otrdiena, 2017. gada 27. jūnijs

Dziedniece: Kā lūgt palīdzību savai dzimtai un iznīdēt “dzimtas vīrusus”

http://veselam.la.lv/2017/06/24/dzimtas-plusma-bez-virusiem/

Dziedniece Inga Pērle veic enerģētisko tīrīšanu īpašos rituālos, palīdz atbrīvoties no senām saitēm, enerģijām, sakārtot sevi un attiecības ar citiem, arī dzimtas un ģimenes ietvaros. Ingas spēks ir rokās, viņa sevi dēvē par bioenerģētiķi. Meitene jau kopš bērnības bija citāda, daudzu nesaprasta. Līdzīgi kā citi jaunieši, izglītojās praktiskās profesijās, kļuva par juristi un arī ekonomisti. Dziedniecībā Inga darbojas tikai aptuveni desmit gadu, taču cilvēkiem palīdz ļoti sen. Savus bērnus viņa vienmēr ārstējusi pati.
“Dziedināšana man nāca kā dzīves uzdevums. Augstākie spēki noliek tā, ka neko citu nevari darīt. Ja gribi iet citu ceļu, stājas priekšā, neļauj. To jūt uzreiz,” atklāj Inga Pērle. Arī viņas māsa Aija Trofimova ir ekstrasense, par viņu savulaik rakstījām 36,6 °C.
“Spējas laikam nāk no senčiem. Mūsu vecvecmāmiņa pratusi, kā senatnē sacīja, izbraucīt vainas, bija dziedinātāja un bērniņu saņēmēja. Taču tiek pārmantotas nevis spējas, bet kanāls, caur kuru tiek dots šāds spēks. Kanāls var stāvēt rimts vairākas paaudzes, līdz dzimtā atnāk cilvēks ar noteiktu enerģiju, kas spēj šo kanālu strādināt, uzturēt tīru.”

Atbalsta un palīdz
Inga Pērle uzsver dzimtas enerģijas svarīgumu. Ne velti visās reliģijās un tautās dzimta tiek īpaši godināta. Piemēram, musulmaņi, skaitot lūgšanas, piemin savu dzimtu līdz pat septītajai paaudzei.
“Mēs pēdējā laikā pārāk maz šo spēku cildinām, dzīvojam pārlieku nošķirti, negodājam senčus. Biežāk runājam par gēniem – par acu krāsu vai ķermeņa uzbūves īpatnībām, ko manto nākamās paaudzes. Taču turpinās arī dzimtas enerģija, šis netveramais mantojums.
Dzimtas enerģija atbalsta, pietur un palīdz. Ja kādā brīdī šķiet – man vairs nav spēka, senču spēks it kā pieliek roku. Atkal vari celties, atveras otrā elpa. Ja dzimtā viss ir kārtībā, tās spēks ir spēcīga un nepārtraukta plūsma. Taču mēdz būt arī citādi,” skaidro dziedniece.

Vientulības, atkarības un citi vīrusi
Dzimtas enerģijas plūsmā ir gan spēks, gan vājums. Bieži vien tā ir kā salauzīta. Ir bijis nepareizs lēmums vai rīcība. Tas paliek kā nospiedums dzimtā, tiek nodots nākamajām paaudzēm. Līdzīgi kā hipotekārais kredīts, ko pēcnācēji ir spiesti turpināt maksāt. Gluži kā vīruss, kas tiek palaists un nebeidz izplatīties.
Ome žāvē mazmeitai matus un piebilst: tev ilgi matiņi žūst, laikam vīrs būs dzērājs… Meita izaug, iemīl vīrieti, kurš pārmērīgi lieto alkoholu. Kādā grūtā brīdī viņa nodomā – re, omei bija taisnība. Tajā brīdī dzimtas matricā iekrīt šis negatīvais akcents, vīruss tiek iedarbināts.
Ja vairākās paaudzēs pēc kārtas sievietes neatrod otru pusīti, paliek vienas, var ieviesties vientulības vīruss.
“Nereti rodas nospiedums ar iznīcības enerģiju, līdz ar to nedzimst bērniņi, nav dzimtas turpinātāju. Ielūkojos dzimtas enerģētiskajos rakstos un redzu sievieti ar daudziem bērniem. Viņa pārgurusi lūdzas Dievam, lai mazuļus vairāk nedod. Ja mazulis nomirst, viņa nopūšas vien: par vienu ēdāju mazāk. Šī attieksme var noklikšķēt, palikt kā negatīvs nospiedums. Ja tam pievienojas vēl citi līdzīgi, dzimtā var sākt izplatīties iznīcības vīruss. Negatīvais kuplojas.”
“Daudzās dzimtās ieperinājusies atkarību enerģija iet cauri paaudžu paaudzēm. Nesen atnāca kāda sieviete un izmisusi stāstīja, ka viņas vecmāmiņa savos 80 gados piepeši sākusi dzert. Bērni devušies pelnīt uz svešām zemēm, viņa palikusi lauku mājā viena pati. Nekad nav kārojusi glāzīti cilāt, bet tagad dzīvo vienā skurbulī. Ieraudzīju, ka viņu dzimtā dažādās paaudzēs bijis ne viens vien alkoholiķis. Ja ir zināms, ka senčos bijuši iedzērāji, der būt piesardzīgam. Pieskati, lai tava alkohola glāze nav par lielu. Esi uzmanīgs arī pret citām atkarībām, nesāc smēķēt, lietot kādas vielas, atturies no azartspēlēm,” uzsver Inga Pērle.
Ja cilvēks vēlas, dziedniece palīdz sakārtot attiecības ar dzimtu. “Uzreiz gan saku, ka ar to būs jāstrādā ļoti ilgi, nereti pat gadu. Tas ir nopietns darbs.”

Ietekmē pat sīka negācija
Kādā dzimtā vairākās paaudzēs atkārtojas pašnāvības gadījumi. Pašķetinot atpakaļ, dziedniece redz, ka tas sācies senatnē – meitene lēmusi sevi bojāejai nelaimīgas mīlestības dēļ, tas nostrādājis kā signāls, ticis pārmantots, varētu teikt, caur asinīm. Kādam no pēcnācējiem tas var parādīties kā vienīgais iespējamais risinājums grūtībās, tāpēc izvēlas šo baiso ceļu.
“Vīruss var ieviesties arī no sīkām negācijām. Kāds draugs tev bieži sūkstās, izkrata sirdi, un tu tikai uzklausi viņu un žēlo, taču vienlaikus dusmojies par šo situāciju, kas atkal un atkal atkārtojas. Nospiedumi var iemitināties smalkajā plānā. Ar laiku tie sablīvējas, paverot ceļu enerģētiskam vīrusam dzimtas plūsmā,” apraksta dziedniece.
Ko darīt? Vajadzētu nevis vaimanāt līdzi, bet līdzjūtīgi palīdzēt, dodot ierosmi rīcībai. Pamēģināt izskaidrot tā, lai sāktu mainīties drauga attieksme pret dzīvi. Parādīt risinājumu, kāds iespējams viņa situācijā, rosināt rīkoties.
Lai nepalaistu dzimtā vīrusu, ikvienam vajadzētu censties dzīvot uz pozitīva viļņa. Katram jau var gadīties kāda nelāga situācija, bez tā neiztikt, taču svarīgi, kāda ir attieksme pret notiekošo. Der pavaicāt sev, kāpēc ar mani tā notika, ko šis notikums man māca.

Dzimta palīdz
Vispirms vajadzētu nodibināt attiecības ar dzimtu, lai justu, kā tā spēj palīdzēt. Dzimta var nākt talkā jebkurā svarīgā dzīves brīdī, tikai jāpalūdz. Ja mazulis slimo, ja jākārto kāds svarīgs darījums, ja ģimenē sašķobījušās attiecības, lūdz dzimtas spēku, lai atbalsta, nāk palīgā. Visuma likums vēsta: nedrīkst palīdzēt, ja nelūdz un neprasa.
Nav speciālu vārdu, ko tādā situācijā teikt, izrunā to, kas lūdzoties nāk no sirds. Dodiet man spēku vai sniedziet atbildi, parādiet ceļu, kurp iet. Ja ir mīļa ome vai opis, var vērsties atsevišķi pie kāda no viņiem. Mīļais vectētiņ, lūdzu, palīdzi man… Var to darīt domās vai skaļi, nav būtiski. Taču svarīgi pateikt ļoti konkrēti un precīzi, kādā jautājumā nepieciešama palīdzība.
Vai nav vienkāršāk lūgt Dievu, ja tam tic? Inga Pērle atbild, ka der abu veidu lūgšana. “Dzimtas egregors ļoti labi saskan ar dievišķo, jo vēlas, lai ikviens no mums ir laimīgs. Dzimtas spēks vienkārši ir mums tuvāks. Taču katrs var lūgt tādā veidā, kā šķiet pieņemamāk.”
Jo ciešāka būs saikne ar dzimtu, jo vairāk tā sargās. Dzimta var paglābt arī no kļūdām, tikai jāieklausās. Norādes var atnākt jebkurā brīdī – parādīties zīmīgā sapnī, it kā tāpat vien ienākt prātā. Pieceļoties no rīta, piepeši zini, kas jādara. Kādā brīdī tā lampiņa nomirgo, signāls noskan, tikai jāsaskata, jāņem vērā. Ir vērts vairāk klausīt intuīcijai, nevis prātam. Nevajag analizēt, vai būtu jārīkojas tā vai citādi, bet uzticēties intuīcijas impulsam.

Četras debespuses
Dvēselei tīk garīga barība. Arī dzimtas saites jātur garīgi siltas. Radiniekiem ik pa laikam jāsanāk kopā.
Radu saiešanu nereti nav viegli organizēt, taču ir vērts pacensties. Ja vēlas, lai kopāsanākšana stiprinātu dzimtas spēku, tā jāveic līdzīgi rituālam. Vislabāk izvēlēties dienu dilstoša Mēness fāzē, lai sasprindzinājumi, ja tādi pastāv radu attiecībās, vieglāk izgaistu.
Īpaši sarīkoto radu saietu nedrīkst apvienot ar kādiem godiem, Jāņiem vai Lieldienām, tam ir pavisam cita enerģētika. Vienkārši uzaicina radiņus – es vēlos jūs visus sasaukt kopā.
Laikus jāsagatavo vairāki priekšmeti: divi ziedi, vīraka kociņš, svece zeltainā krāsā un ūdens trauks ar rožu ziedlapiņām. Katra lieta simbolizē savu stihiju, un tā jānovieto atbilstošā debespusē. Puķes simbolizē Zemes stihiju, tās liek uz ziemeļiem. Vīraka kociņš ir Gaisa simbols, ko novieto austrumos. Svecei jeb Uguns stihijai jāatrodas dienvidos, bet rietumu virzienā noliek rožūdeni – Ūdens simbolu. Šāds izkārtojums piešķir nedaudz maģisku līdzsvaru, palīdz visam noritēt saskanīgi.
To visu atbilstoši sakārto, liek uz palodzes, plaukta vai jebkur citur, galvenais, lai šīs lietas atrastos telpā, kur pulcējas dzimta. Ja vasarā radinieki sapulcējas ārā, dārzā, simboliskos priekšmetus atbilstīgi debespusēm liek turpat netālu, piemēram, zāliena malā.

Svarīgais piedzimšanas akcents
Ir svarīgi zināt, kurā nedēļas dienā esi piedzimis. Protams, vislielākā ietekme ir dzimšanas stundai, jo tā nosaka, kurp vērsta dzīves galvenā enerģija, tomēr arī nedēļas dienai ir nozīme. Savu nedēļas dienu der paturēt kā svarīgu akcentu, cenšoties tajā veikt kaut ko būtisku dzīvošanai un attiecībām.


Ja nezini, kurā nedēļas dienā esi dzimis un nav kam pavaicāt, to var noskaidrot grāmatā Mēness enciklopēdija vai ielūkojoties kādā interneta vietnē, piemēram, www.fourmilab.ch/documents/calendar/.