ceturtdiena, 2017. gada 8. jūnijs

12 Dabas Aizsardzības Līdzekļi, Ar Kuriem Var Iznīcināt Olnīcu Cistas

http://www.uzsmaidi.lv/izklaide/interesanti/12-dabas-aizsardzibas-lidzekli-ar-kuriem-var-iznicinat-olnicu-cistas-noderes-ikvienai-sievietei/

Olnīcu cistas ir šķidrumu pildītas maisos, tas notiek dēļ daudziem faktoriem, tostarp hormonu disbalansa, ovulācijas laika, iegurņa infekcijas, grūtniecības un endometriozes.

Visi šie faktori var ietekmēt veidošanos cistās, kas parasti ir labdabīgi un par to nav jāuztraucas. Tomēr tie var izraisīt diskomfortu, kas var izpausties kā vēdera uzpūšanās, pietūkums un dažas sāpes vēdera zonā, kas var būt nepatīkami.
Šeit ir daži dabas veidi, kā samazināt un nomierināt dažas no sāpēm:

Ricineļļa
Rīcineļļa var uzlabot limfas un asinsrites sistēmu, lai izšķīdinātu olnīcu cistas, un tā var arī atbrīvot ķermeni ārā no liekajiem toksīniem.
Nogriziet flaneļa audumu un pārliecinieties, ka tas var aptvert jūsu vēdera zonu pilnībā savukārt tā ir salocīta vismaz 3 slāņos.
Uzsmidzina rīcineļļu ,lai aizpildītu to.Atlokiet audumu un novietojiet to uz vēdera.Aplieciet apkārt plēvi un tad arī vecāku dvieli.Uzlikt virsū pudeli ar karstu ūdeni un atstāt uz 30 minūtēm.Atkārtojiet šo procesu 3 reizes nedēļā -3 mēnešus.

Kumelīšu tēja – Alus un  kumelīšu tēja ar medu katru dienu tiešām var palīdzēt mazināt dažas no sāpēm un diskomfortu ,kas ir savienots ar olnīcu cistām. Tas var darboties kā maigi nomierinoš līdzeklis un veicināt relaksāciju un regulēt asins plūsmu.

Karstums – Izmantojot apkures spilventiņu vai karstā ūdens pudele tiešām var palīdzēt un mazināt dažas no sāpēm. Pieliciet karstā ūdens pudeli vai spilventiņu, un atstājiet to strādāt 15 minūtes.

Biešu sula
Bietēm ir sārmains raksturs, kas nozīmē, ka tie var stabilizēt skābumu organismā,  tie satur vielu, kas var noņemt piesārņojumu no aknām un citiem orgāniem.
Sajauciet ½ tasi biešu sulas, 1 ēdamkaroti melnās siksna melases un 1 ēdamkaroti alvejas želeju.
Dzeriet šo dzērienu katru dienu tukšā dūšā pirms brokastīm līdz cistas sarūkst.
Angļu sāls vanna
Angļu sāls vannas ir ļoti izdevīgas daudzu iemeslu dēļ, un tas  var arī mazināt olnīcu cistas. Pievienojiet dažas angļu sālis jūsu vannas ūdenim un ēteriskajas eļļas un mērcējieties vannā 30 minūtes.
Linu sēklas
Linu sēklas var līdzsvarot hormonus organismā un kas var novērst cistu rašanos un samazināt tos.
 Sajauciet 1 ēdamkaroti zemes lina sēklu ar 1 tasi ūdens un dzeriet to katru dienu, lai novērstu toksīnus.
Mandeles
Mandeles ir ļoti veselīgi rieksti,kas ir  piepildīti ar magniju, kas var palīdzēt, samazināt olnīcu cistas. Ēdiet neapstrādātas mandeles ikdienā un izmantojiet mandeļu eļļu uz vēdera zonas un maigi iemasējiet .
Ūdens
Dzeriet daudz ūdens, jo tas var detoksicēt  un mazinātu diskomfortu vai sāpes.
Pieneņu saknes
Šī sakne darbojas kā dabas diurētiķis, un var noņemt lieko toksīnu un hormonus, kas var izraisīt cistas. Izveidojiet tēju no pienenes saknes un dzeriet katru dienu.
Ingvera sula
Ingvers ir pārsteidzošs dēļ savām  pretiekaisuma īpašībām, kas var palielināt siltumu ķermenī un samazinātu izmēru cistās. Izveidojiet sulu no:
  • 2 cm gabals ingvera saknes
  • 2 selerijas kāti
  • ½ glāze ābolu sulas
  • ¾ tase ananāsu sulas
  • Sajauciet kopā blenderī un patērējiet katru dienu.