pirmdiena, 2017. gada 12. jūnijs

Enerģijas apmaiņa starp vīrieti un sievieti. Kā atvērt čakras, lai pilnestīgi dzīvotu

Noslēpumi - kā notiek ideāla enerģijas apmaiņa caur enerģijas centriem starp vīrieti un sievieti!
Un kā atvērt čakras, jo no atvēršanas pakāpes ir atkarīga mūsu labklājība visos dzīves aspektos.
Lai, to apzinoties, būtu iespējams veidot harmoniskas attiecības, jo tas ir laimīgas un ilgas laulības dzīves pamats!

PIRMAJĀ čakrā vīrietis ir devējs. Viņam vienmēr šis enerģijas centrs ir piepildīts ar pietiekošu enerģiju mērķu sasniegšanai. Tas ir viņa fizisko spēku avots. Sievietēm šajā centrā enerģija ir pietiekama tikai izdzīvošanai. Tāpēc vīrietim jānodrošina sievietei atbilstoši dzīves apstākļi, komforts, aizsardzība.
OTRAJĀ čakrā sievietei ir jābūt devējai. Šajā centrā viņa ir izšķērdīga. Šo enerģiju sieviete dod vīrietim ne tikai ar seksu (lai gan ar seksu tiek dota lielākā enerģijas porcija) – ar glāstiem, apskāvieniem, skūpstiem, pat ar domām par mīļoto, lai kur viņš tobrīd neatrastos.
Ja sieviete nevēlas dot vīrietim pietiekami enerģijas, tad pārmērīgs enerģijas pārpalikums šajā enerģijas centrā var novest pie dažādu slimību attīstības (cistas, miomas, vēzis), bet vīrietim būs jāmeklē “baterija” ārpusē.

Saskaņā ar TREŠO čakru, devējs ir vīrietis. Bet to viņš var īstenot tikai, ja ir saņēmis no sievietes pietiekamu daudzumu seksuālās enerģijas. Tad atveras trešais enerģijas centrs, pamostas viņa griba, izturība, mērķtiecība, neatlaidība, sekmējas sociālā ziņā. Tas veicina profesionālo izaugsmi, karjeru, varu, godu, cieņu.
Šāds vīrietis ienes labklājību mājā un var apmierināt sievietes vēlmes jau, pārsniedzot vienkāršas izdzīvošanas normu: skaistas mēbeles, apģērbs, rotaslietas, auto, atpūta u.c.
Tas ir tas, ar ko viņš maksā sievietei par sniegto enerģiju un attīstības perspektīvu…

Ja vīrietis neatlīdzina sievietei, tad enerģijas pārpalikums un lepnums noved viņu pie alkatības, nežēlības, atriebīguma, un rezultātā pie kuņģa-zarnu trakta slimībām.
Saskaņā ar CETURTO čakru enerģijas devēja ir sieviete.
Galu galā viņas sirds centrā ir neizžūstošs dievišķās mīlestības avots. Turklāt, jo vairāk dod šo enerģiju, jo vairāk saņem to no Radītāja, un vēl klāt – dažādas likteņa dāvanas.
Mīlestības enerģija sievietei ir jādod ne tikai vīrietim. Viņai jāraida tā apkārtējā telpā.

Sievietes dažreiz jautāt: “Kā lai dotu mīlestības enerģiju, ja nemīlu savu vīru?”
Ja nemīli, bet kādu iemeslu dēļ vēlies saglabāt savienību, mīli vīru kā draugu, kā brāli, kā vecāko dēlu. Tikai tad sieviete būs izpildījusi savu pienākumu pret Visumu.

Vīrietim atvērsies sirds centrs un mīlestības enerģija atklās tādas īpašības kā žēlsirdība, līdzjūtība, empātija, viņš iemācīsies mīlēt un šis spēks atbrīvos viņu no instinktu varas. Ar sirdi mīlošs vīrietis vairs nespēs būs neuzticīgs.
Mīlestības enerģiju sieviete dod dažādos veidos: caur auru, ar sirsnīgu un maigu skatienu, ar iekšējo smaidu, ar laipnu vārdu, līdzjūtību, empātiju, piedošanu.
Viņa uzlādē ar mīlestības enerģiju visu, kam pieskaras ar mīlestību savā sirdī. Ar mīlestību pagatavo ēdienu utt.
No attāluma viņa var domās sūtīt šo enerģiju kaut uz otru pasaules malu.

Saskaņā ar PIEKTO čakru devējs ir vīrietis. Starp citu, vīriešiem ir Ādama ābols kaklā, sievietēm nav. Tas ir mājiens no dabas, kam jābūt devējam.
Ja sieviete ir apveltījusi vīrieti ar savu neizsīkstošo mīlestības enerģiju, vīrietis atveras kakla čakra, mostas radošās spējas. Tā vīrietis, īstenojot pirmo enerģētikas centru, pagatavos sievietei izturīgu ķeblīti, bet tagad viņš pagatavos graciozu krēslu ar izliektām kājām.

Turklāt viņš dos sievietei skaistas harmoniskas attiecības un sievietei nebūs jātērē sava enerģija šo attiecību veidošanai, izmantojot psihologu padomus. Attiecības attīstīsies gandrīz automātiski. Sieviete varēs atbrīvojušos enerģiju virzīt uz sevis māksliniecisku attīstību.
Atveroties šiem pieciem centriem, abiem sāks atvērties arī divi augstākie centri, kas dos viņiem vairāk iespējas attīstībai un personības izaugsmei. Turklāt ar šādu harmonisku savienību emocionālais apvalks piepildīsies ar prieka, mīlestības augstākajām enerģijām un tādējādi paplašināsies tā augšējā daļa. Šāda savienība ir lemta pilnīgai visu savu vēlmju realizācijai.
Protams, tas ir tikai shematisks jautājuma apskats, bet šī shēma palīdz saprast harmonisko attiecību veidošanas principus. Izanalizējot savu situāciju, var atrast vājo posmu savā savienībā un labot to.
Galu galā, viss ir mūsu rokās un mūsu laime arī.

Izmantojot šīs zināšanas, varēsiet veidot divu vienlīdz nozīmīgu daļu harmonisku savienību, un iemantot pilnīgu laimi. Šis raksts pasniedz tēmu vienkāršoti, lai ikviens to saprastu un varētu pielietot savā dzīvē.


http://veselam.la.lv/2017/06/11/energijas-apmaina-starp-virieti-un-sievieti-ka-atvert-cakras-lai-pilnestigi-dzivotu/

Enerģijas apmaiņa starp vīrieti un sievieti. Kā atvērt čakras, lai pilnestīgi dzīvotu

Kad satiekas vīrietis un sievieti, viņi savienojas kā “enerģētiski” trauki. Un, saskaņā ar savienoto trauku likumu – starp abiem sākas enerģijas apmaiņa. Aplūkosim, kā notiek ideāla enerģijas apmaiņa caur enerģijas centriem un atklāsim attiecību starp vīriešiem un sievietēm noslēpumus! Tos apzinoties, varēsiet veidot harmoniskas attiecības, un tās ir laimīgas un ilgas laulības dzīves pamats!
Turklāt daudzus interesē, kā atvērt čakras, jo no atvēršanas pakāpes ir atkarīga mūsu labklājība visos dzīves aspektos. Tātad šo zināšanu izmantošana dzīvē ir viens no čakru atvēršanas un personīgās izaugsmes veidiem.
Lai labāk izprastu, aplūkosim shematiski
Pirmajā čakrā vīrietis ir devējs. Viņam vienmēr šis enerģijas centrs ir piepildīts ar pietiekošu enerģiju mērķu sasniegšanai. Tas ir viņa fizisko spēku avots. Sievietēm šajā centrā enerģija ir pietiekama tikai izdzīvošanai. Tāpēc vīrietim jānodrošina sievietei atbilstoši dzīves apstākļi, komforts, aizsardzība.
Pievērsiet uzmanību: tieši šajā čakru projekcijā vīrietim ir izvirzījies orgāns (dzimumloceklis), bet sievietei – ieplaka. Tautā runā: “Vīrietim ir jāuzceļ māja, jāiestāda koks un jāizaudzina dēls”. Turklāt vīrietis dod sievietei nevis pašu enerģiju, bet materiālos apstākļus dzīvei, kurus viņš radījis, pateicoties šai enerģijai, jo ir pasaules pārveidotājs. Sievišķīgās enerģijas pietiks, lai iekārtotu vīrieša uzcelto ģimenes ligzdu.
Ja vīrietis nenodrošina sievieti ar nepieciešamo aizsardzību un nosacījumiem normālai dzīvei, no tāda jābēg prom, cik ātri vien iespējams. Neiztērētā enerģija padarīs viņu agresīvu, greizsirdīgu, viņš mēģinās tērēt to seksuālajām baudām ārpus ģimenes vai kļūs atkarīgs no alkohola. Čakra nobloķēsies un nākotnē ir paredzama vīrieša neauglība (spermatozoīdu nebūs pietiekami un tie būs mazaktīvi pilnvērtīgai apaugļošanai), agra impotence. Tas tev ir vajadzīgs?
Otrajā čakrā sievietei ir jābūt devējai. Šajā centrā viņa ir izšķērdīga. Šo enerģiju sieviete dod vīrietim ne tikai ar seksu (lai gan ar seksu tiek dota lielākā enerģijas porcija) – ar glāstiem, apskāvieniem, skūpstiem, pat ar domām par mīļoto, lai kur viņš tobrīd neatrastos. Ja sieviete nevēlas dot vīrietim pietiekami enerģijas, tad pārmērīgs enerģijas pārpalikums šajā enerģijas centrā novedīs pie ginekoloģisko slimību attīstības (cistas, miomas, vēzis) vai pie nimfomānijas. Bet vīrietim būs jāmeklē “baterija” ārpusē. Starp citu, centra projekcijā sievietēm ir izvirzījums – vēders. Ja noticis tā, ka sieviete ir vientuļa un nav kam atdot seksuālo enerģiju, viņai tā jāpaceļ uz augstākām čakrām un jāatdod caur tām. Šādi sieviete noņems lieko enerģiju, būs veselīgāka un sasniegs lielus panākumus sabiedrībā. Bet viņa nedrīkst aizmirst par racionālākas harmonijas mehānismu. Sievietei nevajadzētu būt vienatnē ilgi.
Saskaņā ar trešo čakru, devējs ir vīrietis. Bet to viņš var īstenot tikai, ja ir saņēmis no sievietes pietiekamu daudzumu seksuālās enerģijas. Tad atveras trešais enerģijas centrs, pamostas viņa griba, izturība, mērķtiecība, neatlaidība, sekmējas sociālā ziņā. Tas veicina profesionālo izaugsmi, karjeru, varu, godu, cieņu. Šāds vīrietis ienes labklājību mājā un var apmierināt sievietes vēlmes jau, pārsniedzot vienkāršas izdzīvošanas normu: skaistas mēbeles, apģērbs, rotaslietas, auto, atpūta u.c. Tas ir tas, ar ko viņš maksā sievietei par sniegto enerģiju un attīstības perspektīvu…

Kā atvērt enerģijas kanālu labklājībai?
Ja vīrietis neatlīdzina sievietei, tad enerģijas pārpalikums un lepnums noved viņu pie alkatības, nežēlības, atriebīguma, un rezultātā pie kuņģa-zarnu trakta slimībām.
Saskaņā ar ceturto čakru enerģijas devēja ir sieviete. Galu galā viņas sirds centrā ir neizžūstošs dievišķās mīlestības avots. Turklāt, jo vairāk dod šo enerģiju, jo vairāk saņem to no Radītāja, un vēl klāt – dažādas likteņa dāvanas. Mīlestības enerģija sievietei ir jādod ne tikai vīrietim. Viņai jāraida tā apkārtējā telpā. Sievietes dažreiz jautāt: “Kā lai dotu mīlestības enerģiju, ja nemīlu savu vīru?” Ja nemīli, bet kādu iemeslu dēļ vēlies saglabāt savienību, mīli vīru kā draugu, kā brāli, kā vecāko dēlu. Tikai tad sieviete būs izpildījusi savu pienākumu pret Visumu.
Vīrietim atvērsies sirds centrs un mīlestības enerģija atklās tādas īpašības kā žēlsirdība, līdzjūtība, empātija, viņš iemācīsies mīlēt un šis spēks atbrīvos viņu no instinktu varas. Ar sirdi mīlošs vīrietis vairs nespēs būs neuzticīgs.
Mīlestības enerģiju sieviete dod dažādos veidos: caur auru, ar sirsnīgu un maigu skatienu, ar iekšējo smaidu, ar laipnu vārdu, līdzjūtību, empātiju, piedošanu. Viņa uzlādē ar mīlestības enerģiju visu, kam pieskaras ar mīlestību savā sirdī. Ar mīlestību pagatavo ēdienu utt. No attāluma viņa var domās sūtīt šo enerģiju kaut uz otru pasaules malu.
Saskaņā ar piekto čakru devējs ir vīrietis. Starp citu, vīriešiem ir Ādama ābols kaklā, sievietēm nav. Tas ir mājiens no dabas, kam jābūt devējam. Ja sieviete ir apveltījusi vīrieti ar savu neizsīkstošo mīlestības enerģiju, vīrietis atveras kakla čakra, mostas radošās spējas. Tā vīrietis, īstenojot pirmo enerģētikas centru, pagatavos sievietei izturīgu ķeblīti, bet tagad viņš pagatavos graciozu krēslu ar izliektām kājām.
Turklāt viņš dos sievietei skaistas harmoniskas attiecības un sievietei nebūs jātērē sava enerģija šo attiecību veidošanai, izmantojot psihologu padomus. Attiecības attīstīsies gandrīz automātiski. Sieviete varēs atbrīvojušos enerģiju virzīt uz sevis māksliniecisku attīstību.
Atveroties šiem pieciem centriem, abiem sāks atvērties arī divi augstākie centri, kas dos viņiem vairāk iespējas attīstībai un personības izaugsmei. Turklāt ar šādu harmonisku savienību emocionālais apvalks piepildīsies ar prieka, mīlestības augstākajām enerģijām un tādējādi paplašināsies tā augšējā daļa. Šāda savienība ir lemta pilnīgai visu savu vēlmju realizācijai.
Protams, tas ir tikai shematisks jautājuma apskats, bet šī shēma palīdz saprast harmonisko attiecību veidošanas principus. Izanalizējot savu situāciju, var atrast vājo posmu savā savienībā un labot to. Galu galā, viss ir mūsu rokās un mūsu laime arī. Izmantojot šīs zināšanas, varēsiet veidot divu vienlīdz nozīmīgu daļu harmonisku savienību, un iemantot pilnīgu laimi. Šis raksts pasniedz tēmu vienkāršoti, lai ikviens to saprastu un varētu pielietot savā dzīvē.

Avots: blog.okhelps.com