pirmdiena, 2017. gada 5. jūnijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 05.-11.06.

MAZĀS ASTROZIŅAS
05.-11.06.

Nedēļas sākums būs samērā mierīgs. Daudz stabilu un pozitīvu enerģiju. Mēnestiņš līdz piektdienai arī augošs, kas vedina vismaz apdomāt jaunus projektus. Otrdien patīkams notikums - mīlas dieviete Venēra iesoļo savā pārvaldījuma zīmē - Vēršos. Viss zodiaks sajutīs zināmu sirds siltumu un mīlestība "būs gaisā".

Līdz piektdienai šo nedēļu varētu raksturot vienkārši kā patīkamu enerģiju uzlādētu, bet pašā piektdienā debesjumā notiks neparastie, pat varenie notikumi. Tadāāāām, dāmas un kungi! Piektdien no t.s. retrogrāda mostas varenais dievu dievs Jupiters! Tas nozīmē, ka cilvēkos atgriezīsies daudz lielāka ticība dzīvei un optimisms. Šajā dienā arī lieliskus aspektus veidos lielie debesjuma mīlnieki: Marss un Venēra. Šī arī būs jūnija galvenā Valentīndiena, kad svinēt mīlestību. Ja jums tā vēl nav atrasta, tad ejiet ielās.
Par iešanu ielās nedēļas nogalē. Klaji atšķirīgas būs piektdienas un sestdienas naktis. Piektdien valdīs prieks, bet sestdien emocionālais fons jau būs daudz mazāk piemērots tusiņiem. Tiem, kas mīl skaidru dzīvi, nedēļas nogale ir laba tradīciju baudīšanai. Derēs visa veida tradīcijas: valsts, reliģiozās, reģionālās, dzimtas, ģimenes un personīgās tradīcijas. Apdomājiet savu dzīves ritumu, varbūt kāda jauna tradīcija ir jāievieš? Lai burvīga nedēļa un apsveicu visu zodiaku ar Jupitera mošanos!
Andis
geste.astro@gmail.com