Mēnesis sākās ar veselu virkni veiksmīgu dienu, ko mēs pagājušajā nedēļā piedzīvojām, bet limits jau vēl nav izsmelts, un mēs vērtīgiem sākumiem varam izmantot arī 10., 11., 21., 22 un 27. janvāri. Jupiters turpina lutināt zīmes otrajā pusē dzimušos Skorpionus un Zivis, un kaut kas no viņa labvēlības tiek arī Vēzim. Lai dzīve neliktos kā cukurs – turpat arī Marss neļauj dusēt uz veciem lauriem. Kustieties, Ūdens stihijas pavalstnieki!
Saturns, ceļodams pa Mežāža zīmi, trāpīs attiecīgi tiem Mežāžiem, kas dzimuši janvāra sākumā, pieprasot salikt punktus uz "i", pabeigt, kas pabeidzams, iespējams, piedzīvot kādu autoritātes krīzi vai izdegšanas sindroma pazīmes – kas var izrādīties pirmais pakāpiens uz kaut ko jaunu, citu, vērtīgāku. Tas pats, tikai maigākā formā var trāpīt arī Vēzi, Aunu un Svarus.
Līdz 18. janvārim Saturnam Mežāža zīmē kompāniju sastādīs Venera, nosverot mūsu izvēli par labu racionāliem argumentiem un taustāmām lietām ar ilgu derīguma termiņu, un no 11. janvāra – arī Merkurs, pieliekot punktu plātīgajai un dažkārt pārgudrajai mutes virināšanai pa Strēlnieku modei un liekot runāt un domāt par lietu, kā Mežāzis to dara.
Ņemot vērā, ka pa Mežāža zīmi līdz 21. janvārim dzīvojas arī Saule un, šķiet, jau veselu mūžību tur ir Plutons, varu apgalvot, ka lai nu kurš, bet Mežāzis par garlaicību šomēnes nesūdzēsies.
Meneša pēdējā dekādē, kad Saule un Venera būs pārvākusies uz ekscentrisko Ūdensvīra zīmi, spēkā stāsies jau citi noteikumi.
Sīkāk par visu – skaties video!