pirmdiena, 2017. gada 26. jūnijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 26.06.-02.07.

MAZĀS ASTROZIŅAS
26.06.-02.07.

Pēcjāņu nedēļa noritēs augoša Mēnestiņa gaismā. Liela enerģija ir sakoncentrēta Vēžu zīmē, kas veicina ģimenisku un intīmu pieeju cilvēcisko kontaktu dibināšanā. Vēžu enerģija nedaudz var izpludināt korporatīvo disciplīnu un subordināciju, bet neaizmirsīsim, ka ir vasara un cilvēki var būt brīvāki no korporatīvajiem žņaugiem.
Trešdiena un ceturtdiena ir par emocionālu lēmumu pieņemšanu. Triks šiem lēmumiem ir tāds, ka jāpaļaujas uz savu dzīves filosofiju. Jums ir jau izstrādājies noteikts stils un principi, kā jūs attiecaties pret citiem cilvēkiem, tad tādā garā pieņemiet lēmumus un tos arī realizējiet. Sakiet cilvēkiem, ko jūs jūtat un domājiet šajās dienās, taču nepaļaujaties, ka lietas nokārtosies pašas no sevis. Ļoti, ļoti labas dienas, kad teikt cilvēkiem to, ko tiešām domājiet.
Nedēļas nogalē tusēt var gan naktī uz sestdienu, gan naktī uz svētdienu, praktiski nekādas starpības. Tā kā mūsu zemītē valda jaunības un skaistuma kults, tad nu posties uz ballītēm nāksies divtik ilgi, tas gadījumā, ja neesat jauni un smuki, jo Mēnestiņš abus vakarus būs skaistuma un izvēlīguma zīmē - Svaros. Tiem, kas netusē - baudiet un radiet skaistumu. Laba nedēļa. Lai gaisma!
Andis
geste.astro@gmail.com