trešdiena, 2017. gada 13. septembris

Daudzi cilvēki izārstējas no dažādām kaitēm.

Nav neizārstējamu slimību. Ir neizārstējami cilvēki, kuri tic, ka nevar tikt izdziedināti.
Daudzi cilvēki izārstējas no dažādām kaitēm.
Viņi spēja sagraut savu sacietējušo "apvalku" un izkļūt brīvībā. Kamēr citi to neizdara dēļ baiļu nislsņojumiem savā zemapziņā.

Atcerieties, slimība nerodas pati no sevis, tā nāk no prāta. Garīga izdzidināšanās ir reāla. Mūsos katrā ir Dziedinošais Spēks, kurš ir mūs Radījis un ja mēs vērsīsimies pie tā un apzināsimies to, tas atveras. ...
Piepildi savu apziņu ar šo Dievišķo patiesību un PIEDOD katru, ieskaitot sevi, tad notiek gaidītā izdziedināšanās.

Visi cilvēki izmanto vienu Dziedinošo spēku. Katram var būt sava personīgā teorija vai metode, bet pastāv tikai viena dziedināšanas metode - TĀ IR TICĪBA un tikai viens dziedinošais spēks - TAVA ZEMAPZIŅA.
Dziedināšanās process notiek trīs etapos.
Pirmais - pātstāj baidīties no stāvokļa, kurš nodara Tev ciešanas.
Otrais - apzinies, ka Tavs stāvoklis ir tikai Tavas iepriekšējās negatīvās domāšanas sekas, kurām vairāk nav nekāda spēka un ietekme.
Trešais - pateicies par Dievišķo brīnumaino spēku, kurš ir Tevī. Tāda prāta pozīcija apstādina mentālās indes izstrādi gan Tevī pašā, gan tajā cilvēkam, par kuru Tu lūdzies.
Tu vari iegūt veselību, ja domāsi par veselību, ne slimību; ja domāsi par spēku, ne vājumu; par mīlestību, ne naidu. Vienvārdsakot, Tavām domām jàbūt konstruktīvām, ne graujošām.
Cilvēki ar vāju veselību patstāvīgi domā par slimībām. Tie "ieklausās" mazākos simptomos, pēta tos - līdz dabū to, ko gaidījuši, par cik - līdzīgs pievelk lîdzīgu.
Radikālas domāšanas izmaiņas domu un veselības ainā - ir spējīgi izdziedināt arī bez zālēm. Veselīga domāšana ir brīnišķīgākais pacients pasaulē! Ja Tu noticēsi, ka esi vesels cilvēks, tad tāds arī būsi.
Pastāv tikai viens dziedinoša spēks. To dēvē dažādi: Dievs, bezgalīgā dziedinošā klātbūtne utt. Bībelē bezgalīgo dziedinošo klātbūtni dēvē par Tēvu. Šis Dziedinošais spēks atbildēs Tev, neatkarīgi no tā, pie kādas rases, ticības vai sociālā loka Tu piederi.
Visi mēs esam dzimuši ar dabas dotu dāvanu - pašizdziedināšanas prasmi, tā vienkāršā iemesla dèļ, ka Dziedinošā Dieva klātbūtne atrodas katrā no mums un mēs varam virzīt savas domas uz to. Dievišķā klātbūtne ir visapkārt, tā atbild mums visiem.
Mēs varam izmantot Dziedinošo klātbūtni jebkādos nolūkus. Tas neaprobežojas tikai ar ķermeņa un prāta dziedināšanu.
Tas ir tas pats spēks, kurš var piesaistīt Tev ideālo partneri vai kalpot kā uzplaukums biznesā, atrod priekš Tevis īsto vietu dzīvē un sūta atbildes uz visgrūtākiem jautājumiem..

Avots: Магия мысли
Tulkoja: OmShanti FB