trešdiena, 2017. gada 13. septembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 11.09.-17.09.

MAZĀS ASTROZIŅAS
11.09.-17.09.

Brīnišķīga, harmoniska nedēļa, kad Mēnestiņš dilst un iziet cauri savām mīļākajām zīmēm - Vēršiem un Vēžiem. Dilstošā mēness laiks ir harmonisks, mierīgs, kad vairāk jālieto prāts, nevis entuziasms. Tas fakts, ka Mēnestiņš visu pirmdienu, ceturtdienu un piektdienu būs savās prieka vietās, dod mums labu emocionālo fonu, kurā ir labi risināt emocionālus jautājumus un visu, kas saistīts ar ilgtermiņa plānošanu.
Trešdien, ceturtdien mīlas, naudas un vērtību dieviete Venēra dodas cauri Laimes un nākotnes vārtiem. Veiksmīgs laiks līdz pat svētdienas vakaram, kad meklēt mīlu, kārtot radošās un naudas pelnīšanas lietas. Gaisā jau sāk veidoties trakā Urāna - Jupitera opozīcija, kas nesīs visvisādus brīnumus. Maksimumu šī enerģija iegūs mēneša beigās, bet brīnumu elpu jau var sākt just un maz mums šo brīnumu neliksies. Brīnumi visādi, pārsvarā labi. Šonedēļ vēl nosacīts klusums pirms Irmas.
Tusēt labāk naktī no sestdienas uz svētdienu. Tad labi būs izrādīties. Papagaiļi uzvarēs pelēkās peles. Tiem, kam spīdums “nāk no iekšpuses”, var iet tusēt naktī no piektdienas uz sestdienu. Tad uzvarēs pelēkās peles, bet šo nakti labāk izmantot sirsnīgām sarunām. Netusētājiem augstās mākslas nedēļas nogale: Karš un miers, Nataša Rostova, parutčiks Rževskis. Pārlasiet Raini! “Salgales Mada lomu” gan es tagad nerekomendētu lasīt, bik pa stipru! Lai paiet debesu Irma un tad jau veļi, tad tieši labi pārlasīt Raudupietes, Madus utt. Burvīga, burvīga nedēļa! Turiet plato smaidu un viss jums būs!
Andis
geste.astro@gmail.com