otrdiena, 2017. gada 5. septembris

Jūs nevarat ciest neveiksmi - Eņģeļi caur Ann Albers

Jūs nevarat ciest neveiksmi
26.08.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-------------------------------------------
Ir uz planētas Zeme ieviesušies perfektuma standarti, kas cilvēci māc jau gadsimtiem ilgi. Jūs jūtaties veiksmīgi, ja sabiedrības acīs jūsu dzīve ir tāda, kādai tai vajadzētu būt, un neveiksmīgi, ja tā nav. Jūs jūtaties skaisti, kad atbilstat prasīgajam ”bez-krunciņu” tēlam. Jūs jūtaties labāk, kad tiekat citu atzīti un mīlēti, un sliktāk, kad tiekat paļāti vai kritizēti.

Tie ir tikai cilvēciski spriedumi, kas atņem jums jūsu dabisko prieka stāvokli, un liek jums sajusties mazāk, kā Dievišķam.

Mūsu acīs jūs esat nevainojami, tieši tādi, kādi esat.

Kad jūs ieradāties šeit uz Zemes kā bērni, jūs apzinājāties, ka esat nevainojami. Jūs Mīlējāt sevi. Jūs prasījāt, kad jums kaut ko vajadzēja. Jūs smējāties, kad atgadījās kaut kas jocīgs, bez jebkādām raizēm izskatīties ”nepieklājīgi.” Jums nebija ne kripatiņas vainas sajūtas, kad jūs tiecāties pēc tā, kas jūs apbur. Jūs dzīvojāt dabiski.

Un tad, kā pie jums pieņemts teikt, jūs izgājāt dzīvē. Jūs sākāt līdzināties citiem. Jūs sāka mocīt vainas sajūta, kad jūsu dabiskais Es vairs neatbilst tam, ko citi no jums vēlējās, vai sagaidīja no jums. Jūs tikāt trenēti pieskaņoties, lai ”gūtu panākumus” un ”iepatiktos.”

Tomēr Dievišķās Mīlestības (Sevis Mīlestības) Uguns vienmēr dega dziļi jūsu iekšienē. Arī kad tā bija iesprostota tik stipri, ka Savas Patiesās Esības noliegšana bija novedusi jūs pie depresijas, arī kad tā izlauzās dusmu izvirdumā, jo bija pārāk ilgi bijusi nomākta, arī kad tā silti izstarojās jūsu acīs … tā vienmēr bija jūsos. Tā nevar apdzist. Šī Uguns ir tas, kas jūs īstenībā esat.

Roze nevar justies vainīga par to, ka viņai ir ērkšķi. Upe nesāks attaisnot sevi par to, ka izskalojusi aizu caur akmeņiem. Saule neuzņemsies atbildību ne par ko citu, kā tikai par starošanu, pat ja biezi mākoņi aizklāj tās gaismu. Itin visi dabā zina, ka to vienīgais pienākums ir – BŪT tiem, kas tie IR katru brīdi. Un tas ir vienīgais, kas jebkad tiek prasīts no jums.

Nesāciet attaisnoties, dārgie, par to, ka ESAT tie, kas jūs patiešām esat. Neraizējieties par to, vai kādam jūs patīkat, un vai izskatāties ”veiksmīgi” pasaules acīs. Nemainiet sevi tikai tādēļ vien, lai piemērotos tam, ko no jums sagaida citi. Neļaujiet vainas sajūtai atņemt jums jūsu dabisko prieku.

Jūs jau ESAT ”gana labi.” Jūs jau ESAT pilnīgi ”piemēroti” un ”iederīgi” šai skaistajā dzīves puzlē. Kad jūs iedomājaties pat vissīkāko Mīlošo domu par sevi vai citiem, jūs jau ESAT ”veiksmīgi” aizvadījuši šo dienu. Kad jūs kaut vai tikai vienā elpas vilcienā esat bijuši Mīloši – mūsu acīs – jūsu dzīve nav bijusi veltīga.

Mūsu acīs jūs ESAT nevainojami. Mūsu acīs jums nav iespējams būt neveiksmīgiem.