ceturtdiena, 2017. gada 21. septembris

vissvarīgākais ir pirmais impulss

  1. Ja nepieciešams kaut ko izlemt, vissvarīgākais ir pirmais impulss. Tas, ko pasaka priekšā INTUĪCIJA.
    Ja to nesadzirdam, uzreiz palīgā metas prāts, loģika, sadu
    ...ļķo ūdeni, brēc: nē, tā nevar būt, jādara šitā…
  2. Pirmā impulsa sadzirdēšanu iespējams trenēt. To dara klusumā – meditācijā vai lūgšanā, savienojoties ar savu sirdi. Nevis koncentrējas, bet ir kopā ar savu sirdi. Tīrā, īstā zināšana ir vairāk sirdī, nevis prātā. Sirdī ir saglabāts viss, arī pagātnes pieredzes.
  3. Vispirms paklausa sirdij, sajūt to, kādā virzienā šobrīd virzās mana enerģija. Pēc tam var pavaicāt konsultāciju arī prātam: hei, pag, kā to labāk paveikt, kā man tālāk rīkoties?
  4. Ir vērts ieklausīties sirdsbalsī un sekot šīm sajūtām: Centrējoties sevī, savā sirdī, saņem vairāk gaismas un skaidrības.
  5. Lai tas izdotos vieglāk, noder šāda metode: aizspiež ausis ar īkšķiem, bet vidējos pirkstus uzliek aizvērtām acīm, plakstiņiem. Tā ir arī mudra – noteiktā kombinācijā salikti pirksti, kas palīdz līdzsvarot organismu un savu garu.
  6. Visaugstākais dziedināšanas veids ir kļūt brīvam. Nevis tikai sapņot par to, ko gribi, nevis lūgties Dievam, lai iedod, bet pateikt: ES TO IZVÈLOS!
    Ja savu vēlmi izsaka vārdos, enerģija aktivizējas, sāk plūst tā notikuma gultnē, kuru esi izvēlējies. Šādu pieeju izmantojot, iespējams savu dzīvi radīt atkal no jauna.
  7. Vienmēr dari tā, kā jūti.
  8. Ikviens var brīvi radīt savu dzīvi. Rīkoties pēc sirds aicinājuma. Būt jebkas, ko iedomājas.
  9. Ja esi laimīgs un priecīgs, citi to redz un, iespējams, arī uzdrošinās pārkāpt kādai savai barjerai, līdz ar to dzīvot laimīgāk.                                      Dziedniece Kra Kandlere