piektdiena, 2017. gada 8. septembris

Ēterisko eļļu spēks radikālo pārmaiņu laikā 22.–23. septembrī


Ēterisko eļļu spēks radikālo pārmaiņu laikā

Praktiska nodarbība Tomasa fon Rotenburga vadībā



2017. gada 22.–23. septembrī



Ēteriskās eļļas ir ne tikai jauki smaržojoši šķidrumi, bet arī ļoti spilgtas dzīvas būtnes, kuras vēlas ar mums sazināties. Smarža ir ceļš pie ēteriskās eļļas. Jo dziļāk iepazīsti un spēj savienoties ar ēteriskās eļļas būtni, jo spēcīgāk tā iedarbojas. Ēteriskās eļļas ir dievišķi ziņneši, brīnišķīgi palīgi un skolotāji, kuri palīdz veikt būtiskas pārmaiņas dzīvē.

Šis būs intensīvs un dzīvīgs darbs grupā, lai pēc iespējas dziļāk iepazītu mazpazīstamu, bet dziļu un spēcīgu to ēterisko eļļu substances, kas šajā pārmaiņu, nedrošības un zināmā mērā haosa procesā mums var palīdzēt.

Šajās dienās mēs iepazīsim dažas no šim īpašajam laikam, kurā dzīvojam, svarīgākajām eļļām, to raksturus un darbības virzienus. Mācīsimies par nezināmām, bet ļoti spēcīgām eļļu pielietošanas metodēm, par to, kā atrast pareizo eļļu konkrētai situācijai. Mācīsimies kā ēteriskā uztvere revolucionizē darbu ar ēteriskajām eļļām.

Pievienojieties mums šajās divās dziļas pieredzes, bagātīgu zināšanu, spēcīgas iekšējās izaugsmes un aizraujošu eļļu piepildītajās dienās!



Tomass fon Rotenburgs (Thomas von Rottenburg)  praktizē naturopātiju. Strādā ar ēteriskajām eļļām, Zodiaka spēkiem un dvēseļu dziedināšanu. Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Sempā, Slovēnijā. Regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā un Latvijā. Kopš 2016. gada – arī Brazīlijā. Grāmatas "Ēteriskās eļļas dziedniecībā" (2016) autors. Vairāk informācijas www.thomas-von-rottenburg.de



Seminārs notiek divas dienas: plkst. 9.00-19.00 (ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu). Var apmeklēt tikai vienas dienas nodarbību.

Dalības maksa: 120.00 € (katrs seminārs); 65.00 € (jebkura viena diena).

Pieteikšanās līdz 2017. gada 20. septembrim, rakstot meistarsakne@gmail.com

Papildu informācija: Rigonda (29434031).

Seminārs notiek latviešu un vācu valodā, nodrošinot tulkošanu.

Seminārs notiek Rīgā, Skolas ielā 21.