piektdiena, 2017. gada 2. jūnijs

Jūnijs - laiks jauna dzīves kursa uzņemšanai

http://www.dveselesspeks.lv/astrologija/astro-aktualitates/173-junijs-laiks-jauna-dzives-kursa-uznemsanai#.WTAd1jr67mQ.facebook

Jūnijs ir sācies vīrišķīgas apņēmības pilns - virzīties uz priekšu, gūt panākumus, attīstīties, augt, pilnveidoties, citiem vārdiem, vēlmē vairot veiksmi, labklājību un optimismu savās dzīvēs. Savukārt mēnesim ritot uz priekšu, aizvien vairāk un vairāk pastiprināsies sievišķīgās enerģijas – ar intuīciju, jūtu gammu, skaistuma mīlestību un pieņemšanas mākslu, kad aktīvās darbības būs mazāk, bet trāpīgāk. Liela dzīves skola šomēnes būs saistīta ar pacietības un samērīguma izpratni, kā arī spējā informāciju pārvērst zināšanās, viedumā un briedumā, bet nu par visu pēc kārtas…

1. mēneša tēma – mācības, ceļojumi, tālejoši plāni

Vai pamanīji, ka jau maija beigās bija jūtama lielāka apņēmība iziet uz lielākām dzīves pārmaiņām, visticamāk, vai nu karjeras, studiju vai kāda tālāka ceļojuma sakarā? Ja jā, tad zini, šī sajūta tevi neviļ, visa pirmā jūnija puse ir labvēlīga ilgtermiņa plānu kalšanai un arī pirmo soļu speršanai lielo dzīves pārmaiņu virzienā.
Tāpat arī šajās nedēļās radīsies vēlme un iespēja dalīties savās zināšanās, pie nosacījuama, ka tās ir tiešām zināšanas, nevis tikai informācijas apkopojums. Tādēļ šis būs izrāviena mēnesis īstenajiem skolotājiem, pasniedzējiem, guru, arī konsultantiem u.c. speciālistiem, kuru ikdienas darbā ir iekļauta dalīšanās ar savām zināšanām (jā, arī astrologiem).
Šomēnes tev būs iespēja izperināt to ilgi briedušo ideju, kuru nēsāji līdzi jau visu pirmo gada pusi – tādēļ, nebremzē, šis ir īstais laiks stratēģisko ieceru iekustināšanai un uzsākšanai

2. mēneša tēma – mīlestība un attiecības

Praktiski visu jūniju būs jūtama mīlestības aromāta virmojums – tik ļoti stipra būs pretējo dzimumu vilkme vienam pie otra. Aizņemtajiem, tas uzjundīs jaunu dzirksti savstarpējās attiecībās. Savukārt brīvajiem – pastiprinās iemīlēšanās risku, vai arī iespēju? Īpaši var izcelt pirmās jūnija dienas, kad neplānota iemīlēšanās var apgriezt dzīvi kājām gaisā un tad jau atkal lidot tālāk, atstājot tevi vieglā “šokā” par savu jūtu pārbagātību.
Savukārt no 6. jūnija, viss – miers, harmonija, mīļums un mīļošanās, glāsti un citas taktīlās kopā būšanas baudas. Ļaujot partnerattiecībās dominēt sievišķajām enerģijām – maigumam, skaistumam un pieņemošajam (nevis dominējošajam) impulsam.
Saki: “Jā” - mīlestībai, romantikai, skaistumam, sievišķībai un kopā būšanai.
Tomēr, neaizraujies, jo Līgo un Jāņi solās būt īpaši kvēlaini, kad var tikt noplūkts kāds aizliegtais auglis vai izstrādāta kāda avantūra, kura var atstāt kādas ilgspēlējošas atskaņas, citiem vārdiem, tā ļaus tev ieraudzīt un iepazīt savas patiesās vēlmes un tās var būt saistītas, piemēram, ar seksu, vēlmi pēc pārticības vai varas.

3. mēneša tēma – dzīves testi caur bloķējošiem vai bremzējošiem apstākļiem

Jūnija sākumā dzīves situācijas it kā vedinās uzdot sev tādus jautājumus kā: vai tava rīcība ir pārdomāta, likumīga, birokrātiski pareiza, balstīta uz tavām kompetencēm, vai tev ir pierādījumi u.tml.?
Jūnija viducis būs tas laiks, kad mums uzliktie pienākumi, saistības, atbildība, arī formālie statusi, radīs maksimālu spriedzi, smagumu, kad mums visas oficiālās lietas nospiedīs vairāk nekā parasti. Patiesībā šī laika uzdevums ir “paņemt uz izturību”, jo paliks tikai tas, kas ir patiesi tavs, kas ir patiesi tev svarīgs, savukārt visas citas birokrātiskās “figņas”, var dabiski vai vides ietekmē no tavas dzīves atbirt.
Šomēnes, jo īpaši svarīgi ir iegūto informāciju pārbaudīt un “izlaist caur sevi”, jo ir gaidāmi nepārtraukti testi tajā – vai tavas darbības, iniciatīva, individualitāte, vārdi un darbi ir balstīti patiesā izpratnē, zināšanās, briedumā, pieredzē  un viedumā.
Šo bloķējošo ietekmju plejādi visa mēneša laikā izlīdzināt un harmonizēt palīdzēs - spēja iziet uz kardināliem un izlēmīgiem soļiem savā dzīvē, kā arī drosme izpaust savu individualitāti, varbūt pat nedaudz atšķirīgā ampluā, nekā līdz šim to esi darījis.
Savukārt jūnija beigas būs iekšējās spriedzes pilnas, kas motivēs uz aktīvu rīcību, tanī pašā laikā, var arī iezīmēt divus pilnīgi atšķirīgus scenārijus:
  1. vai nu tu paliksi pavisam slinks, sapņosi par skaistu nākotni, bet reāli gulēsi dīvānā un kasīsi punci,
  2. vai arī tevī ieslēgsies ļoti spēcīga intuitīva izjūta par to virzību un par tām darbībām, kuras vide, caur apstākļiem un cilvēkiem, vedina tev izpaust. Tādejādi palīdzot tev paveikt nevis milzīgu darba apjomu, bet drīzāk ļoti smalku un filigrānu darbu tieši vajadzīgajā apmērā.
Īsumā - jūnija mēnesis atgādina senu patiesību – ko sēsi, to pļausi. Tomēr, ja neko neiesēsi, tad arī pļaut īsti nebūs ko.

Planētāro enerģiju kustība jūnija mēnesim:

  • Saulīte Dvīņos, rūpēsies par mūsu zinātkāri līdz 21. jūnija, pēc tam ieies romantiski maigajā Vēža zīmē.
  • Merkūrs līdz 7. jūnijam vēl nedaudz buksēs pa praktisko un apdomīgo Vērša zīmi, savukārt no 7. jūnija uzņems turbo apgriezienus visos virzienos runājot, čalojot un mārketējot sevi līdz 21. jūnijam, kad ieies uz ģimeni un iekšējām sajūtām orientēto Vēža zīmi.
  • Mars līdz 4. jūnijam vēl Dvīņa zīmei raksturīgi šaudīs savas enerģijas lodes visos iespējamos virzienos vienlaicīgi, radot nedaudz nesavāktu sajūtu, tomēr jau ar minēto datumu pāries uz tuvinieku labklājību un saimnieciskumu orientētajā Vēzītī.
  • Venēra līdz 6. jūnijam vēl kāps un kritīs, ārdīsies un plosīsies, mainīsies un cīnīsies kareivīgajā Auna zīmē, draudzējoties ar tajā esošo Urānu, savukārt jau pēc tam ieies baudu, mieru, harmoniju un sievišķību manifestējošajā Verša zīmē.
  • Jupiters – HIP-HIP-URRĀ- to nevar uzrakstīt mierīgāk, paldies dievam un beidzot, no 9. jūnija - Jupiters – veiksmes, iespēju, un visu lietu attīstošais enerģijas lādiņs beidzot beigs bremzēt un atsāks lietas iekustināt un iegriezt pareizajā, dzīvotspējīgajā, gultnē. Tādēļ aiz inerces neturpinam paši bremzēt, rīkojamies!
  • Neptūns –romantisma, sapņu, mīlestības, mūzikas, radošās iedvesmas, arī psiholoģijas, intuīcjas, meditācijas pārstāvis no 16. jūnija paliek pavisam gaus, samazinot savas ietekmes intensitāti. Tagad, uz pāris mēnešiem, samazinot savu plūstoši haotisko tvērienu.

Lai apburši produktīvs un saulaini silts jums šis laiks!

© Jana Reķe, astropsihologs, speciāli www.dveselesspeks.lv, 2017