pirmdiena, 2017. gada 26. jūnijs

Radošā darbnīca MĀLI UN AUGU HIDROLĀTI* ĀDAS KOPŠANAI VASARĀ Ceturtdien, 29.jūnijā 18:00 - 20:00


Radošā darbnīca MĀLI UN AUGU HIDROLĀTI* ĀDAS KOPŠANAI VASARĀ
Ceturtdien, 29.jūnijā 18:00 - 20:00

Rīgā, Jāņa ielā 12, salona AmanéSpa telpās (ieeja caur frizētavu "Stila pērles", pēc tam jākāpj pagrabā).

Vasarā, kad vairāk laika pavadām brīvā dabā, pareizai sejas ādas kopšanai ir liela nozīme. Lai iedegums veidotos vienmērīgs, ir svarīgi sejas ādu regulāri attīrīt. Savukārt pēc brīvā dabā pavadītas dienas sejas ādu vajadzētu intensīvāk mitrināt.


Radošajā darbnīcā uzzināsi, kā izmantojot dabīgas izejvielas (mālus un augu hidrolātus), vari parūpēties par savu skaistumu vasaras periodā. Aromterapeites Ingas Nemšes vadībā varēsi praktiski iepazīties ar dažādu krāsu māliem un to iedarbību. Uzzināsi, kā top augu hidrolāti un, kā tos lietot savam skaistumam un veselībai. Varēsi pasmaržot augu hidrolātus, kas ražoti Latvijā un dažādās dienvidu zemēs, lai noteiktu sev tīkamākos. Izmantojot darbnīcā pieejamās izejvielas, pagatavosi savam sejas ādas tipam piemērotāko attīrošo mālu masku, ko varēsi ņemt sev līdzi.


Pasākuma laikā varēsi iegādāties vai pasūtīt sev piemērotāko hidrolātu (ziedūdeni).


Pieteikšanās līdz 28.jūnijam:

2928 7654 vai Facebook: Ingas Nemšes Aromaesence


Dalības maksa: 12 EUR (cenā iekļautas izejvielas mālu maskas pagatavošanai)




*HIDROLĀTS jeb ziedūdens ir ūdens kondensāts, kas veidojas tvaika destilācijas procesā ēterisko eļļu iegūšanas laikā (kā blakusprodukts). Hidrolātam piemīt līdzīgas terapeitiskās īpašības kā ēteriskajām eļļām, jo tas satur ēterisko eļļu nelielās devās, kā arī vērtīgas miecvielas un minerālvielas (mikroelementus). Hidrolāti ir daudz maigāki kā ēteriskās eļļas un tos ļoti labi var izmantot bērniem, veciem cilvēkiem un mājdzīvniekiem paredzētos produktos. Hidrolātus var izmantot kā tonikus sejas ādas pH līmeņa sabalansēšanai un/vai gatavojot savus kosmētikas līdzekļus, lietot ūdens vietā.