pirmdiena, 2017. gada 4. septembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 04.09.-10.09.

MAZĀS ASTROZIŅAS
04.09.-10.09.

Ļoti neparasta nedēļa, kurā astroloģiski daudz pārbīdījumu debesjumā. Šī ir pilnmēness nedēļa, kad Mēnestiņš trešdien ir pilns un pārslēdzas no augoša uz dilstošu. Nedēļas sākumā dzīve ir nostājusies stopkadrā. Pasaule ir apstājusies. Tas ir laiks, kad lieliski var redzēt, kas ir kas mūsu dzīvēs. Otrdien enerģijas dievs Marss maina zīmes un dodas uz Jaunavām un tajā pat dienā ziņnesis Merkurs beidz savu retrogrādu. Palēnām sāksies saprātīgs laik...s, kurā visus dzīves jautājumus varēs detalizēti sakārtot. No emocijām uz darbību!
Trešdien pasaule vēl stāv absolūtā stopkadrā un Zivīs šajā dienā būs ļoti narkotisks un atsāpinošs pilnmēness. Šī ir gada labākā diena, lai pafilosofētu par savu dzīvi un uz to paskatītos ļoti plašā kontekstā. Kad mēs kuģojam mazā laiviņā lielajā okeānā, mums sāk šķist, ka mūsu dzīve ir mazā laiviņa. Ap šo pilnmēnesi disociējieties, atkāpieties no rutīnas un pavērojiet savu dzīvi visas cilvēces kontekstā. Ne obligāti jūs esat tas, ko par sevi domājat, sēžot mazajā laiviņā! Acis daudzos jautājumos atvērsies gana plaši.
Nedēļas nogalē daudz labāk tusēt no sestdienas uz svētdienu. Emocionālais fons būs lielisks. Ja netusē, tad sestdiena ir par reālistiskiem, sazemētiem plāniem, sēņošanu, citiem rudens darbiem. Sestdiena arī laba biznesam. Svētdiena vairāk ir par emocionāliem lēmumiem un ilgtermiņa lietu plānošanu. Burvīgu narkotisko pilnmēnesi, burvīgu nedēļu!
Andis
geste.astro@gmail.com