pirmdiena, 2017. gada 14. augusts

Tolteku Laiks - Jebkuras attīstības mērķis, ir iziešana ārpus robežām - 11. Kaban

Jebkuras attīstības mērķis, ir iziešana ārpus robežām
11. Kaban

Ar to es domāju ikviena cilvēka personīgās robežas. Ezotēriskajā valodā tas būtu – iziešana ārpus astroloģiskā matriksa. Ko tad patiesībā ataino astroloģiskā dzimšanas karte? Vai mūsu raksturu? Nea..! Ar mūsu dvēseles būtību tai nav nekāda sakara. Ienākot šai materiālajā realitātē, mēs ienākam no Augšas noteiktos noteikumos – dzīves apstākļos. Šie noteikumi arī ir Karma! Tas ir tie apstākļi, kuri ietekmēs mūsu augšanas un personības veidošanās procesu.
Atroloģiskajā kartē patiesībā atainotas dzīves sfēras, kuras uz mums akcentēsies mūsu dzīvē – māte, tēvs, skola, draugi, skolotāji, darbabiedri, profesijas un reliģijas. Tikai tur nav nekā par mūsu būtību! Par tās dvēseles enerģiju, kura caur vīrieti piesaistās sievietei un 260 dienas attīstas tās ķermenī. Tur nav nekā par to,,, kas ir TAS, kurš ienāk no vaļā Visuma konkrētā stūrī.
Jā mēs tiešām šeit piedzimstot tiekam ielikti stūrī..! Tikai no tā var arī iziet. Nav jāpavada kosmogrammas izveidotajos stūros visa apzinātā dzīve. Mums ir šī iespēja – iegūt iespēju. Apzināties, ka pirmāmkārtām mēs esam enerģija,,, neiznīcināma apziņas vienība. Ka mēs veidoti pēc Dieva līdzības, nesam sevī vienu 20 Visuma Radītāja aspektiem. Mums ir iespēja sinhronizēties ar to. Atmodināt sevī šo unikālo enerģiju un kļūt pašam par sava liktens radītāju. Tādu mazo radītāju, kas ar cieņu pret Dieva radīto pasauli cenšas uzradīt arī savu izsapņoto realitāti. Jo arī sapņi mums nav nejauši. Visi tie nāk no Visuma informācijas lauka. Visi tie, mums kaut ko cenšas pavēstīt. Tāpat, ka zīmes, kuras mēs saņemam nomoda dzīvē. Tikai mēs būdami iedzīti matriksa stūrī un aizņemti ar sevi – nespējam tās pamanīt. Taču ikdienas vaļā Pasaule ar mums runā. Brīdina mūs, māca, stāsta par iespējām...

Tikai ir jāiziet ārpus robežām. Cilvēka Karmas robežas protams jāmāk redzēt tiem, kuri uzņēmušies „dvēseles ārstu” funkcijas – psihologiem, terapeitiem, un dažādiem citiem konsultantiem. Jo astroloģiskā karte ir tāda savdabīga „slimības vēsture”! Un ļoti labi ataino iekšējās robežas un refleksijas, kuras neļauj mums dzīvot pilnasinīgu dzīvi. Tikai es neesmu redzējis vēl nevienu astroloģijas sekotāju, kuru šīs zināšanas būtu padarījušas stiprāku un drosmīgāku. Drīzāk otrādi – tās ieliek cilvēku Karmas rāmjos vēl ciešāk. Vēl vairāk pastiprina bailes un atņem apziņas enerģijai rīcības iniciatīvu. Tur uzreiz parādās visādas labvēlīgās un nelabvēlīgās dienas,,, visādi aptumsumi, uz kuriem var norakstīt savu neprasmi vai gļēvumu. Mēs paši apzināti akcentējam tos rāmjus, ārpus kuriem mums patiesībā vajag iziet. Ha-ha,,, uzkārt kaklā Lauvas zīmi ir tas pats, kas pateikt – manā Karmā ir egoisma sindroms, no kura man jāatbrīvojas,,, bet es ar to lepojos. Jā,,, un laikam arī loģiski domāt vairākums cilvēku ir atraduši, ja spēj pieņemt, ka cilvēks izveidojas tajā mirklī kad izlien no māmiņas vēdera.

Bet ko darīt..? Ko darīt, ja neko nezini par slepenajām Dienu Glabātāju zināšanām, kas ataino Pasaules uzbūvi un cilvēka tapšanas procesus? Nu pirmāmkārtām sākt ticēt pašam sev. Vismaz atcerēties latviešu sakāmvārdu, ka katrs pats ir savas laimes kalējs. Vai tiešām kāds domā, ka visi, kas dzīvē kaut ko sasnieguši zina Maiju kalendāru. Tā reālos darbības principus uz Zemes zina pārsimt cilvēku. Tie, kas kaut ko sasniedz vienkārši neapzināti sinhronizējas ar Dieva aspektu sevī. Viņi tic saviem sapņiem un seko intuīcijai. Viņi nekad nedzīvo pēc citu uzrakstītiem priekšrakstiem. Jo pat šajā masu informācijas laikmetā, informācija par iziešanu no sociālās matrices,,, ir atrodama visai reti. Drīzāk jāsaka, ka nokļūt līdz tai, ir milzīga Dieva svētība. Un tātad vēl viens faktors – visi izgājušie ārpus robežām zina par Dieva esamību. Viņiem pat nevajag Tam ticēt. Viņi vienkārši zina, kas Tas ir! Tāpat viņi nojauš, ka Dievs vēlas redzēt cilvēkos attīstību. Vēlas redzēt vēlmi augt un zināt. Jo tieši paplašinot savu apziņu un izejot ārpus liktens robežām, cilvēks var labāk iepazīt Dievu. Un Dievs vēlas,,, lai Viņu iepazīst.
Ivo


Comments

Leida Tīlika Pateicos par brīnišķīgo rakstu! Un es esmu Kaban..;)Tāpēc ar astroloģiju man bija par maz... Kādā dzīvē biju astrologs,kam tā bija "dievs, rāmis un cietums', šajā dzīvē man ir astropsihologa diploms-atkal... meklējumi turpinājās, klauvēju līdz atvērās manas dvēseles būtība, un atmiņas par visu kas esmu bijusi visās dzīvēs...un kas ir citi, un tagad es rādu šo ceļu, tiem kas nāk, ceļu uz pašu...uz Būtību... Dvēseles būtība, kas atmodināta, tā nes tik daudz...milzīgu un skaistu pasauli, gadu tūkstošiem senu pieredzi....tai pieskaroties, tā uzmirdz tik daudzkrāsaini koša...miljoniem astroloģisko karšu versijās...Dieva krāsas pašā.