piektdiena, 2017. gada 2. jūnijs

DZIEDAM 06.06.

Sācies rosīgais laiks - vieniem dārzu/ lauku darbos, citiem eksāmenos, citiem piepildot atvaļinājuma dienas gan ar nepadarīto, gan ar atpūtu... Bet visur visapkārt rosība un kustība. 
Un rosībā un kustībā arī tiekamies 06.06. Jūrmalas Pilsētas muzejā, lai plkst.18:00 kopsadziedātu dainas un tautas dziesmas.

Jau par tradīciju kļuvis, ka šajā DZIEDAM tikšanās reizē nākam ne tikai sadziedāt, bet arī sanesam tēju zālītes, puķītes, lapiņas, zariņus. Visu, kas patlaban aug dārzos, pļavās, mežos un liekams zāļu tējās. Tējzālīšu nesumiņu saliksim uz altāra un piedziedāsim ar dainām, uzstrāvosim ar labām enerģijām un domām, ar sauli, ar kustīgo dabas rosību, ar veselību, pārpilnību... nu to visu, kas patlaban mums visapkārt. Un tad ziemas tumšajās dienās dzersim siltas mīlestības un enerģijas DZIEDAM 2017 tēju!

Lai mums tas izdotos, tad, lūdzu, pirms DZIEDAM ieejam pļavā, mežā vai dārzā un palūdzam Dabas mātei atļauju un svētību salasīt zālīšu veltes mūsu īpašajai DZIEDAM 2017 tējai. Augus saliksim uz altāra un pēc dziedāšanas kārtīgi sajauksim... un tad pa riekšavai nesīsim mājās, lai izkaltētu tējai.
Nu ja, bet galvenais mūsu tikšanās iegansts tomēr ir dainu un tautasdziesmu dziedāšana!
Tiekamies, mīļie!

DZIEDAM vada Māra Brante
Sirsnīgi,
Māra

DZIEDAM TAUTAS DZIESMAS UN DAINAS
06.06.2017.
AICINĀM VISUS DZIEDĀT GRIBĒTĀJUS
DZIEDĀT TAUTAS DZIESMAS-
SAVAM UN CITU PRIEKAM
JŪRMALAS PILSĒTAS MUZEJĀ TIRGOŅU 29
PLKST.18:00.
LĪDZI ŅEMIET TAUTASDZIESMAS
(pierakstītas kladēs, grāmatās un galvās),
bet pats galvenais - labu garastāvokli un radīšanas prieku
Mīļi gaidām tos, kuri grib kopā ar mums dziedāt pirmo reizi
Dalības maksa - ziedojums