otrdiena, 2017. gada 26. septembris

Maiju kalendāra colkins - 25.sept.–7.okt. – 2017 - Viļņa apraksts_7vilnis_R_ Kawak_Chikchan_Chuwen


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.






Rietumu vilnis   

Kawak – Chikchan – Chuwen

25.sept. – 7.okt.     2017





25.sept.
Kawak 1
26.sept.
Ahaw 2
27.sept.
Imix 3
28.sept.
Ik 4
29.sept.
Akbal 5
30.sept.
Kan 6
1.okt.
Chikchan 7
2.okt.
Kimi 8
3.okt.
Manik 9
4.okt.
Lamat 10
5.okt.
Muluk 11
6.okt.
Ok 12
7.okt.
Chuwen 13





Rietumu vilnis   

Kawak – Chikchan – Chuwen

25.sept. – 7.okt.     2017





Ir sācies jauns laika vilnis, kuram cauri vijas Kawak tēma. Kawak ir emocionāla transformācija, kura rada to, ko mēs vēlamies, vai to, ko nodomājam šīs transformācijas laikā.



Šī viļņa galvenā tēma ir sevis transformācija, kura radīs jaunu radošu sākumu un vieglu pieeju visam, ja transformēsim visu uz to, ko patiesi gribam. Transformācijas galvenais instruments (7) ir Chikchan enerģija un tā ir - iedziļināšanās detaļās un sīkumos. Caur iedziļināšanos savā gribā un tajā, ko gribam - mēs spēsim ieraudzīt to, uz ko jāmaina tas, kas mums jau ir.



Mums ir jābūt sīkumainiem un skrupuloziem, lai ieraudzītu visu to, kas nav tā, kā gribētos, un ar Kawak palīdzību jāmaina uz to, kā to gribas. Svarīgi ir zināt - kā un ko gribas, lai tad, kad emocijas ir uzkrājušās un tūlīt notiks izlāde, mēs spētu radīt to, ko gribam, nevis to, ko vienmēr esam radījuši. Eksplozijas brīdī svarīgi ir ielikt visu enerģiju tajā, ko vēlamies, lai tas spētu materializēties.



Šis vilnis ietekmēs mūsu dzīvi ļoti daudz un spēs radīt ļoti daudz, ja visus Visuma instrumentus izmantosim pareizi.

Šajā vilnī darbībā (3) ienāks kas jauns (Imix), mēs iedziļināsimies detaļās (7) un izmainīsim savu zemapziņas informāciju (11 – Muluk), kā arī iegūsim pilnīgi jaunu informāciju, kura palīdzēs sasniegt vēlamos mērķus.

Apkārtējā pasaule šajā vilnī atspoguļos mūsu domu rezultātu un tieši caur mijiedarbību saņemsim rezultātu. Un rezultāts būs mūsu domu summa. Tāpēc ir svarīgi domāt tikai par to, ko gribas ieviest savā dzīvē, pateikt paldies par to, kas jau ir mūsu dzīvē un fokusēties tikai uz tām lietām, kuras mums gribas.



Ja gribas 3. pasaules karu, tad jādomā par karu, konfliktiem un vardarbību!

Ja gribas mieru un brīvību - tad jādomā par brīvību.

Tie, kuri grib mūs kontrolēt, noteikti centīsies noturēt mūsu fokusu uz to, kas mums nav nemaz vajadzīgs un vēlams, kā jau to dara masu mēdiji, kurus kontrolē tie spēki, kuri grib, lai vergojam tiem mūžīgi.

Šajā vilnī stabilitāti (4) mums dos tieši brīvība (Ik) visos aspektos un šo brīvību mēs varam iegūt ieklausoties savā Garā un lūdzot viņam, lai viņš ved un vada mūs caur dzīves upi uz to vietu, kur valda laime un brīvība.

Arī caur kustību iegūsim stabilitāti.

Šajā vilnī, tāpat kā iepriekšējā, būs no kaut kā jāatbrīvojas un jāatsakās (Kimi), jo tas dos mums garīgo stabilitāti (8).



Šajā vilnī pašpietiekamību (12) mums dos tas, ka darām un domājam tikai par to, ko mīlam (Ok), un sakārtojam savu dzīvi tā, kā mīlam.

Lai cik dīvaini tas arī nebūtu, tieši Krievijas līderis (Putins - Ok) mums visiem aktivizēs pašpietiekamību. Pavērosim zīmes un dzīvi no Dievišķā skatpunkta un ieraudzīsim to, kas notiek patiesībā, nevis to, ko mēdiji runā. Sāksim beidzot domāt ar savu galvu, nevis klausīsimies cilvēkos, kuri nav pabeiguši pat pamatskolu garīgajā Zemes attīstībā.



Būsim mēs paši un domāsim savas domas, nevis tās, kuras mums pa visiem galiem stumj iekšā valdošā sistēma, kurai mēs esam tikai patērētāji un ekonomikas uzturētāji.



Pārstāsim pirkt līzingos nevajadzīgas lietas vai tās lietas, kuras it kā ceļ mūsu pašnovērtējumu. Ne jauns telefons, ne jaunākais televizors nevar uzlabot un nevar celt mūsu vērtību - mūsu vērtība ir tajā, ko esam piedzīvojuši un sapratuši, nevis tajā, cik I-phone gadā mēs nomainām. Visi šie tehnoloģiju brīnumi ir tam, lai mūs kontrolētu, nevis lai celtu vibrācijas un vestu pie Dievišķās apziņas.

Mostieties cilvēki un ieraugiet beidzot realitāti ikkatrā lietā, ikkatrā sīkumā un mēs visi kopā spēsim izmainīt dzīvi uz tādu, kādu vienmēr esam vēlējušies.





1 Kawak





Rietumu vilnis – Rietumu diena – 1 Kawak - emocionāla pārbagātība, emocionāla transformācija, pērkons, paātrinātājs.

Pirmā diena laika vilnī ir diena, kurā savienojamies ar savu mērķi! Tā ir diena, caur kuru ieliekam nodomu, kuru attīstīsim turpmākās septiņas dienas.

Mums katram pašam sevī ir jāsajūt tas, ko šo trīspadsmit dienu laikā gribam sasniegt un paveikt.

Šajā vilnī sajūtas un intuīcija dominēs, tāpēc svarīgi ir ieklausīties tieši sajūtās un intuīcijā, nevis prātā un ego.

Sajutīsim katrs sevī to, kas mums visvairāk traucē un padomāsim par to, ko visvairāk gribam tā vietā. Jo Kawak enerģija ir tā, kas spēj pārvērst - kā burvju nūjiņa - visu nevēlamo vēlamajā! Ķirbi par karieti un peles par zirgiem.



Noticēsim sev un radīsim tā vietā, ko negribam, to, ko visvairāk gribam piedzīvot.

Kawak ir emocionāla pārpilnība un transformācija, un tas nozīmē to, ka šī diena būs emocionāli piepildīta un bagāta. Galvenokārt, emocijas nāks no mūsu iekšienes un tieši mūsos tās radīsies un attīstīsies. Daudziem caur visnegatīvāko scenāriju, taču tas nav slikti - svarīgi to visu noķert tad, kad mērs ir pilns un šajās emocijās ielikt to domu, ko visvairāk no sirds vēlamies, un jau nākamajā dienā viss būs savādāk.



Transformēsim un mainīsim savu dzīvi no tā, kas nepatīk uz to, ko visvairāk no sirds vēlamies.



Mums ir jāzina, ko tieši mēs paši kā indivīdi gribam - nevis ko grib valsts, kura parazitē uz mūsu rēķina, vai ko grib mēdiji, vai Obama, vai Putins. Mums vajadzētu būt diezgan neitrālai attieksmei pret visu to, kas notiek un jāzina tas, ko un kā gribam tieši mēs kā indivīdi un jāģenerē, un jārada tas, ko patiesi gribam. Ja klausāmies tajā, ko runā, lasām to, ko raksta - tad mēs caur sevi radām to, ko runā un raksta! Nebūsim akli un stulbi un neradīsim to, ko un kā mēs nemaz negribam.



Ja ir draudi par karu, tad katram atsevišķi ir jāpasaka “nē” - tā tas nebūs! Uz Zemes būs miers un harmonija starp visiem. Ja ceļ elektrības cenas, tad mums katram ir jāpasaka “nē” - manā realitātē enerģija, ūdens un gaiss pienākas par velti un tam tā būs būt.

Visumā ir tikai enerģija, taču mums tā sastāda visu produktu cenas un mēs par to maksājam kaudzi sava potenciāla. Un tas šķiet diezgan neloģiski. Vai arī šķiet loģiski?



Mēs domājam kā samaksāt par enerģiju, kura dod mums gaismu, siltumu un pārvietošanās iespējas, taču tieši enerģija ir tā, kas Visumā ir vairāk, kā mēs jebkad spēsim iztērēt un vairāk, kā mūsu prāts spēj iedomāties. Kāpēc 90 procentu sava laika un enerģijas atdodam tam, kas vispār pienākas par velti…



Ja nebūtu parazītu, mums sen jau būtu bezvadu elektrība, kuru atklāja jau deviņpadsmitā gadsimta beigās un mums būtu levitējošs transports, kuram nav ne vajadzīgi ceļi, ne arī benzīntanki, taču tas sistēmai nav izdevīgi un mēs ticam, ka arī mums tas ir neizdevīgi. Zeltu katru gadu iegūst vairāk, taču tas maksā dārgāk, un uzkrājumi paliek aizvien mazāki. Tehnoloģijas attīstās, roboti aizstāj cilvēkus, un cilvēki kļūst tikai nabadzīgāki. Viss taču kļūst efektīvāks, līdz ar to vajadzētu visam kļūt lētākam, taču viss kļūst aizvien dārgāks.



Mums katram ir jāierauga šis neprāts, kas tiek ar mums darīts un jāpasaka vienreiz PIETIEK - es tā vairs nedzīvošu, es neuzturēšu nevienu banku un baņķieri, es neuzturēšu nevienu enerģijas sūcēju un donoru. Es dzīvošu savu dzīvi tādu, kādu es vēlos, kurā valda Brīvība, Mīlestība, Laime un Pārticība, nevis alkatīga konkurence, kura pāraug jau kanibālismā. Es nebūšu vergs. Es būšu savas dzīves Dievs un Radītājs, un mana dzīve būs skaista, krāsaina, bagāta un pārpilna ar skaistām un patīkamām emocijām.

Sajutīsim sevī – ko mēs patiesi gribam!

Un padomāsim šodien par to visu – atteiksimies no nepatīkamā un izteiksim to, ko mēs gribam!

kad es laižu vaļā to, kas es esmu, es kļūstu par to, kas es varētu būt". lao tzu.

1 kawak, emocionālā transformāciju uz meistarību



Mīlīši, vēl šāda iespēja būs tikai pēc 260 dienām. Nākošās 13 dienas mūsu rezultātu un panākumus nosaka mūsu pašu spēja mainīties līdz ar vidi, notikumiem tajā un sekojot intuīcijai. Visa viļņa garumā var nākt atskārsmes kā atziņas, pēkšņas idejas par lietām, kas mūs ielenc, par savām kļūdām mūsu ceļā, kalpošanu sev šajā iemiesojumā un apkārtni, ko paši sev esam izveidojuši, bet vai pelnījuši? Varbūt esam pelnījuši ko vairāk?



Lūk ir brīdis, kad sekot saviem impulsiem, jo tie nāks kā “mērnieku marķējuma atzīmes” katrā etapā un svarīgākais neļaut pašam sev indulģēt pagātnes projekcijās uz esošo brīdi, svarīgi pieņemt visu pretīm nākošo un pamāt visam projām ejošam, neturēt sevī, varam palaist garām šo brīdi, kurā ir atbilde.



Bieži sāpes, vai pat pretējais, milzīgs prieks neļauj mums saskatīt sīkumus, kuri veido mirkļa mugurkaulu un adekvāti iekšēji reaģēt, jo mūs kontrolē prieks vai sāpes – tik spēcīgas izjūtas. 13 dienas mūsu uzdevums ir just un sekot līdzi impulsiem, kā milzīgiem pērkoņiem, tā minimāliem sīkumiem. Ejam kopā ar tiem un maināmies, atbildes būs un tās padarīs tikai par lielākiem dzīves meistariem kā līdz šim.

sākumā nāks atziņas, kuras ir jāizlaiž sev cauri emocionāli, jo tikai tad tās iesēdīsies un kalpos par atskaites punktu tālākai rīcībai.





2 Ahaw





Rietumu vilnis – Dienvidu diena – 2 Ahaw - saule, Dievs, apgaismība, apskaidrība, rezultāts, beznosacījumu mīlestība, paļaušanās.

Šī ir otrā diena laika plūsmā! Aspekts, kurš atspoguļo to, kā mēs mijiedarbosimies ar apkārtējo pasauli.

Šodien aktīva ir Ahaw enerģija, kas nozīmē to, ka mijiedarbībā ar apkārtējo pasauli mums pilnībā jāpaļaujas uz Dievu. Ir jābūt “šeit un tagad”, jābauda šis mirklis un modri jāvēro, ko Dieviņš mums ir atnesis, kādas zīmes viņš mums sūta un kādu rezultātu esam radījuši.



Šī diena nesīs mums atklāsmes un ir iespējami apgaismības un apskaidrības uzplaiksnījumi. Ahaw ir Dienvidu enerģija un Dienvidu dienas mums ir jāsvin un jābauda, jāuzņem enerģija un iedvesma nākamajai Austrumu dienai. Dienvidu dienas ir kā atvaļinājums, kad jāizbauda viss, kas notiek, lai smeltos enerģiju un iedvesmu citām dienām.



Dienvidu dienas ir kā Baltu svētes, kad svinam šo dienu - svinam to, ka esam kopā ar Dievu, izsakām pateicību par to, ko Dievs mums devis un par to, ka palīdzējis un aiz rociņas izvedis cauri nedienām.

Šī diena ir savas dzīves un sava ceļa svinēšana - tātad svētīšana.

Šodien svinot to – ka mēs esam, ka esam piecēlušies, ka Saule spīd debesīs un mākoņi iet, ka esam kopā ar dabu, zemi un cilvēkiem - caur to svētam savu dzīves ceļu - palaižot gaismu un Laimi pa priekšu savā dzīves ceļā.



Ahaw ir enerģija, kurā visvieglāk ir sevi apzināties kā neredzamā, lielā un varenā Dieva redzamo daļu šeit uz Zemes. Ir vieglāk apzināties, ka es esmu viens vesels ar lielo Dievu un ka patiesībā esmu Dievs, ar visām viņa īpašībām, spējām un mīlestību.

Tā kā šoreiz Ahaw ir iekritis otrajā pakāpienā, tad Ahaw atspoguļo mijiedarbību ar apkārtējo pasauli caur beznosacījumu mīlestību.

Mums ir jāapzinās sevī šī mīlestība un jāstaro tā pasaulē. Caur šo starojumu, ko izstarojam tad, kad sevi mīlam, mēs svētam visu apkārtējo pasauli, piepildot to ar gaismu un mīlestību, mēs visiem novēlam to pašu labāko un ja kaut ko labu piedzīvojam, tad pasakām paldies un novēlam to visiem apkārtējiem.

Šī ir Diena, kad varam, caur mīlestību un gaismu, piepildīt savu apkārtējo pasauli un padarīt to gaišāku un patīkamāku.



Atcerēsimies, ka beznosacījumu mīlestība nav citu atturēšana no grēka, bet gan ļaušana grēkot un apgaismības novēlēšana. Ja cilvēks dzer daudz šņabi, tad atturēšana no dzeršanas viņam neko nedos un nepalīdzēs, nedod Dievs vēl hipnotiskā kodēšana pret azartspēlēm, smēķēšanu vai alkoholu. Kodēšana vispār aizver cilvēkam aktuālo tēmu ciet. Mēs varam tikai ļaut viņiem to darīt un novēlēt, lai pēc iespējas ātrāk atrod patieso iemeslu, kāpēc to dara un lai apzinās to, ko tas nodara viņiem. Jo tikai nogrimstot līdz pašai apakšai, mēs spējam piecelties. Un ja mums neļauj nogrimt, jo kāds palīdz atturēties, tad tas procesu pagarina, jo kaut kad būs jānogrimst, lai apgūtu Dieva doto mācību.

Beznosacījumu mīlestība ir izpratne un pieņemšana. Es izprotu savu radinieku, kurš dzer, es pieņemu to, ka viņš dzer, jo tā ir viņa brīvā griba un viņa ceļš. Taču savā dzīvē es palaižu domu, ka es Turpmāk neizvēlos ne radiniekus, ne Tuvos cilvēkus, kuriem ir tādas problēmas, jo es mīlu sevi un negribu ar tādiem cilvēkiem mijiedarboties. Sliktākajā gadījumā - visās citās dzīvēs nebūs saskarsme ar šādiem cilvēkiem, labākajā gadījumā - tas paātrinās cilvēkam situācijas atrisināšanos un problēma atrisināsies.



Beznosacījumu mīlestība nav iejaukšanās ar ego, bet gan Dievišķā plāna ieraudzīšana un izpaušanās kā Saulei vai Dievam, jo tie sevi mīl tik stipri, ka staro šo gaismu un mīlestību visiem apkārtējiem. Un tieši šī izpratne un pieņemšana, mijiedarbībā ar cilvēku, kuram ir tādas problēmas, ļaus viņam piekļūt tai informācijai, kuru viņam vajag, lai atbrīvotos no egregora un problēmas.

Ja starojam tīru gaismu bez informācijas un tikai mīlestību, tad neuzgāžam otram cilvēkam vēl veselu kaudzi svešu domu un problēmu, un, iespējams, pilnīgi aplamu risinājumu un padomus. Tas viss tikai apgrūtina ceļu uz atrisinājumu. Taču ja starojam, tad cilvēks no starojuma pats paņem to iztrūkstošo informāciju, kuru viņam vajag.

Starosim šodien gaismu un mīlestību, būsim un apzināsimies sevi kā Sauli.





3 Imix





Rietumu vilnis – Austrumu diena – 3 Imix - pirmsākums, pirmavots, pirmatnējā griba, krokodils, pūķis, dzīvības koks.

Trešā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda, caur ko notiek darbība šajā scenārijā šajās trīspadsmit dienās.

Šodien ir Austrumu diena - pirmā diena četru soļu ritmā.

Imix diena - kad jāmodina sava pirmatnējā griba, griba - ar kuru esam atnākuši uz šīs Zemes. Griba, kuru nodevuši no paaudzes paaudzēs mūsu senči.



Mums ir jāapzinās, ka esam Dieva griba, jo Dievs mūs ir radījis un Dievs ir mūsu pirmsākums. Mums ir jāapzinās, ka esam lielā Dieva redzamā daļa un ka caur sevi paužam Dieva gribu, ja vien to apzināmies.

Mums ir jāapzinās mūsu senču atstātā informācija mūsu gēnos un DNS spirālēs. Mums ir jāapzinās, ka esam ļoti senas un viedas tautas pēcteči.



Mums ir jāapzinās, ka esam Balti un ka mūsos rit Baltu asinis, kuras satur dzīves ziņas informāciju. Mums jāapzinās, ka dziļi mūsos ir visas zināšanas par to, ko mēs te darām, ko mēs vispār Visumā darām un ko mēs esam atnākuši darīt šajā dzīvē.

Šie laiki ir ļoti nozīmīgi pat visa Visuma mērogā un mēs esam tie, kas ar savām domām un darbiem ietekmējam to, uz kurieni tas viss attīstīsies. Mūsu prātus cenšas piesaistīt atpakaļ ilūzija, mūs piebāž ar informāciju, kura mums nav vajadzīga, mūs cenšas sanaidot savā starpā, taču ja spēsim atcerēties, kas mēs esam, tad neviens mūs vairs nespēs ne āzēt, ne muļķot un vadīt pēc sava prāta.



Mēs esam lielā neredzamā Dieva redzamā daļa un beidzot mums ir jāsāk uzvesties un darboties kā Dievam pienākas.

Šodien ir Imix enerģija, kura modina mūsu gribu un dzen mūs uz priekšu. Tikai un vienīgi mūsu pašu griba mūs virza un tikai mēs paši nosakām, kurp dosimies tālāk. Tāpēc ir jāpārstāj ticēt meliem, ar kuriem ir pilni masu mēdiji un jāsāk vadīties pēc savas gribas, pēc sava aicinājuma. Mēs nezinām patiesību ne par to, kas notiek Ukrainā, ne Krievijā, ne ASV, taču drīz tā nāks gaismā - tieši caur darbību tā parādīsies redzamā plānā. Mēs nevaram par lietām spriest pēc tā, kas rakstīts masu mēdijos, taču mēs varam izpaust gribu, lai patiesība visos līmeņos un visā pasaulē nāk gaismā! Lai krīt maskas un mēs beidzot saprotam - kas ir kas. Šobrīd ar mums manipulē kā ar leļļu teātra lellēm un mēs tikai ļaujamies suģestijai un hipnozei.

Ir jāgrib pamosties, ir jāgrib ieraudzīt patiesību un mums ir jāgrib kļūt par pilnvērtīgiem Dieva Dēliem un Meitām.



Mums ir jāgrib tas, ko sirds mums saka, nevis tas, ko reklāmas vai mēdiji cenšas mūsos ieprogrammēt.

Šodienas enerģiju mēs varam izmantot tam, lai noskaidrotu, kas mēs katrs esam, izsakot Visumam gribu apzināties sevi, apzināties sevi kā Dievu un radītāju. Protams, varam izteikt arī gribu pēc jauna Iphone vai TV kastes, taču vai tas spēs izmainīt mūsu dzīvi? Uz pāris dienām vai mirkļiem jā, bet vai uz ilgu laiku?



Mums ir jāizpauž sava griba un jāuzņemas iniciatīva mainīt šo dzīvi, mainīt šo pasauli un mainīt to murgu, kas apkārt notiek, vai mums tikai tiek rādīts, kas notiek. Taču patiesība, iespējams, ir pilnīgi cita, kā tas tiek atspoguļots!

Šī viļņa darbība mūs vedīs pie kaut kā jauna un tai pat laikā pie labi aizmirsta vecā!



Visu šo vilni darbībā ir jāizpauž SAVA GRIBA, nevis Obamas, Laimdotas vai Putina.

Mums ir jāfokusējas uz to, ko gribam mēs - tieši mēs katrs pats! Ir jāfokusējas tieši uz katra indivīda gribu, nevis pseido vadoņu vai pseido varas gribu.

Mums visiem ir brīvā griba un varam gribēt pilnīgi visu, taču jāatceras - kas mēs esam, lai saprastu, ko patiesībā gribam.



Mēs gribam brīvību, mēs gribam Laimi un tas ir visu mūsu sapnis un mērķis. Ceļš uz to ir caur ērkšķiem, taču tas ir tā vērts! Ir vērts pārvarēt ērkšķus un šķēršļus, lai pārstātu kādam kalpot un vergot, lai sāktu elpot tīru gaisu ar pilnu krūti un dzīvot ar tādu vērienu, kādu esam gribējuši. Šobrīd ne miljoni, ne labs darbs nemainīs mūsu dzīvi tā, kā to var izmainīt brīvība.

Protams, katrs izvēlas pats to, ko grib piedzīvot un katrs arī piedzīvo to, ko pauž. Taču tikai visi kopā mēs varam panākt to, ka nevergojam un neesam apspiesti.

Centīsimies ieraudzīt patiesību it visā un izpaust savu patieso gribu - caur katru darbību šajā vilnī un arī šajā četru soļu ciklā.

Ja skatāmies pēc četriem soļiem - tad šodien ir jāizsaka tik spēcīgi sava griba konkrētajā jomā, cik tas ir iespējams un tad jau rīt, galvenais nenobīties no tā, kas nāk pretī.

Ja gribi - nebaidies, ja sajūti - tad paļaujies.



Tas, cik spēcīgu nodomu Imix dienā ieliksim - tik liels rezultāts var atnākt. Ja visu Imix dienu darbojamies pie tā, ko gribam panākt, tad Ik dienā, kas ir Ziemeļu enerģija – mums ir jāpaļaujas uz Gara dotajiem impulsiem caur apkārtējo vidi un jāsaprot, ko tie mums nozīmē. Ik dienās visticamāk būs impulss kaut kur doties, jo Ik enerģija ir kustība un brīvība. Ja spēsim būt brīvi un ļauties kustībai, ļauties kaut kur doties un pārkāpt pāri bailēm, kuras rodas visādu apsvērumu dēļ vai kuras rada prāts, tad spēsim sasniegt vajadzīgo.  Austrumu dienā ir jāgrib!

4 Ik





Rietumu vilnis Kawak – Ziemeļu diena - 4 Ik - vējš, brīvība, kustība, Gars, vēja māte, kosmiskā elpa.

Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda mums viļņa tēmu - nodoms ir noformējies. Ceturtā diena ir stabilitātes pakāpiens un šajā vilnī stabilitātē ir Ik enerģija vai Ik Dievs.



Ceturtais pakāpiens ir tas, caur kuru iegūstam stabilitāti un atsperamies lēcienam uz priekšu. Šajā dienā mēs spēsim daudz iekustināt un izkustināt, ja vien būsim brīvi un ļausimies vējam.

Tā kā Ik ir Ziemeļu enerģija, tad šajā vilnī savu stabilitāti tieši ietekmēt nevaram, taču varam to iegūt. Stabili jutīsimies, ja ļausimies Gara dotajiem impulsiem, kuri nāk caur apkārtējo vidi.



Ja šodien saņemam impulsus kaut ko darīt vai kaut kur doties, tad ir jādodas, protams - jācenšas izprast, kāds lēmums šajā situācijā jāpieņem.

Taču ja tas ir baiļu pārvarēšanai - tad tikai uz priekšu.



Stabili mēs šajā vilnī jutīsimies, ja būsim brīvi, būsim kustībā un turpināsim kustināt to, ko esam iesākuši.

Kawak enerģija, kura caurvij visu šo vilni, ir kā paātrinātājs - ja mākam to izmantot! Un šodienas Ik enerģija tam iedos lielu spēku, kas tad arī būs šī viļņa stabilitāte. Ja spējam saslēgties un sasinhronizēties ar šīm enerģijām un apzināmies sava Gara spēku, tad mums šodien ir liela iespēja iepazīt garīgo spēku sevī. Ja spēsim ļauties, komunicēsim ar savu Garu un Vēju, tad ielaidīsim šo spēku sevī un tad tikai jāļaujas un jāpagriež stūre vajadzīgajā virzienā.



Ja spējam iedomāties, ka esam kā buru kuģis - tad vējš spēj mūs aizvest tur, kur mums tas vajadzīgs, taču ir jāmāk paļauties un jāatbrīvojas no visa, kas traucē doties pa vējam.



Šajā dienā varam lūgt vēja māti, pašu vēju, Ik enerģiju vai savu Garu, lai izkustina kādus procesus, kurus gribas, taču tiem jābūt saskaņā ar brīvo gribu, jo Ik ir brīvība. Varam lūgt, lai vējš no mūsu dzīves aiznes lieko un nevajadzīgo vai ko tādu, no kā ir grūti atbrīvoties.

Mums ir jāapzinās sevī garīgais spēks! Tas nav viegli, taču ir iespējams un visbiežāk tas mostas tad, kad Ego paiet malā un ļauj Garam izpausties.

Par to ir tautas dziesma:



Dieviņš kāpa kumeļā,

Es kāpslīti pieturēju.

Dievs man deva visu zemi,

Par to kāpšļa turēšanu.



Skaitot šo tautas dziesmu un apzinoties, ka kumeļš ir cilvēks, mugura ir gribas centri, es - ir ego. Apzinoties to, ka ja ego palīdz Dievam izpausties caur cilvēka gribu, tad visa pasaule šim ego tiek dota, jo dara Dieva darbu.

Ja gribam paveikt lielas lietas bez garīgā spēka, tas ir grūti, un šajās Ik dienās šo spēku var labāk iepazīt un pastiprināt saikni, ja apzināti to darām. Ja speciāli pie tā nestrādājam, tad Garīgais spēks mostas tad, kad dzīve ir nospiedusi līdz pašai apakšai un tad vai nu gribam lēkt no vantīm, vai mūsos pamostas šis spēks un mēs sākam visu sakārtot un paceļam to presi, kura mūs ir piespiedusi pie zemes. Ja apgūstam sava Gara spēku, tad kalnus pārbīdīt un zvaigznes mainīt vietām vairs nav grūti.

Iekustināsim un atspersimies savā dzīvē caur šo dienu, lai iekustas un izkustas viss, kas mums ir vēlams.  



Četru soļu ciklā šī ir otrā diena!

Ja vakar izteicām spēcīgu gribu, tad šodien galvenais ir paļauties, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek un jāļaujas procesiem. Protams, viss ir jādara, ja kaut kas ir ieplānots. Ir jāpārvar bailes un jāiet uz priekšu, ir jāiet visām situācijām cauri, kurās jāpārvar bailes vai ir kas nepatīkams - caur to nostiprināsim sevi un sajutīsimies stabili.

Ja vakar gribu neesam izteikuši, tad šodien izaicinājumu nebūs tik daudz vai nebūs vispār, un dienā neko arī negribēsies darīt un tā savā ziņā būs izniekota. Taču, ja izteicām gribu vakar, tad šodien tikai jāpieliek tam visam ātrums un jādara - ko vien var izdarīt, protams - vērojot zīmes un ļaujoties impulsiem.



Ziemeļu enerģija nekad dzīvē neved pa taisnāko ceļu uz mērķi, tā mūs lidina kā galda tenisa bumbiņu ar atsitieniem līdz mērķim un beigās mēs saprotam, ka katrs atsitiens bija vajadzīgs, lai izprastu tēmu, kurā gribam kaut ko sasniegt.



Izmantosim šo dienu pilnvērtīgi, lai nostiprinātu savu iekšējo stabilitāti, lai kļūtu brīvi, lai izkustinātu visu, ko esam gribējuši un lai iemācītos ļauties savam Garam un arī apgūt to, kā izmantot vēja enerģiju savas dzīves uzlabošanai.

Šodien galvenais nenobīties, neko nedarīt aiz bailēm vai darīt bez bailēm, droši iet visam cauri ar domu - kas būs, tas būs un paļauties, ka viss notiek tikai uz labu.





5 Akbal





Rietumu vilnis Kawak – Rietumu diena 5 Akbal – dziļums, aisberga neredzamā daļa, melnzeme, dziļas sajūtas, sapņu pasaule, veļu māja, dziļa aka, tumša nakts, tumšā matērija vai ēters, tuvākais ceļš pie Dieva, apslēptais potenciāls, bezgalīga pārpilnība!

Visi šie un vēl daudzi vārdi apzīmē šo enerģiju un tas, kas visiem šiem vārdiem ir kopīgs – tā arī ir Akbal enerģijas esence!

Vai spējat aptvert Akbal dziļumu un piepildījumu?



Akbal ir kā burvju mākslinieka cepure, no kuras var vilkt un vilkt visādus brīnumus ārā un tie nekad nebeidzas. Vai vēl labāk tas bija attēlots filmā – Maska, kur galveno varoni pārmeklēja policija!

Bezgalīga pārpilnība, kura nekad nebeidzās, kā Visuma tumšā daļa, kuru redzam naktī debesīs.



Šī ir piektā diena laika plūsmā un tā pauž radošumu un vilnis ir attīstījies līdz tam, ka var pamanīt tā individualitāti. Šis pakāpiens vai diena piešķir enerģijai radošumu, un mēs, pieslēdzoties šai enerģijai, varam sākt radīt.

Šajā vilnī tas ir Akbal, caur kuru radoši varam izpausties un šī radošā izpausme aktivizējas šodien. Tas liecina par to, ka viss, ko šodien darīsim, veidosim, radīsim un domāsim – visam ir un būs daudz dziļāka nozīme, nekā sākotnēji izskatās.



Šodien arī ar Akbal palīdzību mēs spējam apzināti radīt daudz dziļākas lietas, kā citās dienās.

Ja šodien iesim dziļumā, tad sasniegsim ļoti dziļas apziņas un Visuma dzīles, un, ieraudzīsim un izpratīsim ko tādu, ko prāts pat nespēj iedomāties.

Ar šīs enerģijas palīdzību mēs spējam radīt jebko un tas uzrodas no nekurienes, līdzīgi kā no burvju mākslinieka cepures.

Šī enerģija ir kā melnzeme, no kuras var izaugt viss! Vai kā ēters, no kura veidojas visa mums redzamā matērija. Vai kā zvaigznes debesīs, kuras aizpilda niecīgu daļu no visa redzamā un viss pārējais ir melns un tas melnais ir šī Akbal enerģija.



Mēs caur to un no tās spējam radīt jebko! Atliek tikai ļoti dziļi to izjust, piepildīt ar šīm sajūtām un viss top – materializējas burtiski no gaisa. Tā mēs bieži radām izejas no bezizejas situācijām un materializējam nepieciešamo, kad esam ekstrēmās situācijās.

Šī enerģija ir kā Visuma okeāns, kurā mēs peldam un no kuras veidojas pilnīgi viss, ko redzam. Tas ir vakuums, kurš vieno mūs visus kaut vai caur to, ka 99,99% atoma ir vakuums vai tukšums, kurš piepildīts ar to, ko Maiji sauca par Akbal – ēteri vai tumšo matēriju.



Izmantosim šo enerģiju – lai radītu! Lai radītu to, ko Dvēsele un Gars grib! Radīsim caur iegrimšanu sevī, savā sirds centrā, radīsim caur vizualizāciju un piepildīšanu ar dziļām emocijām un sajūtām. Visas šīs patīkamās un nepatīkamās emocijas ir radošā enerģija vai radošā matērija, kuru tikai apziņa spēj formēt un veidot kā mālus, no kuriem materializē krūzes, bļodas un citas lietas, ko vien no māla var uztaisīt.



Akbal ir kā melnzeme, kurā ieliekot jebkuru sēklu, tā sāk dīgt un augt! Tāpat ir arī ar mūsu domām – visas, kuras palaižam šajā tumšajā matērijā, visas izaug kā kristāli par materiālām lietām vai situācijām.



Šī ir enerģija, kura visu veido un piepilda! Šī ir enerģija, no kuras var veidot dzīvi kā podnieks no māliem veido traukus! Vajag tikai sajust, noticēt intuīcijai un ļauties procesam, kurš pats ievedīs tik dziļi, cik apziņa pieļauj.

Šī ir sajūtu, ļoti dziļu sajūtu diena! Līdzīga tām sajūtām, kad rudenī sēž pie kamīna un skatās ārā, kā lietus līst jau otro nedēļu bez apstājas! Tādos mirkļos mūs ievelk sevis dziļumos. Protams, tas notiek tad, kad paliekam vieni un caur šiem mirkļiem mēs spējam radīt visdziļākās un piepildītākās lietas – vajag tikai apzināti ļauties un ņemt savas emocijas kā mālus un veidot to, ko sirds kāro.



Šodien pilnīgi visam bez izņēmuma ir daudz dziļāka būtība un nozīme! Izmantosim šo visu kā zīmes un kā informāciju, kura mums stāsta par mums. Var teikt, ka viss, kas notiek ap mums, tas atspoguļo to, kas notiek mūsu dzīlēs un to, ar ko vēl ir jāstrādā.

Šodien it īpaši uz ielām parādās cilvēki no Zemām dimensijām, Zemām frekvencēm. Iespējams, pat zemākajām, kuras mums tveramas šajā diapazonā.



Un arī šie cilvēki atspoguļo mūsu dzīles! Un mēs nevaram aizmirst, kas esam bijuši – ka esam bijuši tumsa un gaisma, cietēji un mocītāji – tās arī ir mūsu dzīles, kurās negribas ieskatīties, taču tas ir jāapzinās, jo bez savas pieredzes apzināšanās ir grūti atvērt savu potenciālu un talantus, kuri izveidojušies, iespējams, diezgan nepatīkamā pieredzē no pagātnes.

Tversim visu dziļi, iegrimsim dziļi un radīsim caur šo dziļo. Paļausimies tam, kur intuīcija ved, un dosimies šajās dzīlēs, kur sajūtas aicina un mēs atrisināsim ko tādu, pie kā jau ļoti ilgi esam strādājuši. Ja nenobīsimies ieskatīties sevī, tad atrisināsim ko milzīgu un atvērsim vienu no apslēptajiem potenciāliem.

Lai piepildīta un krāsaina šī diena.

Četru soļu ciklā šī ir trešā diena, kad Rietumu enerģija virza visu caur sajūtām.



Šodien mums ir jāatslēdz prāts un jāpaļaujas uz smalkajām sajūtām, uz smalkiem impulsiem, kas ir intuīcija.

Šodien viss jādara caur sajūtām un intuīciju! Ja sajūta saka, ka jāiet ārā pastaigāties, tad tā ir jādara, kaut arī neredz tam konkrētu iemeslu vai izdevīgumu. Ja gribas pie jūras, dabas vai mežā - tad tā jādara! Ja sajūtas saka palikt mājās - tad ir jāpaliek! Ja tās ziņo, ka kādam jāpiezvana vai jāuzraksta, tad arī tā ir jādara!

Šodien neko nedrīkst apstrīdēt ar prātu.



Ja atnāk domas - tad tām ir liela nozīme un tās visticamāk atspoguļo kādu patiesību, kuru ir jāierauga.

Šodien ļaujamies intuīcijai, palaižam visu vaļā, aizmirstam par visu, kas šodien nav jādara un jāmeklē, un ļaujamies procesam, ļaujamies šai Akbal enerģijai, kura aizvedīs tur, kur mums jānokļūst.



Tā kā šis ir Kawak vilnis un šī ir piektā diena, un ja mēs ļaujamies jau iepriekšējo dienas enerģiju virzīšanai - tad šodien ir sasniegts liels paātrinājums un radošie procesi notiek uz “urrā”.

Jo vairāk atsakāmies no notikumu kontroles, jo vairāk atliek enerģija radīšanai un dzīves veidošanai - un viss notiek daudz ātrāk.





6 Kan





Rietumu vilnis Kawak – Dienvidu diena – 6 Kan - ķirzaka, prieks, atjaunošanās, reģenerēšanās, iedvesma, gandarījums.

Sestā diena ir diena, kura atspoguļo mūsu tuvāko pasauli, mūsu attiecības un komunikāciju ar tuvajiem. Un caur sesto dienu noharmonizējas nodoms, kurš veidojies iepriekšējās sešas dienas, lai jau rīt to palaistu Visumā - nodotu Augstākā "Es" rokās.

Šodien ir Dienvidu diena - Kan enerģija. Kan enerģija ir reģenerēšanās un atjaunošanās, kura notiek tikai tad, kad priecājamies un baudām mirkli. Tas nozīmē to, ka ja šodien spēsim palaist visu vaļā un ļauties, tad mēs atjaunosimies un mūsos reģenerēsies šūnas.

Prieks ir tas, kurš ceļ mūsu vibrācijas, ceļ mūsu apziņu un caur to mēs kļūstam spēcīgāki, stabilāki un vairāk sevī apzināmies Dievu.



Baltu tematikā šī enerģija ir kā skujiņa, kura liek augt un izaugt frekvencēm - tātad arī visam pārējam. Jo augstāka frekvence, jo lielāka enerģijas apmaiņa un lielāks potenciāls radīt. Ja spējam priecāties, baudīt dzīvi, gūt iedvesmu un gandarījumu no savas dzīves, tad mēs paceļamies vibrācijās. Ja paceļamies pietiekami augstu un atrodamies tur pietiekami ilgi, tad mēs pieslēdzamies tam frekvenču diapazonam un mēs no tā jau spējam patstāvīgi smelt enerģiju. Tas strādā kā aizsardzība pret tumsu un kā visa paātrinātājs. Ja esam augstu vibrācijās, tad būtnes no zemajām vibrācijām netiek mums klāt - tās vienkārši neredz augstas frekvences. Jo augstāka frekvence, jo saspiestāks laiks un viss notiek daudz ātrāk un produktīvāk, līdz ar to organisms nenoveco. Tas arī skaidro - kāpēc Kan enerģijā dzimuši cilvēki izskatās pat par divdesmit gadiem jaunāki nekā ir patiesībā - viņi vienkārši nenoveco, jo pauž šīs enerģijas īpatnības.

Tātad šodien - mums ir jādara kas iepriecinošs, jābauda mirklis un jāķer kaifs no tā. Mums šodien ir jābūt “šeit un tagad” gan kā skatītājiem, gan kā dalībniekam jāvēro viss, kas notiek, un savā ziņā jāļaujas, lai vide mums sagādā prieku un gandarījumu par to, kas padarīts.

Šodien var veikt darbus, kuri ātri padarāmi un no kuriem ir liels gandarījums un prieks. Iepriecināsim sevi un citus, lai prieks vairojas un daudzkāršojas, lai mēs spētu pacelties vibrācijās un pieslēgties augstāku frekvenču avotam.

Baudīsim šo dienu un līdz vakaram taps skaidrs arī nodoms, ko rīt palaist Visumā. Atslābsim un baudīsim, jo enerģija cirkulē tikai tad, kad esam atslābuši.



Četru soļu ciklā šodien ir ceturtā diena – diena, kura atnes rezultātu.

Un te mazs piemērs !

Lai veiktu kādu darbību un nonāktu līdz rezultātam, mums vajag četrus soļus.

Piemēram, ja mēs sēžam un mums ir jāpieceļas, tad, lai pieceltos, mums vajag, pirmkārt, gribu - gribēt piecelties, citādi muskuļi nesasprings.

Ja ir griba, tad, otrkārt, vajag darbību - bez darbības nekas nenotiks.

Trešais solis ir sajūtas, kuras rodas procesā un ceturtais solis ir fakta konstatācija, ka esmu piecēlies. Ja neesmu piecēlies vai to neapzinos, tad nevaru uzsākt jaunu darbību.



Tāpat ir šie četri soļi pa dienām! Mums vajag gribēt - tā ir Austrumu diena, Austrumu enerģija.

Mums ir jādara nenobīstoties - tā ir Ziemeļu diena, Ziemeļu enerģija.

Rodas sajūtas - tā ir Rietumu diena, Rietumu enerģija.

Un ceturtā ir Dienvidu diena, kāda ir arī šodien - ir rezultāts! Tiek konstatēts, kas ir sasniegts, kas apzināts, kas izprasts. Mēs izsakām pateicību par to, kas jau ir noticis, par visām lietām un palaižam gaismu tajās lietās, kas vēl nav notikušas. Caur visu šo procesu atjaunojamies un atpūšamies, lai mūsos atjaunojas enerģija un rīt jau varam likt jaunu gribu iekšā vai turpināt esošo jau citā līmenī.



Šī diena atnes rezultātu un virza mūs tālāk. Ja būsim “šeit un tagad” un baudīsim, tad pamanīsim rezultātu un paņemsim to. Taču ja neatslābsim, tad varam palaist rezultātu garām un neko nesaņemt.

Tāpēc šodien ir jābauda un jāļaujas enerģijas plūsmai.

Ja Austrumu dienā laivojot mums izprovocē gribu airēt! Tad iedod mums airi, lai mēs airējam - caur to sajūtot, kā mēs to darām. Un Dienvidu enerģijā mēs esam tas, kurš laivā neairē un vēro visus citus.
Tā arī būs sadalījušies cilvēki, ja būs dzimuši visu debespušu enerģijās! Un Dienvidu enerģijas pārstāvis būs tas, kurš neairēs, bet baudīs šo braucienu, nedomājot ne par ko.





7 Chikchan





Esiet dzīvi un dzīvojiet šo dienu, izdzīvojot pilnīgi katru momentu!

Rietumu vilnis - Austrumu diena – 7 Chikchan - Dzīvības enerģija, Čūska, Kundalini enerģija.

Šodien laiktelpā ir Chikchan enerģija, kas radīja un iedzīvināja Visumu, tamdēļ šodien nu neviens dienas notikums, lai arī kā gribētos, netiks skatīts virspusēji un pavirši! It visā tiks pamanītas detaļas, sīkumi un būtiskas nianses! Sajust uz savas ādas jebkuru notikumu šodien ir pilnīgi normāla parādība, un kaut arī neesam tajā iesaistīti, var būt tāda sajūta, ka ķermeņa izjūtas signalizē uz visu apkārtējo.



Chikchan enerģija ir dzīva un ļauj mums ieraudzīt dzīvību visās tās niansēs:) ja pavērosim šodien kaķi, kas spēlējas savā nodabā, pamanīsim tajā dzīvu enerģiju, kura virmo gaisā un rāda mums, kā dzīvot un kā iedzīvināt.

Ja gadās kāds saspringts notikums, šajā sienā no tā var izkļūt, kā caur adatas aci izlienot:)!

It Viss ir dzīvs, it viss ir enerģija. Arī mūsu domas ir enerģija, kas, kaut nodomājot ko mazu, aiziet Visumā! Un šodien 7 Chikchan dienā mēs ar savu gribu iedzīvinām katru mūsu domu!



Šajā Kawak vilnī pirmās sešas dienas mums katram tika piespēlēti notikumi un situācijas, kuras ir emociju pārbagātas, taču tas tikai tamdēļ, lai mēs ejot cauri šim procesam izkristalizētu un saprastu, ko mēs patiesībā gribam. Un tas, ko mēs no sirds patiesi gribam, tas šodien, izmantojot Visumā aktīvo un spēcīgo dzīvības enerģiju, ir jāiedzīvina, izpaužot savu gribu Visumam. Viss šodien izpaustais un ar gribu piepildītais atdzīvosies un kļūs neapturams. Nevajag piemirst par sīkumiem un detaļām. Iedziļinieties, sajūtiet uz savas ādas, iedzīviniet un pastāstiet Dievam!

Šī ir maģiska diena, visu dienu mums ir pastiprināta saikne ar mūsu Garu, tamdēļ ir tik būtiski izprast, saprast, iedzīvināt, piepildīt, sajust, apzināties un būt modram.

Esiet dzīvi un dzīvojiet šo dienu izdzīvojot pilnīgi katru momentu!





8 KIMI





Rietumu vilnis - Ziemeļu diena - 8 KIMI – Nāve, Pacelšanās jaunā līmenī, Galvaskauss. Formu nostiprināšanās!!

Astotā diena ir garīgās stabilitātes pakāpiens! Tā ir diena, kura parāda mūsu garīgo stabilitāti un diena, kurā sākam saņemt informāciju no sava Augstākā “Es” par ceļu uz mērķi.

Ja vakar iedzīvinājām un palaidām Visumā to, ko gribam, tad šodien Augstākais “Es” parāda mums to, no kā ir jāatbrīvojas, lai virzītos uz savu mērķi.



KIMI enerģija ir tā, kura liek atlaist un atbrīvoties no liekā, tā virza mūs uz priekšu caur atteikšanos no savām bailēm. Tāpēc vērojiet šodien zīmes, kuras Jums dod apkārtējā vide. Protams, katram zīmes nāk individuāli, jo katrs ir dzimis vienā no divdesmit enerģijas viļņiem un līdz ar to ir iespējamas 20-mit kombinācijas, kā šīs dienas enerģija var izpausties katra mūsu dzīvē. Katram no mums ir sava kombinācija.



Šī diena ir pasīva, jo darbojas Ziemeļu enerģija, tāpēc nemeklējiet speciālas zīmes, bet skatieties uz to, kādi cilvēki šodien piesakās Jūs satikt, kādi notikumi notiek un kādas situācijas nākas vērot vai tajās pat iesaistīties, vērojiet kādas emocijas un domas tas viss izraisa. Un vide parādīs, kas ir tas, no kā ir jāatsakās!



Šodien, noteikti, aktīvāk izpaudīsies bailes un visādas nepatīkamas lietas, taču tas tikai tāpēc, lai Mēs ieraudzītu to, no kā ir jātiek vaļā, lai kļūtu garīgi stabili un paceltos jaunā līmenī savā attīstībā.



Katram no mums šī diena ir citādāka, taču pilnīgi visiem šodienas tēma ir atlaišana, atbrīvošanās no liekā, lai virzītos tuvāk savam izvirzītajam mērķim.

Atbrīvojoties un atlaižot vaļā to, kas slīd no rokām ārā – mēs nostiprināsimies un kļūsim mierīgāki garīgajā plānā!

Lai patīkama un viegluma pilna šī diena!





9 Manik





Rietumu vilnis Kawak – Rietumu diena – 9 Manik – Briedis, ieguvums, Mednieks vai medījums, Intuitīvas sajūtas, Roka, kas spēj notvert vēju.

Devītā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko varam šajā vilnī apzināties savu Dievišķumu. Šodien un šajā vilnī Dievišķumu mums ver vaļā Manik enerģija. Manik ir izteikta intuīcija un sajūtas, kuras saka priekšā - ko un kā darīt.



Šajā dienā jāļauj prātam atpūsties un jāpaļaujas uz intuīciju. Manik ir sajūtu mednieks, kurš medī un pēta sajūtas, kuras ienāk viņa dzīvē, lai saprastu, ar ko gribas saskarties un ar ko nē.



Manik ir kā intuīcijas kompass, kurš saka: iesi tur - būs nepatīkami, darīsi to - būs patīkams rezultāts. Līdzīgi kā dzīvnieki, kuri medī - paļaujas uz intuīciju, lai nomedītu pusdienas, tāpat arī mums ir jāpaļaujas uz intuīciju, lai nomedītu patīkamas sajūtas un caur tām apzinātos sevī Dievišķumu.



Manik ir briedis, kurš ir viscēlākais un maģiskākais meža dzīvnieks! Viņš mums māca novērtēt sevi un nenolaisties līdz tumsonības un netīrības līmenim. Manik enerģija kā pašnovērtējums - neļauj kļūt iedomīgiem, jo tie, kuri novērtē sevi, nekāda lielīšana nepadara viņus iedomīgus. Manik ir arī roka, kura tver smalkas sajūtas, palīdz dziedniecībā un citās lietās, kur nepieciešama sajūtu tveršana.



Manik ir arī lomu spēles, šajā dienā ir viegli iejusties jebkurā lomā un, ja tas tiek izdarīts, tad ir spēja nospēlēt to perfekti. Liela daļa aktieru ir dzimuši šajā enerģijā vai arī tā ir viņu radošā izpausme.



Šodien visi spēlē kādu lomu un reti kurš ir viņš pats. Visi tēlo kādu citu un grib iejusties citu ādā. Kāds tēlo gudru, kaut ir pilnīgs muļķis, kāds tēlo spēcīgu – kaut gan viņa spēks balstās uz ilūziju. Manik ir arī tirgotāju aizgādnis, un tāpēc Manik dienās ir viegli notirgot visu par lielāku cenu, taču var arī palikt bešā.



Šajā dienā visi kaut ko medī, līdz ar to policija, kontrole, kontrolējošie dienesti ir ļoti aktīvi un medī savus upurus. Tāpēc šodien ir labāk iejusties mednieka, nevis medījuma lomā.



Tikai dienas beigās taps skaidrs - kurš kuru ir nomedījis. Jo visu dienu var domāt, ka pele ir nomedījusi sieru, taču izrādās, ka kaķis ir nomedījis peli.

Būsim modri, vērosim savas sajūtas, neļausimies iekāpt lamatās un medīsim tikai to, ko sajūtas saka. Būsim cēli kā brieži un nepazemosimies līdz žurku domāšanai. Nebridīsim caur mēsliem, lai kādam kaut ko pierādītu. Būsim vienkārši mēs paši.

Lai skaista šī diena.





10 Lamat





Rietumu vilnis Kawak – Dienvidu diena – 10 Lamat - gravitācija, zvaigzne, pievilkšanas spēks, trusis, zelta un naudas enerģija, viss skaistais un kvalitatīvais.

Desmitā diena laika plūsmā ir diena, kura atnes mums rezultātu tam, ko esam darījuši šajā vilnī. Šī ir rezultāta diena un šodien ir rezultāta enerģija Lamat.

Šajā dienā pievilksies viss tas, ko esam domājuši un ģenerējuši ar visām mūsu domu pilnībām un nepilnībām.

Lamat ir enerģija, kura strādā pēc principa - bagātība pievelkas pie bagātā, nabadzība pie nabagā, skaistums pie skaistā, neglītums pie neglītā.



Tas nozīmē to, ka - kā mēs paši sevi novērtējam, tas arī pievelkas. Ja nodomājam, ka esam vāji, tad kļūstam vēl vājāki, ja nodomājam ka nauda iet uz beigām, tad līdz dienas beigām atņems to, kas ir.

Ja domājam, ka esam bagāti - kļūsim tikai bagātāki! Ja nodomājam, ka esam skaisti un pievilcīgi - kļūsim tikai skaistāki un pievilcīgāki. Šis princips strādā katru dienu, taču šodien jo īpaši spēcīgi. Tāpēc kontrolēsim savas domas un domāsim tikai to, kas mums pašiem ir izdevīgi.

Vai mums ir izdevīgs karš, iznīcība, asinsizliešana un viss cits, kas šobrīd notiek pasaulē - par to domāsim katrs pats.

Visi šīs dienas un citu dienu notikumi atspoguļo to, ko esam domājuši iepriekš un notiek tas tāpēc, lai mēs izdarītu secinājumus un sāktu domāt to, ko patiesi vēlamies.

Lamat enerģija parāda to - kas iekšā, tas ārā. Kā es jūtos, to es pievelku un vairoju.



Šīs dienas enerģija vairo visu to, par ko domājam un to, kas mums ir daudz. Ja mūsos skumju ir daudz, tad tās kļūs vēl vairāk, ja mūsos ir bezcerība - tā pieaugs spēkā. Tāpēc svarīgi domāt, ka esam spēcīgi, ka esam bagāti, ka esam vareni un gudri - tā nav melošana sev, jo savā ziņā esam gan spēcīgi, gan gudri un viedi, gan skaisti! Tāpēc pastiprināsim šodien tās īpašības, kuras mums mūsos patīk un nedomāsim par tām, kuras nepatīk.



Šodien ir Dienvidu diena un tas nozīmē, ka šodien mums ir jābūt “šeit un tagad”, jādara viss mierīgi un nesteidzoties. Vislabāk šo dienu atpūsties un izbaudīt - būt šeit un tagad, vērot to, kas notiek, vērot sevi un savu domu plūsmu.

Lamat ir Dienvidu enerģija un tā ir pasīva fiziskā plānā, taču ļoti aktīva mentālajā plānā. Dienvidu dienas vada Dievs un šajās dienās Dievs mums dod to, ko esam radījuši, to, ko esam domājuši un ģenerējuši, neatkarīgi no tā, kādas šīs domas ir bijušas. Šodien viss, par ko esam domājuši - sāks vairoties un attīstīties ģeometriskajā progresijā. Protams, šī diena atspoguļos to, ko esam domājuši līdz šim un kā esam pārvarējuši savas bailes un atbrīvojušies no vecajiem paterniem. Taču šodien mēs radām rītdienu un visas citas turpmākās dienas, tāpēc būsim šeit un tagad, domāsim to, ko patiesi vēlamies, lai turpmāk mums nav jāpiedzīvo kas nepatīkams.



Šis Kawak vilnis ir tas, kad aktivizējas visas raganas, mošķi un tumsas spēki - tie provocē mūs attīrīties no tās tumsas, kas ir mūsos, lai mēs turpmāk nepiesaistītu šādus spēkus. Tāpēc šis vilnis varēja būt pasmags tiem, kuri aktīvi rada savu dzīvi un dzīvo apzināti, taču tas viss ir uz labu.

Ja Austrumu vilnī aktīvi gribējām, Ziemeļu vilnī atbrīvojāmies no visa, ko Dievs mums lika priekšā, ja atbrīvojāmies no vecajām programmām, tad šajā vilnī notika transformācija, lai jau nākamajā vilnī realizētos viss tas, ko esam gribējuši Austrumu vilnī.

Tāpat ir arī četru dienu ciklā - ja Austrumu Chikchan dienā aktīvi gribējām, Ziemeļu Kimi dienā aktīvi atbrīvojāmies no vecajiem uzstādījumiem un paterniem, kuri mūsos bija aktīvi un traucēja saņemt to, ko vēlamies, tad vakar notika transformācija un mēs sajutām savu jaudu. Un šodien nāk rezultāts un viss izmainās.



Vērosim sevi, būsim modri, domāsim to, ko vēlamies, nevis to, no kā baidāmies, ģenerēsim savu realitāti paši un uzņemsimies atbildību par to, ko darām un domājam.

Mums ir jāapzinās, ka mēs paši un vienīgi mēs paši nosakām un kaļam savu likteni, un tikai caur kļūdām mācāmies. Tāpēc pie kļūdām nevajag sabrukt, bet gan izmantot tās sevis iedvesmošanai. Ja dzīvojam apzināti un apzināti kaļam savu likteni, tad šie laika cikli palīdz to darīt efektīgāk un produktīvāk, jo zinām - kad Debesu vārti ir vaļā un vēstules Debesīm aiziet viegli, un zinām - kad Debesis runā ar mums.



Būsim apzināti un vērosim gan sevi, gan savu realitāti apzināti, lai pamanītu nepilnīgās un sev neizdevīgās domas un aizstātu tās ar tām domām, kuras vēlamies piedzīvot.

Šī diena tam ir ļoti laba, jo pievilksies tas, ko esam domājuši un caur to, kas pievilksies - ieraudzīsim gan pilnīgās, gan nepilnīgās domas.





11 Muluk





Rietumu vilnis Kawak – Austrumu diena – 11 Muluk - debesu rasa, ūdens, informatīvais lauks, karmiskā un zemapziņas informācija, sarkanais mēness, informācijas upe.

Vienpadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda šā viļņa Augstāko izpausmi un tā izpaužas caur Muluk enerģiju.



Šajā vilnī vadošā enerģija ir Kawak, un viss notiek caur transformāciju, un daudz arī šajā vilnī ir iztransformējies. Taču, iespējams, ir palicis kas neatrisināts vai radusies kāda papildus tēma - tad to var atrisināt tieši caur Muluk enerģiju. Un ja kaut kas nav risinājies visu vilni, tad var pieņemt, ka tas ir kaut kas karmisks! Arī šīs dienas notikumi var būtu karmiski un var uzpeldēt kāds karmiskais mezgls.

Muluk ir mūsu zemapziņas informācija, un tā arī piedalās radošajos procesos, un tāpēc var rasties misēkļi vai nepatīkamas situācijas. Jo zemapziņa pēc vecajām, iespējams, pat iepriekšējo dzīvju programmām, ir radījusi šīs situācijas! Taču viss ir mainījies un šobrīd jau ir nepieciešams pilnīgi kas cits vai arī tēma, kas nerisinās, ir jāattīra no bailēm un bezcerības.



Tas nozīmē to, ka mēs tās tēmas, kuras nav risinājušās, taču bijušas aktuālas, varam risināt caur savu zemapziņu.

Ieskatoties savā zemapziņā, varēsim atrast to, kas traucē un pārprogrammēt šo informāciju. Šis process nav viegls un pirmajā reizē visticamāk nekas diži labs nesanāk, taču ir jāmēģina! Sākumā var izmantot vieglāko tehniku - vienkārši uzdodot Visumam jautājumu par to, kas interesē.



Šodien aktīva ir Muluk enerģija - informācijas upe vienmēr atnes atbildes, ja izsakām jautājumu un gribu uzzināt. Ja šodien izteiksim spēcīgu gribu uzzināt, izzināt sevi vai vienkārši kaut ko noskaidrot, tad tuvāko četru dienu laikā būs situācijas, caur kurām varēs saprast atbildi.



Ja jautāsim Visumam, lai dod informāciju konkrēti, skaidrā man saprotamā valodā - tad kāds pateiks atbildi tiešā tekstā - vai caur grāmatu, vai TV vai caur kādu interneta lapu.

Šī diena, iespējams, pati izprovocēs daudz jautājumus, jo tā skalo laukā karmisko informāciju un tuvojas arī pilnmēness, kurš atbild par mūsu zemapziņu.



Šodien daudziem cilvēkiem izteikti darbosies vecie zemapziņas paterni, lai katrs pats mēs tos ieraudzītu un spētu izmainīt. Tāpēc vērosim modri visu kas notiek, vērosim modri paši sevi, savas domas un savu uzvedību. To, ko nevaram izskaidrot vai tas, kas mums traucē, ir jāprasa Visumam - šīs dienas enerģijai, un visticamāk, jau rīt Visums šīs programmas aizslaucīs vai izcels gaismā.



Muluk ir vēlme zināt, uzzināt un izprast, tāpēc šodien būs viegli mācīties, uzsākt kādas jaunas mācības un atcerēties to, ko mācījāmies. Šo dienu var veltīt kaut kā izzināšanai, kādas zinātniskas vai ezotēriskas grāmatas lasīšanai, jo vieglāk būs izprast informāciju un par visu vieglāk būs prasīt Visumam atbildes.



Šo dienu varam veltīt sevis pastiprinātai izzināšanai – saprast, kāpēc darām tā vai šitā. Varam prasīt Visumam un izteikt gribu zināt pilnīgi neaptveramas lietas un tādu informāciju, kuras vienkārši nav uz Zemes. Un uz visu nāks atbildes.



Iespējams, uzsākot šādu praksi, process notiks lēnāk, atbildes nāks lēnāk vai arī ar nokavēšanos un mēs tās varam arī nepamanīt - taču tas nav iemesls, lai pārdzīvotu, jo atbilde atnāk vienmēr un nonāk līdz apziņai tad, kad mēs tam esam gatavi! Mēs varam prasīt jebkuru jautājumu, taču jāatceras ir tas - cik precīzs jautājums, tik precīza ir atbilde! Debesis cenšas mūs atradināt no visādiem žargoniem un neprecīziem izteikumiem.



Piemēram, ja prasām par naudu, tad ir jāprasa par naudu, nevis par “piķi”, “kāpostu” vai “skanošo”, utt. Ir jāprasa konkrētus un skaidrus, precīzi definētus jautājumus un atbildes saņemsim tādas pašas – precīzas, definētas un skaidras.

Kā sauc - tā atsaucas! Cienīsim paši sevi, savus eņģeļus, Garu un Visumu, attieksimies pret šo visu nopietni.

Mums ir iespēja uzzināt visu, neatverot ziņu portālu, tikai ir jāprasa un jājautā Visumam! Izmantosim šīs burvīgās iespējas un Visums būs tikai priecīgs atbildēt.



Un atcerēsimies par četru soļu vai četru dienu ciklu. Cik vakar labi nosvinējām, tik šodien ir liela griba darboties! Cik lielu gribu šodien ieliksim, tik lielu rezultātu saņemsim.

Būsim šodien aktīvi, uzņemsimies iniciatīvu un būsim aktīvi, lai iekustinātu tos procesus, kuri mums šodien nepieciešami.





12 Ok





Nedaudz par cilvēci un Sauli šai dienai - tas šīs dienas enerģijas vietā.

Šodien ir OK diena, kas caur vides impulsiem pārkārtos mūsu domāšanu, saliks pa vietām tos jautājumus, kas ir radušies mūsu galvā, taču nav bijuši sakārtoti! Šī diena mums liks mīlēt sevi, jo tikai mīlot sevi - šodiena būs fantastiska un izdevusies! Un mēs sajutīsimies pašpietiekami - mīlot sevi un darot to, kas mums patīk!

Padomāsim reiz - kas mēs esam? Padomāsim par to - ko mēs šeit darām! Padomāsim par sevi, par Zemi un Sauli!

Šodien kā piemēru šai enerģijai var vērot suni - Suns atspoguļo šīs dienas enerģiju!

Lai mums visiem jauka šī Ok diena!





13 Chuwen





Rietumu vilnis Kawak – Rietumu diena 13 Chuwen - rūķis, meistars vai āksts, multimākslinieks, dvīņi, iekšējais bērns, inovators, krāsu un sajūtu meistars.

Trīspadsmitā diena laika plūsmā ir diena, caur kuras enerģiju mēs paceļamies jauna līmenī! Tā ir diena, caur kuru noslēdzas tēma, kuru esam risinājuši pēdējās trīspadsmit dienas.



Šis ir Kawak vilnis - Rietumu vilnis Ziemeļu virpulī - ja visu šo virpuli, visas 52 dienas mēs pilnveidojamies, tad šajā vilnī notiek transformācija, kura aizslauka visu lieko un aktivizē visu jauno.



Šajā vilnī ir bijis daudz jātransformē savas emocijas un jāmainās pašiem! Šis vilnis nav no vieglākajiem, jo tajā aktivizējās visi zemapziņas paterni un aktivizējās visi tumsas pārstāvji.

Kawak vilnis jau izsenis ir bijis raganu, valpurģu un visādu citu mošķu laiks, kurš mums kaut ko māca.



Kawak vilnis ved uz Chuwen enerģiju, kura šodien ir aktīva! Lai mēs sasniegtu šajā vilnī maksimālu rezultātu un iztransformētu visu lieko, mums ir jāapzinās, ka šī realitāte, kurā šobrīd atrodamies, ir kā datorspēle vai kā galda spēle. Šai spēlei ir sākums un beigas, kā arī ir attīstības līmeņi un dažādas grūtības pakāpes.



Chuwen ir spēle un šī enerģija mums māca to, ka viss šajā realitātē ir spēle. Ienākot šajā realitātē, mēs sākam spēlēt spēli, mēs cenšamies izprast spēles noteikumus, pēc kuriem ir jāspēlē. Interesantākais ir tas, ka šī spēle ir kā sīpols, kāposts vai matroška, jo ieraugot vienu slāni, mēs pamanām nākamo, ar kuru būs jāuzsāk mijiedarbība. Līdzīgi kā datorspēlē - mēs izejam vienu līmeni un jau sarežģītāks stāv priekšā.



Ja skatāmies šo realitāti caur spēles prizmu, tad saprotam, ka līmeņu ir daudz! Ir līmeņi, kuros mēs vienkārši apgūstam mijiedarbību! Ir līmeņi, kuros mēs manipulējam un ar mums manipulē, mūs pakļauj un mēs pakļaujam - šie līmeņi vairāk vai mazāk ir izieti un mēs tuvojamies šīs spēles vienam no augstākajiem līmeņiem, kurā mums jāsaprot, ka esam spēlē, ka viss, kas ap mums notiek, ir datorgrafika un programmas.



Mums jāsaprot, ka neesam programma, bet gan esam spēles dalībnieki.

Dzīvojot neapzināti, mēs pildām programmu ieliktos uzstādījumus, taču apzinoties to, mēs izmantojam programmas savām vajadzībām. Augstākais, līdz šim apzinātais līmenis, ir dualitātes - no kuras mums ir jāizkāpj.



Dualitāte ir programma vai vīruss šajā realitātē, caur kuru nav iespējams tikt tālāk, ja vien neieraugām to, ka dualitāte nepastāv. Piemēram, Ukrainas notikumi - ja skatāmies caur pirmo līmeņa prizmu, tad mums izskatās, ka cilvēki cīnās par brīvību! Ja skatāmies caur augstāku līmeni, tad ieraugām, ka divas valstis vai valdības cīnās par patērētājiem un lētu darbaspēku! Taču ja skatāmies caur vēl augstāku līmeni, tad mums izskatās, ka vienkārši valdošā sistēma provocē notikumus, lai cilvēki labprātīgi izmainītu valstu konstitūcijas un iedotu pseido aizstāvjiem varu, līdzīgi kā Ņujorkas torņos, kurus nogāza tam, lai tauta pati parakstītos par likumiem, kuri ierobežo tautu un iedod neierobežotu varu valdībai pār sevi.

Taču arī tas ir tikai spēles ietvaros! Lai izkāptu no spēles, mums ir jāsaprot, ka arī tā ir spēle, caur kuru tiek modināta mūsu apziņa.



Ja spējam izkāpt no duālisma, tad saprotam, ka mēs savu naivumu nezaudētu, ja nenāktos iet cauri verdzībai - ka mēs akli ticam visam, kas notiek, kamēr mūs kārtīgi nepiečakarē. Ka šis ir līmenis, par kuru augstāk nav tikuši tie, kuri domā, ka ir pasaules valdnieki un caur to viņi mums parāda, ka mēs no spēles nevaram izkāpt, ja neizprotam spēles noteikumus un spēles būtību. Šajā spēlē patstāvīgi tiek injicēti vīrusi, kas ir Darvina teorija, Mendeļejeva tabula, no kuras izņemti daži elementi un sajaukti vietām. Tas, ka Zeme ir plakana un Zeme ir Visuma centrs, kā arī tas, ka esam vienīgie bezgalīgā Visumā, un tā var turpināt uzskaitīt šos vīrusus, ar kuriem esam saslimuši. Arī tas viss ir tikai pārbaudījums mūsu apziņai, prātam, ego un vispār mūsu attīstībai. Mēs esam kā Gvantanamo cietumā, no kura ir jāizkļūst, lai sasniegtu laimi, apgaismību, beznosacījumu mīlestību un brīvību. Kamēr esam cietumā, mēs varam domāt, ka esam brīvi, jo mums dod iespēju izvēlēties - spēlēt Playstation vai Xbox, taču mēs neapzināmies, ka abi ir viens un tas pats, tikai citā iepakojumā! Mēs domājam, ka varam izvēlēties starp McDonalds vai Hesburger, taču arī tas ir viens un tas pats! Mēs domājam, ka mums ir brīva izvēle, taču izvēle ir tikai starp to, ko mums ļauj izvēlēties.



Ir jāapzinās, ka tas viss ir apmāns un ka patiesība ir ārpus visā šī. Mums ir jāapzinās, ka esam cietumā, mums ir jāapzinās, ka neesam brīvi un ka neesam laimīgi, lai mēs tādi kļūtu.

Spēles ietvaros ir uzburta pseido laime, kuru it kā izdzīvojam, taču tā laimīgus mūs nepadara! To gan apzinās tikai mazs procents cilvēku, jo domā, ka laime ir miljonā, taču to īsti neviens nedod izbaudīt.



Mums ir uzburta surogātlaime un dzīve, kuras augstāko punktu sasniegt nav iespējas pēc tiem likumiem, kurus mums māca un stāsta.

Mums ir jāsaprot, ka tā visa ir spēle un atkal nākas pieminēt filmu Matrix, kurā ir perfekti atspoguļots tas, kas notiek šobrīd uz Zemes. Tā ir spēle, kuras augstākais līmenis ir izkāpt no dualitātes – saprast, ka nav ienaidnieka, ir tikai pārbaudījumi, kurus pārvarot, mēs spējam kļūt par Dieviem.



Mūsu viens no lielākajiem pārbaudījumiem ir tas, ka ir jāierauga dzīve bez ienaidnieka, jo mums to visu laiku uzspiež, ka ir nežēlīgais Krievs, slimie Musulmaņu teroristi, Čečeni un Bankas. Protams, arī tam ir jāiziet cauri - ir jāiemācās nebūt naiviem, nedomāt, ka mums visu pienesīs uz paplātes un tas būs tieši tas, kas vajadzīgs mums. Protams, katrs šajā spēlē spēlē savu lomu un katrs domā tikai un vienīgi par sevi, tāpēc cerēt, ka kāds ar karotīti mutē ielies tieši to, kas man vajadzīgs, ir naivi, jo katrs domā par sevi.



Ir jāsaprot, ka neviens, izņemot mūsu brāļus un māsas - Eņģeļus un Garu, mums nepalīdzēs, drīzāk caur to Gars centīsies mums kaut ko iemācīt. Mums ir jāsaprot, ka ienaidnieks nepastāv - ka ienaidnieks ir izdevīgs tikai mūsu prātam, jo caur to prāts iegūst miljons attaisnojumu, kāpēc kaut ko nedarīt. Jo es taču nevaru šobrīd attīstīties, kamēr briest karš pasaulē vai es nevaru darīt to, ko gribas, jo sistēma man neļauj. Man jāsagatavojas un jāizpēta ienaidnieks, un savu dzīvi es risināšu pēc tam - taču tā visa ir ilūzija.



Mums ir jāsaprot, ka pilnīgi viss mūsu dzīvē ir pārbaudījums. Mūs šobrīd pārbauda - cik naivi mēs esam un kādām ilūzijām mēs ticam, un izskatās, ka ļoti daudzi tic, ka pasaulē šobrīd ir ienaidnieks, ar kuru ir jācīnās.

Izkāpjot no šīs ilūzijas, mēs saprotam, ka tas viss ir tikai pārbaudījums, kurā ir jāpieņem pareizais lēmums.

Un šis lēmums varētu būt - suņi rej, mēdiji mēdās, politiķi gānās, taču es eju tālāk! Man ir apnikusi šī spēlīte un es gribu no tās izkāpt un dzīvot savu pilnvērtīgu dzīvi, realizēt to, kāpēc es šeit esmu atnācis un darīt visu, lai realizētu savu paradīzi šeit uz Zemes. Taču to, ko runā mēdiji, politiķi, hipnotiķi un visi citi gudrinieki - es vairs neklausīšos un no tā neietekmēšos, jo visi viņi tic ilūzijai un cenšas to noturēt.



Protams, katram nākas pārvarēt savas bailes, izkāpjot no ilūzijas un tas neizbēgami būs jādara. Taču labāk to izdarīt un sākt būvēt savu realitāti, nekā turpināt uzturēt ilūziju par to, ka ir ienaidnieks, ka laime ir klubiņos, alkoholā un bagātībā.



Ir jāizkāpj no spēles, kur ir labais un sliktais, kur ir vergi un vergturi, kur ir uzbrucējs un aizstāvis. Tā visa ir ilūzija, kura neļauj mums apzināties, ka visu par 200 vai 300 procentiem radām mēs paši. Ilūzija saka, ka kaimiņš pie visa ir vainīgs un politiķis visu dara slikti, un tāpēc mēs neesam laimīgi, taču patiesībā mēs paši esam stulbi, ja ticam visam tam, ko runā un nedarām neko savas dzīves labā. Mēs esam muļķi, ja ticam, ka ir ienaidnieks! Mēs esam naivi, ja ticam, ka ar viņu ir jācīnās un ka viņš ir pie visa vainīgs. Mēs paši esam muļķi - ka ticam tam visam un ļaujam tam ietekmēt un radīt mūsu dzīvi.

Ir jāizmet ienaidnieks no galvas! Ir jāuzņemas atbildība par visu to, ko darām un radām, jo neviens nevar uzņemties atbildību mūsu vietā! Un ir jāsaprot, ka viss ir tikai spēle, jo citādi lielā atbildība visu nospiedīs un būs grūti kaut ko izdarīt, jo ir taču liela atbildība un kļūdīties nedrīkst.



Apzinoties, ka nav dualitātes - mēs spējam apzināties, ka nav ne kļūdu, ne nepareizu lēmumu, jo nekas nav ne slikts, ne labs, ne melns un ne balts.

Mēs tam visam esam pa vidu un mēs esam viss vienlaicīgi.



Ja spēlējam spēli Riču Raču - tad spēlējam to ar domu sakaut kādu vai pierādīt, ka esam stiprāki. Vienā spēlē mēs to varam sasniegt, spēlējot pret vājāku pretinieku, taču vienmēr būs kāds vājāks un būs kāds stiprāks par mums. Mēs spēlē nevaram balstīties tikai uz to, ka ir jāuzvar - tad no spēles neko neiegūstam, jo nāksies arī zaudēt. Vai izspēlējot spēli mēs ņemam aizvainojumu un naidu līdz dzīvē, taču nē...



No spēles mēs varam mācīties un caur to izprast dažādus Visuma likumus un principus. Taču mēs to nevaram uztvert kā vienīgo, kas pastāv. Ārpus spēles ir vēl ļoti daudz lietas. Spēlē nav ne labo, ne slikto - nav ne melns, ne balts. Mēs spēlējot nevaram uztvert visu kā melnu vai baltu.



Spēlējot šahu - vieni kauliņi ir melni otri ir balti, kuri no tiem ir labāki vai kuri no tiem ir labie vai sliktie. Melnie kauj baltos, taču jau pēc brīža baltie kauj melnos, vai spēle ir par cīņu. Vai kāds uztver šahu kā pierādījumu tam, ka kāds ir labāks un sliktāks. Vai caur spēlēm mēs kaut ko varam noteikt un konkrēti pateikt - melnie šoreiz bija sliktie un viņus bija jāiznīcina, taču mēs to neizdarījām un tagad melnie kauliņi ir sabojājuši mūsu dzīvi. Taču nē… Mēs sevi šobrīd uztveram kā spēles kauliņus un priekš mums notieks dramatiskas lietas, taču mums ir jāpaskatās no Spēlētāju pozīcijas un tad mēs saprotam patieso spēles būtību. Abi spēlētāji no spēles iegūst pieredzi un pēc mača paspiež rokas. Mums jāsaprot, ka lai kļūtu par savas dzīves radītājiem un lai kļūtu par pilnību, mums ir jāatzīst sevī gan melnais, gan baltais.



Arī Visumā nav viss tikai melns vai balts, viss ir kaut kam konkrētam paredzēts un ne jau tam, lai mēs par to karotu, bet gan izprastu Visuma likumus un noteikumus, pēc kuriem mēs spējam radīt!

Rūķis ik dienu vij mūsu katra dzīves paklāju…

Rūķis ir krāsains un rūķis mūsu dzīvi padara krāsaināku un sajūtām bagātāku!







1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī: