trešdiena, 2017. gada 13. septembris

Maiju kalendāra colkins - 12.sept – 24.sept. – 2017 - Viļņa apraksts_6vilnis_Z_Kimi_Eb_Etznab


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.








Ziemeļu vilnis

Kimi – Eb – Etznab

12.septembris – 24.septembris   2017







12.sept.
Kimi 1
13.sept.
Manik 2
14.sept.
Lamat 3
15.sept.
Muluk 4
16.sept.
Ok 5
17.sept.
Chuwen 6
18.sept.
Eb 7
19.sept.
Ben 8
20.sept.
Ix 9
21.sept.
Men 10
22.sept.
Kib 11
23.sept.
Kaban 12
24.sept.
Etznab 13







Ziemeļu vilnis

Kimi – Eb – Etznab

12.septembris – 24.septembris   2017







Šodien sākas jauns Ziemeļu KIMI vilnis. Šis vilnis sākas ar 1 Kimi (nāve/transformācija/pacelšanās jaunā līmenī) – Atteikšanās, piedošana, gara spēks, pašrealizācija, dod enerģiju atrasties “šeit un tagad”, baltās lapas vilnis. Katra transformācija piedāvā mums jaunu sākumu – vēl viens sperts solis uz priekšu ved pretī mūsu dvēseles patiesajam liktenim.

Šo 13 dienu uzdevums ir izveidot un panākt vienlīdzību un kopību! To varētu saukt par tilta būvēšanu un nāvi. Dažkārt, lai šķērsotu tiltu uz vietu, kurā mēs nekad vēl neesam bijuši, mums ir jāļauj kaut kam nomirt. Mums ir jāļauj aiziet mūsu bailēm, lai mēs nonāktu tur, kur mēs vēlamies!



Lai arī kas Mūs ir vilcis atpakaļ, lai arī kas ir mēģinājis apstādināt Mūs no priekšā esošā tilta šķērsošanas – tam ir jāmirst, Mums tas ir jāpalaiž vaļā. Tajā mirklī Mēs atveram sevi jaunai pasaulei, lai dzimtu un rastos vienlīdzība. Mums katram ir nepieciešams ļaut aiziet un palaist projām novecojušās personības daļas mūsos. Ja tās ir bailes – nospied tās zemē un apzinies, ka tās ir ilūzija, kauns – aizsūti to tālu projām, viss traucējošais – neesi no tā vairs atkarīgs, atbrīvojies!



Atbrīvosimies no it visa, kas neļauj mums spert soli uz priekšu – tāds ir šis 13 dienu vilnis!

Kad Mēs sākam šo 13-mit dienu ceļojumu, Mums rodas vēlme šķērsot tiltu – taču vai Mēs zinām kur tas beidzas? Visuma spogulis ir šeit uz zemes. Tilts, kas mums katram ir jāuzbūvē, lai izveidotu un panāktu vienlīdzību, ir tilts starp Debesīm un Zemi.

Būsim gatavi šajās 13-mit dienās aktīvi darboties, pieņemt lēmumus un virzīties pretī savam mērķim.

Ļoti būtiska ir katra viļņa 1-mā diena un šoreiz tā ir 1 KIMI – kad mēs savienojamies ar savu mērķi, mēs iedomājamies, ka jau esam to sasnieguši! Mērķis katram ir citādāks. Katram no mums dzīvē ir ceļš, katram savs uzdevums un savs ceļa segums – un tamdēļ, jau ar šo dienu mums ir iespēja apzināti ielikt nodomu tajā, ko mēs vēlamies – iespējams, kāds grib pavisam citādāku dzīvi, kāds saprast pats sevi, kāds iemācīties spēlēt klavieres, kāds atbrīvoties no bailēm, utt. –

KIMI enerģija, tā ir nāve, kaut kas projām ejošs – un šo procesu var vērot gan dabā, kad rudenī krīt kokiem lapas, gan cilvēkos un mūsu savstarpējās attiecībās.

Tamdēļ uzstādīsim šo mērķi tādu, kādu sirds jūt un zina, ka tas ir vajadzīgs tieši Mums un Mēs to patiesi vēlamies. Un jau no šodienas – 1 KIMI dienas, sāksies šis process, kas kaut ko atbrīvos, palaidīs vaļā, lai mēs tuvotos savam mērķim!



Kā jau iepriekš minējām – mūsu katra uzdevums šajā vilnī ir izveidot un panākt vienlīdzību, jo caur šo vienlīdzības principu mēs iegūstam saikni ar savu Garu! Un tas viss notiks dabīgā ceļā – nav mums kaut kas mākslīgi jāveido.

KIMI atbrīvos no visa vecā, lai rastos vienlīdzība! Un šis vilnis mūs novedīs pie gala iznākuma – katram tas būs cits, jo mērķis katram ir cits, tomēr 10 Men dienā atnāks rezultāts – kas pacels mūs spārnos un izkustinās mūsu dzīvē ikkatru pavedienu. Šī viļņa rezultāts ietekmēs mūsu statusu, mūsu atbildību un it visu, kas saistās ar varu pār kādu!



Un caur šo – radīsies atklāsmes par attīstības variantiem, par iespējām un no šiem secinājumiem objektīvi izvēlēsimies virzienu, kurā doties un piešķilt jaunu liesmu jaunam sākumam!!

Vērosim un būsim modri, ļausim aiziet visam tam, kas līdz šim ir vilkts un stiepts līdzi. Atbrīvosimies un kļūsim brīvi.

Šis vilnis sākas ar 1 Kimi, kas nozīmē nāve, transformācija, balta lapa, balts/melns. Tā ir atteikšanās, piedošana, disciplīna, gara spēks, pašrealizācija, dod enerģiju atrasties šeit un tagad.



Katra transformācija piedāvā mums sākumu - vēl viens sperts solis uz augšu piramīdā ved pretī mūsu dvēseles patiesajam liktenim.



Šo 13-mit dienu uzdevums ir izveidot un panākt vienlīdzību un kopību, saprast, ka viss ir bijis svarīgs, lai mēs būtu tur, kur esam! Un tikai ļaujot aiziet vecajam – mēs to sākam apzināties. To varētu saukt par tilta būvēšanu un nāvi. Dažkārt, lai šķērsotu tiltu uz vietu, kurā mēs nekad vēl neesam bijuši, mums ir jāļauj kaut kam nomirt. Lai arī kas Jūs ir vilcis atpakaļ, lai arī kas ir mēģinājis apstādināt Jūs no priekšā esošā tilta šķērsošanas – tam ir jāmirst, Jums tas ir jāpalaiž vaļā. Tajā mirklī Jūs atveriet sevi jaunai pasaulei, lai atrastu tur vienlīdzību. Mums katram ir nepieciešams nogalināt un palaist projām novecojušās personības daļas mūsos. Bailes – nospied tās zemē, kauns – aizsūti to tālu projām, viss traucējošais – neesi no tā vairs atkarīgs, atbrīvojies!

Kad Jūs sāksiet šo 13-mit dienu ceļojumu, Jums būs vēlme šķērsot tiltu, bet vai Jūs ziniet kur tas beidzas? Visuma spogulis ir šeit uz zemes.. Tilts, kas mums katram ir jāuzbūvē, lai izveidotu un panāktu vienlīdzību, ir tilts starp debesīm un zemi. Esiet gatavi šajās 13-mit dienās aktīvi darboties, pieņemt lēmumus un

 virzīties pretī savam mērķim.

Ļoti būtiska ir katra viļņa 1-mā diena, šoreiz tā ir 1 KIMI, kad mēs savienojamies ar savu mērķi, mēs iedomājamies, ka jau esam to sasnieguši! Mērķis katram ir citādāks. Katram no mums dzīvē ir ceļš, katram savs uzdevums un savs ceļa segums – un tamdēļ jau ar šodienu mums ir iespēja apzināti ielikt nodomu tajā, ko mēs vēlamies – iespējams, kāds grib pavisam citādāku dzīvi, kāds saprast pats sevi, kāds iemācīties spēlēt klavieres utt. – KIMI enerģija, tā ir nāve, kaut kas projām ejošs – un šo procesu var vērot gan dabā, kad rudenī krīt kokiem lapas, gan cilvēkos un mūsu savstarpējās attiecībās. Tamdēļ uzstādiet šo mērķi tādu, kādu sirds jūt un zina, ka tas ir vajadzīgs tieši Jums un Jūs to patiesi vēlaties. Un jau no 1 KIMI dienas sāksies šis process, kas kaut ko atbrīvos, palaidīs vaļā, lai mēs tuvotos savam mērķim!



Kā jau iepriekš minēju, mūsu uzdevums ir izveidot un panākt vienlīdzību it visās lietās, jo caur šo vienlīdzības principu mēs iegūsim saikni ar Dievišķo! Un caur Dievišķo aspektu šis vilnis mūs novedīs pie gala iznākuma, katram tas būs cits, jo mērķis katram ir cits, tomēr 12 Kaban dienā atnāks rezultāts, radīsies atklāsmes par attīstības variantiem, par iespējām un no šiem secinājumiem objektīvi izvēlēsimies virzienu, kurā doties un piešķilt jaunu liesmu jaunam sākumam!!



Šīs dienas KIMI enerģija un visa viļņa režisors KIMI – tā ir enerģija, kas redz tikai un vienīgi melnbaltu. Ir vai nu balts, vai nu melns, taču nav nekā pa vidu. Un sākot jau ar šo dienu gaisā virmos enerģija, kas ik dienu no dienas – ļaus mums ieraudzīt monētas divas puses. Dažkārt gan mums katram gadās tā, ka to otro pusi tik ļoti negribas redzēt, ka tiklīdz mums dzīve iedod iespēju to ieraudzīt, tā mēs nostumjam to malā un pat neielaižam savā dzīvē, lai par to padomātu.

Šajā vilnī monētas otra puse būs ik uz soļa.

Tamdēļ KIMI enerģijai ir otra puse – KIB enerģija – kas ir šī viļņa Augstākā izpausme. Tas ir kā koks ar diviem galiem, taču tas ir viens vesels. Kā piemēru varētu dot Gaisa balonu – kurš spēj pacelties gaisā divos veidos – viens ir KIMI – nometot smilšu maisus, otrs ir KIB - ar uguns palīdzību!



Viss šis vilnis ir vērsts uz atbrīvošanos. Ja KIMI enerģija ir tā, kas parāda, ka ir jāatsakās no bailēm un jāatbrīvojas no visa tā, kas ir lieks, tad KIB enerģija izgaismo ar uguns palīdzību. Ja negribēsim redzēt to, kam ir jāaiziet no mūsu dzīves, tad KIB enerģija jebkurā gadījumā izgaismos patiesību. Un patiesība ir šī viļņa atslēga – nāks gaismā patiesība visās tajās tēmās, ko mēs neesam gribējuši ieraudzīt! Un nāksies izanalizēt un saprast to, ko neesam gribējuši ieraudzīt.



Šis ir attīrīšanās vilnis Ir jāatmet bailes, ir jāierauga patiesība, jo šajās 13 dienās patiesība un piedošana spēs atrisināt it visas lietas!

Sāksim jau ar šo dienu vērot sevi un vidi – saskatīsim zīmes, ļausimies kaut ko palaist vaļā, kaut kam aiziet un nomirt. Ļausimies visa viļņa režisoram KIMI atbrīvot mūs no visa liekā – piedodot un ieraugot patiesību jebkurā dzīves situācijā!





1 KIMI





Viss, kas nomirst, tam būs jāatdzimst jaunā kvalitātē!

Ziemeļu vilnis – Ziemeļu diena – 1 KIMI – ir sācies darbības vilnis, kurā aktivitāte un kustība ir ļoti būtiska.

Šī diena ir tā diena, kad mums ir jāsaprot savs mērķis un jāapvienojas ar to, līdz ar to cilvēki ir vairāk vērsti uz iekšu – šī diena pati par sevi ir tā, kas aizvieto lietas savā starpā un nomaina formas.



Atklāsme, atbrīvošanās, jaunā ienākšana - Iespējams šodien rodas idejas un atklāsme, ko vairs nevajag, jo tā vietā ir kas cits. Tomēr atcerēsimies, ka visam vilnim fonā ir šī te 1 KIMI enerģija, līdz ar to šīs dienas tēma iet cauri katrai dienai!

Esiet gatavi tam, ka šodien vairāk vēlme būs pabūt vienam, tā ir iespējams iegūt iekšēju mieru, pārāk ciešs kontakts nav vēlams KIMI dienās! KIMI dienas dažkārt cilvēkos izraisa bailes, jo nākas aizdomāties par lietu nepatstāvību, zūdamību un nāvi. Esiet šodien vērīgi, padomājiet par savu mērķi, padomājiet par to, ko Jūs vēlaties – kas Jums ir svarīgs!! Un uzvizualizējiet šo mērķi apvienotu ar sevi, it kā esiet jau to sasnieguši – sajūtas, apkārtni, krāsas, skaņas…

Pārmaiņas vai notikums, kas šodien notiek, var atstāt sekas uz visu mūžu... arī visa 13-mit dienu viļņa pārmaiņas būs mums visiem nozīmīgas!

Ir jāsvin visi cikli - dzīve, nāve un atdzimšana; pirmsākums, beigas un atkal atvēršanās; jaunais, vecais un pārtaisītais; pagātne, tagadne un nākotne. Viss, kas nomirst, tam būs jāatdzimst! Kas ir toksisks, tiks attīrīts! Kas izraisa sāpes, tam būs atrisinājums! Kas ir ieslodzīts, būs atbrīvots!



Tie ir mūžīgie cikli it visā, kas ir it visos procesos - virs vai zem, ar vai bez, pirms vai pēc, tagad vai vakar... viss ir ciklisks... šajā neiedomājami lielajā Visumā ar kvantu daļiņām it viss reiz kaut kur sākas, un beidzas!



Atbilstoša tēma KIMI dienai - ieskaties, padomā un dari!!

Pēdējā laikā jūtams manāms nogurums, ir nespēka uzplūdi, zūd motivācija darīt lietas vai arī vispār kustēties. Nogurums ņem virsroku pār ikvienu.

Kas notiek?

Tas nav tā, ka nogurums būtu tikai vienam cilvēkam vai tikai atsevišķiem cilvēkiem.

Kāda ir nozīme tam, ka ir tāds nogurms?

Ar aptumsumiem, kuri bija aprīļa beigās un maijā, lielai daļai cilvēku zemapziņa tika pastiprināti sūtīti impulsi, ar domu, ka cilvēks sāks meklēt iemeslus tam, kas ar viņu notiek, taču daudzi cilvēki to vēl joprojām izvēlas ignorēt un atlikt atbilžu meklēšanu un izpratnes veidošanu, un tā jau ir cilvēka galvenā problēma.



Mēs taču šeit esam apzināti, dzīvojam dzīvi, apzināti mums ir iedota Dvēsele un prāts, taču cilvēki izvēlas dzīvot ar prātu, aizmirstot un apklusinot Dvēseles balsi.

Tā jau, protams, ir ļoti ērti dzīvot, pateikt, ka vaina jau nav manī, bet lietās, kas ir apkārt, un atteikties no atbildības par savu dzīvi, taču cik ilgi ir iespējams tā dzīvot?



Ar laiku nāk arvien spēcīgākas enerģijas un impulsi, kas nāk ar domu, ka cilvēkam IR nepieciešams sākt domāt un risināt, meklēt likumsakarības, mācīties izprast zīmes, kuras, starp citu, pati Dvēsele ir salikusi dzīvē ar domu, ka tā būs vieglāk dzīvot.

Sen ir beidzies laiks, kad ir iespējams dzīvot pavirši un arī tagad ir tā, ka laika atlikt vairs nav.

Pasaule mostas, procesi notiek bez atkarības no tā, vai cilvēks grib mosties vai nē, tāpēc impulsi un enerģijas vien turpinās nākt un jauda palielinās katru dienu, taču tikai Tava izvēle ir, vai to ignorēt un apgrūtināt savu dzīvi, vai arī beidzot sākt mācīties izprast sevi, procesus un mosties augšā!



Tas ir paredzēts ikvienam!

Ko darīt?

Sāc vērot sevi, sāc mācīties, meklē informāciju par to, kāpēc Tev ir nogurums, lasi rakstus, kas ļauj Tev rast atbildes, tiecies ar cilvēkiem, kam ir vairāk informācijas, kuri spēj palīdzēt un atbalstīt, parādīt ceļu un iedot sapratni par to, kas notiek.

Kur tādus satikt?

Pajautā saviem aizbildņiem, saviem "draugiem", sargiem, kas katram sēž uz labā pleca, ka Tev ir nepieciešama palīdzība, ka Tev ir vēlme saprast un "pamosties", ka Tev ir nepieciešama viņu palīdzība atmodai. Un skaties, kas notiek, ko Tev dod un ko rāda!





2 Manik





Ziemeļu vilnis – Rietumu diena – 2 Manik – Briedis, Mednieks vai medījums, Intuitīvas sajūtas, Zilā roka, Roka, kas spēj notvert vēju.

Otrā diena laika plūsmā ir diena, kurā saskaramies ar pirmo pretestību un diena, kura parāda to, caur ko notiks komunikācija ar apkārtējo pasauli.



Manik enerģija ir vismanipulatīvākā no visām enerģijām, un varam rēķināties ar to, ka apkārtējā pasaulē visi medīs savu ieguvumu. Tie, kas dzīvo neapzināti vai ir tikko pamodušies, centīsies izshēmot sev kādu labumu.

Tā kā šis ir Kimi vilnis, kad uzrodas un piesakās visi vampīri, no kuriem mums jau sen bija jāatbrīvojas, tad šodien ir ļoti jātic savai intuīcijai. Jātic savām sajūtām un intuīcijai – tā vienmēr pasaka priekšā, ka cilvēks nāk ar aizmugurēju nodomu.



Tā kā šodien un visu šo vilni apkārtējā pasaulē aktīvs ir Manik, kurš ir mednieks, tad šajā vilnī var uzdarboties kontrolējošie dienesti – tādi kā policija, ceļu policija, kontrole, VID un visādi citi, jo visi grib intuitīvi nomedīt kaut ko savam labumam.

Tikai retais apzinās to, ka tikai atlaižot visu vaļā, mēs varam sajust – kurp doties, lai iegūtu ieguvumu. Mums nav jāizdomā, kā dabūt to, ko gribam, mums ir jāizdomā to, ko gribam, un Manik caur intuīciju pateiks priekšā, kā līdz tam nonākt.

Ja vakar spējām palaist visu vaļā, tad šodien spēsim sajust to, kas jādara un kurp jādodas, lai sasniegtu kaut ko no tā, ko vienmēr esam gribējuši.

Manik ir mednieks un ja nemedīsim mēs, tad medīs mūs! Ja mūsu enerģija nebūs nofokusēta uz kaut ko konkrētu, tad kāds centīsies tai pieslēgties un izmantos to savām vajadzībām. Tāpēc mums šodien ir jābūt modriem, jāfokusējas uz to, ko gribam un jāfiksē tas, ka kāds bez atļaujas ir ienācis mūsu energo laukā vai cenšas manipulēt. Manipulēšanas speciālistiem šī ir pateicīga enerģija, lai manipulētu ar cilvēku masām un to noteikti šajā vilnī daudz izmantos, taču līdz viļņa beigām viss nāks gaismā un manipulētāji paši iekritīs sevis veidotajās lamatās.



Vadīsimies šodien pēc intuīcijas un sajūtām, ļausimies tām un nonāksim pie rezultāta, kurš ir pat labāks, kā spējam vispār iedomāties.

Šodien mums Visums māca sajust, kas ir kas :), tāpēc modri vērosim savas sajūtas un intuīciju, kā arī centīsimies atšķirt ienākošo informāciju.

Kādu lomu Tu šodien spēlēsi?

Ziemeļu vilnis – Rietumu diena - 2 Manik – Briedis, mednieks vai medījums, roka, kas noķer vēju!

Jau no paša rīta mēs labprāt iejūtamies lomā un izejam duālajā pasaulē. Ko mēs ieraugām? Tas atkarīgs no mūsu lomas un tā, ko mēs vēlamies ieraudzīt! Pretstati ar savām izpausmēm var krist acīs, tomēr dienas enerģija tos parāda apzināti, lai mēs saprastu, ka vienu no otra atdalīt nav iespējams! Manik enerģija liek tvert un redzēt, sajust un saprast lietas, kas ir vajadzīgas mūsu mērķim! Vislabāk šodien ieņemt tirgotāja lomu, tirdzniecība iet no rokas, jo precei ir tāda vērtība, kādu mēs paši emocionāli piešķiram. Cilvēkos šodien vairāk dominē emocijas, darba vietās kolektīvā emocionālais fons var „sist augstu vilni”, tomēr tās vairāk ir vērstas uz vienotības principa.



Laba diena iztēloties, jo iztēles auglis viegli pārvēršas realitātē!!

Šodien 2-trā atslēga mūs iepazīstina ar divām iespējām, divām izvēlēm, diviem ceļiem, kas atšķiras. Pirms Jūs pieņemat savu lēmumu, atcerieties, ka viena izvēle neizslēdz un neiebilst pret otru; tā drīzāk to papildina un dara pilnīgāku. Gala rezultāts ir atkarīgs no mūsu gribas un nodoma. Varenā Manik enerģija nesīs cauri mūsu lēmumu ar spēku un autoritāti, tamdēļ vajag rūpīgi apsvērt savas iespējas, un pieņemt pareizo lēmumu, balstītu uz pareizajiem iemesliem.



Ķer ik mirkli savā dzīvē – skaisto, skumjo, bezbailīgo!
Tver kā pieneņpūku brīvē...
Sauju nieka, prieka, smiekla.

Ķer aiz astes savu domu,
Izspēlē to tā kā lomu,
Izjūti tās foršo omu..
Piepildi to tā kā somu!

Ķer un tver ik mirkli dzīvē..
Mīlē, auklē savā kvēlē.
Katrā pērlē ieaud Sauli
Lai tā priecē dzīves spēlē!





3 Lamat





Ziemeļu vilnis – Dienvidu diena – 3 Lamat - Zvaigzne, trusis, puķe, magnētisms, gravitācija, pievilkšanās spēks, domu disciplīna, zelta un naudas enerģija.



Trešā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko darbojamies šajā vilnī un ko darbība mums rāda. Šajā vilnī darbība ir Lamat enerģija un tas nozīmē to, ka mums ir ļoti jākontrolē visas savas domas un jādomā tikai par to, ko patiesi gribam. Pēc iespējas vairāk noturēt fokusu uz savu dzīvi un tēmām, kuras interesē mūs.



Viss, ko mēs darām, domājam un piedzīvojam - rada mūsu nākotni! Mēs radām caur katru nodomāto domu, caur katru domu, kura izslīd caur mūsu apziņu, neatkarīgi no tā, kurš ir domas autors.



Ja domājam par svešu cilvēku dzīvi, tad caur savu enerģiju radām viņiem apkārt domu mākoni, kurš noteikti nepalīdz šim cilvēkam, bet gan nobloķē viņa lauku. Tāpēc domāsim tikai par sevi un savu dzīvi - pārējie lai paši tiek galā ar to, ko ir radījuši.

Ja Lamat dienā notiek kas nepatīkams vai viss iet kā pret straumi, tad ir jāapzinās, ka paši to ar savām domām un darbībām esam radījuši un tas ir jāatzīst sev, lai ieraudzītu veidu, kā to izmainīt.



Viss, ko šajā vilnī darīsim ar tīru prātu un tīru sirdi - kļūs vēl skaistāks, kā tas ir!

Lamat dienās viss ir daudz skaistāks kā patiesībā un viss neglītais ir daudz neglītāks, kā patiesībā. Tāpēc novērtēsim sevi ar plus zīmi, lai pievilktu sev tikai patīkamas lietas.

Lamat ir Dienvidu enerģija un tas nozīmē to, ka šajā dienā ir jāļaujas, modri jāvēro, kas notiek un jāpateicas Dievam, ka tas notiek.

Katrā mirklī, ko piedzīvojam, mēs redzam visu savu domu pilnību un nepilnību. Viss, par ko mums ir prieks un gandarījums, ir mūsu pilnīgās domas - par ko jāpateicas Dievam un Visumam, kurš palīdzējis nonākt līdz pilnīgām domām savā dzīvē. Ja spējam pateikt paldies, tad caur to nostiprinām savu domu dzīvē un ir daudz lielāka iespēja, ka tā arī turpināsies tajā tēmā, par kuru esam priecīgi. Taču arī viss nepatīkamais, ko piedzīvojam, ir mūsu pašu radīts un tās ir mūsu nepilnīgās domas, kuras mums ir nepatīkami piedzīvot.

Mums ir jāapzinās, ka paši to esam radījuši un ka doma nav pilnīga. Ja domu pilnveidojam, tad ir liela iespēja nonākt līdz tam, ka pilnīgi viss mūsu dzīvē ir patīkams un baudāms.



Atcerēsimies, ka apkārtējā vide ir mūsu spogulis un viss, kas tajā nepatīk, ir mūsu pašu radīts. Padomāsim par to, kas mums nepatīk un kas jāmaina savās domās, lai tas materializētos tā, kā mums patīk.

Uzņemsimies pilnu atbildību pār savu dzīvi, apzināsimies, ka mūsu problēmu cēlonis esam mēs paši un sapratīsim, no kā mums savā dzīvē ir jāatbrīvojas, lai viss notiktu tā, kā mēs to vēlamies.



Skaistais pievelkas pie skaistā, neglītais pie neglītā!

Ziemeļu vilnis – Dienvidu diena – 3 LAMAT – Magnētisms, Pievilkšanās spēks, Zaķis, Skaistums, Naudas enerģija.

Diena, kad ar savu iekšējo skaistumu sākam aktivizēt savu mērķi – tā ir kā aizdedze visiem procesiem – kustībai un ritmam, tomēr 3 Lamat ir ļoti viltīga enerģija... līdzīgi kā spēlējot klavieres ir baltie un melnie taustiņi, tā arī 3-šā atslēga var mūs iemest gan melnajā gan baltajā vilnī! :)Kurā būsim mēs – tas ir atkarīgs tikai no mums!



Esiet šodien atvērti pret pasauli, domājiet labas domas un neaizmirstiet izbaudīt mirkli! Viss notiek pats par sevi, jo Dienvidu dienā nav konkrēta vektora, ja nu vienīgi neaizmirst un atcerēties 1-majā dienā nolikto mērķi, kas kalpo visā vilnī!

Viss skaistais pievelkas pie skaistā, viss neglītais pie neglītā – starojiet gaismu un pozitīvo, tad arī diena būs neaizmirstama!! Darba lietās šodien atnāk tas, kas bija visvairāk vajadzīgs un gaidīts! Ja mēs esam pozitīvi, apkārtējā pasaule liekas tieši tāda, kādu mēs vēlamies redzēt! Izmantojiet šo dienu kā iedvesmas spēku, dzinējspēku mūsu dzīvē! Ja Lamat enerģijas dienā esam darījuši un koncentrējušies uz to, kas ir vajadzīgs mērķa sasniegšanai – tad arī nākamajās dienās atnāks gaidītie augļi un rezultāts.



Kaut arī Lamat dienas parasti ir labvēlīgas jaunu sēklu stādīšanai un sēšanai, 3-šā atslēga šodien noliek akmeni priekšā pārpilnības un izaugsmes ceļā.

Tas nozīmē to, ka mums ir nepieciešams izvēlēties uzmanīgi, kuras sēklas mēs vēlamies iesēt šodien!



Mūsu pusē vēl joprojām ir pozitīvā un spēcīgā enerģija, bet nav teikts, kā šī diena sagriezīsies – mēs varam piedzīvot šaubas, nepārliecinātību un neziņu, nedrošību par dažiem dzīves aspektiem savā rīcībā un domās, vai arī tieši pretēji – viss ritēs droši un pārliecināti savu gaitu.



Galvenais ir saglabāt spēcīgu pārliecību un pozitīvismu, un virzīt Lamat enerģiju pa 3-šās atslēgas svārstīgo ceļu.





4 MULUK





Ziemeļu vilnis – Austrumu diena – 4 MULUK – Ūdens, Debesu rasa, Karmiskā un Zemapziņas informācija, Informatīvas lauks, Sarkanais mēness, griba izzināt un uzzināt.

Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko varam iegūt savu stabilitāti šajā vilnī. Šis vilnis ir tam, lai atmestu visu lieko, visu to, kas mūs bremzē un traucē mūsu attīstībai.



Šis vilnis nav viegls, jo provocē mūs atzīt to, kas mūsos pašos ir lieks, kas jāatmet un no kā ir jāatbrīvojas.

Šī ir Muluk diena un šo dienu vislabāk ir izmantot izzināšanai un uzzināšanai. Galvenokārt, mums ir jāizzina pašiem sevi, jo mēs paši un vienīgi mēs radām savu dzīvi.

Ja šis vilnis ir izprovocējis jautājumus - kāpēc tā vai šitā, tad šodien tie ir jāizpauž Visumam, lai iepazītu sevi vēl tuvāk.



Mums ir jāgrib iepazīt pašiem sevi - iepazīt savu zemapziņu un virsapziņu, jo radīšanā piedalās gan apziņa, gan zemapziņa, gan virsapziņa, un ja mēs dzīvojam dzīvi nepazīstot savu apziņu, kur nu vēl zemapziņu, tad pastāvīgi mūsu dzīvē notiek tas, ko negribam - notiek tas, kas mūs kaitina un uzvelk. Mēs visur meklējam vainīgos, taču vainīgo nav, jo mēs paši visu esam radījuši.

Mums ir jāiepazīst sevi, lai spētu saprast to, kas ar mums notiek - kas mēs esam un kas mums ir vajadzīgs.

Ja gribam mainīt savu dzīvi, mums ir jāgrib iepazīt savas gaišās un tumšās puses. Mums ir jāiepazīst sava zemapziņa un pagātnes pieredze, jo tā ir veidojusi mūsos nosacījumu refleksus un pieņēmumus, ka tā tas notiek un kamēr vien mēs dzīvojam, vadoties pēc savas zemapziņas programmām un nemainām tās, arī mūsu dzīve nemainās.



Ir jācenšas par sevi noskaidrot pilnīgi visu un visbiežāk, jautājot Visumam - mēs uzzināsim par savām nepilnībām un to, kurās tēmās esam nobremzējuši paši sevi.

Nav neviens cits šajā pasaulē, kurš ir atbildīgs par to, ko piedzīvojam.



Mēs esam naivi un lētticīgi, ticam visam tam, ko mums māca skolās, ko mums māca vecāki un apkārtējie cilvēki un neticam paši sev. Un radām savā dzīvē tik daudz rāmjus, sarežģījumus un blokus dažādās tēmās, ka vienā brīdī vairs nezinām, kur likties un kā izvairīties no tā, ko piedzīvojam.



Arī šī informācija nav tam, lai izvairītos no tā, ko esam radījuši, bet gan tam, lai ieraudzītu to, kas mēs esam, ko mēs radām, un atzītu to paši sev un spētu to izmainīt.

Tiem, kuriem gribas rakstiņu izlasīt no rīta, gribas būt gudrākiem par Dievu un Visumu, un izvairīties no tā, ko paši radām.

Mums ir jādzīvo pēc savām sajūtām, lai tās iepazītu - lai iepazītu to, ko radām un esam radījuši. Mēs nevaram izmainīt šo dienu! Mēs varam to nodzīvot ilūzijā, priecājoties par to, ka viss ir labi, taču patiesībā dzīvot mēslainē līdz ausīm.



Un mēs varam pilnībā uzņemties atbildību par visu, ko piedzīvojam un izbaudīt - apzināties, ka paši esam to radījuši, lai spētu to izmainīt.

Caur šodienu mēs radām rītdienu, taču šo dienu mēs radījām vakar. Tāpēc nav jēgas izlasīt rakstu no rīta un mākslīgi uzskaņoties uz kaut ko. Ir svarīgi nodzīvot dienu tā, kā jūtam, un vakarā izanalizēt sevi un savas darbības, lai sapratu, kurās tēmās zemapziņā ir nepilnīgas domas un programmas.



Iepazīsim sevi, savas pilnības un nepilnības, un ķersim kaifu no tā, ka radām savu dzīvi apzinoties to, ka viss ir iespējams un vienīgais šķērslis visam esmu es pats!

Sveiki visi tie, kas mūs lasa, kas mums seko un kam interesē Saules ritums

Šodien laiktelpā ir enerģija, kas mūsos aktivizē informācijas plūsmu. Un ja dalāmies ar to, ko zinām mēs katrs, tad mūsos ienāk jauna informācija, kas veido mūsu dzīvi jau citādāku!



Viens saules gads ir 260 dienas, kas dalās 20 ciklos pa 13 dienām. Tie ir 9 mēneši, kuros attīstās bērns mātes vēderā, kuros attīstās mūsu domas un idejas, kas dzimst mūsos. Katrs no mums ir dzimis vienā no 20 viļņiem. Un katrs savā 13 dienu vilnī un enerģijā.

Katram no mums katru 13 dienu ciklu vairāk aktīva ir tā tēma, kuru mēs mācāmies, un katru 13 dienu ciklu – tā ir cita un atšķirīga tēma! Ik pēc 260 dienām mēs iesākam šo ciklu no jauna, un katram tas sākas noteiktā laikā, atkarībā no tā, kādā laika vilnī ir dzimis pats cilvēks.



Ja apzināmies un zinām, kas ir šī tēma, kuru apgūstam katras 13 dienas, tad spējam jau apzinātāk vērot paši sevi, iepazīt sevi un izmainīt to, kas mums nav patīkams uz to pusi, ko sirdī patiesi gribētos.

Piedāvājam arī Jums ieskatīties savā 260 dienu ciklā un tajās mācībās, kurām vairāk uzmanība būtu jāpievērš katru 13 dienu vilni. Katram šī tēma ir cita un katram savā aspektā vai pakāpienā! Un katram šīs mācības katru 13 dienu vilni virzās savā secībā, atkarībā no tā, kādā vilnī ir dzimis pats cilvēks.



Ja ir interese iegūt savu 260 dienu aprakstu, kurš noderēs tagad un arī pēc gada un tālākā nākotnē, tad rakstiet uz aiga@visumalaiks.lv, lai mēs vienotos par visu pārējo, kas ir vajadzīgs, lai šo visu sagatavotu.

Šis apraksts 9 mēnešiem iedos vairāk skaidrības par to, kas notiek katra Jūsu dzīvē tieši konkrētajā laika periodā un apzinoties to, būs daudz lielāka iespēja kaut ko mainīt un vērst tajā virzienā, kas nu katram ir aktuāls un svarīgs!

Šo visu vēl gribas papildināt ar to, ka tie, kas zina jau savu scenāriju un savas trīspadsmit enerģijas, tiem būs krietni vieglāk izprast - kā veidojas un no kurienes rodas 9 mēnešu apraksts.



Savukārt visi tie, kas vēl nezina savu scenāriju – to ir iespējams uzzināt rakstot mums un pasūtot savu 13 enerģiju aprakstu par sevi!

Nekautrējieties un rakstiet mums savus jautājumus. Iespējams, tieši caur Jūsu jautājumu radīsies jaunas idejas! Nav nekas „ierāmēts” un ielikts konkrētā kārtībā – ir radoša pieeja ikkatra veidotajam aprakstam un viss notiek brīvā formā un gaisotnē!

Lai skaista šī diena.

Ļaujieties upes straumei stabili nest Jūs uz priekšu pretī mērķim!

Ziemeļu vilnis – Austrumu diena - 4 MULUK – Ūdens, Straume, Debesu rasa.

Šodien sakārtojam visus pirmelementus, kas mums ir vajadzīgi mērķa sasniegšanai tā, ka jūtamies stabili un iecentrējušies. Mēs noformējam līdz galam to, ko patiesi vēlamies, jau pieliekot klāt duālās pasaules redzējumu un vakardienas iedvesmas spēku! Tas ir tāpat kā tīra radīšanas būtība veidojas no pirmelementiem– Zeme, gaiss, ūdens, uguns... un ēters! Viss iepriekšējās 3jās dienās iegūtais šodien iegūst kārtību un harmoniju.. un tad tiek palaists vaļā.. lai tas aug un attīstās tālāk..

Šīs dienas Muluk enerģija mums atnes informāciju, kā tas viss ir jādara! Tveriet informāciju no informatīvā lauka, atcerieties sapņus - iespējams tajos kaut kas atnāca!



Dienas laikā cilvēki nodod viens otram un apmainās ar informāciju. Laba diena mācīties un iegūt zināšanas, tās stabili nosēžas mūsu apziņā! Bērnudārzā bērni noteikti grib uzzināt ko jaunu un ir ieinteresēti zināšanu iegūšanā, Skolēniem var atnākt sapratne, ko viņi stabili vēlētos darīt skatoties nākotnē.



Šajā dienā rodas spēcīga griba, un caur gribu saharmonizējas visas lietas, kas mums ir vajadzīgas, lai mēs droši atspertos uz šīs dienas atspēriena dēlīša un dotos tālāk!

Muluk enerģija mūs ievelk upes straumē.. spēcīga griba kopā ar spēcīgu nodomu šodien ir ļoti svarīga!

Šodien, Muluk, enerģija, kas atbild par ūdeni un uguni, vijas kopā ar 4toa atslēgu, skaitli, kas pārstāv četrus elementus.

Tas viss kopā rada dubultu ūdens enerģiju un dubultu uguns enerģiju.



Nevis skrienot un meklējot izdzīvošanas līdzekļus, kas palīdz pārvietoties pa kalniem, bet gan šodien godājiet un pateicieties šiem diviem arhetipiskajiem iemiesojumiem – ugunij un ūdenim: pirmkārt par to nozīmi, kā svēto elementu rituālos un ceremonijās, un otrkārt, kā par būtiskiem resursiem mūsu dzīvē – dzeramais ūdens vai lietus ūdens augiem, siltums vārīšanai vai kā enerģija daudzām no mūsu ērtībām ikdienā.





5 Ok





Ziemeļu vilnis – Ziemeļu diena - 5 Ok - dvēseļu mītnes sargs, suns, enerģija, kura māca mīlēt sevi, kārtība, forma, struktūra, mīlestība pret formu.

Piektā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda - kāds instruments mums jāizmanto, lai izpaustos šajā vilnī radoši.

Šī ir Ok enerģija, kura jāizmanto, lai radoši izpaustos. Ok ir Ziemeļu enerģija, kuru vada Dievs un tas nozīmē to, ka šodien mēs varam tikai ļauties tam, kas notiek, lai ieraudzītu to, kur mēs sevi nemīlam.

Ok ir mīlestība un šī ir tā enerģija, kura sadod pa pakaļu, ja mēs sevi nemīlam. Ja šajā dienā darīsim to, caur ko sevi nemīlam - dienas rezultāts būs skarbs. Tāpēc centīsimies sevi iepazīt un saprast - ko patiesi mīlam un ko nē.



Šī diena mums parādīs to, ko darām pret savu gribu un paši pret sevi. Šī diena palīdzēs saprast, kurās tēmās esam pārāk naivi, kurās tēmās neesam ticējuši paši sev un ieklausījušies citos.



Ja centīsimies pildīt citu norādījumus vai pavēles, tad tas var beigties skarbi vai arī nervi neizturēs, vai rezultāts būs tāds, kādu negribas piedzīvot.

Mums katram ir jāmīl pirmkārt sevi! Ja nemīlam sevi, tad nemaz nezinām, kā tas ir mīlēt citus. Un bieži vien mīlestība izpaudīsies caur spērienu pa pakaļu, nekā caur samīļošanu un žēlošanu. Dievs ir nežēlīgs, jo žēlošana nepalīdz attīstīties un nepalīdz mums apzināties sevi un savu spēku. Ja kāds mūs nepažēlo, tātad patiesi mīl un ja kāds mūs nēsā uz rokām - tad patiesībā rok kapa vietā bedri.



Apzināsimies - kas ir patiesa mīlestība pret sevi un citiem, nežēlosim sevi un nežēlosimies citiem, tas pilnīgi neko nedod.

Ja Muluk dienā spēcīgi izteicām gribu izzināt sevi, izprast kādas tēmas vai procesus, tad šodien ir jāļaujas visiem impulsiem un katrā jāierauga tas, kas tiek mums rādīts un mācīts.



Ja Austrumu dienā izteicām spēcīgu gribu, tad Ziemeļu diena mūs ved caur pašu radīto pretestības ceļu, lai mēs nojauktu pašu būvētos šķēršļus ceļā uz rezultātu. Tāpēc šajā dienā iesim cauri visam, kas nāk pa dzīves ceļu pretī un pārvarēsim visus šķēršļus, kuri ir ceļā uz mīlestību pret sevi.

Ok dienā izpaužas Dievs un viņš rāda dabīgo Visuma kārtību - kā kam jānotiek! Ja dzīve mūs kaut kur virza vai grib kaut ko atņemt, tad mums ir jāļaujas tam, jo caur šo procesu mūsu dzīve sakārtosies atbilstoši Dieva un Visuma kārtībai.



Apzināsimies, ka paši visu radām un uzņemsimies atbildību par to, lai spētu savu dzīvi sakārtot tā, kā mums pašiem patīk. Un atcerēsimies, ka ceļš uz Laimi ir caur to, ka noņemam no tā pašu radītās nelaimes.

Lai justos laimīgi mums savā dzīvē ir jāizmaina visas domas, kuras liek mums justies nelaimīgiem.

Esi ko radoši sakārtojis, saharmonizējis savas domas un salicis visu pa plauktiņiem?



ŚODIEN: Ziemeļu vilnis – Ziemeļu diena – 5 OK – Suns, Dvēseļu mītnes sargs, Harmonizēšana un strukturēšana, Uzticība!

Šodien atrodot savu sirdi mēs izstarojam un mirdzam visā savā būtībā, vakardien ievāktā informācija šodien iegūst formu!

Un tas nozīmē to, ka tā tiek apstrādāta, izanalizēta un palaista pasaulē, un tā nāk zibenīgā ātrumā atpakaļ jau pavisam citādākā formā!

Šodien ļoti laba diena, lai prezentētu un reklamētu kādas lietas. Kāds var uztaisīt greizsirdības scēnu, kāds stipri interesēties par īpašuma lietām un šāda veida procedūrām. Uz āru izpeld skopums un mantkārīgas izpausmes! Šodien mēs daudzus vērtējam pēc ārējā izskata, ļoti strādā PATĪK/NEPATĪK process... Ja ejam iepirkties, uz kino, vai sabiedrībā – uzmanību piesaistīs tās lietas, kas patīk un rodas vēlme visu aptaustīt!! Šajā dienā ir iedvesma kārtot māju un darīt mājas darbus!

Tās idejas, kas rodas sirdī, mirdzēs, lai ietu pasaulē! Radošais potenciāls šodien ir ļoti aktīvs –ar mīlestību pret katru formu, detaļu, lietu utt., un jau pavisam drīz šī ideja būs realizēta!



Mēs esam daļa no lielā, dziļā un senā kopuma. Tas ir iemesls, kamdēļ neviens nevar paņemt projām mūsu cieņu! Neviens nevar pieprasīt mūsu domas, nevienam nevar piederēt tava sirds, neviens nevar uzspiest likumus mūsu dvēselei. Ja tik daudzi no mums ir atvienoti viens no otra, tas ir tikai tamdēļ, ka mēs esam aizmirsuši, kā ir dziedāt viens otram, kā ir klausīties, kā runāt bez nosodījuma, salīdzinājumiem, viltus nodomiem un bailēm.



Lieciet šīm sausi vecajām čaulām, ko mēs valkājam, nomirt, un mūsu jaunības līksmajām dvēselēm pavasarīgi iet atpakaļ uz dinamisku dzīvi!!





6 Chuwen





Ziemeļu vilnis – Rietumu diena – 6 Chuwen - rūķis, meistars vai āksts, radošais meistars, tas, kurš visu izkrāso , inovātors, zilais pērtiķis.

Sestā diena laika vilnī ir diena, kura parāda to, caur ko mijiedarbosimies ar Tuvāko pasauli.

Šajā dienā aktīva ir Chuwen enerģija un tas nozīmē to, ka visam tiks piedots vieglums un humors.

Ja šo dienu gribēsim nodzīvot pilnā nopietnībā, tad rezultāts būs bēdīgs.



Šajā dienā pilnībā ir jāpaļaujas uz savām sajūtām un intuīciju, jo tās vedīs mūs pie rezultāta, kuru esam radījuši caur Muluk un Ok dienām. Ja Muluk dienā izteicām gribu, Ok dienā ļāvāmies un gājām cauri savām bailēm un pretestībai, tad šodien ir pilnībā jāuzticas savām sajūtām un jāļaujas tām.



Šajā Chuwen dienā gribēsies izdarīt kaut ko, iespējams, neprātīgu! Gribēsies uzvesties bērnišķīgi un tas ir labākais, ko šajā dienā var darīt. Bērni nedomā - kāpēc kaut ko darīt un kāds tam pamatojums. Ja bērns grib zīmēt, tad viņš zīmē un nedomā, kāpēc tā! Ja bērns grib dziedāt un dara to, neatkarīgi no tā, kas apkārt notiek. Ja vien protams bērns jau no pašas bērnības nav iedzīts kompleksos ar vecāku palīdzību. Bērni ir brīvi savā radošajā izpausmē un domāšanā, un tādiem arī mums ir jābūt savā dzīvē un šajā dienā.



Šodien ir jāļaujas sajūtām un tās vedīs pie jaunām radošām izpausmēm. Ja šodien kaut kas nenotiks pa prātam, tad jāsajūt - kā iziet no situācijas! It visam ir jāpieiet radoši un caur sajūtām. Labas sajūtas gūs tie, kas izkrāsos savu tuvāko vidi, padarīs interesantāku komunikāciju ar tuviniekiem un tuvajiem, padarīs savu māju un darbavietu interesantāku caur krāsām un emocijām.

Chuwen ir meistars uz rutīnas izšķīdināšanu un šajā dienā ir vislielākais potenciāls radīt ko interesantu - radīt ko jaunu. Chuwen ir inovātors un viņam nepatīk iet pa iemītu taciņu - tas viņam dzīvi padara nedaudz sarežģītāku, jo iet pa iemītu taciņu ir vieglāk kā iemīt jaunu, taču rūķi tas nebiedē, viņam patīk viss neierastais un nepierastais.



Rūķis ar interesi vēro sevi un priecājas par katru lietu, ko ir izdarījis vai izmainījis. Viss jaunais un nepieradinātais ir Rūķa izaicinājums.

Ļausimies rūķim, būsim radoši un iziesim no visām situācijām ar jauniem un neierastiem paņēmieniem. Piemēram - rūķis zina, ka caur katru domu un darbību, viņš rada savu realitāti un tāpēc vēdina māju ar domu, ka ielaiž savā mājā Dieviņu. Rūķis izkāpj no tramvaja ar domu, ka iekāpj jaunā dzīvē un nākot mājās no darba – domā, ka atnāks uz savām sapņu mājām.



Arī dodoties ceļojumā rūķis domā par to, ka galamērķis būs piepildītāka, interesantāka un citādā ziņā bagātāka dzīve.

Būsim radoši, neļausim sevi novest līdz dusmām un izmisumam, uztversim šo dzīvi viegli kā spēli datorā, kur vienmēr visu var sākt no jauna, izdarīt labāk, patīkamāk un pieņemamāk.

Atcerēsimies, ka mūžīgas ir tikai pārmaiņas un visu vienmēr var izmainīt un vērst uz labu.

Lai krāsaina šī dienā un nekaitiniet Rūķi, jo viņš var kļūt arī negants.

Jokdaru diena !

Ziemeļu vilnis – Rietumu diena – 6 Chuwen – Rūķis, Radošā enerģija, Meistars vai Āksts, Dvīņi.

Radoša diena, kad esam ielikti spēļu laukumā – varam tur zīmēt, dejot, uzturēt sarunu, plānot lietas un viekt dažādas citas aktivitātes – viss iet ļoti viegli no rokas, darītais ļoti labi sanāk jau pirmajā piegājienā, nav jāpārtaisa! Kāds šajā dienā var izspēlēt meistarīgu joku, kāds kļūs gaužām garlaicīgs – šodien var ieraudzīt dvīņu divas dabas, meistara un āksta abas personības! Caur šo visu spēlēšanos mums ir jāsaharmonizē un jānolīdzsvaro viss sev apkārt! Varētu teikt – jāsakārto sava truvākā vide!!



Kā tev šķiet – ar nenopietnu sejas izteiksmi mēs spējam visu sakārtot?? Hmmm.. Cilvēkiem strauji var mainīties noskaņojums – kā pa amerikāņu kalniņiem!! Šīs dienas enerģija ir jāieliek kādā darbībā, lietā – kaut kur tā ar sirdi un dvēseli ir jāizmanto, jo tā ir kā uzliesmojošs sērkociņš .. neīstenots šīs enerģijas impulss nepaliek šajā laiktelpā! Diena, kad atnāk atklāsme un sajūtu apskaidrība, kas palīdz cilvēkam iziet uz ceļa „ar sirdi” un atrast sev pielietojumu :)



Daudziem no mums dzīve ir kas sarežģīts ar nebeidzamiem jautājumiem un atbildību, sapņiem un vēlmēm, mērķiem un ambīcijām. Un jo vairāk tehnoloģiju, instrumentu un resursu mums ir, jo sarežģītāka kļūst dzīve.

Chuwen enerģija ir laika audējs un Tzol-kin sistēmas daudzdimensionalitātes atainotājs – ļaujiet Chuwen enerģijai šodien palīdzēt tikt galā ar visiem šī brīža uzdevumiem, bet izlaidiet tos īslaicīgos mirkļus, kad šķiet, ka jāpievērš it visam ir uzmanība – Chuwen joko un izāzē mūs šajā dienā! Viņš mēdz manipulēt ar lielu dažādību pavedieniem savā gobelēnā, bet tas ir tikai tāpēc, lai mēs galveno uzsvaru liktu uz disciplīnu un modrumu, lai šie pavedieni materializētos realitātē!!!

Iezemējiet šodien Chuwen enerģijas haosu, un Jūs iegūsiet Zeltu!





7 Eb





Ziemeļu vilnis – Dienvidu diena – 7 Eb - zāle, ceļš, slota, trepes, zobi, kopības spēks, vienotības spēks.

Septītā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda, caur ko spējam maģiski izpausties šajā vilnī un caur ko atstāsim aiz sevis nospiedumu laiktelpā. Kā arī diena, caur kuru nododam savu nodomu savam Augstākajam "Es".

Šajā dienā aktīvā enerģija ir Eb un tas nozīmē to, ka šajā dienā un visu vilni - pilnīgi visam ir jāpievērš nozīme! Ir jāapzinās, ka pilnīgi viss ir vienlīdzīgs - nav ne svarīgāku lietu, ne mazsvarīgāku, viss ir svarīgs vai arī viss ir mazsvarīgs.

Šodien ir Dienvidu enerģijas diena, kas nozīmē to, ka šodien ir jābūt šeit un tagad un jāļaujas tam, kas notiek. Šī diena ir kā rezultāts iepriekšējām trim dienām un viss, kas notiek, atspoguļo mūsu pilnīgās un nepilnīgās domas.

Šodien ir jāpievērš uzmanība it visam - katra zīme no Augstākā "Es" ir svarīga un visas tās kopā veido vienu konkrētu vēstījumu. Tāpēc pievērsīsim uzmanību it visam.



Šodien ir jāpadomā pilnīgi par visām lietām, kas dzīvē ir vajadzīgas, par visu, ko gribas piedzīvot un izdzīvot.

Šodien ir jādomā par pilnīgi visu un šodien pilnīgi visam ir liela nozīme. Arī darot jebkuru darbiņu - ir jāpievērš uzmanība it visam. Ja tīrīt māju - tad visu, nevis vienu istabu! Ja iet uz veikalu - tad nopirkt visu ko vajag mājās.



Nav vienas konkrētas lietas, kas veido mūsu dzīvi. Tikai ar naudu neko nevar pasākt, tikai ar prātu arī nekas nesanāks. Ķermenis, kuram ir tikai plaušas vai tikai kuņģis - nevar būt pilnīgs un vesels. Viss ir vajadzīgs un svarīgs - pilnīgi visās tēmās.

Lai mūsu domas piepildītos, ir svarīgi, lai visi mūsu ķermeņi to grib un svarīgi, lai visas čakras atbalsta to, ko gribas. Un tikai tad, kad visi ķermeņi būs harmonijā par kaut ko konkrētu - tikai tad tas materializēsies.

Tāpēc ir vērts taisīt čakru kopsapulces un izprast visu čakru vēlmes, nevis ņemt vērā tikai prāta iegribas, jo prāts kliedz visskaļāk un uz tā rēķina viņš neļauj sadzirdēt visu pārējo mūsu ķermeņu vēlmes.



Ieklausīsimies visos savos ķermeņos - visās savās čakrās un visos savos orgānos un ekstremitātēs, katrā šūnā un atomā, kurš atrodas mūsos. Tikai tad, kad visi būs harmonijā un domās līdzīgi par kaut ko konkrētu, tikai tad tas materializēsies.



Atcerēsimies, ka esam vesels veselums, nevis tikai ego vai prāts. Atcerēsimies, ka esam vesels Visums ar visām no tā izrietošajām vajadzībām un sekām.



Mēs paši radām savu dzīvi un to mēs varam darīt pilnvērtīgāk, ja uzņemamies atbildību par to, ko radām.

Katrs atsevišķi mēs esam spēks un tikai visi kopā mēs varam izmainīt šo pasauli, izmainot katrs savu - ar maksimālu atdevi un atbildību.

Tāpat kā mūsu dzīvē nav viens, bet daudzi ceļi.. tāpat mūsu dzīvē ir daudz beigu.. un tamdēļ arī daudzi sākumi!

Ziemeļu vilnis – Dienvidu diena – 7 EB – Vienlīdzība, Kopības spēks, Zāle, Kāpnes, Ceļš, Garīgo ceļa biedru diena!

Maģiskais tilta viduspunkts, caur kuru spējam iziet tikai izjūtot EB enerģiju, kurā mums ir jāsajūtas vajadzīgam, vienlīdzīgam, ne pārākam par kādu.. kurā mēs apzināmies, ka kopējiem spēkiem var paveikt ļoti daudz! Šajā dienā ļoti labi ir meditēt un nodarboties ar garīgām praksēm, ieliekot meditācijā konkrētu domu, kas vērsta uz savu plānu paziņošanu Augstākiem spēkiem! Šajā dienā ir ļoti būtiski, ko mēs domājam un darām, jo mūs vēro, lai saprastu, kas ir tas, ko mums vajag, lai piepalīdzētu un balstītu ceļa gabalā, kas vēl jānoiet!



Šodien ļoti gribas pabūt kompānijā, uzturēt patīkamas sarunas un sajusties vajadzīgam! Ja nu kāds vēlas izcelties uz citu fona, ātri tiks nolikts pie vietas un sapratīs kas par lietu! Esiet „šeit un tagad”!!



Šodien var atnākt sapratne par to, ka kaut kā vietā ir vajadzīgs kas pilnīgi cits. Šajā dienā dibinātās organizācijas, domubiedru grupas, kolektīvi utt., noteikti kļūs ievērojami un būs spēcīgi savā Garā! Vērojiet šo dienu, sūtiet labās domas Visumā.. Esiet kopā ar patīkamiem cilvēkiem..

Tāpat kā mūsu dzīvē nav viens, bet daudzi ceļi.. tāpat mūsu dzīvē ir daudz beigu.. un tamdēļ arī daudzi sākumi! Protams, ir ceļi, kas ietver ceļus, ir pirmsākumi, kas ietver pirmsākumus, ir beigas, kas ietver beigas.. un tā tālāk un tālāk, kamēr vien orķestris spēlē dzīves mūziku! Izbaudiet katru ceļojumu un mācieties no tiem pilnībā – no nozīmīga reisa Jūsu dzīvē, no improvizēta dienas brauciena, no radikālām dzīves pārmaiņām uz maziem gaismas zibšņiem, it kā Jūs sēdētu sastrēgumā, un to visu vērotu no malas!

Ceļš uz priekšu, pakāpieni uz augšu, augšupeja un lejupeja, apstāšanās, lai atkal dotos tālāk – it viss ir vajadzīgs, vienlīdz svarīgs un visām šīm lietām kopā mijoties, veidojas katra mūsu ceļojums pa dzīvi!



Tikai nez kāpēc tad, kad mūs kāds apstādina vai šķiet, ka ir iestājies mirklis, lai apdomātos – mums sākas nemiers un prāts sāk ģenerēt bailes, jo kaut kas tak neiet pēc ierastā plāna vai grafika? Un sākas vērtēšana – kaut kas nav labi, kaut kas neiet utt.

Vienlīdz svarīgs ir pilnīgi viss, kas notiek mūsu dzīvē - katra detaļa, katrs sīkums, katra zīme un katrs pateiktais un saklausītais vārds, katrs garāmgājējs ar savu reakciju mums ko rāda, katrs putns debesīs mums kaut ko māca, katrs kritiens ir kā pakāpiens uz augšu, katrs klusuma pilnais mirklis ir laiks, lai pabūtu ar sevi, katrs skrējiens ļauj sajust sevī spēku iet uz priekšu… Nav mazsvarīgu lietu! Nav mazāk svarīgu lietu! Nav nekā pārāka! Nav ausgtāka! Nav zemāka! Nav vajadzīga un nevajadzīga! Nav labais un sliktais!

Nav duālisma.

Ir jāsaskata pozitīvais it visos notikumos, jāuztver jebkura bedre vai paklupiens kā pozitīvs, kā pakāpiens uz augšu, kā pakāpiens tuvāk sev!

Lēmums, ka kaut kas ir negatīvs ir mūsu prāta izdomāts, jo prāts nesaprot kas notiek, Tātad negatīvais ir vienkārši nesaprastais tamdēļ mums ir jāmācās atrast pozitīvo it visā, jāmācās ielaist sevī doma, ka nav negatīvā, ir tikai pozitīvais. Saredzēt negatīvajā pozitīvo.

Mums ir jāatsakās no duālisma un jāapzinās sevī, ka jebkurš notikums ir solis uz priekšu.. un solis uz priekšu ir attīstība.. un mums ir jābūt drosmīgiem un stipriem sevī, jāielaiž Dievs sevī, savā būtībā – lai mēs katrs šajā pārmaiņu laikā spētu dzīvot un smaidīt!





8 BEN





Ziemeļu vilnis – Austrumu diena – 8 BEN – Niedre, Kukurūza, Mērķtiecība, Taisnākais ceļš pie Dieva.

Astotā diena laika plūsmā ir diena, kura mūs noharmonizē un iedod Dvēseles stabilitātes sajūtu.

Un šajā dienā aktīva ir Ben enerģija. Ben ir Austrumu enerģija, līdz ar to šodien ir jāizsaka sava griba un jāiet uz savu mērķi.



Ja mēs zinām, ko gribam – tad tas var notikt kā uz burvju mājiena, jo Ben enerģija ir tā, kas kā ar burvju nūjiņu novirza enerģiju tur, kur ir mūsu griba!

Šī ir enerģija, kas mūs virza izteikt savu gribu un sasniegt mērķi ātrāk, kā citas reizes. Ben enerģija ir mērķis un mērķtiecība, tamdēļ šodien lietas ies no rokas, ja ir zināms mērķis!



Ben enerģija ir nelokāma enerģija, tā neiet apkārt ceļus un nemeklē vieglāko ceļu. Šī Ben enerģija ir tā, kas zinot mērķi – virzās uz to, neatkarīgi ne no kā.

Ben enerģijas dienās it viss ir jādara caur savu gribu sava mērķa labā! Jo tur, kur mēs virzīsim savu gribu, tas padosies un ies no rokas!

Šajā dienā kāds noteikti gribēs izcelties uz citu fona, taču šīs dienas enerģija virza tos, kas zina, ko grib un caur to arī apkārtējiem liek aizdomāties – ko es gribu?



Šī ir diena, kura noharmonizēs un sniegs miera sajūtu, ja izmantosim šīs dienas aktīvo Ben enerģiju. Būsim tieši un būsim konkrēti. Nerunāsim un nedarīsim lietas aplinkus.

Ja mums ir griba un mērķis – tad iekšēji jutīsimies harmonijā, taču ja nezinām, ko gribam, tad harmonija šķitīs nepazīstama!

Izteiksim šodien savu gribu, tuvosimies savam mērķim un dosimies taisnākajā ceļā uz to!

Laika straume šodien ved uz mērķi – un ja zini ko gribi, tad dodies taisnākajā virzienā tam pretī.

Ja zini ko gribi, tad darot viss notiek!!

Ziemeļu vilnis – Austrumu diena – 8 BEN – Niedre, Mērķis, Taisnākais ceļš pie Dieva.

Diena, kad gribas visu izdarīt tieši un konkrēti, bez jebkādiem blakus darbiem un kavēšanās. Diena pati par sevi nes enerģiju, kas ir līdzsvarojoša un harmonizējoša – diskomforts var būt tiem cilvēkiem, kas ir apjukuši un apmaldījušies, jo dienas enerģija pieprasa zināt rīcības vadlīnijas ...un virza uz mērķa realizēšanu! Šodien varam saņemt pirmos rezultātus kaut kam, ko domājām vai darījām 1 Kimi dienā. Cilvēki var būt nelokāmi un ieciklējušies tikai uz savu taisnību. Diena, kad gribas pabūt kopā ar savu ģimeni, parūpēties par mājām un māju sajūtu! Cilvēki ir tieši savos izteikumos un darbībās, nekas netiek darīts aplinkus!

Ja zini ko gribi – šodien kā ar burvju nūjiņu to vari dabūt!



Cieņa un Pateicība nekad neizies no stila. Mūsu senčiem, cieņa un pateicība bija stūrakmens vērtības, kas veidoja pamatu veselīgām un ilgstošām cilvēku attiecībām un kopienām. Skumji, ka gadu gaitā šīs vērtības ir pazudušas mūsu modernajā sabiedrībā caur uzstājīgu, nepārtrauktu koncentrēšanos uz patēriņu, tūlītēju iepriecinājumu un finansiālu veiksmi.



Bet to var izmainīt – ja sāksim katrs pats ar sevi!! Esiet pateicīgi par dzīvi un likteni kopā ar saviem mīļajiem, cieniet savus bērnus tāpat kā vecākos, un saglabājiet savu personīgo iekšējo mieru.





9 Ix





Ziemeļu vilnis – Ziemeļu diena – 9 Ix – Jaguārs, Lūsis, Pilnveidošanās, Smilšpapīrs.

Devītā diena laika plūsmā ir diena, kas ver vaļā mūsu dievišķumu, ja spējam saslēgties ar dienas enerģiju, jeb valdošo Dievu šīs dienas laiktelpā.

Mums ir jāiepazīst šīs dienas enerģija, lai mēs šodien savienotos ar enerģiju Ix, kura šodien virza visus notikumus un visas darbības.

Katra enerģija ir kā upe un šodienas upe ir Ix enerģija. Lai ielēktu šodienas upē un tā vestu pie produktīva dienas iznākuma, mums ir jāapzinās šīs enerģijas būtība. Un Ix enerģija ir tā, kura visu uzpulē, uzspodrina un paceļ jaunā kvalitātē. Tāpēc šodien ir svarīgi visu, ko darām, darīt precīzi, skaisti un kvalitatīvi.



Šīs dienas enerģiju varam izmantot, lai paveiktu kādus darbus, kuriem ir vajadzīga liela precizitāte un augsta kvalitāte. Ja mums vajag kaut ko kvalitatīvu, tad tas jādara šodien. Vienalga kādam darbam pieķeramies un kādu darbību veicam - tas jāizdara cik vien kvalitatīvi iespējams uz doto brīdi.



Šodien ir jāpārvar bailes un jādara tas, kas nāk pa dzīves ceļu pretī. Ja vakar izteicām savu gribu, tad šodien Dievs mums parādīs, kas jāpilnveido mūsos un kas jāuzpulē, lai mēs sasniegtu to, ko gribam. Ja vakar neizteicām gribu, tad šodien nav nekādas virzības un mēs neko īsti nedarīsim un Visums nedos impulsus. Tāpēc ir svarīgi izteikt gribu Austrumu dienā, jo tā iedod virzienu visām nākamajām dienām.



Šodien ir labi apgūt visādas mistiskas un maģiskas zināšanas. Jo Ix ir baltais burvis un arī burvim viss ir jādara skaisti un perfekti, lai viņa darbi padotos.

Pilnveidosimies šodien tajās tēmās, kurās mums šī pilnveidošanās ir vajadzīga. Un lai mēs saslēgtos ar šīs dienas enerģiju - varam noskatīties kādu labu kramplaužu filmu, jo tajās ir perfekti atspoguļota šī enerģija. Viss tiek izdarīts perfekti, lai nozagtu briljantus, naudu vai zeltu. Kā piemēram filma Oušena banda, kurā viņi laupa kazino, kuram ir superdrošības sistēmas. Lai viss notiktu kā iecerēts, precizitāte ir jāievēro līdz simtdaļsekundēm un līdz milimetriem, citādi draud cietums, nevis bagātības.

Būsim arī mēs meistari savā jomā un darīsim visu precīzi, līdz milimetriem un sekundes daļām tā, lai nonāktu pie vēlamā rezultāta.

Šodien ieklausieties Visuma aicinājumā - Paskaties uz to, kas jau tev ir!

Ziemeļu vilnis – Ziemeļu diena - 9 IX – Jaguārs, Pilnveidošanās, Baltais burvis.

Mēs spējam apkārtējai pasaulei nodot un paziņot informāciju vien par to padomājot, izsakot savas vēlmes no sirds pie sevis klusībā un izstarojot nodomu sirdī. 9-tā atslēga ir tā, kas izplata un palaiž mūsu nodomu pasaulē, tamdēļ kaut uz mirkli kā IX (Lūsis, Jaguārs, baltais burvis) apstājieties un pavērojiet apkārtni – un palaidiet no sirds vaļā savas vēlmes, izstāstiet sevī to, kas ir Jūsu sirdī!



Šodien ieklausieties Visuma aicinājumā - Paskaties uz to, kas jau tev ir! Nopurini veco izpratni, kura traucē tev kustēties tālāk! Tu esi tas, kurš stāv uz radošā plāna realizācijas sliekšņa! Ļauj tam realizēties.



Dienas notikumi var būt kopumā skarbi un asi, jo viss notiekošais tiecas kaut ko pārveidot, padarīt skaistāku, izmainīt virzienu, parādīt citu skatu punktu – viss noved formas līdz pilnībai! Šodien formas pilnība ir svarīgāka par dvēseli un izjūtām, tamdēļ esiet gatavi izaicinājumam!! Ļoti laba diena pabeigt iesāktus darbus, jo 9-tā atslēga piedod neatlaidību un IX enerģija to pilnveidos līdz perfektam iznākumam! Esiet gatavi šodien uz vides radītajiem šķēršļiem vai kaut kādiem negaidītiem notikumiem, apkārtējās vides impulsi ir ļoti būtiski – vērojiet, apdomājiet un rīkojieties, jo pretdarbība šajā dienā ir efektīga!



Laba diena tīrīt māju, veikt dažādus tīrīšanas darbus, iedziļināties un darboties ar smalkām lietām! Ja šajā dienā plānots sanākt kopā vairāk cilvēkiem - tie esot kopā kā akmens ar akmeni slīpēs viens otru… un šķiroties neapzināsies, ka tie aiziet jau pavisam citā, jaunā kvalitātē!





10 Men





Ziemeļu vilnis – Rietumu diena – 10 Men – Ērglis, Visuma tīklojums, Plašas sajūtas un kopskats.

Šodien laiktelpā ir desmitā diena – diena, kura atnes rezultātu! Un aktīvā enerģija ir Men – Rietumu enerģija, kas ļauj sajust plašas sajūtas un pacelties spārnos.



Lai mēs šodien saslēgtos ar dienas enerģiju, mums ir jāpaceļas virs savas dzīves un jāsajūt kopskats! Detaļas un nianses nav dienas atslēga – dienas atslēga ir lidojums, kas ļauj sajust perspektīvu.

Šodiena mums var iestāstīt pilnīgi jeb ko, jo Men enerģija ir tā, kas spēj uzburt vīzijas un nereālus plānus – tā bur ilūziju. Mums ir jālido, taču ne tik augstu, lai mēs nokristu ļoti zemu. Šīs dienas enerģija var ievilkt nereālās vīzijās un plānos, taču jālido ir kā kalnu Ērglim, kas lido līgani un ceļas aizvien augstāk prātīgi, sajūtot plašumu.



Men enerģija ir Visuma tīklojums, kas sasaista lietas, notikumus un situācijas – tā savelk kopā visas paralēles un sajūt perspektīvu un attīstības iespējas.

Diena atnesīs vīzijas un nākotnes redzējumu, taču kas augstu lido, zemu krīt! Ikara liktenis piemeklēs tos, kuri grib pārspēt paši sevi!

Mūsu lidojums šodien atnesīs rezultātu, kas izkustinās visu Visuma tīklojumu. Tamdēļ lidosim un sajutīsim.

Lidosim sajūtot, nevis burot sev ilūziju. Tversim sajūtas un sajutīsim, kur tās mūs ved.

Šī ir tā diena, lai paceltos spārnos, tomēr nepārspīlē ...

Ziemeļu vilnis – Rietumu diena – 10 MEN – Ērglis, kopskats, Visuma tīklojums!

Šodien viss manifestējas mūsu dzīvē, un ja vien iepriekš esam zinājuši ko vēlamies, šodien visticamāk atnāks pirmie augļi – atnāks rezultāts, kas dos iedvesmu un vēlmi iet un sasniegt ko augstāku. Šajā dienā mēs kā ērglis spējam ieraudzīt savu dzīvi un pilnveidot to it visās sfērās. Un ir svarīgi atcerēties, ka mūsu uzdevums ir sasniegt pilnību tajā, kas jau mums ir un nelokāmi uzticēties Augstākiem spēkiem un Dievišķajai klātbūtnei mūsu dzīvē!



Sajūtas šodien ir dominējošās, sajūtas uzņem lielu ieskrējienu un ir grūti tās kontrolēt un apstādināt! Šodien iespējams ieraudzīt skaidru redzējumu par nākotni, var pat parādīties vīzija, kas kā būs! Cilvēkiem var būt vēlme izkratīt sirdi. Darba vietā ļoti labi salikt nākotnes plānus, ģimenē ieraudzīt perspektīvu turpmākajam. Bērni sajūtās šodien izdzīvo, kā būtu pāris gadus uz priekšu! Cilvēki šodien aizsapņojas savā realitātē...



Ļoti laba diena, lai apsēstos un apdomātu, kamdēļ esi tur, kur esi, kas to ir ietekmējis un kāds no tā visa labums, lai apzinātos detaļas un nianses – ir jāierauga plašums un visaptverošs horizonts!

Šī ir tā diena, lai paceltos spārnos, tomēr nepārspīlē ... Tev ir iespēja šodien ieraudzīt nākotni, tikai vai Tu esi tam gatavs??

Šodien pieņemtie lēmumi un notikumi ietekmēs visu daudz plašāk. Sakustēsies viss zirnekļa tīkls, kura kustības efektus varēs ieraudzīt tikai nākotnē!!



Tāpat kā daudz pastāvoši spēki dabā, tā arī MEN – Ērglis – lido atsevišķi un vienatnē. Bet tas pieder arī pie sava klana un veida. Tā ir ģimene, kopiena, suga, kas mūs iedvesmo, kas mums ļauj planēt un paveikt lielas lietas, un atstāt aiz sevis mantojumu mūsu rasei un planētai.

Ļaujiet paši sev un visiem apkārtējiem, ne tikai sasniegt savus individuālos mērķus un sapņus, bet meklēt it visā daudz lielāku, dziļāku un gudrāku kolektīvo evolūciju, lai cilvēku pieredze uz šīs planētas mums patiesi kaut ko nozīmē!





11 KIB





Ziemeļu vilnis – Dienvidu diena – 11 KIB – Alķīmiskā Uguns, Pūce, Analizēšana un piedošana, Uguns.

Šodien esiet atvērti paši pret sevi un palaidiet projām visu lieko... Atbrīvojieties no saitēm, kas mūs ir iegrožojušas, kļūstiet brīvi, paejiet sānis no visiem stereotipiem - tas nozīmē atgriezties pie savas pirmatnējās atvērtības un tīrības.

KIB enerģija liek mums būt kā kareivim, tā liek bez žēlastības ieskatīties sevī un caur piedošanu palaist visu projām! Ja cilvēks šodien atveras apkārtējai pasaulei un ir atmetis visus nosacījumus, ir aizmirsis kas kā ir, ko viņš ir uzzinājis līdz šim un iet tā kā tukšumā... tad paveras jaunas iespējas un pavisam citas perspektīvas!

Šī diena māca atbrīvoties no visa, kas nosaka mūsu uztveri. Vienkārši nopurini to no sevis. Izšķīdini visas spriedzes, melu un baiļu vibrācijas. Esi gatavs izbaudīt visas būtības lieliskās iespējas.



Dienas laikā cilvēkam liek ieskatīties notikumu dziļākajā būtībā, cilvēki var aizdomāties, sākt iedziļināties un analizēt. Dienas enerģija nes sevī to, ka ja nelietderīgi tiek tērēta enerģija, tā tiek atņemta un atdota tam, kam tā ir vajadzīga – ja tu dari ko produktīvu un vajadzīgu, tad enerģija nāk klāt, bet ja tieši pretēji – tā izsīkst. Ja strādā un dari, tad enerģija ir – ja guli, tad ir pat grūti pagulēt!



Ja dari, tad enerģija vairojas, ja guli, tad tā izsīkst un ir grūti pat pagulēt!

Ziemeļu vilnis – Dienvidu diena – 11 KIB – Alķīmiskā uguns, Dzeltenais kareivis, piedošana, atlaišana, analīze.

Šodien esiet atvērti paši pret sevi un palaidiet projām visu lieko... Atbrīvojieties no saitēm, kas mūs ir iegrožojušas, kļūstiet brīvi, paejiet sānis no visiem stereotipiem - tas nozīmē atgriezties pie savas pirmatnējās atvērtības un tīrības.



KIB enerģija liek būt kā kareivim, tā liek bez žēlastības ieskatīties sevī un caur piedošanu laist visu projām! Ja cilvēks šodien atveras apkārtējai pasaulei un ir atmetis visus nosacījumus, ir aizmirsis, kas kā ir, ko viņš ir uzzinājis līdz šim un iet tā kā tukšumā... tad paveras jaunas iespējas un pavisam citas perspektīvas!

Šī diena māca atbrīvoties no visa, kas nosaka mūsu uztveri. Vienkārši nopurini to no sevis. Izšķīdini visas spriedzes, melu un baiļu vibrācijas. Esi gatavs izbaudīt visas būtības lieliskās iespējas.



Dienas laikā cilvēkam liek ieskatīties notikumu dziļākajā būtībā, cilvēki var aizdomāties, sākt iedziļināties un analizēt.

Dienas enerģija nes sevī to, ka ja nelietderīgi tiek tērēta enerģija, tā tiek atņemta un atdota tam, kam tā ir vajadzīga – ja tu dari ko produktīvu un vajadzīgu, tad enerģija nāk klāt, bet ja tieši pretēji – tā izsīkst,

Ja strādā un dari, tad enerģija ir – ja guli, tad ir pat grūti pagulēt!

Šodien 11 KIB enerģija ļauj iet dziļāk mūsu ģimenes problēmās, kas ir nodotas no paaudzes paaudzēs.. ļauj ienirt milzīgā okeāna dzīlēs..



Ja mēs spējam pieņemt, ka mūsu ģimenes problēmas ir arī mūsu problēmas, bez spriedumiem un nosodījuma, mēs ļaujam enerģijas straumei aizskalot ģimenes karmisko nastu, kas padara mūs vieglākus un mūsu dzīves ceļu skaidrāku.





12 Kaban





Ziemeļu vilnis – Austrumu diena – 12 Kaban – Pārliecība, Zemestrīce, Evolūcija un Attīstība, Virzība uz priekšu.

Šodien ir divpadsmitā diena laika plūdumā un divpadsmsitā diena ir tā, kas padara procesus pašpietiekamus un tie iegūst jau jaunu plūdumu. Viss tas, kas ir attīstījies iepriekšējās vienpadsmit dienās un bijis aktuāls un vajadzīgs, šodien kļūst lieks, un veido jau jaunu veidolu, kas attīstīsies turpmāk.



Šīs dienas aktīvā enerģija ir Austrumu enerģija – Kaban. Kaban ir tā enerģija, kas attīsta mūsu domas, kas liek mums evolucionēt un virzīties uz priekšu! Un šodien domu graudi var attīstīties dažādos virzienos. Ja esam pašpietiekami savā būtībā, tad spējam virzīties uz priekšu lieliem soļiem un vērst plašumā savas idejas, domas un ieceres. Taču, ja pašpietiekami nejūtamies – tad jebkas, kā impulss mūsos – no mušas pārtaps par ziloni!

Stāsts par šo dienu varētu būt sekojošs:



Mēs peldam pa upi, kurā ir dzidrs un šalkojošs ūdens. Straume mūs nes uz priekšu un iedod virzību it visam, kas mūsos uzplaiksnī un dzimst. Ikkatra doma, kā impulss no iekšpuses, attīstās un evolucionē. Un kā mēs zinām – domas mūsos ir ļoti daudz.

Tā kā mēs šodien peldam pa upi, kurā mēs paši nosakām tās tecējumu un virzību, tad kādā virzienā attīstīsies mūsu domu grauds – tāds būs peldējums. Ja esam upura lomā un nezinām, ko īsti gribam, tad domu grauds, kas ienāk prātā – attīstās un pārvēršas lielā atvarā un mums sāk palikt bail un doma attīstās jau ar nepatīkamu scenāriju, tad atvars mūs ievilks sevī un doma kļūs tik milzīga, ka nesapratīsim – kur tai ir gals un mala. Doma būs attīstīta un apstādināt to vairs nebūs iespējams.



Taču ja mēs apzināmies sevi kā radītāju, tad spējam katru savu domu virzīt un attīstīt sev vēlamajā virzienā... Un pa upi peldēt, nevis ģenerējot nepatīkamāko scenāriju, bet gan attīstīt domu tajā virzienā, kādā mēs to vēlamies.

Šodien mēs spējam ieraudzīt attīstības iespējas. Un jebkurš impulss no iekšpuses, attīstās un evolucionē. Katra mūsu doma virzās uz priekšu. Katrs mūsu izteiktais vārds virzās un attīstās. Ikkatra vakardienas iegūtā atklāsme pieņem apgriezienus un evolucionē.



Apzināsimies, kas mēs esam – un ļausim ikkatram domas uzplaiksnījumam attīstīties tajā virzienā, kādā mēs to gribam!

Ziemeļu vilnis – Austrumu diena – 12 Kaban – Zemestrīce, Spēcīga griba, Pārliecība, Zemes enerģija!

Diena, kas atnes rezultātu, atklāsmi, sapratni un liek apzināties, kas ir jādara tālāk! 12-tā atslēga ir kā beigas un sākums vienā punktā... tu iebrauc gala stacijā, lai brauktu tālāk - bez apstāšanās nav iespējams virzīties uz priekšu!



Šī diena nosaka jaunu virzienu balstoties uz saņemto rezultātu. Vai jūti satraukumu no tā, kas būs? Tu esi krustcelēs. Atstāj visu veco un līksmi atveries aizraujošajam sava ceļa turpinājumam.

Kaban enerģija mūsu sapņus aiznes pasaulē. Tā šodien cilvēkos var radīt spriedzi, cilvēki var aizsvilties un nemācēt apstāties, bērni neredzēt robežas.. viss var iet pārspīlējumos! Dienas enerģija spēj paātrināt lietas un procesus!



Viss, kas šodien sākas, iegūst tālāku evolūciju, tas viss apaug ar papildinājumiem un vajadzīgajām lietām! Izveidotas attiecības šodien būs pilnīgas un ar tieksmi attīstīties un augt. Šajā dienā satiekas cilvēki ar vienotu mērķi!

Otra puse šai dienai ir tā, ka cilvēki šodien ļoti labi jūtas arī vieni, iegremdējoties savā iekšējā klusumā un mājās!



Lai mēs apzinātos un izprastu dažādas savas dzīves un attiecību puses, mums ir vajadzīga brīvība un miers. Mums vajag laiku pašam priekš sevis – vienatnē. Tamdēļ izmanto to priekš sevis.. paej nost no atbildības skrejceļa par citiem un baudi savu iekšējo telpu, kas ir tikai Tava un Tev vienam.. un vienmēr būs.





13 Etznab





Ziemeļu vilnis – Ziemeļu diena - 13 Etznab - krams, patiesības spogulis, objektivitāte, liekā nogriešana, stereotipu lauzējs.

Trīspadsmitā diena laika plūsmā ir diena, ar kuru noslēdzas vilnis un diena, caur kuru uzlādējamies jaunam vilnim.

Šis ir Kimi vilnis, kura galvenā tēma bija atbrīvoties no liekā - caur to nostiprinot sevi, savas pārliecības un kļūt spēcīgākiem. Šis vilnis ved uz Etznab enerģiju un tas nozīmē to, ka mēs apzināti vai neapzināti tiecāmies uz to, lai nogrieztu no sevis visu lieko un kļūtu skaistāki.



Līdzīgi kā bērnībā no baltām lapām, salokot tās - griezām sniegpārsliņas, tā šajā vilnī griezām nost no sevis visu lieko un kļuvām daudz skaistāki.

Šis vilnis nav bijis viegls nevienam, jo ir nācies ieraudzīt patiesību par sevi! Ka neesam nemaz tik labi, kā domājām un ieraudzījām vēl daudz tēmas, pie kurām ir jāstrādā.

Tie, kuri šajā vilnī jau ir atbrīvojušies no visa liekā - šī diena būs kā atpūta, lai sagatavotos jaunam vilnim. Taču tie, kuri nav strādājuši pietiekami uzcītīgi un pacietīgi - tiem šī diena atspoguļos visas domu nepilnības.



Lai mēs paceltos jaunā līmenī, mums ir jāskatās šodien apkārtējā vidē un modri jāvēro tā - lai mēs ieraudzītu to, kas mūsos vēl ir lieks. Tas izpaužas tā, ka pasaulē notiek kas tāds, kas mūs uzvelk vai kaitina, un tas ir mūsu atspulgs. Ja mums šajā pasaulē kaut kas neapmierina vai kaitina, tad mums ir jāieskatās sevī un jāierauga, kur tas izpaužas mūsos.



Visa apkārtējā pasaule šodien ir izteikts mūsu spogulis, kurš atspoguļo gan domu pilnības, gan nepilnības. Šī diena un apkārtējā pasaule ir kā datora monitors, uz kura redzam to, ko rakstām uz klaviatūras. Mēs varam ar dzēšgumiju vai salveti tīrīt ekrānu un vainot šo monitoru pie tā, ka kaut kas nav kārtībā, taču tas mūsu dzīvē neko nemainīs. Mēs nevaram no monitora nodzēst ar dzēšgumiju to, ko ar klaviatūras palīdzību esam uzrakstījuši.



Mums ir jāieskatās sevī, jāierauga sevī tas, kāpēc uz monitora parādās kas tāds, ko mēs negribam un jāizmaina tas, ko rakstām. Tikai tad, kad izmainīsim sevī to, kas mums traucē, tikai tad uz monitora neparādīsies nekas tāds, kas traucē.



Līdzīgi ir ar spoguli. Mēs nevaram spoguli pulējot notīrīt netīrumus no sejas - ir jātīra seja! Spogulis ir tikai palīginstruments, lai ieraudzītu to, kas mūsos notiek.

Tā arī būtu daudz produktīvāk uztvert apkārtējo pasauli! Apzināties, ka tas ir spogulis, ar kura palīdzību varam ieraudzīt savas nepilnības un izmainīt tās sevī.

Spogulis ir tikai instruments, ar kura palīdzību varam ieraudzīt sevi. Mēs nevaram spoguli vainot pie tā, ka mums ir slikti. Mēs nevaram to vainot pie tā, ka mums neveicas un arī pie tā, ka viņš atspoguļo to, ko mēs negribam redzēt.



Šodien Etznab ir vispiesātinātākajā trīspadsmitajā aspektā - līdz ar to mums ir vislielākā iespēja ieraudzīt savas nepilnības un kā ar nazi nogriezt visu lieko.

Vērosim vidi, vērosim spoguli un apskatīsimies katrs pats uz sevi!

Tikai objektīvs un patiess skatījums mūs vedīs pretī mērķim!!

Ziemeļu vilnis – Ziemeļu diena - 13 Etznab - Spogulis, Krams, Patiesība, Objektivitāte.

Noslēdzošā šī viļņa diena, kurā noteikti vide liks pārdomāt to, kas ir noticis un liks izvērtēt objektīvi, ieliekot domu rītdienas jaunajam Rietumu vilnim, kurā dominēs sajūtas.

Šodien Etznab – Spogulis, Krams – piešķils it visam dzirksteli.. parādīs objektīvu realitāti, kas atspoguļosies ik katrā brīdī, notikumā, situācijā un apkārtējā vidē!! Viss ir vai nu balts vai melns, un tieši tas arī ir vajadzīgs, lai dotos tālāk.



Šī diena ir kā tukšums, vakuums. Tas ir žilbinošs tukšums, kurš slēpj sevī bailes no nezināmā Tas ir īslaicīgs eksistences stāvoklis tumsā, kurš nes skaidrību.

Šajā tumsā mēs izprotam savu dziļo būtību un sevi. Tas ir pēdējais atskaites punkts, kur satiekas pilnīga neskaidrība ar absolūtu skaidrību – bangojoša jūra vētras laikā satiekas ar kristāla skaidrām zilām debesīm.



Tieši tur, kur satiekas pretpoli – skaidrība un nesapratne – rodas problēmas risinājums. Krīze palika pagātnē. Tagad, atskatoties atpakaļ, var ieraudzīt radīto. Un tagad Tu redzi, ko varēja izdarīt labāk!