ceturtdiena, 2017. gada 3. augusts

Kā uzklausīt augstāko būtņu vēstījumus, atklāj Matīss Barkovskis

http://veselam.la.lv/2017/08/03/ka-uzklausit-augstako-butnu-vestijumus-atklaj-matiss-barkovskis/

http://veselam.la.lv/2017/08/03/ka-uzklausit-augstako-butnu-vestijumus-atklaj-matiss-barkovskis/

“Es neesmu dziednieks. Negrasos sevi dēvēt arī par čanelinga meistaru, lai gan saņemu vēstījumus no augstākām enerģētiskām būtnēm, no vienotā apziņas lauka,” pauž Matīss Barkovskis. Šo smalko saziņu viņš palīdz apgūt ikvienam, ja vien cilvēks to patiesi vēlas.
Plašāka sabiedrība par Matīsu Barkovski uzzināja tad, kad viņš kopā ar brāli Oskaru saņēma Latvijas lepnuma balvu. Pusaudžu vecumā viņi īstenoja svētīgu ideju – izveidoja labdarības organizāciju, gatavoja apsveikuma kartītes ar bērnu zīmējumiem, bet savāktos līdzekļus ziedoja labdarībai. Labdarība tiek īstenota joprojām, tomēr Matīss tajā piedalās mazāk. Jau trešo gadu viņš vada publiskas čanelinga mācības, seminārus un individuālas konsultācijas. Vairāki projekti notiek kopā ar viņa dzīves draudzeni dziednieci Lindu Vītoliņu un tēti Gintu Barkovski.
Matīss piedāvā ikvienam izmēģināt klusuma un elpošanas meditāciju, ko praktizē arī viņš pats. Tā palīdz kļūt jūtīgākam, intuitīvākam.
“Ja laisti dārzu, brauc autobusā vai vāri zupu, turpini to visu, tikai ik pa brīdim pievērsies ieelpai un izelpai. Vēro un sajūti, kā ķermenis elpo. Lai vai kādas domas nāk, ar tām nestrīdies, tikai turpini pievērst uzmanību elpai. Tas ļauj uzņemt enerģiju no apkārtnes, no augšas, sniedz mieru. Ja elpo ar vēderu, brīvi, ķermenis pamazām atlaižas, atslābinās, līdzīgi kā guļot šūpuļtīklā.
Protams, labi, ja šādu elpošanu vari turpināt, apsēžoties un neko citu nedarot. Turpini elpot, vērot elpu. Fiziskais ķermenis atslābst, pamazām atlaižas plecu, pieres, spranda saspringums. Iespējams, kādā brīdī sāk sisties uz āru zemapziņā notiekošais, uznāk dusmas, pārņem nervozitāte vai bailes. Ko darīt? Tikai vērot. Jā, manī ir dusmas, es tās pamanu, bet es turpinu ieelpot un izelpot, to vēroju.
Kādā brīdī iestājas pilnīgs klusums un brīvība. Jūti, kā vējš skan aiz loga, iečivinās putns. Sajūti vieglumu. Tevi piepilda maiga, plūstoša enerģija. Ja pārņem plašs miers, tu jau esi saiknē, viegli saplūdis ar saviem pavadoņiem eņģeļiem.”
Visu rakstu par Matīsu Barkovski var lasīt žurnāla 36,6 °C augusta numurā vai tā elektroniskajā versijā.