otrdiena, 2017. gada 26. septembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 25.09.-01.10.2017.

MAZĀS ASTROZIŅAS
25.09.-01.10.2017.

Šī nedēļa, kuru iezīmēs augošs Mēnestiņš, solās būt gana rāma. Ha-ha, pajokoju! Ceturtdien ir trešā no trim precīzajām Jupitera - Urāna opozīcijām. Tas ir viens no 2017. gada lielākajiem astro-notikumiem. Visu nedēļu ir jēga ticēt gaišiem brīnumiem. Ja jums šonedēļ nāk negaidīti un / vai neparasti piedāvājumi darbā, mīlas frontē utt., visticamāk, tie ir jāpieņem, lai cik bailīgi tas nebūtu. Ja jūs esat kko Visumam prasījuši un tagad tas pie... jums nāk, bet jūs pēkšņi pārdomājāt vai sabijāties, tad gan gaidiet auzas, jo Kosmoss jūsu labā ir nopūlējies.
Ceturtdienas notikums ir tik varens, ka šajā dienā pamodīsies arī likteņtēvs Plutons. Tālāk jau sākas diezgan liels neparedzamais, zinu tikai teikt, ka ir jēga turēt tīrus nodomus. Pieskatiet gan, ko ievēlaties šonedēļ! Draud nopietna laime. Šajā nedēļā sāk arī satuvināties lielie mīlnieki Venēra un Marss. Mīla ir gaisā. Arī radošuma vētra pieņemās spēkā. Esat modri, mundri un rīkojieties aktīvi šonedēļ.
Nedēļas nogalē tehniski labāk tusēt ir naktī no sestdienas uz svētdienu, jo piektdienas ballītes varētu būt maķenīt pastīvas. Reibs gan trakoti piektdien, bet tas var nemazināt stīvumu. Sestdiena jau lustīgāka, jo Mēnestiņš būs izrāpies no bedres un priecīgs sūtīs mums jaukas vibrācijas. Netusētājiem sestdiena ir par tradīcijām un to pētīšanu, bet svētdiena par nākotnes projektu aizsākšanu un jaunu sajūtu ķeršanu. Lai lieliski brīnumi šonedēļ, ņemam ciet aiz astes katrs savu laimes putnu! Priekā, skaistie!
Andis
geste.astro@gmail.com