trešdiena, 2017. gada 20. septembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 18.09.-24.09.

MAZĀS ASTROZIŅAS
18.09.-24.09.
Dažiem šī nedēļa ļoti patiks, citiem būs viedoklis. Katrā ziņā interesanti. Pirmdien un otrdien Mēnestiņš dils, tas nozīmē, ka labi ir lietot prātu. Mazāk efektīvs būs pliks entuziasms. Pirmdien lieliskus aspektus Uguns stihijā veidos mīlas un naudas dieviete Venēra ar brīnumdari Urānu. Te nu var atgadīties visnotaļ krāšņi brīnumi gan naudas frontē, gan mīlas dēkās, gan abās šajās jomās vienlaicīgi. Esiet atvērti piedzīvojumiem.
...
Šī ir arī jaunmēneša nedēļa, kad puse debesjuma zooparka iemītnieku būs lieliskajās Jaunavās. Trešdien tur būs Saule, Mēnestiņš, abi mīlnieki - Venēra un Marss un vēl žiperīgais ziņnesis Merkurs, kuram Jaunavas ir mājvietas. Jaunavās trešdien plkst 08:30 būs arī jauns mēness. Sākas lielisks laiks, kad sakārtot visas tās jomas, kurās vajadzīga precizitāte. Arī, ja jums kādas medicīniskas manipulācijas, izcils laiks! Tā tas būs līdz piektdienas vēlam vakaram, kad plkst. 23:01 jau sākas Svaru valdīšanas superlaiks.
Nedēļas nogales tusiņi būs ar biezajām krāsām iezīmēti. Gan naktī uz sestdienu, gan uz svētdienu Mēnestiņš dzīvosies pa Skorpioniem, kur tam tā ir pēdējā vieta, kur atrasties. Labs laiks nevieglajam seksam, var rakt arī dziļo saknīti konfliktiem, ja tādi sabrieduši. Tos tad var atrisināt līdz galam. Var arī organizēt jaunus, košus konfliktus, kuriem būs ilgtspēja. Netusētājiem labi iepazīties ar dramatisko mākslu un dziļi ieskatīties sevī. Šad un tad vajag. Spēcīga nedēļa, iepazīstiet un lietojiet savu jaudu! Viss izdosies!
Andis
geste.astro@gmail.com