otrdiena, 2017. gada 6. jūnijs

NO MARIJAS VĒSTĪJUMA PAR UZTURU






· Saldā garša – nepietiek maiguma. Dotajam cilvēkam ir problēmas ar augstprātību. Viņam ir vienkāršāk apēst saldo, nekā palūgt citai dvēselei siltumu un pieskārienus.

Risinājums: tādam cilvēkam ir jāmācās lūgt tuviniekiem maigumu un dāvāt to citiem.



· Asā garša – pamaz pārliecības sevī. Tā pasaka par apslēptu vēlmi valdīt, par slēptu vēlmi pēc dramatiskām situācijām, sensācijām, kaut kā, kas var satricināt.

Risinājums: paaugstiniet savu pašvērtējumu, izprotot savas Dvēseles vērtību, savas personības unikalitāti, nevis noniecinot citus. Ir svarīgi iemācīties sarunāties, vienoties ar cilvēkiem, iziet uz kompromisiem, mācīties būt līdzvērtīgiem, mācīties redzēt brīnumu katru dienu un novērtēt katru dzīves mirkli, kā neatkārtojamu un unikālu Visuma mirkli.



· Sāļā garša – noņem negatīvo no fiziskā ķermeņa un auras.

Risinājums: apzināties, ka pastāv negativitāte dotajā lokālajā rajonā. Sūtiet mīlestību šai vietai, tādējādi negativitāte transformēsies gaismā un vēlme ēst sāļo zudīs.



· Rūgtā garša – tieksme strīdēties un izrādīt agresiju.

Risinājums: apzināties, ka ego vēlas visu iznīcināt un visu sajaukt. Mācieties radīt sevī harmoniju, kas kļūst par spoguli, kā jūs attiecaties pret cilvēkiem.



· Skābā garša – atvērtā un slēptā pesimistiska attieksme pret pasauli. Apkārtējā telpa tiek uztverta tumšos un nepriecīgos toņos. Prieka trūkums norāda uz atslēgšanos no gaišām Radītāja plūsmām, no tā, ka tiek pārtraukta enerģijas apmaiņa ar Visuma enerģiju.






Tulkoja Ina Irbe