piektdiena, 2017. gada 30. jūnijs

Kāds ir JŪSU Vilnis? - Eņģeļi caur Ann Albers

Kāds ir JŪSU Vilnis?
17.06.17 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
------------------------------------------------
Iedomājieties, ka jūs atrodaties baseinā kopā ar visu pārējo cilvēci. Iedomājieties, ka jūsu enerģija izsauc viļņus baseinā. Būs šeit tādas Dvēseles, kam patīk lēkāt, patīk radīt piedzīvojumus, izaicinājumus un kustību dzīvē. Citi būs panikā, raugoties visapkārt, un mēģinās atrast kādu, kam pieķerties. Daži izturēsies mierīgi. Bet citi maigi izplatīs baseinā mierpilnus un nomierinošus viļņus.

Īstenībā visi jūs atrodaties kopējā enerģiju un apziņas baseinā. Katru no jums skar enerģiju viļņi, ko rada pārējie šī baseina iemītnieki. Vistuvāko cilvēku radītos viļņus jūs sajūtat ļoti izteikti. Jūs labi sajūtat pašus spēcīgākos viļņus, un tik pat labi tos viļņus, kurus reizē izplata daudzi no jums. Kad jūs izplatīsiet spēcīgus viļņus, tad jūs sajutīsiet tos, kas visvairāk rezonē ar jums.

Tā ir jūsu izvēle, vai pasaules enerģijas, masu apziņas enerģijas, un savu tuvāko enerģijas skar jūs, vai nē … vai arī jūs esat tik stipri savā enerģijā, ka radat paši savus viļņus.

Jūsu vibrācijas ietekmē masu apziņu vai nu pozitīvi, vai arī negatīvi. Tā ir JŪSU izvēle.

Pajautājiet sev, kāda veida enerģiju man šodien gribētos ienest pasaulē? Ja tas ir Miers – izvēlieties mierpilnus vārdus un rīcību. Ja tas ir Prieks – atrodiet priekpilnus vārdus un rīcību. Ja tā ir Dziedināšana – dariet lietas, kas dziedina jūs pašus, un sakiet dziedinošus vārdus visiem, kam tas ir nepieciešams. Ja tā ir Pārpilnība – fokusējieties paši uz savām pārpilnības un pateicības jūtām, un runājiet pārpilnības vārdus.

Ar katru savu domu, darbu un elpas vilcienu, jūs sniedzat vibrāciju ieguldījumu cilvēcei. Jūsu vibrācijas ir nozīmīgas cilvēcei. Jūs esat svarīgi. Jūs veicat izmaiņas.

Vai varat iedomāties, ka esat no tām daudzajām ļoti stiprajām Dvēselēm, kas izplata šinī baseinā Mīlestības Viļņus? Jūs tādejādi palīdzētu pārvarēt un nomierināt haosa, baiļu un destrukcijas viļņus. Jūsu enerģija palīdzētu novērst karus, izdziedināt Sirdis, un bailes nomainīt ar ticību savai pārpilnībai.

Tas ir tas, kas saprotams ar vārdu ”Gaismas Darbinieks.” Jūs tiecaties izplatīt savas Mīlestības Viļņus cilvēces apziņas baseinā, un šādi jūs izmaināt jūsu pasauli no iekšienes uz āru.