svētdiena, 2017. gada 18. jūnijs

Tu esi atbildīga par savu dzīvi: Astoņi zelta dzīves likumi

istine Om Shanti

Laikam katrs no mums dzimšanas brīdī dāvanā vēlētos saņemt rakstisku instrukciju, kura palīdzēs mums dzīvot laimīgi un bezrūpīgi. Bet, diemžēl, mums visu nākas saprast tikai caur pašu pieredzi.
Nekad neuzkrauj uz cita pleciem atbildību par to, kas notiek tavā dzīvē. Tikai tad, kad tu pieņemsi faktu, ka esi savu neveiksmju un veiksmju radītājs, tu sapratīsi un iegūsi spēku ar to visu tikt galā.
Atbrīvojies no ilūzijas, ka tu vari mainīt citus cilvēkus. Cilvēkus maina tikai aps...tākļi. Ļauj cilvēkiem būt citādiem. Kaut kādā brīdī tu pat sāksi par to priecāties.
Citiem mēs esam vajadzīgi spēcīgi. Vāji, noguruši, nelaimīgi – tādi mēs nevienam neesam vajadzīgi. Ieelpo, izelpo, padomā, un tu sapratīsi, ka satraukumiem nav pamata.
Šajā pasaulē ir daudz cilvēku, ar kuriem var dzīvot laimīgi. Satiec tos!


Tu esi atbildīga par savu dzīvi: Astoņi zelta dzīves likumi

https://dieviete.lv/tu-esi-atbildiga-par-savu-dzivi/

Laikam katrs no mums dzimšanas brīdī dāvanā vēlētos saņemt rakstisku instrukciju, kura palīdzēs mums dzīvot laimīgi un bezrūpīgi. Bet, diemžēl, mums visu nākas saprast tikai caur pašu pieredzi. Protams, ja mēs neesam gatavi ieklausīties to cilvēku padomos, kuri tam visam jau ir gājuši cauri.
Nekad neuzkrauj uz cita pleciem atbildību par to, kas notiek tavā dzīvē. Tikai tad, kad tu pieņemsi faktu, ka esi savu neveiksmju un veiksmju radītājs, tu sapratīsi un iegūsi spēku ar to visu tikt galā.
Pieņem faktu, ka pagātni vairs nevar mainīt. Mēs esam spējīgi ietekmēt tikai to, kas notiek tagad un to, kas būs. Un tas, kas būs, ir atkarīgs no tā, ko mēs darām tagad. Negaidi, ka nākotne tev uzsmaidīs. Dzīvo tā, lai tā nevarētu nesmaidīt.
Atbrīvojies no ilūzijas, ka tu vari mainīt citus cilvēkus. Zemapziņā mēs visi ciešam no maldiem, bet beigās ciešam vārda tiešākajā nozīmē. Cilvēkus maina tikai apstākļi. Viss pārējais ir tikai uztveres apmāns. Ļauj cilvēkiem būt citādiem. Kaut kādā brīdī tu pat sāksi par to priecāties.
Citiem mēs esam vajadzīgi spēcīgi. Vāji, noguruši, nelaimīgi – tādi mēs nevienam neesam vajadzīgi. Nepadodies! Ieelpo, izelpo, padomā, un tu sapratīsi, ka satraukumiem nav pamata.
Visām darbībām ir attiecīgas sekas. Būtībā mēs vienmēr izvēlamies ne jau to, ko darīsim, bet to, kas būs mūsu darbības rezultātā. Tāpēc, pirms darīt kādu muļķību, vajadzētu aizdomāties par tās sekām. Tad tu manīsi, ka muļķīgu situāciju un kļūdu tavā dzīvē būs mazāk.
Nedzīvo tā, it kā tu dzīvotu mūžīgi. Reiz katrs no mums mirs. Tad ir neizbēgami. Nedzīvo tā, it kā tu dzīvotu mūžīgi. Iespējas ir jāizmanto tieši tad, kad tās ir dotas, nevis kaut kad pēc pus gada; nevajag glabāt „skaistos traukus” svētku dienai. Padari katru dienu par svētkiem!
Dari to, ko uzskati par pareizu. Galvenais, lai tev ir sajūta, ka tava dzīve nav veltīgi izšķiests laiks. Neaizmirsti sev atgādināt, ka tu dzīvo sev. Nedzenies pēc panākumiem. Ja tu darīsi to, ko uzskati par pareizu, panākumi noķers tevi.
Nekad netērē savu laiku un spēkus tiem cilvēkiem, kam esi vienaldzīga vai, kas tevi nemīl. Šajā pasaulē ir daudz cilvēku, ar kuriem var dzīvot laimīgi. Vienkārši nevajag būt noslēgtai un aizdomīgai. Tiec vaļā no nevajadzīgajiem, un tu satiksi tos, kas tevi darīs laimīgu!

Avots: Womanhi.ru