dzīves veco un nokalpojušo, lai tā vietā nāktu kas jauns.

Kimi enerģijas dienās mēs visu uztveram caur prizmu – balts vai melns, nekas nav pa vidu! Un šodien, lai mēs noslēgtu šo Ix vilni, Kimi enerģija izstums visu nevajadzīgo, lai mēs nostiprinātos savā jaunajā formā un veidolā.



Šī ir diena, kad palaist vaļā visu to, kas mums patiesi vairs nav vajadzīgs un tikai bremzē mūsu attīstību un došanos uz priekšu!



Vērojiet savu dzīvi, ieskatieties notikumos un apdomājiet tos, jo daudz kas šodien un šajā vilnī rāda mums to, no kā ir jāatsakās.

Iespējams, šodien vai kādā no šī viļņa dienām ir nācis vai nāk kas tāds, kas izstums ārā visu to, kas bijis iepriekš.

Iespējams, kaut kas šodien aiziet, saplīst un atsakās ar mums runāt – taču Kimi enerģija ir tā, kas izspiež ārā visu to, kam ir jāaiziet!

Šī diena ir kā Baltas lapas diena! It viss, kas ir mūsu dzīvē, veido mūs un to, kādi mēs esam. Un tikai tad, kad mēs palaižam vaļā it visu – sāk notikt brīnumi!



Ir tik daudz lietas, pie kurām mēs esam pieķērušies un sasējuši sevi ar tādu kā neredzamu striķi, kas mums neļauj virzīties uz priekšu. Un Kimi enerģija mums māca, ka ja palaižam vaļā – tad viss atnāk pie mums daudz labākā formā un tieši tāds, kādu mēs esam vēlējušies. Taču ja mēs ar abām rokām turamies pie visa tā, kas mums ir šobrīd, tad nekas jauns nevar ienākt, jo abas rokas ir aizņemtas.



Padomāsim šodien par to – kas ir tas, pie kā esam pieķērušies un ko ir bail palaist vaļā! Apdomāsim, kas ir noticis šajās trīspadsmit dienās...

Un apzināsimies, ka ja radām savu dzīvi paši, tad neko mums nevar atņemt – atņem mums tikai to, kas mums vairs nav vajadzīgs un kam ir jāaiziet, lai tā vietā nostiprinātos kas jauns!

Tikai tad, kad atlaižam abas rokas un mums tās ir brīvas – mēs notveram to, ko esam jau ilgu laiku vēlējušies!



Visu šo trīspadsmit dienu vilni mūs slīpēja, cēla gaismā patiesību, lai mēs nogrieztu lieko un atbrīvotos no nevajadzīgā, lai atbrīvotos no tā, kas mūs padara nebrīvus - no tā, kas ieliek mūs jebkādos rāmjos.

Ja spējām attiekties pret visu ar mīlestību un prieku, tad gāja vieglāk, nekā tad, ja cīnījāmies par to, kas no mūsu dzīves iet prom.

Lai šo vilni noslēgtu, mums ir jāatbrīvojas no visa smaguma, no visa nokalpojušā un vecā, no visa nevajadzīgā - lai no tā, ko izmetām, varētu atsperties un ielēkt pilnīgi jaunā līmenī.



Šis vilnis ir kā dzirnakmeņi - tie, kuri ļāvās, kļuva baltāki un smalkāki. Tie, kuri neļāvās, palika turpat kur bija.

Šodien, tāpat kā visu vilni - ir jāatmet bailes un jādara to, kas iesākts, lai caur to mēs pamanītu to, no kā jāatbrīvojas - to, kurā tēmā varam un esam gatavi pacelties jaunā līmenī.



Visums caur vidi norādīs šodien uz tēmām, kuras vēl neesam palaiduši šajā vilnī vaļā.

Šodien atbrīvojamies no liekā, jo šodien ir Kimi enerģija. Varam tīrīt māju ar domu, ka caur to aiziet viss nevajadzīgais. Varam darīt jebkuru citu lietu ar domu, ka caur to atbrīvojamies no liekā.



Ja šodien kaut kas saplīsīs vai sabojāsies - varam nedomājot izmest, jo vide šodien rāda uz to, kas neatbilst mums vairs nevienā līmenī. Ja prātam žēl matērijas, tad jāsaprot, ka enerģētiski zaudēsim vairāk kā iegūsim - paturot to, kas šodien saplīsis, cīnoties par to, kas šodien nozagts, vai atņemts.

Laižam vaļā un vietā nāks kaut kas pavisam labāks.







1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.