pirmdiena, 2017. gada 12. jūnijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 12.-18.06.

MAZĀS ASTROZIŅAS
12.-18.06.

Šī nedēļa noritēs dilstoša mēness gaismā, tātad šī vairāk būs harmonisko, nobriedušo enerģiju nedēļa, nevis jauneklīgi trako. Laba nedēļa, lai pieņemtu lēmumus, pamatojoties uz jau savākto informāciju. Otrdiena ir labo ziņu un zīmju diena, kad svarīgi būt modriem un noskaņoties uz dzīves gaišajiem toņiem, jo tieši tur mīt vislabākās ziņas un zīmes. Šajā dienā īpaši būtiski ir arī citiem teikt labu.
Nedēļas vidū, trešdien un ceturtdien, savu maksimumu piedzīvos ārkārtīgi reta enerģija. Tā negaidītā veidā uzrādīs ceļu uz laimi. Būtiski ir būt karstiem vai aukstiem, bet ne remdeniem, tobiš - nekādiem. Remdenie arī netic brīnumiem un izslēdz sevī iekšējo bērnu, kas brīnās. Šo enerģiju spēs uztvert tikai iekšējais bērns, un līdz ar to tikai iekšējais bērns jums spēs pateikt, kur ir ceļš uz laimi.
Nedēļas nogalē būs divas atšķirīgas naktis. Naktī uz sestdienu reibs burvīgi. Katra sīvā glāzīte būs kā četras, bet naktī uz svētdienu nereibs. Kauties un ārdīties labāk naktī uz svētdienu. Lenkt mīlas materiālu labāk naktī uz sestdienu. Tiem, kam neinteresē tusiņi, klubi utt., sestdiena garīgāka un filosofiskāka, bet svētdien labi stādīt redīsus vai kāpt Gaiziņā. Kopumā nedēļa ir ļoti gudra, lietojiet smadzenes!
Andis
geste.astro@gmail.com