svētdiena, 2017. gada 18. jūnijs

Cits skats uz nelaimēm

Ja tev paveiksies, tu… raudāsi un vilsies cilvēkos. Cits skats uz nelaimēm




http://veselam.la.lv/2016/06/14/ja-tev-paveiksies-tu-raudasi-un-vilsies-cilvekos-cits-skats-uz-nelaimem/

Ja tev paveiksies, tu paliksi viens. Pavisam viens, kad neviena nav blakus un tev nāksies atbalstu meklēt zemē un sevī.
Ja tev paveiksies un tas notiks pareizajā laikā, dzīve tev iesitīs, lai tu kā rieksts nolobītos un atrastu savu kodolu.
Ja tev paveiksies un būs pareizais laiks, tev sāpēs. Tik ļoti, ka šo sāpi gandrīz nevar izmērīt, bet pēc tam tev tā palīdzēs iekšēji pārdzimt.
Ja tev paveiksies, tu raudāsi. Un asaras nekādi nevarēs apturēt. Un no tām nāks atsvabināšana, un – īstā dzīve.
Ja tev paveiksies, tu būsi neaizsargāts. Un nekādi to nevarēsi noslēpt. Un tad tu sapratīsi, kurš ir ar tevi un kurš ne.
Ja tev paveiksies, tu nezināsi atbildes uz jautājumiem. Un tev tās nāksies atklāt pašam.
Ja tev paveiksies, tu vilsies cilvēkos, skolotājos un labsirdīgos brīnumdaros. Un, pārdzīvojis to, tu spēsi skatīties uz reālo pasauli.
Ja tev paveiksies un būs pareizais laiks, tev nebūs, kam pajautāt padomu. Pilnīgi nevienam. Un nāksies atrast iekšējo kompasu.
Ja tev paveiksies un būs īstais laiks, tev būs neciešami, tik ļoti, ka nāksies kaut ko ar to darīt vai vienkārši atslābināties un atļaut pasaulei kaut ko ar tevi izdarīt.

Ja tev paveiksies, tu zaudēsi, tiksi apmānīts, nodots un gandrīz sakauts. Un šis “gandrīz” atspoguļosies dzīvesgudrās grumbiņās tavā sejā. Un pieredze paliks ar tevi uz visu dzīvi.
Ja tev paveiksies, tev neatliks naudas. Un nāksies veidot reālas attiecības ar cilvēkiem, kuriem agrāk tu būtu vienkārši samaksājis.
Ja tev paveiksies, tev būs ļoti daudz naudas un tu piedzīvosi to dziļo izmisumu, kad salūzt ilūzijas par to, ka laima ir naudā.
Ja tev paveiksies, tevi mīlēs ne tuvu visi. Un nāksies noskaņot iekšējo vērtību sistēmu. Kad pāries vēlme visiem izpatikt, atlaidīs tavu kaklu.
Ja tev paveiksies, kāds no tuviniekiem novērsīsies no tevi. Un tu uzzināsi laimes brīžu cenu.
Ja tev paveiksies, tu attapsies aci pret aci ar mīļoto. Un jums katram būs sava taisnība. Tava un viņa. Un tu teju vai sajutīsi skandošo telpu starp diviem visumiem, kas gandrīz nesaskaras.
Ja tev paveiksies, tu visu to izturēsi. Un atradīsi iespēju transformēties. Tu sajutīsi to iekšējo alķīmiju, kura no sāpēm izveido skaistumu. No ļaunuma izlīgšanu. No bailēm sasniegumus. No prieka iedvesmojošu piemēru. Vainu un kaunu izmēzīsi no dvēseles kā sētnieks izmet atkritumus. Un rētas pārvērtīsi durvīs.
Ja tev paveiksies un būs pareizais laiks…

Avots: aum.news, Algaja Datešidze