pirmdiena, 2017. gada 4. septembris

Meditācijas nodarbību kurss Rīgā no 8.septebra / 2017 - Valdis Svirskis

Meditācijas nodarbību kurss Rīgā no 8.septebra / 2017
Meditācijas nodarbību kurss Rīgā
no piektdienas 8.septembra līdz pirmdienai, 2.oktobrim;
pirmās secīgās nodarbības: piektdien, 8. sept., pirmdien, 11.sept.., ceturtdien, 14.sept., sestdien, 16., sept., un pirmdien, 18.sept., tālāk ceturtdien/ pirmdien līdz 2.oktobrim;
 
nodarbību laiks no pl.18.30 līdz 21.00; vieta plānota Vecrīgas un Stacijas tuvumā;
pieteikšanās sūtot īsziņu ar vārdu, uzvārdu uz +371 29697059 līdz 8.septembrim vai kamēr būs vietas;
pēc otrās nodarbības, 11.septembrī, grupa skaitīsies nokomplektēta.
 
***
kursā mācīsimies koncentrēšanos, kas ir meditācijas prakses bāze, izmantojot elpošanu, vizualizāciju, sirds izjustu dziedāšanu un klusumu; iepazīsim vērtīgas Jogas un Vēdantas atziņas, individuālās un kolektīvās prakses drošu pamatu veidošanu; praktiski skatīsim kā meditācijas iemaņas var sekmēt pozitīvas pārmaiņas mūsos un ap mums , vairot mieru un prieku darbā un ikdienā;
 
Nodarbības noderēs tiem, kuri vēlās apgūt pamatus, pilnveidot iemaņas; arī tiem, kas meklē sev piemērotu pilnveides ceļu un skolotāju.
 
Saturs kursā izkārtots secīgi, tāpēc vērtīgi apmeklēt nodarbības regulāri un, protams, ieplānot laiku, lai vingrināties ikdienā mājās un nostiprināt iemaņas.
 
Kursa balstās meditācijas skolotāja Šri Činmoja pieredzē un jaunradē. ( skat. www.srichinmoy.org/ ; un viņa meditatīvās mūzikas pasauli - www.radiosrichinmoy.org/ ) latviešu valodā publicētas divas viņa grāmatas: Prieka spārni (Zvaigzne ABC) un Laimes pavedieni (Jumava).
 
Nākot ir jāņem maiņas apavi, lai tīrāka gaisotne telpā; tāpat var noderēt, ja paņemat līdzi mazliet ūdeni padzerties; atbilstoši tradīcijai par dalību kursā nav jāmaksā.
 
kursu vadīs: valdis svirskis ( ikdienā praktizē meditāciju kopš 1994.gada)