piektdiena, 2017. gada 30. jūnijs

Ko sēji, to tagad pļauj. Viss atgriežas...

Ko sēji, to tagad pļauj. Viss atgriežas...

Viss patiešām atgriežas, ko domāji, darīji ne tā, vai neizdarīji līdz galam kādā no savām dzīvēm, viss kas nav tavā dvēseles vēsturē uz zemes pabeigts, izprasts, atlaists, pārāk ticis nožēlots kā garām palaists, un sāpēts vai mīlēts par daudz, tas atkal nāk tavā ceļā un priekšā šajā dzīvē no jauna stājas...tādās pašās sajūtās sasaistītas, tikai jau citos ķermeņos, tās pašas dvēseles mūsu liktens ceļos atkal pretī nāk. Brīžiem ir kā pasakā, noklūsti krustcelēs un Tev tikai ir jāizvēlas, pa kuru ceļu un uz kuru pusi...un kad iekšeji šī darbība jau notikusi, tad pēkšņi viss sāk notikt, paveras jauna laika līnija, atveras augšupejoša spirāle dvēseles attīstībā, svaigas vēsmas un iedvesmojoši cilvēki pēkšņi ienāk Tavā dzīvē. Tev tikai jāizdara iekšēja izvēle un Visums jau atsaucas ar zīmēm, notikumiem un likteņa pavērsieniem.

Pirms iemiesošanās mēs katrs kopā ar "komisiju" sastādījām savu dvēseles izaugsmei vislabāko scenāriju šai dzīvei, un arī tos pārējos...rezerves...sānu celiņus, kuri liktens krustceļu brīžos stāv mums priekšā, kur ja nu pēkšņi nav gatavības un drosmes dvēseklei to galveno izvēli paņemt, tad var nogriezties no centrālās likteņa maģistrāles, to šajā dzīvē izvēlēties varam tikai noteiktas reizes mūžā.
No sevis neaizbēgsi, ja ne šajā, tad nākamajā atkal priekšā būs Galvenais Ceļš, izaicinošs, jauns, un prasošs iziet no komforta zonas, ego savu upurēt prasošs - kur nokāpām, ja izvēlējāmies bailēs pa sānceliņu izdzīvot kādu mazāku izaugsmes iespēju un izaicinājumu piepildītu dzīvi, tur atsāksim nākamajā reinkarnācijā, atkal izvēlēties krustcelēs, kur tad šoreiz iet tālāk...
Saņemam, šodien un vakar no ārpasaules un attiecībās, savā dzīvē atkal to, ko paši kādā citā kādā domājām un darījām, kā izturējāmies pret līdzcilvēkiem, tā tagad pret mums izturās. Domai ir milzu spēks, jo īpaši tai, kas emocijām pildīta...kāds, kas nemitīgi domāja pie sevis, ka kaimiņi ir ļauni un skaudīgi un viņu apdraud, tāpēc labāk būt nesabiedriskam, tagad šajā dzīvē, tos visus atkal satiek un dzird, ka pats ir ļauns, neprot veidot attiecības u.t.t. ...to ko klusi par citiem kādā dzīvē domājis, to tagad skaļi dzird no to pašu dvēseļu mutēm.
Doma rada, tai nav attāluma, tā ir enerģija, un tā piesaista, pievelk atbilstošus notikumus, pat ja tie nav vēlami, pietiek ar intensīvu sajūtu pozitīvu vai negatīvu ar ko pildīta doma brīdī, kad tā rodas un to raidam, kāda virzienā, un tā jau kļust kā izšauta lode, kas sasniedz savu mērķi....materializējoša, piesaistoša, magnētiska...radoša vai graujoša.
Karmas mācībstundas parasti tiek izietas no abām pusēm, lai saprastu kā ir...kad sāp. Tas kas bijis vienaldzīgs pret citu jūtām, pats nākamajās dzīvēs to piedzīvos, tas kurš nav bijis līdzjūtīgs un atbildīgs, kad kādam fiziski sāpējis vai nodarījis kaitējumu kāda ķermenim vairākās dzīvēs kaut bija citas iespējas,šo mācībstundu nav korekti apguvis, nereti piedzimst ar karmiskas dabas slimību, kura nav dziedināma.
To visu kas nav pabeigts, izprasts, atrisināts, to pļaujam tagad šajā dzīvē, un nav nekā cita ārpus, paša radīts ir viss tas, kas ar katru notiek...un tikai caur daudzu dzīvju prizmu ir redzams visa taisnīgums, un katru dzīvi dvēsele izvēlas citus karmiskos mezglus ko atsiet, tā labprātīgi sastāda uzdevumu katrai dzīvei, zinot, kur ko kam vajadzēs atdot un ko apgūt, lai pieaugtu viedumā, piedošanā, pieņemšanā un mīlestībā pret sevi un pasauli.
No mirkļa, kas ir šeit un tagad, rodas nākotne, vēl mirklis un tad jau tas ir tava vēsture...tās kvalitāti ik brīdi rada tas, kā jūties, ko domā, ko saki un ko dari...un tas viss kāds esi, kam spēj noticēt, kam ne, visas tavas brīžiem impulsīvās neizprotamās patikas un atgrūšanas sajūtas pret kādu cilvēku, tas ir tavu iepriekšējo dzīvju pieredžu summa, kas runā caur Tevi.
Šajā brīnumaino iespēju laikmetā tomēr ir jau iespējams arī izprast, izdziedināt savus pagātnes dvēseles ievainojumus un sāpes, aizceļojot laikā un ieskatoties tajā iepriekšējās dzīves notikumā, apzinoties, atlaižot, piedodot...un tādejādi, apzināti izejot nepabeigto mācībstundu un atraisot karmiskos mezglus daudzas dzīves atpakaļ, var nokoriģēt negatīvās ticības un pārcielības, tās transformējot pozitīvās, kas atļauj šodienā pacelties apziņas līmenī un piedzīvot lielāku harmoniju ikdienā. Visa pasaule spoguļojas Tevī, viss ir savienots...kad notici labajam, taisnīgajam, un iemīli sevi kāds esi, tad arī pasaule un cilvēki izstaro to pašu...mieru, pieņemšanu, siltumu pret Tevi. Dzīve..dzīves...ir ceļojums uz mīlestību sevī, tad kad to pļausi ārpasaulē un attiecībās ar līdzcilvēkiem, tad sapratīsi, ka esi to patiešām jau iesējis...
 
Piedāvāju iepriekšējo reinkarnāciju lasījumus - individuālus seansus, kuros eskstrasensori tiek lasīta informācija no cilvēka energoinformatīvā lauka. Sesijas laikā tiek izskatīts notikums vai vairāki, kurš aktivizējies dvēseles atmiņā un tiek īzdzīvots atkal un atkal, jo nav izprasta līdz galam mācībstunda, kuru tas ietver...tādejādi, tas prasa izpratni, lai pats un iesaistītās personas varētu piedzīvot atlaišanu, piedošanu...harmoniskākas turpmākās dzīves veidošanai. Seansi notiek gan sarakstē, gan pa telefonu, gan klātienē Rīgā. Rakstiet adamante1111@inbox.lv