pirmdiena, 2017. gada 19. jūnijs

Varbūt ir vērts savas bailes un sāpes izdziedināt pirms caur tàm nodarām sāpes citiem...un, kā izrādās - tāpat sev vien.

Kad Tev kāds nodara ko sāpīgu, kādu dien viņam arī tiks izdarīts tieši tik pat sāpīgi un, visticamāk, ka kāds jau arī viņam reiz ir izdarījis kaut ko tik pat ļoti sāpīgu..
Katrs, kas licis izjust otram sāpes vai nodevis, kādu dien sastapsies ar to pašu.
Un tā ir karma, cilvāka dzīves patiesība. Mēs visi kādā dzīves brīdī ciešam. Varbūt kāds vairāk, kā citi un tas šķiet netaisnīgi, bet dzīve liek katram no mums pamocīties tieši tajos dzīves momentos, kad vismazāk to gaidam.
...
Viss šķiet tik skaisti, kā pēkšņi kaut kas notiek ne tā. Un pēc tam vēl kaut kas un vēl. Izmisums, skumjas, bēdas.
Pats sarežģītākais tādos grūtos brīžos - palikt saprātīgam un rīkoties racionàli.
Ja iemesls ir citā cilvēkā, mēs alkstam atriebības. Mēs gribam atmaksāt viņam ar to pašu un izdarīt tik pat sāpīgi. Mēs gaidam, kad šo cilvēku piemeklēs atmaksa vai, kad dzīve ar viņu tiks galā. Un, kad tas nenotiek, mēs kļūstam nomākti. It kā viss Visums būtu sazvērējies pret mani. Tas tā nav.
Dzīve visu saliek pa vietām.
Un kādreiz, pašā sliktākā mirklī, pašā sliktākā veidā, to, ko kāds cilvēks nodarīja otram, atgriežas tā, ka viņš nespēs to saprast.
Tas ir absolūti vienkārš fakts par enerģiju. Tu iegūsti to, ko ieguldi šajā pasaulē. Nosauc to kā vēlies - sakritība, karma, bet beigu beigās cilvēks gūst to, ko atdod. Katrs cilvēks saņems pēc nopelniem - darbā, sabiedrībā, ģimenē.. un, kad viņš beidzot izjutīs sevī bezpalīdzību un salaustību, kā licis justies citiem, atmaksa būs notikusi.
Un, zini, kāda būs atšķirība starp tevi un viņu? Personīgā izaugsme. Sāpes citiem, visbiežàk, nodara tie, kas nekad nemācās no personīgās pieredzes.
Kad viņiem pašiem sāp, tie nezin, kā tikt ar to galā.

Visums nav noskaņojies pret tevi. Mācies no šīs pieredzes, kuru dod Tev dzīve. Pārdzīvo sāpes, raudi, paņem no tā labo un pēc tam pacelies, atvadies no tiem, kas apzināti dara Tev sāpīgi.
Avots: http://www.garsoz.ru/2017/06/blog-post_69.html?m=1
Tulkoja: OmShanti FB
Mēs katrs ik mirkli apzināti un neapzināti ar savu attieksmi, rīcību, vārdiem varam nodarīt kādam pāri. Stāsts ir par mums katru pašu, jo uz citiem ar pirkstu rādot, savu sāpi neizdziedināt.
Varbūt dzīves gudrība slēpjas vīrišķībā sakost zobus pie ikvienām sāpēm un skaidri saprast, ka reiz esmu kur ļoti kļūdījies un šo visu notiekošo pats reiz radījis?
Varbūt ir vērts savas bailes un sāpes izdziedināt pirms caur tàm nodarām sāpes citiem...un, kā izrādās - tāpat sev vien.

Domāt par to, ka, kā un kad atmaksa nāks tiem, kas mums nodara sāpīgi, šķiet ļoti gļēvi. Jo visam sākums esam mēs katrs pats.
Un, tas nozīmē, ka šo tulkoto rakstu apgriežot, tiek iegūta izpratne par to, cik neizdevīgi ir darīt pāri citiem..

Katras sāpes ir liela izaugsmes daļa.