otrdiena, 2017. gada 27. jūnijs

Un kas tev ir svarīgi!?

Un kas tev ir svarīgi!?
2 Muluk

Šodienā iestiepjas zelta stīga! Viņa caurvij dienu viegli un netverami. Kādus līkločus met tava stīga? No kurienes tā izvijas un uz kurieni tiecas? Vai tajā visā ir kāds noslēpumains KĀDS, no kura viss sākas, vai pie kura mēs nonākam? Nē, ne jau obligāti tam ir romantisks fons. Vai tad tas tevi šobrīd pa īstam saista? Vai tad šobrīd tu esi tieši tajā punktā, kad esi gatavs jaunām attiecībām? Vai tas ir vienīgais vērtīgais, kur zelta stīga vijas...?
Muluk enerģija atver durvis uz atbildēm. Meklē un tu atradīsi! Tas ir tieši par šodienu! Atvar acis un tu ieraudzīsi! Atver savu sirdi un tu sajutīsi! Ieraudzīsi visus pagriezienus, līkumus un izaicinājumus, ieraudzīsi vietas, kur šī zelta stīga ir pa visam plāna un vārīga, bet kur tās svars pārņem visu mūsu dzīvi! Tikai uzdodiet jautājumu! Tikai meklējiet! Šodien jūs varat iesākt lietas, kas jūsu dzīvē attīstīsies, kas jūsu dzīvē izvērsīsies plašumā. Viens precīzs atslēgas vārds google meklētājā jūs novedīs pie skolotāja, kurš jūsu dzīves izmainīs, pie vietas, kur jūs vēlēsieties nodzīvot, pie cilvēka, kuram savu dzīvi veltīt! Šodien tas notiek pa visam viegli un vienkārši.
Tikai atliek pajautāt – nu un ko tālāk? Tālāk ieslēdzas dualitāte, dienas divējādība. Ņem - re kur ir tieši tas, ko tu tik ilgi meklē! Te ir! Un ko mēs? Mēs sākam svārstīties! Vai tas ir prātīgs lēmums? Vai tieši tas virziens ir pareizs? Vai man to vajag? Kāda vispār tam visam jēga? Man jau tāpat nekas tur nesanāks. Un zelta stīga kļūst tieva jo tieva! Mēs mētājamies pa grāvjiem, mēs šaubāmies, mēs pat neuzdrīkstamies piezvanīt un uzdot jautājumus. Mums ir bail, mēs nemākam, nesaprotam, bet, ja tā godīgi, varbūt tā īsti nemaz negribam. Mūsu liktenis ir iepīts daudzās zelta stīgās, pa kurām pulsē mūsu sapņi un cerības. Vesels mudžeklis iespēju vai vismaz iespēju iegūt iespēju! Un te šodien kāda no šīm stīgām mirdz tik spilgti, ka nepamanīt to nevar! Visas mūsu domas ap to ir apvijušās! Šī zelta stīga ir dzīva! Viņa grib, lai mēs tieši šobrīd esam tik drosmīgi, lai to izvēlētos, lai izvēlētos šo stīgu kā savas dzīves vai vismaz kādas dzīves daļas vadmotīvu.
Liktens lēmējai ir tikai viens nosacījums – mums ir pašiem jāgrib izvēlēties sekot šai mirdzošajai stīgai! Izvēlēties savu ceļu! PAŠIEM! Ja mēs šo iespēju pat neizsvērsim, tad liktens aiznesīs mūs ierastajā gultnē tālāk, aiznesīs pa pelēkiem oļiem un pelēkiem ūdeņiem. Mēs ļausimies plūdumam, bet nezināsim, kur mūs nes, mums pat tas īpaši neinteresēs līdz kādā citā 2Muluk dienā iemirdzēsies kāda cita zelta stīga no tā paša kamoliņa, kas ielikts mūsu šūpulī! Mēs katrs pats izvēlamies savu dzīvi! Mums ir tik daudz iespēju izvēlēties, bet mēs izvēlamies neizvēlēties! Iedomājieties tikai! Mēs izvēlamies, lai mūs kaut kur nebūtībā nes! Mēs izšķiežam savu laiku, bet mēs varētu iet pa zelta stīgu! Tik mirdzošu, ka visi citi arī to pamanīs!
Gunta

https://www.facebook.com/