ceturtdiena, 2017. gada 3. augusts

Augusts - laiks izrāvienam!

Augusts - laiks izrāvienam!
http://www.dveselesspeks.lv/astrologija/astro-aktualitates/183-augusts-laiks-izravienam#.WYGtbVtsHBo.facebook

Augusts ir stipri sarežģīts mēnesis, tas dāvās gan iespējas, gan satraukumus. Tomēr vienaldzīgu šis laiks neatstās nevienu, drīzāk otrādi, rūpēsies par maksimālām sajūtām un pieredzes bagātiem kāpumiem un kritumiem, neļaujot nevienā brīdī apstāties vai būt “remdenam”.
Visvairāk tiks par sevi nepārliecinātajiem un tiem, kuri īsti neapzinās savu individualitāti un talantus. Jo šī mēneša notikumi ļoti intensīvi prasīs izpaust sevi savā patiesajā gaismā. Tomēr, ja to nespēsim, tad sarūpēs tās dzīves situācijas, kurās gribi negribi sāks atklāties tava patiesā nostāja, tavs personīgais redzējums, vēlmes un attieksme, kas balstīta tikai un vienīgi tavā individuālajā, neatkārtojamā, nesalīdzināmajā un unikālajā dabā.
Šis laiks sniegs iespēju apjaust savu patieso sirds gaismu, kas vijas cauri visai tavai dzīvei, vēlmē būt un izpaust sevi.

Darbs, plāni, karjera

Šomēness būs iespējas gūt tik sen gaidīto atzinību, panākumus, publicitāti, paaugstinājumu, darba novērtējumu. Tanī pašā laikā, ja tam nebūs reāla pamata, tad drīzāk izjutīsi nepārtrauktas gaidas savienojumā ar neiecietību un aizkaitinājumu par to, kāpēc citiem tiek, bet tev ne.
Radošo sfēru pārstāvjiem, kā arī tiem, kas strādā izklaides industrijā, pasākumu un svētku organizēšanā vai bērnu iepriecināšanā, šis var būt īsts ziedu laiks. Mēnesis gādās par satraucošu iedvesmu un radošo pacēlumu, kā arī iespēju to izpaust, iemūžināt un ar to palepoties. Tāpat arī, ja tev ir kāds talants, kurš ir ilgi slēpts no apkārtējās pasaules, pēkšņi var tikt pamanīts un tu vari saņemt sen gaidītu atzinību.
Savukārt plānojot savas aktivitātes, jārēķinās, ka jaunās ieceres, projektu un idejas būtu vismaz jāiesāk līdz 13. augustam, kad sāksies retrogradīgā Merkūra periods. Savukārt pēc šī datuma vairāk būtu ieteicams pieķerties pie jau iesākto lietu pieslīpēšanas un uzlabošanas, senāku projektu pabeigšanas u.tml. darbiem. Pēc tam biznesa un profesionālās darbības attīstībai, iniciatīvai un izaugsmei labvēlīgs laiks būs no 5. septembra.
Šī laika lielākie riski ir saistīti ar pārsteigšanos un pārvērtēšanu - pārmaksāt, pārlielīt, pārvērtēt savus spēkus u.tml.

Augusta aptumsumi

Kā zināms, aptumsumi ir saistīti ar tā dēvētajiem Mēness mezgliem, tos var saukt arī par karmiskajiem punktiem, dvēseliskās pieredzes un izaugsmes veicinātājiem. Jau no maija, šie punkti pārvietojas caur Lauvas un Ūdensvīra zīmēm, sagādājot šo zīmju pārstāvjiem ne mazums dzīves mācībstundu. Tādēļ arī Lauvas, Ūdensvīri un, kompānijai pieķerot vēl Vērsi un Skorpionu, gaidāmos augusta aptumsumus izjutīs visspēcīgāk. 

7. augustā ir gaidāms daļējs Mēness aptumsums.

Tas jau 5 dienas pirms un arī pēc šī datuma sakāpinās mūsu emocijas, būs tendence aizkaitināties, dusmoties, izjust pretenzijas par to, ka lietas nenotiek tā kā mēs gribam. Šajās dienās galvenais konflikts būs saistīts ar: atbildības sajūta – un citu bezatbildība (vai otrādi); konflikts starp kolektīvo un individuālo, starp spontāno un plānoto izpausmi; izcelt sevi vai atzīt grupas/kolektīvos nopelnus u.tml.

21. augustā, kopā ar jaunu Mēness cikla sākumu, būs gaidāms pilns Saules aptumsums.

Šo aptumsumu asāk un skaudrāk izjutīs vīrieši. Tas akcentēs ļoti lielu apņēmību un vēlmi, lai viss notiek pēc mūsu prāta, daudz darba, domu un vārdu tiks ieguldīts, lai tiešām tā arī būtu. Aptumsums var izcelt gaismā mūsu iekšējo konfliktu un neapmierinātību ar sevi tajā, ka neizpaužam vai apspiežam savu patieso dabu, savu individualitāti. Rezultātā, jo vairāk apspiesta, jo sarežģītāks un spriedzes pilnāks būs šis laiks, kura patiesais nolūks ir tajā, lai mēs beidzot saņemtos būt paši, lai mēs vairāk nevarētu no sevis noslēpt patiesību. 
Par aptumsuma laika uzdevumiem un iespējām vairāk var izlasīt rakstā Aptumsumi – īpašais laiks mūsu dzīvē!

Planētu kustība cauri zīmēm:

  • Saule caur Lauvas zīmes prizmu izgaismos mūsu iedvesmojošo vēlmi saņemt uzmanību, savukārt no 23. augusta izgaismos Jaunavas zīmei raksturīgo kārtības mīlestību un vēlmi palīdzēt.
  • Merkūrs visu augustu ļaus mums koncentrēties uz Jaunavas zīmes analītiku un praktiskajiem dzīves jautājumiem. Savukārt laikā no 13. augusta līdz 5. septembrim būs retrogradīgs – šajā laikā nav ieteicams uzsākt neko jauno, dokumenti un norunas jāpārbauda divreiz.
  • Marss turpina “Lauviskām” fanfārēm skanot rīkoties un savas aktivitātes vērst uz to, lai saņemtu publisku atzinību, pievērstu uzmanību, lai iepriecinātu, iedvesmotu, lai izpaustu savu individualitāti.
  • Venēra atrodas smalki jūtīgajā un intuitīvajā Vēža zīmē, kā rezultātā mūsu vajadzības un patiesā motivācija atklāsies caur rūpēm par ģimeni un vēlmē atgūt iekšējo mieru un harmoniju pašam ar sevi. Tomēr, jau 26. augustā Venēra pārslēgsies uz daudz ārišķīgāku un izklaides mīlošāku izpausmi.
  • Jupiters turpina savu cēli skaisto ceļojumu caur harmoniju, taktu un sadarbību mīlošo Svaru zīmi, caur to sniedzot ne vienam vien labas profesionālās izaugsmes iespējas.
  • Saturns, kas gādā par mūsu pienākumu apziņu, par saistībām, par visu lietu stabilo un patstāvīgo šķautni, beidzot no 25. augusta atgriezīsies direktajā kustībā, jeb citiem vārdiem, ļaus atsākt būvniecību un lielo projektu pamatu ielikšanu (tik jāpagaida vēl, kad Merkūrs izpiņķerēsies un tad jau ar pilnu jaudu).
  • Neptūns vēl joprojām atrodas savā stiprākajā pozīcijā – Zivs zīmē. Tas vieniem ļauj sajust sajust savu intuitīciju, veicina māksliiecisko izpausmi un meditāciju, bet citus var provocēt uz maldiem, fantāzijām (arī caur TV vai iemīlēšanos), vai izmainītiem apziņas stāvokļiem no dažādām apreibinošām vielām. Šajā laikā visvairāk tiek tiem, kuri ir dzimuši no 2.-5. martam.
  • Urāns, kas gādā par to, lai mēs pārāk neiesēdētos un mācētu ieviest un pieņemt savā dzīvē visu jauno un moderno, no 3. augusta uzsāks savu 5 mēnešu retrogrādo ceļojumu, ļaujot pārskatīt vai kaut ko vēl nevajag savā dzīvē pamainīt.
  • Plutons retrogrādā turpina graut mūsu zemapziņas shēmas un programmas, testējot un atkārtoti radot situācijas, kas veicina to identifikāciju un laušanu.
Šis mēnesis nebūs par pieticību, tieši otrādi, tas var dot iespēju no iespējām daudziem, jo daudziem par sevi nepārliecinātajiem vai, pareizāk, tiem, kuri līdz galam nepazīst savu patieso dabu, parādīt savu talantu, tikt pamanītiem vai atzītiem, vai arī beidzot apjaust savas patiesās būtības esenci.
Lai iedvesmojoši un skaisti!

© Jana Reķe, astropsihologs, speciāli www.dveselesspeks.lv, 2017