pirmdiena, 2017. gada 5. jūnijs

Astrovakaru sērija ar Līgu un Andi. 08.06.2017.

Astrovakaru sērija ar Līgu un Andi. 08.06.2017.
!!! DVĪŅU UN STRĒLNIEKU ATTĪSTĪBAS ASS. Aicināti visu zīmju pārstāvji!
Astroloģijā ir 6 pretējo zīmju pāri, kas veido astroloģiskās asis jeb tuneļus / koridorus. Katram tunelim ir sava enerģija un nozīme. Dvīņu un Strēlnieku asī mājo prieks un visu lietu un procesu attīstība. Mums visiem šis ir ļoti svarīgs koridors, kura enerģija ir nepieciešana gan attīstot jebkādus dzīves projektus, gan pašiem, lai esam savās dzīvēs līksmi un... veiksmīgi. Šajā koridorā mājo arī interese par lietām un pasauli! Progresa pamata dzinējspēks ir prieks, bet tas jau tieši ir par Dvīņiem un Strēlniekiem.
Uz šo astro vakaru obligāti aicināti Dvīņi un Strēlnieki. Jūs esat ieslēgti vienā tunelī. Neticami, bet esat viena kaluma, vienas enerģijas, tikai pretpoli. Astro vakarā redzēsiet savas zīmes pārstāvjus un redzēsiet arī sev pretējo zīmi, tad taps skaidrs, kas sevī jāpapildina no otra tuneļa pola, lai kļūtu laimīgāki un veiksmīgāki dzīvē.
Arī citas zīmes aicinātas uz šo astro vakaru!! Citām zīmēm šis tunelis nozīmēs sekojošo:
Jaunavas un Zivis - bāziskos dzīves jautājumus. Ģimene, dzimta, mājvietas, drošība, interesants un labs darbs. Ja kāds no šiem jautājumiem aktuāls, nāciet un iepazīstiet šī tuneļa enerģiju, noteikti palīdzēs sakārtot dzīves bāziskos jautājumus.
Auni un Svari - tuvums - tālums (jūs tagad mētās pa pasauli), augstumi, mākas un izglītība. Kur dzīvot, ko mācīties, kurās jomās dzīvē ieguldīties, kā nodot vēsti pasaulē, kā veiksmīgāk tirgot savas preces un pakalpojumus. Mežāžu - Vēžu tunelis jums ir par šiem jautājumiem.
Vērši un Skorpioni - nauda, kaisle, vara, pašapziņa, talantu likšana lietā. Pamatos gan par naudu. Jūsu nauda ir šajā tunelī, pareizāk, tā enerģijā.
Vēži un Mežāži - veselība, ikdienas soļa vieglums, rutīna. Vērtīgs tunelis, ja jāuzlabo veselība vai ja esat iesprūduši kādā no rutīnas slazdiem.
Lauvas un Ūdensvīri - mīlestība, draudzība, bērni, radošums. Lai sakārtotu šīs dzīves jomas, vērtīgi sajust un saprast šī tuneļa enerģiju, sevišķi, ja nevedās mīlestībā vai konfliktējiet ar saviem bērniem!
Kad? Ceturtdien 08.06.2017., plkst. 18:30 - 21:15.
Kur? Tallink Hotelī uz Elizabetes ielas (tuvāk stacijas galam). Atrast viegli, viesnīcā būs norādes.
Cik maksā? 15€.
Vai ir jāpiesakās? Nē! Variet nākt bez pieteikšanās.
Vai ir jābūt priekšzināšanām astroloģijā? Nē, runāsim tā, ka visi visu sapratīs.

Uz tikšanos!Līga Šīrona un Andis Geste