sestdiena, 2017. gada 2. septembris

DABISKĀS BALSS ATBRĪVOŠANA / 10 nodarbību cikls

http://garavasara.com/events/2017-10-09-dabiskas-balss-atbrivosana-10-nodarbibu--2

Sākuma datums:


9. oktobrī, 2017


Beigu datums:
11. decembrī, 2017
Sākuma laiks:
18:30
Beigu laiks:
21:00
Vieta:
Dzirnavu iela 135, 4. stāvs, Teātra darbinieku savienības telpas, Rīga, Latvia



Transpersonālās izglītības institūts aicina piedalīties nodarbību ciklā DABISKĀS BALSS ATBRĪVOŠANA - visiem, kuri vēlas brīvi justies, dziedāt un runāt!
Dabiskās balss atbrīvošana ir uz iekšējās brīvības atklāšanu vērsts process, kas atklāj balsi kā smalku mūsu iekšējās pasaules spoguli. Tas iekļauj sava ķermeņa un prāta sistēmas sajūtu, domu, emociju un reakciju apzināšanu, elpošanas izpēti, balss skaņveides iepazīšanu un paplašināšanu ar iztēles, kustību un meditācijas palīdzību. Savā darbā Dana apvieno vokālās profesionālās zināšanas, skatuves mākslas pamatprincipus un terapeitiskās prakses. Metodi veido viņas profesionālā, akadēmiskā un eksperimentālā personīgā pieredze, balstīta holistiskā pieejā balss izzināšanai.
Nodarbību ciklā dalībnieki apgūst balss instrumenta uzbūvi un pārvaldi, balsi balstošas elpošanas tehnikas, psiholoģiskos aspektus un daudzveidīgās iespējas balss radošajā izpausmē un saskarsmes mākslā, gūst praktiskas iemaņas intuitīvajā un laikmetīgajā balss improvizācijā, ekspresīvas un daudzkrāsainas runas veidošanā, iepazīst dažādas vokālās tehnikas, ritma un ķermeņa spēles, pasaules tautu dziesmas, kā arī atklāj savu balsi kā bagātīgu resursu savas iekšējās pasaules līdzsvarošanā.
Ikviens ir aicināts kļūt par nodarbību cikla dalībnieku, lai, neatkarīgi no savas iepriekšējās pieredzes, varētu iepazīt vai turpināt attīstīt savu balsi, veltīt laiku sev un savai izaugsmei, uzņemt pozitīvas emocijas un iemācīties tehnikas, ko praktizēt ikdienā mājās, darbā un personīgajā dzīvē. 
Nodarbības vada Dana Indāne - brīvās balss improvizācijas māksliniece, dziedātāja un dabiskās balss atbrīvošanas meistarklašu vadītāja. Ieguvusi MA grādu laikmetīgajā balss improvizācijā Igaunijas Mūzikas un Teātra akadēmijā, teātra mākslā Latvijas Kultūras akadēmijā, studējusi performances dizainu Roskildes universitātē. Apguvusi alternatīvas pieejas darbā ar balsi un ķermeni pie ārvalstu pasniedzējiem (K.Berlin, A.Turnpu, I.Layzan u.c.), kā arī transpersonālās psiholoģijas studijās. Dana pasniedz laikmetīgo improvizāciju Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, balss atbrīvošanas kursu Transpersonālās izglītības institūtā, vadījusi kursus Latvijas Universitātē, Rīgas Biznesa un Izglītības augstskolā, regulāri vada meistarklases Latvijā un ārvalstīs.
Nodarbību datumi:  09.10 – 11.12.2017, 10 nodarbības, reizi nedēļā (pirmdienās) pl. 18:30 – 21:00.
Nodarbību norises vieta: Dzirnavu iela 135 (ieeja no Satekles ielas), 4. stāvs, Teātra darbinieku savienība.
Pieteikšanās līdz 2.10.2017 pa e-pastu: danajavoice@gmail.com
Bezmaksas iepazīšanās nodarbība 11.09., pl.18:30 - 20:30 Dzirnavu ielā135 (ieeja no Satekles ielas), 4. stāvs, Teātra darbinieku savienība.
Maksa par nodarbību ciklu: 150 Eur. Maksājums jāveic pirms nodarbību cikla sākuma. Kursa dalībniekiem tiks izsniegti TII pieaugušo interešu izglītības sertifikāti.   www.transpersonalaizglitiba.lv
Rekvizīti maksājuma pārskaitījumam: Biedrība „Transpersonālās izglītības institūts”; Reģ. Nr. 40008213880; Konts:LV84HABA0551037967021 Ja jums ir nepieciešams rēķins uz konkrētiem rekvizītiem, lūdzu, norādiet to pieteikumā.
Papildus jautājumiem, lūdzu, rakstiet vai zvaniet: 29765381 (Dana Indāne)