ceturtdiena, 2017. gada 3. augusts

Kas notiek ar partnerattiecībām pēc bērna dzimšanas

VEBINĀRS – Kas notiek ar partnerattiecībām pēc bērna dzimšanas?

8. augusts | 11:00 - 12:30

€17

http://lina.lv/event/vebinars-kas-notiek-ar-partnerattiecibam-pec-berna-dzimsanas-2/

Bērniņa dzimšana pāri parasti vieno un tai pat laikā arī šķir. Līdzšinējās intensīvās tuvības vietā pēkšņi ienāk atbildība un kopīgas rūpes par trešo cilvēku. Dzīve mainās diezgan ievērojami – pati ikdiena, laika pavadīšanas veids, sarunu tēmas, iespēja būt kopā ar draugiem un paši draugi, iespēja sarunāties un iespēja veltīt savstarpēji viens otram pieskārienus. Attiecību modelis, kas nereti ir bijis abiem no pāra diezgan līdzvērtīgs, pēkšņi sašķobās. Nodarbībā pārrunāsim dažas tipiskākās krīzes situācijas, ar kādām pāri šai attiecību posmā saskaras, un ko iespējams darīt, lai agrākā intimitāte nepāraug distancētībā.
Psiholoģes Vitas Kalniņas ieskats šai tēmā un atbildes uz jautājumiem vebinārā 8. augustā 11.00-12.30.
Kas ir vebinārs?
Vebinārs ir seminārs, kas notiek interneta vidē, un tajā var piedalīties no datora, planšetdatora vai telefona ar interneta pieslēgumu.
Kāpēc tas ir ērti?
Jau vairāk kā 10 gadus mēs tiekamies ar vecākiem semināros, un esam dzirdējuši, cik sarežģīti mēdz būt atrast pieskatītājus mazuļiem. Pavadīt laiku ceļā pie mums un atpakaļ uz mājām gan vairo izmaksas, gan apgrūtina ierašanos klātienē, īpaši, ja mājās paliek bēbītis. Mēs nelabprāt lūdzam atstāt bērnus mājās, tomēr pilnvērtīgi pievērsties tēmai, ja telpā ir vairāki satraukti mazuļi, mēdz būt neiespējami. Gala beigās esam saņēmuši neskaitāmus lūgumus piedalīties nodarbībās, atrodoties ārpus Latvijas.
Tagad tas ir iespējams! Piedalīties seminārā no tūkstošiem kilometru attāluma vai no savas gultas, no autobusa, pastaigas parkā vai ar vienu roku vārot zupu, liekot puzli un aijājot mazuli.
Kāpēc tas ir droši?
Reizēm piedalīšanās klātienes seminārā var likties satraucoša. Ja nu mani tur kāds atpazīs? Ja nu man ko jautās un būs visiem dzirdot jāatbild? Ja nu būšu vienīgais vīrietis mammu bariņā? Vai vienīgā mamma, kurai vēl nav 18? Visas šīs bažas vebinārā var tikt aizmirstas, jo neviens Tevi neredzēs, un piereģistrēties vari kaut ar izdomātu vārdu. Nodarbības laikā vari palikt arī pasīvs un neuzdot nevienu jautājumu.
Cik tas maksā?
Samaksa par piedalīšanos vienā 90 minūšu ilgā vebinārā ir EUR 17. Vari norēķināties, izmantojot Paypal vai arī bankas pārskaitījumu.
Kas man jādara, lai varētu piedalīties?
  • Lapas apakšā izvēlies biļeti uz vebināru un noformē pasūtījumu.
  • Izveido savu lina.lv  lietotāja kontu vai reģistrējies ar esošu kontu, izvēlies sev ērtāko maksājuma veidu (bankas pārskaitījums vai Paypal) un norēķinies par biļeti.
  • Kad būsim saņēmuši apmaksu, saņemsi pasūtījuma apstiprinājuma e-pastu uz savu norādīto e-pasta adresi, kā arī e-pastu ar saiti uz pieeju vebināram.
Kā man pieslēgties vebināram?
  • Pēc pasūtījuma apstiprinājuma saņemšanas, vari pieslēgties vebināram, izmantojot saiti e-pastā vai arī atverot sava lina.lv lietotāja konta sadaļu Manas pieejas
  • Nospied un klausies/skaties lektora stāstītajā.
Vai varēšu uzdot jautājumus?
Nodarbības laikā ir iespējams rakstiski nodarbības vadītājai uzdot jautājumus par semināra tēmu. Tos neredzēs pārējie, bet ik pa brīdim vadītāja tiem pievērsīsies un atbildēs.
Vai varēšu noskatīties vebināra ierakstu vēlāk?
Ja nu laikā, kad notiek vebinārs, pēkšņi pamostas mazulis, kaut kas notiek ar internetu vai varbūt jāatrodas darbā, vebināra ierakstu iespējams būs noskatīties vēl 30 dienas pēc notikuma. Saiti, kur to izdarīt, atradīsi sava lina.lv lietotāja konta sadaļā Manas pieejas.