pirmdiena, 2012. gada 14. maijs

Ješua "Skype-konference 13.02.2010"



1. jautājums. Es sveicu visus sapulcējušos šajā konferencē, visus Gaismas skolotājus un meistarus.
Personāls sveiciens no manis priekš Ješua (pirms pusgada viņš jau atbildēja uz vienu no maniem jautājumiem, paldies viņam – es līdz šim laikam pārlasu viņa atbildi, mēģinot to saprast LĪDZ GALAM... :)
Man ir jautājums sakarā ar neaktīvo tagad vairumam cilvēku DNS pavedienu aktivizāciju. Kā zināms, cilvēkam ir aktīvi tikai 2 DNS pavedieni, bet pārējie 10 atrodas NEAKTĪVĀ stāvoklī...
Es ieinteresējos par jautājumu, kā man aktivizēt pārējos pavedienus, nolemjot, ka to aktivizācija būs man nopietns atbalsts manai garīgajai izaugsmei...
Rokās man gadījās Brueres Ennas “DNS divpadsmit pavedieni: DNS pārkodēšanas vēsture un prakse”[1].
Izlasījis šo grāmatu, es sapratu, ka metodika, kuru ir piedāvājusi Brueres kundze, ir pārāk sarežģīta un juceklīga... vismaz priekš manis...
Arī internetā periodiski parādās dažāda meditatīva mūzika un tiek apgalvots, ka, noklausoties pat VIENU(!) reizi tamlīdzīgu mūziku, DNS aktivizācija būs veikta.
Bet vai tas tā ir?.. Personīgi es par to šaubos...
Ja tas tā būtu patiesībā, tamlīdzīga aktivizācija man būtu sen iedarbināta...
Un es redzētu kaut kādus REZULTĀTUS...
Man trāpījās pat audio-aktivizācija, izlaista ar nosaukumu “DNS aktivizācija no Krajona”...
No mana redzes viedokļa ir naivi domāt, ka tam, lai ne vārdos, bet PATIEŠĀM aktivizētu visus DNS pavedienus, vajag izteikt tikai vienu nodomu un gaidīt, NEKO NEDAROT...
Vai, teiksim, noklausīties kādu speciālu mūziku – un viss – aktivizācija ir notikusi!!..
Vai izdarīt kādus rituālus kā Bruerei Ennai...
Es palūgtu mūsu skolotājus no smalkā plāna izteikt jūsu redzes viedokli par “DNS aktivizāciju” un būtu pateicīgs, lai atbildē būtu pēc iespējas vairāk KONKRĒTAS(!) un PIELIETOJAMAS(!) informācijas...
Rezumējot visu iepriekšējo, mans jautājums īsumā ir tāds:
“Kā man, parastam cilvēkam, ne vārdos, bet darbos AKTIVIZĒT visus savus DNS 12 slāņus VISOPTIMĀLĀKAJĀ un ĀTRĀKAJĀ priekš MANIS veidā!!”
Cik tas ir REĀLI un vai REĀLI vispār!??
Kādas grūtības ir vērts pārvarēt un KAM ir vērts pievērst uzmanību?!
Iepriekš paldies par atbildi!!!
Atbilde. Labs, patiešām, jautājums, kurš, es domāju, patiešām satrauc daudzus, kas ir šajā tēmā un kas ir izlasījuši par DNS un par šo DNS 12 spirālēm, un atbildi uz šo jautājumu, es domāju, mēs sāksim ar to, kā izskanēja frāze jautājuma pēdējā rindkopā – “kā man, vienkāršam cilvēkam...” – šeit es lieku daudzpunktu, un ir jāsaka, ka katrs cilvēks, kurš iemiesots uz šīs planētas vai iemiesots jebkur citās vietās, nav “parasts” tajā nozīmē, kā ir pieradusi saprast to cilvēce tagad. Nav pirmās, otrās vai kaut kādas citas šķiras cilvēku. Visas dvēseles, kuras izlemj iet uz tik zemiem matērijas līmeņiem, lai iegūtu izejas no tik zemiem līmeņiem un atgriešanās Mājās, pie sava avota, pieredzi – tās ir diezgan pieredzējušas dvēseles, kurām jau ir dzīvošanas visumā pieredze.
Protams, šī pieredze ir dažāda pieredze, tā ir notikusi citās visuma vietās vai notikusi kā dvēseles eksistences bezķermeņa pieredze, kā garīga pieredze. Taču jebkurā gadījumā, es uzskatu, un Skolotāji uzskata par ļoti svarīgu pateikt visiem tagad, ka nevajag uzskatīt sevi vai jebkuru citu dvēseli, kura ir klātesoša šeit tagad šajā laikā uz planētas, par tādu, kas ir kaut kādā veidā “otršķirīga dvēsele”, “parasts cilvēks”. Visas dvēseles ir dievišķas un brīnišķīgas, un visām, kas nāk šurp, – visām ir potenciāls un ir programmas izejai no šejienes, programmas uzvarai pār pašu vājībām pār visiem ego slazdiem, kuri eksistē šajā līmenī. Tā sapratne ir ļoti svarīga, tāpēc ka sevis pazemināšana un nevēlēšanās aktivizēt savu dievišķo dabu, kuras atspoguļojas tādās, lūk, iekšējās domās, tādos izteikumos, ir viens no iekšējiem blokiem, kuri ir klātesoši cilvēkos viņu uzkāpšanas pie savas dabas ceļā, apziņas uzkāpšanas ceļā. Tāpēc pirmkārt ir vērts pārtraukt sevis pazemināšanu uz vispārējā fona un noticēt tam, ka katra dvēsele ir dievišķa vienība un Radītāja apveltīta ar visām nepieciešamajām īpašībām tam, lai viņa, sakrājusi jaunu pieredzi, varētu iziet no jebkuras sarežģītas pieredzes.
Kas attiecas uz DNS aktivizāciju, es pilnīgi piekrītu jautājuma autoram un viņa viedoklim par to, ka nav iespējams, neko nedarot, bez patiesas vēlēšanās kaut ko izmanīt sevī, vienkārši mehāniski veicot jebkādus vingrinājumus, kaut ko izmainīt savas apziņas uzkāpšanas un augšupcelšanas procesos. Jebkurā gadījumā no šiem līmeņiem vajadzīgs liels tikumisks un garīgs darbs. Un tieši tas izved jebkuru dvēseli no šejienes uz tiem gaismas apgabaliem, tiem Radītāja garīgajiem apgabaliem, no kurienes viņas, patiesību sakot, tad arī nākušas un no kurienes nolaidušās šurp pēc pieredzes.
DNS aktivizācija – tas ir process ne matērijā, tas ir process laikā. Process, saistīts, kā mēs jau teicām, ar lielu garīgu un tikumisku darbu, tas ir pārejas uz kvantu domāšanu process, tas ir iešanas caur piedošanas sev un visam, kas ir bijis apkārt, visas negatīvās pieredzes, kura ir krājusies, sistēmu process, tā ir savas uztveres izmainīšana – un tikai tādā veidā var aktivizēt tās DNS daļas, kuras atrodas aiz šī fiziskā ķermeņa robežām.
Kas tas ir DNS aktivizācijas process? Tas, pēc savas būtības, ir apziņas pacelšanas process. Tas ir garīgs ne tikai apziņas pacelšanas, bet arī nostiprināšanas visaugstākajos līmeņos process. Mēs agrāk jau esam runājuši un pielietojuši shēmas, saprotamas jūsu lineārajam prātam, mēs esam runājuši par to, ka apziņas pacelšana – tas ir tas process, kurš sākas ar Garīgā Es līmeni, no sirds līmeņa, un kurš turpinās aiz ķermeņa robežām.
 Visiem ir ļoti labi jāsaprot un jāapzinās, kad domā par DNS aktivizāciju, ka ķermenis, kurā mitinās dvēsele iemiesojumā, mūsu ar jums fiziskais, humanoīdais ķermenis, kuru mēs ļoti labi ar jums zinām, esam izpētījuši daudzu iemiesojumu laikā – tas vienkārši ir nesējs dvēselei, kura, pēc savas būtības, ir daudzdimensionāla enerģija, kura vienkārši koncentrējas un nostiprinās šajos fiziskā ķermeņa līmeņos, taču patiesībā mēs esam daudzdimensionālas būtnes, eksistējošas ne tikai šīs planētas kvantu laukā, bet arī visa visuma kvantu laukā.
Šajā nozīmē mēs patiešām esam vienoti ar visu visumu, un šīs saiknes savā laikā, kad mēs nolaidāmies šurp, tika aizvērtas pēc mūsu pašu vēlēšanās, izejot no mūsu interesēm iegūt ļoti daudzveidīgu atrašanās šajā matērijā pieredzi.
Tagad runa ir par to DNS daļu aktivizāciju, kuras atrodas aiz šī ķermeņa robežām, kura kļūst iespējama, un vispār šo tēmu sāka apspriest, un tā parādījās kā sazināšanās abreviatūra, kura nozīmē kaut kādus procesus – tas viss parādījās sakarā ar to, ka planēta ir sākusi augšupcelšanās procesu, un ir sākušas augšupcelšanās procesu dvēseles, kuras mitinās uz viņas šeit un tagad. Šo procesu dvēseles izvēlējās līdz tam, kad visi mēs dzimām šeit, taču mēs arī šeit eksistējam izvēles sistēmā (izvēles brīvību neviens nav atcēlis), tāpēc katra jūsu izvēle katrā mirklī ir tas solis, kurš attālina vai tuvina mūs tai jau atvērtajai telpai, kurā mēs esam novākuši visus aizsegus, un katram ir iespēja iet ar savu apziņu augstāk un paplašināt savus priekšstatus par sevi pašu kā par dvēseli un kā par ķermeni saiknē ar dvēseli. Tieši šī procesa laikā, bet ne vienkārši ar metodiku šim ķermenim, notiek to DNS pavedienu aktivizācija, kuri eksistē aiz šī ķermeņa robežām, tas ir, tie 10 pavedieni, kur nav nostiprināti un nav izpausti šajā ķermenī. Tikai tādā veidā un nekā citādāk var aktivizēt tos mūsu kosmiskās atmiņas atjaunošanas procesus, kuri patiesībā nekur nav pazuduši – tie visi ir mūsu dvēseles piederums. Katrai dvēselei ir šie 12 pavedieni arī tam, lai atgrieztos pie savas dvēseles atmiņas, vajag pacelt apziņu uz tiem līmeņiem, kuri ļauj pie šīs atmiņas vērsties. Tās DNS aktivizācijas metodikas, kuras piedāvā visdažādākie avoti – tās visas ir palīg-metodikas, tas ir, tās ir tās tehnikas, kuras veicina visātrāko un viskvalitatīvāko procesu.
Vienlaicīgi mums jāsaka, ka ne visas piedāvātās tehnikas, kuras eksistē tagad planētas informācijas telpā, ir nepiesārņotas, neizkropļotas tehnikas, kuras patiešām strādā DNS aktivizācijai. Un, sakarā ar šo, katram vajag turpināt mācīties intuīciju, mācīties just sevi, savu ķermeni, just sava ķermeņa reakciju uz tām tehnikām un metodikām, kuras tiek piedāvātas. Tie ir dualitātes apstākļi, tie ir tie apstākļi, kurus pieņēma katra dvēsele, pirms iet uz šo iemiesojumu, un viņa zināja par iespējamiem slazdiem no puses, kuru mēs saucam par “tumšo”. Un katra dvēsele lieliska zina par to, ka mūsu dievišķās būtības iekšienē ir tas mehānisms, kurš ļauj katram no mums pilnīgi skaidri un viennozīmīgi noteikt, kas ir patiesība un kas ir šīs patiesības izkropļojums, kas ved mūs uz gaismu, pie sava dabiskā stāvokļa, un kas bremzē šīs uzkāpšanas ceļā.
Pēc savas būtības, kosmiskā DNS – tā ir tā dvēseles atmiņa, tā dvēseles pieredze, kuru viņa ir krājusi daudzu eonus ārpus šīs planētas. Tā DNS, kura ir šajā ķermenī, tā ir tā DNS, kura glabā visu iemiesojumu uz šīs planētas atmiņu. Izeju uz savām DNS kosmiskajām daļām, tas ir, tām, kuras atrodas aiz ķermeņa robežām, ir iespējams īstenot tikai savas garīgās pārveidošanas ceļā, liela un ļoti svarīga darba ceļā, kura procesā katra dvēsele iegūst nenovērtējamu tādas pacelšanās pieredzi, un tieši šī pieredze ir ļoti svarīga visam visumam. Mēs ar jums jau esam runājuši par to, ka šī planēta – daudzējādā ziņā ir eksperimentāla planēta, kura ir uzņēmusi sevī ļoti daudz faktoru ļoti daudzveidīgas pieredzes iegūšanai. Tieši tāpēc mēs dzīvojam ar jums ļoti lielā visdažādāko situāciju daudzveidībā un lielā daudzveidībā mūsu izvēlei.
Tieši tāpēc šeit strādā cēloņa-seku likums, tas ir, karmas likums, tieši tāpēc šeit strādā gribas brīvības likums – tas viss dod mums iespēju netraucēti iegūt jebkuru pieredzi, un šī pieredze būs jebkurā gadījumā svarīga ne tikai katrai individuālai dvēselei, bet arī kosmiskajām dvēselēm un virsdvēselēm, tā ir ārkārtīgi svarīga pieredze visam visumam, tā kā mēs ar jums, pirms nākt šurp, taisījāmies pielietot šo pieredzi arī citās visuma vietās, kurām bija kaut kāda problēma, saistīta ar garīgumu, kā dēļ ir apstājies daudzu materiālā visuma civilizāciju attīstības process, un mainīt to tur tam, lai ārstētu situāciju un dotu iespēju jebkuram dievišķajam radījumam attīstīties un savos pārveidojumos nest Radītājam jaunu pieredzi un attīstīt visu Radījumu – tādā veidā eksistē viss visums, pārvarot grūtības, iegūstot noteiktu pieredzi, visas daudzās civilizācijas, kuras eksistē Materiālā Visuma pasaulē, viss Garīgais Visums, kurš pēc savas būtības pārvada Radītāja aspektus uz visu Radījumu – viss attīstās vienotā kvantu lauka telpā, mēs visi esam savstarpēji saistīti un visi apmaināmies pastāvīgi ar informāciju par savu pieredzi. Apmaināmies un saņemam šo pieredzi ne tikai tam, lai iegūtu pieredzi. Mēs iegūstam to, tajā skaitā arī šeit, tam, lai būtu iespēja pielietot šo pieredzi citās vietās, jo katra dvēsele pēc savas būtības ir Radītāja daļa un pilna mīlestības pret visu radījumu, un viņas pati patiesākā ilgotākā vēlēšanās, atnesoša izpildoties dvēselei milzīgu prieku – tā ir vēlēšanās būt noderīgam visiem, kas piedalās kopējos radīšanas un šo radījumu paplašināšanas procesos.
Es nedaudz atvirzījos tagad no jautājuma tēmas, taču es uzskatu, ka tas ir ārkārtīgi svarīgi, apgaismojot jautājumu par DNS aktivizāciju, tāpēc ka jums ir jāsaprot, ka nav iespējams vienkārši ņemt un izlēkt no šī ķermeņa ar apziņu uz piekto, sesto līmeni, paņemt no turienes savu pieredzi un pielietot to šeit – tas ir secīgs un ļoti atbildīgs process, par kuru labi ir zināms katrai dvēselei.
Ja katrs cilvēks pievērsīs savu uzmanību savai iekšienei, pievērsīs uzmanību garīgajiem procesiem sevī (tieši tas ir ārkārtīgi svarīgi, tā kā dvēsele – tas ir Radītāja garīgs aspekts) un vērsīsies pie savas dvēseles, vērsīsies savā sirdī, tad katrs atradīs tur atbildes uz daudzajiem jautājumiem, kuri rodas tagad jūsu prātā, un tas tad arī būs tas garīgās un tikumiskās pārveidošanās process, kurš paaugstinās apziņu, nostiprinās to arvien augstāk un augstāk un pakāpeniski aktivizēs vienu pēc otras tās DNS daļiņas, tās DNS spirāles, kuras eksistē daudzdimensionālajā telpā aiz šī ķermeņa robežām un aiz šīs planētas ķermeņa robežām.
Tādejādi, paceļoties arvien augstāk un augstāk, aktivizējot vienu pēc otra mūsu kosmiskās DNS slāņus, mums būs pieeja paša dvēseles pieredzei, visa visuma pieredzei, un tas būs milzīgs atbalsts mūsu apziņas augšupcelšanā un mūsu augšupcelšanā, mūs, pārveidotu ķermeniski uz šīs planētas, un pārvietošanā uz eksistences apgabalu, kurš saucas ceturtais līmenis, Kristus- apziņa.
DNS – tā ir ļoti smalka, un, jo augstāk, jo arvien sarežģītāka kvantu lauka matērija. Kā es jau teicu, tajā ir ierakstīta mūsu dvēseles pieredze aiz šīs planētas robežām. Tā ir visiem ļoti dažāda un ļoti vajadzīga pieredze. Katra dvēsele, pirms nākt šurp uz iemiesojumu, sastādīja ar saviem skolotājiem no Garīgā Visuma savas atrašanās šeit programmu un šīs DNS aktivizācijas programmu. Visi, kas augšupceļ savu apziņu, visi, kas piedalās garīgās atdzimšanas procesos, viņi visi pakāpeniski aktivizēs tās DNS daļas, kuras atrodas aiz šī ķermeņa robežām.
Nu, es domāju, šajā jautājumā mēs esam pateikuši pietiekami, un par to ir runāts jau citos čenelingos vairākkārt, vienīgais, ko man tagad lūdz papildināt valdnieks Vairāk (El Morija), tas ir tas, ka tās tehnikas, kuras parādās (godājamas tehnikas), kuras tagad tiek nodotas un jau ne vienu gadu vien tiek nodotas uz šo planētu, ir labs atbalsts apziņas augšupcelšanai. Tas nav tik daudz atbalsts DNS aktivizācijai, tā kā DNS aktivizācija – tas ir process, kurš norit vienlaicīgi vai nedaudz pa pēdām aiz apziņas pacelšanas procesa, tāpēc pielietot šīs metodikas var un vajag, taču vienmēr vajag atcerēties par to, ka pats galvenais ir jūsu iekšējais garīgais darbs, jūsu garīgie pārveidojumi, patiesa tiekšanās uz to un patiesa vēlēšanās, tā kā pat ne tik daudz mūsu darbības, cik mūsu patiesums izpausties gaismā, atgriezties Mājās ar jaunu pieredzi, mūsu vēlēšanās būt noderīgiem visiem, tieši mūsu attieksme pret visu notiekošo ar mums un apkārt mums ir pats galvenais garīgās atdzimšanas, garīgās pacelšanās un aktivizācijas, tajā skaitā visu DNS aktivizācijas, procesiem.
2. jautājums. Sveicināti Nika, Ješua un Gaismas Skolotāji un Eņģeļi! Gribu izteikt jums milzīgu Mīlestību un pateicību par palīdzību, atbalstu un mīlestību. Tagad, mēs zinām, uz planētu Zeme nāk milzīgs daudzums Dievišķās enerģijas, kura sāk izskalot no cilvēkiem negatīvās programmas, bailes. Daudziem (īpaši tiem, kas nav pamodušies vēl garīgam darbam) tas var izpausties slimībās utt. Cilvēkiem, kuri “pamodušies”, taču ne galīgi, ir iespējama ANL krišana ar mērķi attīrīšanai no bailēm. Jautājuma būtība ir tāda, ka, vai vajag atlaist situāciju pašplūsmā, uzticoties dzīves procesam, jeb arī nepieciešams darbs, noteiktu garīgu prakšu izpilde.
Un otrs jautājums sakarā ar Nama Ba Hala grāmatu “Krajons. Es pieskaros tev”. Izdevniecība Vektor, Sankt-Pēterburga[2]. Cik tīra ir šīs grāmatas informācija?
Atbilde. Labs jautājums. Patiešām, tas ir jautājums, kurš tagad ļoti daudzus satrauc, tā kā to, par ko jūs runājat – procesus, kuri norit mūsu ķermeņos, cilvēkiem, kuri ir ķērušies pie garīgā darba – patiešām pavada liels skaists visdažādāko sajūtu, kuras daudzus no sākuma biedē un ir faktors, kurš dažreiz liek šaubīties par pareizību tam, ko dari, un vispār par savas izvēles pareizību. Daudzos čenelingos, tajā skaitā tajos, kuri gāja caur mūsu vietni, tika runāts par to, ka tie ir dabiski procesi šai planētai šajā laikā un dabiski procesi cilvēkiem, kuri atrodas pārveidošanās procesos. Jaunās dievišķās enerģijas, kuras nāk – tās ir augstu vibrāciju gaismas enerģijas, tās ir augstu vibrāciju mīlestības enerģijas, kuras nāk uz mums – viņas, saskaroties ar kaut kādiem bojājumiem telpā (ar bojājumiem es domāju šīs telpas piesārņojumus, izkropļojumus, tajā skaitā arī mūsu ķermeņa enerģētiskajā telpā), viņas, ja mēs atrodamies procesos un esam izteikuši vēlēšanos pārveidoties garīgi, viņas sāk ārstēt mūs, sāk strādāt un novākt pakāpeniski šos blokus, kuri eksistē un ir nopelnīti dzīves procesā šajā ķermenī ar kaut kādiem garīgiem izkropļojumiem, kuri ir dabiski un skaitās normāli šajos matērijas līmeņos. Un, lūk, šīs attīrīšanās, kuras norit, tās, bez jebkādām šaubām, ne vienmēr ir patīkamas.
Tomēr man jāsaka, tā kā arī pati izeju šo pieredzi, visi šie procesi notiek viļņveidīgi, un ir ļoti labi jāsaprot, katram no mums, katrai dvēselei, kura iemiesota uz šīs planētas, patiešām ir liels skaits palīgu, kuri eksistē neredzami apkārt mums. Neviens un nekad nevēlas izdarīt kaut ko sliktu ar mūsu ķermeni vai ieslēgt viņu procesos tik aktīvi, ka tie kļūs postoši mūsu ķermenim un mūsu apziņai. Ar lielu beznosacījuma mīlestību un ar lielu uzmanību attiecas pret katru no mums, un, cik mēs ļaujam noritēt tiem attīrīšanas procesiem, tik tie ar norit. Tāpēc tam, lai atbrīvotos no šīm bailēm, vajag saprast dažas lietas, un pirmkārt vajag saprast pārveidojumu principu. Pārveidojumi visi sākas no augšas, dievišķās enerģijas nāk uz planētu un nonāk līdz mums caur visu enerģētisko telpu līdz mūsu ķermeņa enerģētiskajai telpai. Un, ja tāda ir mūsu griba un mūsu vēlēšanās, lai pārveidotu mūsu ķermeni (bet bez tā maigā augšupcelšanās nevar notikt), kopā ar garīgo pārveidošanos, kopā ar mūsu apziņas pacelšanu, maigās augšupcelšanās procesos ir jāpārveidojas arī mūsu ķermenim. Viņam ir jātiek attīrītam, kā saka, līdz spīdumam, līdz ideālam stāvoklim, un tieši uz tāda attīrīta ķermeņa spēs nostāties jaunās enerģētiskās struktūras, kuras stājas uz visu planētu.
Neaizmirstiet, ka katrs mūsu ķermenis, visi mēs – daļa no liela enerģētiska kompleksa ar nosaukumu planēta Zeme. Mēs visi esam vienā laivā, un mēs visi esam savstarpēji saistīti, un visi pārveidojumi notiek ar mums tieši tik, cik mēs to atļaujam. Bailēm šeit nav vietas, un, saprotot to, vajag attiekties pret to ar sapratni un turpināt garīgi strādāt. Garīgi strādāt – tas nozīmē turpināt savu prasmi dzīvot sirdī, tas ir turpināt mācīties pozitīvi domāt, tas ir turpināt mācīties dzīvot mierā ar savu dvēseli. Vajag iemācīties atkal priecāties par pasauli, aptverošu mūs, ieraudzīt šo lielisko pasauli, kura eksistē apkārt mums. Vajag iemācīties mīlēt sevi un priecāties par sevi pašu katru mirkli. Vajag atļauju sev pašam pieņemt tās milzīgās mīlestības straumes, kuras vienmēr, bet ne tikai tagad, ir nākušas uz mums, mēs eksistējam un varam eksistēt tikai šajās dievišķajās enerģijās, un viņas vienmēr ir eksistējušas un eksistē apkārt mums. Tikai mēs paši ļaujam šai enerģijai atnākt un ārstēt mūs, pārveidot mūs.
Atļaujam vai neatļaujam – tā ir izvēles sistēma, tā ir katra individuāla izvēle, un, ja mēs ļaujam šos pārveidojumus, tātad, mēs ar uzticību attiecamies pret savu paša dievišķo dabu, ar uzticību attiecamies pret visas pasaules dievišķību un dzīves, kurā mēs paši atrodamies, dievišķību, un mēs sākam saprast, ka dzīve patiesībā, tā ir diža velte, kuru mēs esam ieguvuši, pateicoties Radītājam un pateicoties tām iespējām, kuras ir piešķirtas, un šīs sapratnes palīdzēs visus smagumus, kuri rodas mums pārveidojumu ķermenī laikā pietiekami viegli pārciest.
Es jums pateikšu no savas pieredzes, ka, ja spēcīgas plūsmas sāk nākt uz jums un jūs jūtat kaut kādus slimīgus simptomus savā ķermenī, tad pietiek iemācīties tajā brīdī celt savu apziņu augstāk, celt viņu augstāk par šo ķermeni, celt viņu uz garīgajām sfērām vai celt viņu vertikāli augšup, vai iegremdēties paša sirdī, tā kā caur sirdi mēs arī absolūti bezgalīgi paplašināmies, – lūk, šī te pacelšana vai iegremdēšanās pazemina nepatīkamos simptomus ķermeņa līmenī, kuri notiek. Taču tas nenozīmē, ka pārveidojumi ir izbeigušies, gluži otrādi, pārveidojumi turpinās vēl intensīvāk, vienkārši jūsu attieksme pret tiem un jūsu apziņas atrašanās līmenis pazemina šo sāpju sajūtu, tā kā, un mēs jau vairākkārt esam runājuši par to – tur, kur ir mūsu apziņa, tur esam arī mēs. Neaizmirstiet, ka mēs – tā ir enerģija, tajā skaitā arī mūsu ķermenis, neaizmirstiet, ka mēs esam bezgalīgi pēc savas būtības, un, jo augstāk jūs varat pacelt savu apziņu, jo vairāk jūs pārslēdzat uzmanību augstāk, un jo ilgāk jūs aizejat ar savu apziņu no jūsu ķermeņa uztveres, jo mazāk jūs jutīsiet nepatīkamus simptomus.
Cits moments, kuru jūs vienmēr varat izmantot, tas ir, vērsties pie saviem Skolotājiem un saviem Eņģeļiem, lai viņi palīdzētu jums šajos pārveidošanās procesos. Lūgums ir nepieciešams, tā kā izvēles brīvības situācijā eksistē visas būtnes uz šīs planētas, tajā skaitā arī tās, kuras palīdz mums no smalkajiem plāniem. Bez mūsu atļaujas, bez mūsu lūguma viņas nevar sniegt mums iedarbīgu palīdzību, izņemot ekstra gadījumus, kurus iepriekš norunā ar dvēseli. Tie ir tādi ekstra gadījumi, kad dvēsele, pieņemsim, tik ļoti ir aizspēlējusies šeit matērijā, ka izdara ļoti lielu sānsveri un atiešanu no savas pašas iemiesojuma programmas, tad viņām ir tiesības pēc tiem nosacījumiem, kurus atstāj dvēsele līdz tam, kad iet šurp, iejaukties šajos procesos. Mūsu garīgās pārveidošanās procesos neviens neiejaucas bez mūsu vēlēšanās. Tas, ka planēta augšupceļas, un tas, ka šurp nāk enerģijas – tā ir dižena velte, diženas izredzes, kuras tiek piešķirtas katrai dvēselei pārveidojumu procesos.
Neiespējami bija realizēt ar tādu ātrumu un tik globāli visus pārveidojumus mūsu iekšienē, pieņemsim, pirms 10-15 gadiem, tā kā nebija vēl to enerģiju, kuras nāk tagad. Un enerģiju daudzums un viņu kvalitāte visu laiku paaugstināsies, un to vajag uztvert kā palīdzības roku mums, dvēselēm, apziņas augšupcelšanas procesos un ar uzticību un pateicību attiekties pret to visu. Tikai viena tāda jūsu attieksme pret šiem procesiem jau pazeminās sāpju sajūtas ķermeņa līmenī, un jūs spēsiet pietiekami īsā laikā iziet visus iespējamo pārveidojumus, kuri iespējami uz šo periodu jums kopā ar planētu. Visi sāpju simptomi lēnītēm aizies, un jūs pamanīsiet, ka jūsu ķermenis kļūst elastīgāks, viegli uztver milzīgas enerģijas plūsmas, viņš pārstās slimot un novecot pierastajā cilvēciskās uztveres nozīmē.
Tie visi ir savstarpēji saistīti procesi – jūs iemācīsieties vienlaicīgi tikai pozitīvi domāt, jebkura negatīva doma, kura ielēks jums, izsauks sava veida izbrīnu un tās nepieņemšanu. Mēs jau esam runājuši, un tas arī ir ļoti svarīgi, un es pasvītrošu to vēlreiz, ka tīrīšanu laikā notiek ļoti dziļas tīrīšanas. Tā kā daudzas dvēseles, kuras ir šeit tagad uz planētas, ir iemiesojušās šeit vairākkārt, līdz simtiem reižu, un pieredze ierakstījās tajā DNS, kura eksistē šajā ķermenī – šī pieredze visa paliek, un tam, lai pilnībā attīrītos, mēs tagad attīrām visus blokus, visu negatīvos momentus, kuri radīja kaut kādu izkropļojumus mūsu DNS iemiesošanās uz šīs planētas laikā, tāpēc pilnīgi negaidīti var uzpeldēt bailes, kurām nekāda sakara ar šo jūsu dzīvi nav, un jūs sapratīsiet to ar prātu. Var uzpeldēt kaut kādas nepazīstamas sajūtas, kaut kādas sāpes ķermenī, kaut kādas domas parādīties – pret to nevajag attiekties kā pret uzbrukumu, kurš notiek tajā brīdī pret jums. Pret to vajag attiekties tā, kā es stāstīju augstāk, un saprast ļoti labi, ka viss var tikt izārstēts tikai ar mīlestību – mīlestību pret sevi pašu, mīlestību pret savu paša dievišķību, mīlestību un cieņu pret visu pieredzi, jebkuru, kura bija uz šīs planētas, – un tikai tādā veidā tas viss izārstēsies un pārveidosies. Apgalvoju jums, ka smalkajos plānos mums ar jums ir ļoti daudz palīgu, kuri palīdz mums šajos procesos, cik tas ir iespējams. Un nopietnu bojājumu izdziedināšanas procesi, tajā skaitā arī DNS struktūrās (atgādināšu šeit atkal, ka mūsu DNS – tas pēc savas būtības ir visas mūsu pieredzes uz šīs planētas ieraksts), un šī pakāpeniskā mūsu ķermeņa attīrīšana, mūsu DNS pārveidošana šajā ķermenī, dod iespēju visvieglāk, es teiktu – skaisti un plūstoši iziet uz kosmiskās DNS līmeņiem un nostiprināties tur, un palīdzēs pilnībā pārveidot un augšupcelt savu apziņu un šo ķermeni uz Kristus-apziņas līmeņiem.
Tikai ar mīlestību var izārstēt visu, bet ne ar bailēm. Bailes un sāpes, kuras parādās, var tikt izārstētas tikai ar mīlestību, bet mīlestība pirmkārt sākas ar patiesu mīlestību pret sevi. Ne egoistisku mīlestību pret sevi, bet mīlestību pret sevi kā garīgu būtni, kura ir atbildīga par katru savas dzīves mirkli, kura ir atbildīga par katru šīs planētas dzīves mirkli un ir atbildīga par katru visa visuma dzīves mirkli. Mēs patiesi esam vienoti ar visu planētu, ar visu visumu. Un, samērā ar gan ķermeņa, gan apziņas iztīrīšanām, samērā ar bojāto DNS iecirkņu izārstēšanu, jūs arvien vairāk un vairāk apzināsieties to un jutīsiet to kā pilnīgi nepazīstamu šī ķermeņa prātam milzīgas mīlestības un milzīgas pateicības sajūtu par dzīvi šeit, par iespēju būt šeit jebkurā laikā, īpaši šajā unikālajā planētas augšupcelšanās laikā. Tas ir laiks, kuram mēs ar jums visi ļoti ilgi gatavojāmies, atrodoties kā šeit, tā arī ārpus iemiesojuma uz šīs planētas. Un tagad mums ir palicis ne tik daudz, mums ir palicis izārstēt visu, kas bija bojāts, un, atdzimstot pilnīgi tīriem, jauniem, iemirdzoties ar pilnīgi jaunu savu pārveidojumu pieredzi, iziet turp, no kurienes mēs visi tad arī atnācām.
Kas attiecas uz grāmatu, es pati neesmu lasījusi šo grāmatu, taču, protams, var tagad pieprasīt šo informāciju, taču es gribētu, lai jūs paši mācītos just un saprast, kas ir kas un kur ir izkropļojumi, un cik šie izkropļojumi stipri. Šī iespēja ir katram no jums. Katram. Es neesmu kaut kāds pilnīgi īpašs cilvēks starp jums – es vienkārši atļāvu sev aktivizēt jušanas bloku. To var izdarīt katrs no jums. Katrs no jums var augšupcelt savu apziņu un pieprasīt jebkuru informāciju caur paša sirdi, caur paša kvantu stāvoklī pārveidoto prātu un būt ar šo informāciju jebkurā atrašanās šajā dzīvē brīdī. Un tas ir ļoti svarīgi un primāri-noteicoši. Skolotāji par to ir runājuši ļoti daudz, runā arī tagad, ka nav iespējams pastāvīgi vērsties pie tā, kurš vairāk ir pacēlis savu apziņu, un jautāt par to, kādā informācijas stāvoklī atrodas tas vai cits avots, cik tīras vai piesārņotas ir tās vai citas enerģijas. Katrs no mums var iemācīties to pats, un katram ir jāiemācās tas pašam. Tas ir tas, kas sākotnēji eksistē mūsu dievišķajā dabā. Ātri mainošās pasaules apstākļos, to pārveidojumu apstākļos, kuros mēs ar jums tagad atrodamies, nav iespējams viegli un ātri veikt visus pārveidojumu procesus bez šī jušanas bloka aktivizācijas. Un tas nav sarežģīti, vajag vienkārši sev atļaut. Kā teica Ješua, kad bija šeit iemiesojumā – kļūstiet par bērniem, un jums viss kļūs pieejams. Lūk, patiesību sakot, ceļš pie paša dvēseles, ceļš pie tā bērna, kurš dzīvo mūsos un kuram nebija uzliktas nekādas priekšstatu klapes, kad viņš tikko piedzima. Atgriešanās pie tā stāvokļa tad arī ir tas ļoti svarīgais moments, kurš ir svarīgs katram cilvēkam, kurš atrodas pārveidojumu procesos.
Konkrēti par šo grāmatu man saka, ka tas ir ļoti neslikts avots arī šim līmenim, paša čenelera apziņas stāvoklim, neizkropļotās informācijas procents sastāda 84%, tā kā pilnībā varat izmantot šo grāmatu, un, ja arī ir tie izkropļojumi, kuri ir dabiski arī paša čenelera uztverei, tā kā viņš arī atrodas atrašanās šajā ķermenī apstākļos, un tie izkropļojumi, kuri eksistē pašam lasošajam, aktivizējiet to jušanu, kura sākotnēji ir jums kā Dieva velte katrai dvēselei, un atfiltrējiet to, kas ir nevajadzīgs, un pieņemiet ar prieku un pateicību to, kas nes jums patiesību par jums pašiem un dod jums stimulu jauniem pārveidojumiem, jaunam jūsu domas virzienam un jebkuru jūsu eksistences aspektu jauniem virzieniem.
3. jautājums. Visiem klātesošajiem droši vien ir zināms par metodiku darbam ar MerKaBa, Drunvalo Melhisedeka aprakstītu. Nesen man gadījās informācija par cita lauka eksistēšanu apkārt ķermenim un citu tehniku, tā saucamo MerKaBa-Universums-Zvaigž-trons[3]. Tur tiek teikts, ka MerKaBa pēc Melhisedeka – tā ir 1/80 daļa no šīs. Apkārt ķermenim tiek būvēts nevis zvaigžņu tetraedrs, bet daudz sarežģītāka struktūra, un tiek izmantoti nevis 17 elpas vilcieni, bet 48. Nāk šīs zināšanas caur Visuma Jevgēņiju Nikolajeviču[4], ir atbilstošas grāmatas. Man ir radies jautājums: vai tas nav tas pats, kas MerKiVik, par kuru stāstīja Ješua? Ko var teikt par šīs informācijas kvalitāti, tās noderīgumu?
Un jautājuma turpinājumam. Es strādāju ar MerKaBa pēc Melhisedeka ilgāk par pusgadu diezgan regulāri, gandrīz katru dienu, pie kam izstudēju tehniku seminārā, bet ne pats pēc grāmatas. Taču pēdējos mēnešus kaut kā esmu sācis “bremzēt” – te aizmirstu izdarīt, te kaut kas nesanāk pēc laika, te vienkārši negribas. Dažreiz daru ar piespiešanos. Gribētos paprasīt padomu Skolotājiem – tas ir vienkārši slinkums, ego iejaucas? Jeb tajā ir kaut kāda jēga un tādā veidā tiek parādīts, ka šī 3-šās dimensijas MerKaBa – jau noiets etaps un ir laiks virzīties tālāk, lai sastrādātu to pašu 4-tās MerKiVik? Bet ar ko tad ir vērts nodarboties? Man, piemēram, ir zināmi vingrinājumi, Ercenģeļa Mihaēla doti caur Ronnu Germanu, plejādiešu doti caur Barbaru Marsiniaku, Amoras Guan-Iņ grāmatas. Varbūt kaut ko citu? Vai jūs nevarētu šajā sakarā, cienījamie Skolotāji, dot konkrētu padomu personīgi man? Ir “sastinguma” sajūta, pagaidām nejūtu, ko izvēlēties tālāk. Ceru, ka arī kādam citam var būt derīgi, jo ne es viens sastopos ar to ceļā. Paldies!
Atbilde. Paldies liels par jautājumu, tas patiešām ir ļoti interesants un svarīgs jautājums, tā kā man to personiskajā sarakstē uzdod pēdējā laikā diezgan bieži. Šeit ir svarīgi saprast sekojošo. Jūs pilnīgi pareizi atzīmējāt, ka tā MerKaBa, kura ir pārstāvēta jau plašākos aspektos, tās arī ir tās pašas MerKiVik un MerKiVa[5], kuras eksistē. Katram no mums piemīt šo tehniku pārvaldīšanas atmiņa, katram no mums potenciāli (es ar to domāju – katrai dvēselei) ir šī zināšana.
Elpošanas tehnikas veicina šīs zināšanas aktivizāciju un tās pielietošanu. Elpošanas tehnikas ir ļoti svarīgs atbalsts garīgajam darbam, tam, lai izpaustu sevī iekšējo zināšanu. Visas šīs tehnikas pēc savas būtības nav tiekušās nekad uz to, lai jūs iemācītos taisīt sev MerKaBa vai MerKiVik un laimīgi atrastos, tā teikt, šajā laukā. Visam Visumā ir pirmcēlonis, un kaut kam tas ir vajadzīgs. Iemācīties elpošanu un iemācīties atjaunot sevī iekšējo atmiņu ar elpošanas tehniku palīdzību ir ļoti svarīgs process garīgās atmošanās un apziņas augšupcelšanas ceļā. Tas ir kā etaps, kurš ir ārkārtīgi svarīgs.
Taču vienlaicīgi mums ir jums jāatzīmē, ka mainošās planētas apstākļos, apstākļos, kad planetārās smalkās struktūras mainās tieši tāpat, kā mainās mūsu smalkās struktūras mūsu apziņas augšupcelšanas un pārveidojumu procesos, šo elpošanas tehniku pielietošana ir ierobežojusies, tā kā pēc tām lielos mērogos, tiek domāts, tajā skaitā arī mums, individuāli arī mums, konkrēti ir zudusi vajadzība. Jūs esat aktivizējuši šo atmiņu, tā jums jau ir. Un, kad jums ievajadzēsies šo MerKaBa, kad jums ievajadzēsies izmantot viņu kā transporta līdzekli vai izmantot viņu kā lauku, kurš var ietekmēt un pārveidot apkārtējo telpu, jūsu darbu ar to pavadīs apzināti darbi, kurus jūs vēl sapratīsiet un apzināsieties, kurus jūs apzināti veiksiet šeit uz planētas, kad jūs tīrīsiet planētas telpu, kad jūs viņai palīdzēsiet attīrīt un būvēt, izlīdzināt visas struktūras smalkajā plānā, kad jūs tīrīsiet psiho-emocionālo piesārņojumu utt.
Nekas ar mums nekad nenotiek vienkārši tāpat. Visi, kuri vērsās pie šīm savas MerKaBa-s aktivizācijas tehnikām caur, piemēram, Drunvalo Melhisedeku, tika atvesti pie šīm tehnikām speciāli tam, lai aktivizētu tieši šo atmiņu, tāpēc ka tas ir saistīts ar jūsu dvēseles programmu. Patiešām, nekas nenotiek vienkārši tāpat mūsu dzīvē. Un katram no mums tas ir ļoti labi jāsaprot. Kādu reizi, pēc dažiem gadiem, jūs varbūt sapratīsiet dziļo jēgu tam, ko jūs darījāt vakar vai darāt šodien. Un tieši tāpēc tagad jūsu vēlēšanās strādāt ar šīm elpošanas tehnikām pazeminās, kā jūs sakāt, parādās te slinkums, te traucē apstākļi. Jums neatlaidīgi dzīve rāda, ka šajā brīdī jums vajag apstāties un sākt nodarboties ar citiem jūsu garīguma aspektiem, un tie nebūs saistīti tieši ar metodikām un elpošanas tehnikām.
Ja jums kaut ko būs nepieciešams vēl apgūt, tad jums noteikti parādīsies kaut kāda papildus informācija grāmatas veidā, kura negaidīti dabiskā veidā izies uz jums vai jūs uz viņu, jebkurā gadījumā šī tikšanās notiks, vai arī jūs satiksieties ar cilvēku vai cilvēku grupu, kuri nodarbojas ar to vai citu. Un tādejādi jūs sapratīsiet, kam jums nepieciešams pievērst uzmanību šodien.
Man arī ir jāsaka, ka tādu spēcīgu elpošanas tehniku pielietošana, kādas ir pie MerKaBa vai MerKiVik aktivizācijas, tagad patiešām ir ierobežota sakarā ar to, ka mēs atrodamies telpā, kad vēl pietiekami daudz cilvēku nav atbrīvojušies no dažādām zombējošām programmām, no daudzajām tumšajām struktūrām, no kaut kādiem tumšo kanālu pievienojumiem, caur kuriem barojās tumšās būtnes, kurām vienkārši nebija no kurienes ņemt enerģiju, kā tikai caur cilvēkiem šeit. Tādejādi šo tehniku pielietošana, šo lielo lauku (un, jo vairāk jūs pilnveidojaties šajā tehnikā, jo lielākas augstu vibrāciju Gaismas enerģiju plūsmas nāk uz planētu, jo ātrāk un jo spēcīgāk atvērpjas šis lauks) uzstādīšana var nodarīt kaitējumu tiem, kas eksistē apkārt jums. Tāpēc ierobežojumi šo tehniku pielietošanā eksistē.
Tāpēc mācieties uzticēties dzīvei, mācieties jebkurā brīdī noteikt jebkuras uzvednes (tās lielā skaitā eksistē apkārt mums), kuras norāda katram no mums, pie kā mums ir vērts apstāties savās darbībās no prāta, savās kaut kādās intensīvās darbībās, tajā skaitā ar caur elpošanas tehnikām. Un, uz ko vajadzētu tagad pārslēgt savu uzmanību, lai aktivizētu citus aspektus, kuri būs nepieciešami jums savas garīgās misijas izpildīšanai uz šīs planētas. Tieši šī tā vērošana, ko piešķir jums dzīve, ir ārkārtīgi svarīga. Prasme uzticēties dzīvei, prasme uztvert zīmes, kuras dod mums dzīve, prasme būt atvērtiem, just informāciju, kura pie mums atnāk, prasme just cilvēkus, kuri ir mums apkārt, prasme orientēties enerģiju telpā, kurā mēs eksistējam – ir arvien svarīgāka tajos apstākļos, kuros tagad iegremdējas planēta. Tā kā planētas pārveidojumi norit paātrinātā tempā, arvien spēcīgākas enerģijas nāk šurp, arvien spēcīgākas iespējas atklājas katram no mums.
Un, ja mēs esam nepietiekami apzinājušies, ja mēs esam nepietiekami atbildīgi attiecībā ne tikai pret sevi, bet arī pret visu apkārtējo telpu, mums visādā veidā ļoti akurāti norādīs, ka to vai citu darbību ir nepieciešams šajā brīdī pārtraukt. Tā kā kaitējuma nodarīšana būtnēm, kuras atrodas apkārt mums, ir atrašanās šeit noteikuma pārkāpums. Neviens nevar ne no viena ciest. Visa telpas matrica, kurā mēs eksistējam, visādā veidā mūs apsargā, katru no mums, no kaut kādiem sitieniem no malas. Un tikai mūsu iekšējā nepilnīgums, mūsu iekšējā ievainojamība dod iespēju saņemt šos sitienus.
Tāpēc mēs runājam par to, ka, ja jūs esat garīgi attīstīts un tehniski izglītots cilvēks, es ar to domāju elpošanas tehnikas šajā gadījumā, sākat iedarboties uz lielām telpām (bet viena MerKaBa caur cilvēku, kurš labi pārvalda garīgās tehnikas, var aizstiepties kilometriem tālu), jūs aizskarat tās būtnes, tos cilvēkus, kuri ir ievainojami vēl šajā brīdī, kuri nav attīrīti. To darīt nevar. Un tāpēc jums visādā veidā norāda uz to, ka ir vērts apstāties pagaidām šajā jautājumā un sākt nodarboties ar savas pieredzes aptveršanu, iespējams, iemācīties dzirdēt savu dvēseli, iemācīties sarunāties ar saviem Skolotājiem. Tas ir sevišķi nepieciešams tagad, tāpēc ka jums stāv priekšā apzināti izpildīt savu darbu. Tātad, līdz tam vajag iemācīties uzticēties sev, iemācīties atšķirt ļoti daudz ko, iemācīties kontaktēties ar saviem Augstākajiem aspektiem, atvest šurp savas garīgās dalības planētas augšupcelšanā programmas. Un tad jau jūs sapratīsiet, ka tās elpošanas tehnikas, kuras jūs jau esat apguvuši, ir daļa no lielas jūsu konkrēta personiskā darba programmas tam, lai piedalītos planētas pārveidojumos un viņas augšupcelšanā.
Jautājums. Es pareizi sapratu, ka informācija, kura nāk no Visuma, tā ir normāla, tīra?
Atbilde. Jā, vajag vienkārši paciesties. Man jums jāsaka vēl, ka tā informācija, kura parādījās jūsu apkārtnē, nav nejauša. Un, tā kā jūs dabūjāt šo grāmatu, jums pietiek paskatīties to, un jūsu iekšējā atmiņa aktivizēsies, informācija aktivizēsies praktiski momentāni. Jums atgādināja par to, kas jūs esat, un jūs to apzināti pielietosiet, kad pienāks laiks.
4. jautājums. Labdien, Nika, Ješua un visi, kas piedalās konferencē. Sūtu jums Mīlestību un pateicību. Gribu uzdot jautājumu par cilvēkiem, kuri tā vai citādi piedalās daudzu cilvēku garīgajā attīstībā, kuri sprauž par savu mērķi Zemes un visu Zemes cilvēku glābšanu. Tie ir: 1. Igors Arepjevs[6], viņš uzrakstījis grāmatu-diktējumu “Nākamības derība, nākotnes bībele”, viņam ir sekotāji, kuri ved nodarbības ar cilvēkiem, izplata zināšanas. 2. Arkādijs Petrovs[7] – vietne Dzīvības Koks, sarakstījis daudz grāmatu, dzīves notikumu vadīšanas metožu, pats atjaunojis sev ar savām metodēm izņemto liesu. Centrs vada nodarbības zināšanu izplatīšanā. 3. Leonīds Ivanovičs Maslovs[8] – no 2005. gada izliek internetā diktējumus no Dieva. Grāmata saucas “Atklāsmes” un katru gadu Izskaidrojumi. Diktējumi par Kvantu pāreju. 4. Konstantīns Petrovs[9] – Mācība “Sabiedriskās drošības koncepcija”, radījis partiju “Vienotība”. Mērķis – zināšanu nodošana cilvēkiem par to, kā notiek notikumu vadīšana uz Zemes. 2009. gada vasarā aizgāja no dzīves.
Mēs jūs sveicam, un mums jāsaka, ka uz planētas tagad dažādos aspektos izpauž sevi un kalpo Gaismas spēkiem milzīgs skaits Gaismas būtņu, dvēseles ļoti pieredzējušas, kuras ir nonākušas pie šī iemiesojuma tam, lai tā vai citādi dažādos veidos izglītotu un gatavotu dvēseles tiem grandiozajiem procesiem, kuri tagad notiek.
Es neesmu pazīstama ne ar vienu personiski un neko neesmu lasījusi no viņu sacerējumiem, ir pietekami sarežģīti ņemt un novērtēt katru no viņiem, taču tomēr Ješua atgriež mūs pie jautājuma par jebkuras informācijas, kura ienāk no milzīgās informācijas telpas, jušanu. Tur ir dažāda, un tas ne obligāti attiecas uz šiem cilvēkiem. Šeit ļoti svarīgi ir saprast principu. Katra dvēsele, kura nāk šurp uz iemiesojumu – tā ir dievišķa tīrākā dvēsele, kura nāk ar pašiem vislabākajiem nodomiem uz iemiesojumu un gatavojas izpildīt savu programmu pašā vislabākajā veidā, tajā skaitā arī izglītojošas programmas tiem cilvēkiem, kurus jūs tagad nosaucāt. Taču katrs no jums, atnākot šurp, nonāk pilnīgi noteiktos apstākļos, zem diezgan stingra paša zemākā līmeņa matērijas Radījumā presinga, zem paša ego presinga, zem dažādu apstākļu presinga, kurus mēs radām sev pēc būtības paši ar savām garīgajām kļūdām, bet tās ir neizbēgamas katras iemiesotas dvēseles ceļā. Un tāpēc katrs no jums, kas atnāk šurp, pastāvīgi atrodas sava veida izmēģinājuma procesā, kurš pastāvīgi pārbauda mūsu patiesumu, mūsu nodomu tīrību, to, kādā veidā un cik lielā mērā mēs spēsim izpaust savu garīgumu, cik lielā mērā mēs spēsim savienoties ar savu dvēseli dzīves procesā, cik lielā mērā mēs spēsim ļaut sev dzīvot tā, kā liek mums mūsu iekšējais stāvoklis, bet ne tā, kā saka mums kolektīvā apziņa. Piekrītiet, ka tas ir diezgan smags pārbaudījums visām dvēselēm, kuras šeit atrodas. Un tāpēc dot kaut kādus vērtējumus cilvēkiem...
Tādus vērtējumus var dot konkrētā viņu darba etapā, var dot vērtējumu viņu, pieņemsim, desmit gadu vecam darbam. Pirms desmit gadiem, kā piemēru man tagad atgādina Ješua, čeneleri, kuri pieņēma informāciju, atradās pilnīgi citos planetārajos apstākļos, viņiem nebiju iespēju, kuras ir tagad. Un informācijas pieņemšanas līmenis, pieņemšanas tīrība un pieņemšanas precizitāte, tās interpretācija vārdos, sastādīja ne vairāk par 65-70%. Tai laikā, kad tagad šis līmenis jau pieaug virs 90 procentiem.
Tāpēc ka ir jaunas iespējas, ir atvērti aizvirtņi, stāv 4-5 blīvums, ir ievērojami vieglāk sazināties ar saviem Skolotājiem, tāpēc ka norit planētas pārveidojumi. Patiesību sakot, katrs no mums, es esmu pārliecināta, dara savu darbu tādā mērā, cik viņš ļauj sev atrasties Mīlestībā, patiesumā un iekšējā tīrībā, cik ļauj paust caur sevi visu pašu labāko, kas ir viņā pašā, un to zināšanu, kuru nes caur viņu šurp viss Visums. Tā kā katrs no viņiem, tāpat kā mēs ar jums, ir šī Visuma daļa. Un tāpēc tikai no viņiem jebkurā dzīves brīdī ir atkarīga viņu konkrētā dzīve, tāpat kā mūsu ar jums ir atkarīga no mūsu ik sekundes izvēles, kuru mēs izdarām pastāvīgi savā dzīvē. Cik lielā mērā mēs ļaujam sev būt godīgiem pret sevi pašiem, cik lielā mērā mēs ļaujam izpaust savas labākās dvēseles īpašības, cik lielā mērā mēs esam atbrīvojušies no dažādiem apbēdinājumiem, dažādiem aizvainojumiem, cik lielā mērā mēs varam pārveidot mūsu desmit gadus veco lineāro kontaktu kanālu informācijas pieņemšanas kvantu kanālā caur dvēseles kanālu, – no tā būs atkarīga praktiski visa tīrība informācijai, kuru izdod tas vai cits cilvēks.
Tas attiecas ne tikai uz šīm personībām, tas attiecas uz katru no mums. Mums atgādina reizi pēc reizes, ka katrs no mums spēj izpaust savu Dievišķību, katrs no mums spēj ļoti cieši kontaktēties ar savu dvēseli, katrs no mums spēj pārvadīt milzīgas Mīlestības plūsmas šurp un pārveidot šo pasauli, pārveidot to ne tikai no smalkajiem plāniem, bet arī reālajā dzīvē bez lozungiem, bez kliedzieniem par savu unikalitāti. Katrs paša dvēseles klusumā var veikt un veic, apgalvoju jums, milzīgu darbu planētas pārveidošanā. Tāpēc ka planētas augšupcelšanās, tāpat kā katra no jums augšupcelšanās – tas ir garīgs darbs, ļoti liela un pietiekami grūta šajos līmeņos pieredze, kuru iziet katrs individuāli. Un uz šiem līmeņiem izmaiņas mūsu reālajā dzīvē, tajā, ko mēs saucam par matēriju, var veikt tikai caur tiem, kas iemiesoti šeit. Nevis kāds padod mums enerģiju, vienkārši pielejot planētu ar Gaismu, kā var iedomāties. Mēs piesaucam šo Gaismu, un mēs viņu pārvadām šurp, pārveidojot planētu, palīdzot Gaijai tajos pārveidojumos, kuri notiek, palīdzot sev un palīdzot tiem cilvēkiem, kuri ir izrādījušies ar pašu izvēlēm ievērojami sarežģītākā situācijā. Tikai tādā veidā to var veikt.
Tāpēc es esmu pārliecināta par to, ka šie cilvēki katrs savā vietā un ne tikai šie, bet arī daudzi citi dara savu darbu tā, kā viņi ir sev atļāvuši, un tā kā viņi to prot. Un, ja viņiem ir sekotāji, ja viņiem ir cilvēki, kuri patiesi ir noticējuši viņiem, ja viņiem ir cilvēki, kuri ir guvuši panākumus savā garīgajā attīstībā, tātad šie cilvēki ne velti ir iztērējuši savu laiku iemiesojumā tam milzīgajam darbam, kuru ir veicis katrs no mums. Mums vajag saprast, ka katrs no mums ir nenovērtējams, tajā skaitā arī jūsu nosauktie, katrs bez izņēmuma. Tāpēc ka katra no mums pieredze, tajā skaitā arī negatīvā pieredze, ir ļoti svarīga visam Visumam. To ir ļoti svarīgi saprast. Un, kad iestājas šī sapratne, aiziet nosodījums kādam vai kaut kam, aiziet vēlēšanās dod jebkam novērtējumus. Jūs vienkārši ar savu paša sirdi saprotat šajā brīdī, ka jums tagad, personīgi jums attīstībai vajag pakontaktēties ar tādu cilvēku vai palasīt viņa grāmatas, vai parunāties, vai vērsties pie viņa ar kaut kādām citām savām vajadzībām. Tikai jūs nosakāt, ko jums vajag šajā brīdī. Un nevajag ne no kā bīties. Vajag pašam tiekties atrasties pozitīvā, Mīlestības stāvoklī, Gaismas stāvoklī, tad jūs ne tikai jutīsiet to daudzveidīgo informāciju, tajā skaitā gan izkropļotu, gan maldīgu informāciju, kura eksistē apkārt. Jūs ne vienkārši to jutīsiet, jūs iekšēji noraidīsiet visu to, kas ir maldīgs, un to, kas jums nav vajadzīgs, jūs pilnīgi mierīgi iesiet garām tam bez nosodījuma. Tāpēc ka jūs sapratīsiet, ka arī šī pieredze ir ļoti svarīga, ka, sadūrušies ar kaut kādu maldīgu informāciju un neatpazinuši to, jūs esat ieguvuši, pieņemsim, negatīvu pieredzi, tātad tā bija jums vajadzīga. Tāpēc ka pēc šīs jūsu personiskās pieredzes jūs nekad  vairs neuzķersieties uz tamlīdzīgiem “āķīšiem” jūsu apziņā.
Uztveriet dzīvi priecīgi un bez nosodījuma, mēģinot atrast to, kas saskanīgs ar jūsu dvēseli. Mēs visi esam ļoti dažādi, mēs visi esam dažādi ne tikai šajā dzīvē, mēs visi esam ļoti dažādas dvēseles, ar dažādu pieredzi un ļoti dažādām programmām. Taču visiem mums ir viens Avots, visi mēs esam dievišķi, un šajā nozīmē mēs visi esam vienoti. Un šeit mēs visi esam tam, lai pārveidotu sevi un visu Visumu. Lūk, šajā nozīmē mēs visi esam aizņemti ar vienu darbu. Bet šajā ļoti lielajā darbā katrs dara savu mazo, taču ārkārtīgi svarīgo darbu. Tas ir kā mehānisms. Ja runā kā kaut kāda mehāniska shēma, izkrita kaut kāda vien skrūvīte, un jau mehānisms slikti strādās vai vispār apstāsies. Tieši to tagad gribēja pateikt jums Skolotāji.
5. jautājums. Vai ir iespēja un vispār nepieciešamība palīdzēt dvēselēm, pabeigušām savu iemiesojumu caur suicīdu? Gavēnis, lūgšanas, mīlestības sūtīšana, vai es varu vismaz ar kaut ko palīdzēt vai atbalstīt viņas? Kādas iespējas vēl ir? Un vēl. Sakarā ar to, ka uz Zemi ir atnākušas jaunās enerģijas, vai atvieglinās pāreja tām dvēselēm, kas šajā laikā ir nolēmušas aiziet no šejienes?
Atbilde. Pateicas par jautājumu, un uzreiz saka par to, ka neviena no dvēselēm, kuras atnāk uz iemiesojumu, nekad nesprauž sev mērķi aiziet caur suicīdu, tas ir, pārraut to dievišķo pavedienu, ar kura palīdzību viņa šurp nolaidās. Tādas dvēseles pakļauj sevi ļoti stipram stresam un ļoti stipram pārbaudījumam jau pēc tam, kad viņas aiziet no šejienes, lūk, tādā veidā. Tādas dvēseles nonāk reabilitācijas centros, kā es tos saucu, tā kā dvēsele nekādi nevar piedot sev, ka viņa, iekritusi prāta slazdā un nosodot dzīvi un sevi šajā dzīvē, nosodot kaut kādus apstākļus, lūk, tādā veidā ir pārtraukusi savu dzīvi. Un sakarā ar šo nav nekāda atvieglojuma mainošos tagad apstākļos uz planētas tādām dvēselēm. Tā vienmēr ir traģēdija, pirmkārt visām dvēselēm, kuras atstāj dzīves lauku tādā veidā, atstāj savas pieredzes lauku, un to vajag ļoti labi apzināties un ļoti labi saprast.
Kādā veidā palīdzēt tiem, kas pietuvojies šai robežai. Tikai mīlestība un patiesa līdzjūtība viņu liktenim var atturēt viņus no šī soļa. Cilvēki, kuri izšķiras par šādu soli, bet viņu dvēsele iekšienē pretojas tam, viņi darbojas no prāta. Pamata problēma, kura eksistē viņu sapratnes līmenī, – tā ir pirmkārt visa sevis pilnīga nepieņemšana, antipātija pret sevi pašu, nevēlēšanās mīlēt sevi un pieņemt sevi tādu, kāds ir. Un no šejienes iet dažādu konfliktu ar apkārtējo pasauli masveida rašanās. Tikai caur mīlestību pret sevi pašu kā dievišķu būtni, es runāju ne par egoistisku mīlestību, var iemācīties mīlēt pasauli apkārt sev. Tikai iemīlot sevi, var iemīlēt cilvēkus, kuri ir tavā apkārtnē, tāpēc ka pēc savas būtības mīlestība pret kādu – tā ir prasme mīlēt sevi vispirms. Un tā ir vispirms mīlestības izpausme pret savu paša Dievišķību.
Tādejādi mēs projicējam savu pašu mīlestību uz pasauli, un šī pasaule pēc atspulga principa izstaro to uz mums. Cilvēki, kuri nonāk tādās situācijās, ir aizvērti savai apziņai, noslēpušies kā gliemežvākā no tās Dievišķās Mīlestības plūsmas, kura nāk uz mums pastāvīgi. Tie ir cilvēki, kuri ir ļoti noslēgušies un nevēlas uztvert dzīves Dievišķību, sava ķermeņa Dievišķību, nevēlas priecāties par dzīvi un baidās no dzīves. Tās ir brūces, kuras tiek cirstas ar savu nepareizo uztveri, negarīgo dzīves uztveri. No tādām situācijām var izvest tikai mīlestība. Taču tādi cilvēki ir ļoti jutīgi pret jebkādiem meliem, tādiem cilvēkiem nevar palīdzēt no prāta, ja var tā teikt. Pret tādiem cilvēkiem vajag izpaust patiesu līdzjūtību, un tad tas būs spēcīgs atbalsts viņu dvēselei, un tad viņi spēs ļaut sev vismaz kaut kā atvērties šai mīlestībai. Tā būs pati lielākā palīdzība, kuru var sniegt tādiem cilvēkiem. Tikai tādā veidā un nekā citādāk. Nevar uzspiest mīlestību, nevar piespiest mīlēt sevi. Tāpēc tas ir ļoti smalks un ļoti atbildīgs, garīgs vispirms darbs ar cilvēkiem, kuri ir nonākuši tādā situācijā. Šeit galvenais, kas glābj, – tas ir to cilvēku patiesums, kuri palīdz, nav svarīgi, kas viņi ir, kādā sociālo kāpņu līmenī atrodas palīdzošie cilvēki. Šeit svarīga patiesa līdzjūtība tā vai cita cilvēka liktenī. Un tad tādus cilvēkus var glābt no tāda soļa, pēc kura pēc tam jau, atrodoties ārpus iemiesojuma, atrodoties tīrās apziņas stāvoklī, dvēseles ilgi nevar sev piedot, un viņas vienkārši ir nepieciešams ārstēt.
6. jautājums. Jautājums sakarā ar “GARĪGĀ VISUMA VĒSTĪJUMU ZEMES DVĒSELĒM[10]” no jūsu vietnes. Tur rakstīts, ka: “Dvēseles, kuras gāja uz duālās eksistences apstākļiem, palūdza Radītājam šīs enerģijas nostiprināšanu šajos līmeņos, pieprasīja noteiktas aizsardzības pakāpes un garantijas iespējai nepazust šajos līmeņos. Un tās tika dotas. Neviens nenāca šurp ar vēlēšanos aizspēlēties tā, lai neatgrieztos pie sava sākotnējā stāvokļa, neatgrieztos pie sava Avota.”
Mani interesē, kāpēc, neskatoties uz atgriešanās garantijām, dvēseles nonāca iemiesojumu uz šīs planētas virpulī? Tā ir taisnība, ka tie, kas neaugšupcelsies, ies atkal dzīvot uz citu planētu ar 3ML? Iznāk, ka visas garantijas tam, ka visi atgriezīsies, patiesībā izrādījās tukšas?..
Atbilde. Jūsu Dievišķo Likumu nosodījumi ir pārmērīgi un izriet tikai no nesapratnes par to, kas tas ir Dievišķās garantijas. Dievišķās garantijas – tās ir tās garantijas, kuras saņem visi, kad ieiet šajā ķermenī. Šeit ir klātesoša dvēsele, šeit ir klātesoša trīslapu liesma, tas ir viss anahatas komplekss, šeit ir dvēseles kanāls, šeit ir sirds kanāls, un tas viss ir garantijas, pēc kurām dvēseles pēc pārveidošanās procesa atgriežas pie sava Pirmavota.
Tagad par to, cik ilgi dvēseles reinkarnējas viena Sansaras apļa ietvaros, vienas kaut kādas planētas ietvaros vai pieredzes kaut kādā matērijas līmenī ietvaros. Dvēseles, kad nāk šurp, viņas visas nāk ne uz vienu iemiesojumu, visas dvēseles nāk šurp līdz kaut kādas noteiktas programmas izpildīšanai. Un, tikko kā viņas šo savu lielo, globālo savu pārveidojumu pieredzes iegūšanas programmu izpilda, viņas iegūst iespēju aiziet. Agrāk tā bija parasta, kā mēs saucam, klasiskā augšupcelšanās, kad, atrodoties šeit lielu skaitu reižu, iegūstot dažādu pieredzi, tas var būt gan vienu reizi, gan 20 reižu, gan 100 reižu, taču, izpildījušas savu programmu, dvēseles augšupcēlās tā sauktās klasiskās augšupcelšanās ceļā, kad notika gaismas uzliesmojums, ķermenis pazuda, bet dvēsele gāja prom uz augstākām pasaulēm. Caur nāvi gāja prom pamatā tās dvēseles, kuras dominējošā vairākumā (ir citi gadījumi, taču tas neattiecas uz šo jautājumu) sprauda sev mērķi atkal atnākt un nokoriģēt ārpus ķermeņa ar savas tīrās apziņas palīdzību savu pieredzi, sastādīt sev, nokoriģēt programmu, radīt kaut kādus apstākļus saviem pārveidojumiem un atkal šurp atgriezties.
Un tādejādi dvēsele atradās šeit, kamēr viņa neizpildīja savu programmu, kamēr viņa nesaprata, ka visu, ko viņa gatavojās saņemt, visus tos pārveidojumus, kurus viņa šeit izgāja, viņa ir izpildījusi un var droši aiziet uz citu vietu Visumā un atgriezties uz savu Kosmisko dvēseli, atrodoties ārpus iemiesojuma ar tīru apziņu, vai iet uz iemiesojumu citās vietās, tas ir, jebkurā gadījumā tā vienmēr bija pašas dvēseles izvēle. Un šeit nav un nekad nav bijis nekādas vardarbības pret dvēselēm.
Un tāpēc Radītāja apsūdzēšana tajā, ka Viņš aiztur kādu šeit un garantijas izrādās spēkā neesošas, – tā ir tīri cilvēciska šī ķermeņa, šī apziņas līmeņa lineārā prāta izpratne. Nekad tāda nav bijis patiesībā un nebūs. Radītājs – tā ir Mīlestība, Viņš nekad nevienu nav sodījis, Viņš neprot to darīt, Viņš prot tikai mīlēt, paust Mīlestību. Šī Mīlestība ir tādā mērā beznosacījuma, ka Viņš ļauj mums saņemt jebkuru pieredzi, ja mēs gribam šo pieredzi saņemt. Un esiet pārliecināti par to, ka, ja jūs atrodaties šeit, tajā pieredzē, kuru jūs iegūstat, šo pieredzi jūs izvēlējāties paši, to izvēlējās jūsu dvēsele, viņai ir tam iemesli, pirmcēlonis, ir nepieciešamība, lai šajā iemiesojumā, caur šo ķermeni, jūs vai kāds cits iegūtu tieši to pieredzi, kuru jūs iegūstat šeit. Tāpēc apstājieties šajās apsūdzībās, tā kā ar tamlīdzīgām apsūdzībām jūs apsūdzat savu paša Dievišķību, jūs pēc savas būtības apsūdzat sevi.
Jo Radītājs taču – tas nav cilvēks, kā mēs ar jums ķermenī, lai arī atrodas lielā Mīlestības stāvoklī, tas pēc būtības ir mēs ar jums visi, tā ir liela Apziņa, kura izplatās uz visu savu Radījumu, kura vibrē pašos visaugstākajos Apziņas un Mīlestības līmeņos, un tieši tas ļauj Viņam radīt un paplašināties. Tieši tas ļāva Viņam radīt dvēseles, kuras Viņš apveltīja ar tām pašām īpašībām, kuras piemīt arī pašam – pārveidoties, gūt jebkuru pieredzi, spēlēt jebkuras spēles tā Radījuma ietvaros, kuru mēs paši radām, un atkal atgriezties pie sava Pirmavota. Tas ir tas, kas vienmēr ir eksistējis, un tas ir visa Radījuma pamats.
Kad jūs lamājat Radītāju, lamājat Dievu vai apsūdzat viņu par kaut ko, jūs apsūdzat sevi pašu, savu Dievišķo dabu, un tādejādi uzņematies uz sevis karmisko likumu darbu, kuri noteikti nostrādā. Šos karmiskos likumus radījām atkal taču mēs ar jums, bet ne kaut kāds onkulis tur, kā jūs varat iztēloties, Hierarhijā sēž un sastāda kaut kādas shēmas. Mēs paši sastādījām programmu, tajā skaitā arī šai planētai, bet dvēseles, kuras, iespējams, nepiedalījās tik globāli šīs programmas sastādīšanā, viņas ļoti labi zina uzturēšanās šeit programmu un zina, priekš kam eksistē šis Visuma apgabals, šī Saules sistēma, šī planēta. Un visas dvēseles ļoti labi zina, kādēļ viņas nāk šurp un kādos apstākļos viņas eksistēs, un zina visus riskus, kuri var eksistēt dvēselēm. Taču tomēr dvēseles iet uz to, tā kā viņas pēc savas būtības, tāpat kā Radītājs, ir diženas pētnieces un diženas radītājas. Viņām visu laiku gribas izzināt arvien vairāk un vairāk pasauli caur sevi un radīt jaunu pasauli. Tie ir tie procesi, kuri notiek globāli visā Visumā, ne tikai šajā vietā.
Kas attiecas uz dvēseles izvēli šajā iemiesojumā, augšupcelties vai neaugšupcelties kopā ar šo planētu. Jā, pilnīgi pareizi. Tās dvēseles, kuras patstāvīgi ir pieņēmušas lēmumu par to, ka viņas negrib vai pagaidām nevar kaut kādu iemeslu dēļ iziet no šī apziņas trešā līmeņa un viņām šeit ir interesanta vēl kāda pieredze, un viņas vēl grib kaut ko sevī izpētīt vai kaut ko grib sevī pārveidot, tās dvēseles tad arī neaugšupcelties. Šeit ir izvēle. Tās dvēseles, kuras ir izvēlējušās augšupcelšanos, viņas ar to nodarbosies mērķtiecīgi. Tādus cilvēkus iekšējā vēlēšanās pastāvīgi bikstīs mainīties, garīgi pārveidoties. Un tādas dvēseles visādā veidā tieksies izmainīt šo ķermeni, pārveidot un augšupcelt savu apziņu, un iziet no šejienes jau uz citu līmeni, un eksistēt citā līmenī, pabeidzot priekš sevis eksistēšanas trešā apziņas līmeņa trešajā matērijas līmenī pieredzi.
Tās dvēseles, kuras izvēlas neaugšupcelšanos un kuras grib vēl iziet šo pieredzi (un es zinu cilvēkus, kuri pilnīgi apzināti saka: “nu nevajag man šo augšupcelšanos, man šeit ir interesanti dzīvot, man ir interesanti izzināt šo līmeni, un es vēl gribu ļoti daudz ko šeit saprast, uzzināt un sajust caur ķermeni, tāpēc ka tā patiešām ir unikāla iespēja dzīvot šajā līmenī”), tādas dvēseles, kad pēc dažiem gadu desmitiem planēta izformēsies, patiešām pārvietosies nāves ceļā, tas ir dabiskā veidā, kā tas ir noticis vienmēr – ar šī ķermeņa atstāšanu. Viņas iemitināsies citā ķermenī un atkal nonāks tur, kurp arī vēlējās, tas ir, nonāks trešajā matērijas līmenī, trešajā apziņas līmenī, apmēram tādos apstākļos, kādi eksistēja uz šīs planētas.
7. jautājums. Pēdējā laikā, domāju, tiem cilvēkiem, kas tam ir gatavi, notiek attīrīšanas procesi pa apakšējām zemes čakrām, tajā skaitā arī pārbalansēšanas process. Un, protams, es saprotu, kas viss iet uz vibrāciju paaugstināšanu. Taču notiek ļoti stiprs seksuālās enerģijas saasinājums (atbrīvojums), kura dēļ izraujas dažāda rakstura neapvaldītas vēlēšanās. Vai var dažas rekomendācijas no Skolotājiem, kādā veidā akurāti tikt galā ar šo enerģiju?!
Labs jautājums, un viņš patiešām daudziem ir aktuāls. Seksuālā enerģija – tā patiešām ir ļoti spēcīga enerģija, un šī enerģija ir ievērojami augstākas kvalitātes nekā tajā vietā, kurā mēs esam pieraduši to iedomāties, tas ir, 1-ās, 2-ās čakras līmenī.
Šai enerģijai ir ļoti spēcīgs pirmavots. Un, tā kā tieši caur šo mehānismu norit dzīvības turpināšanās, tātad caur šo enerģiju tiek ielikti dievišķie aspekti tam ķermenim, kurā nāk jaunās dvēseles. Tas ir, es runāju par atražošanu un par jaunu dvēseļu atnākšanu uz šo planētu. Tāpēc šī enerģija ir patiešām unikāla un patiešām ļoti spēcīga. Tāpēc prasme rīkoties ar šo enerģiju visos laikos praktiski visās garīgajās skolās bija ārkārtīgi svarīgs uzmanības un vērīgas izpētes, un kaut kādu tehniku pārvaldīšanas aspekts.
Tā kā šī enerģija ir īpaša enerģija mūsu ķermenī, viņai ir ļoti augsts vibrāciju spektrs, lai cik tas var pirmajā acu uzmetienā nelikties dīvaini, tā kā mēs esam pieraduši viņu uztvert saistībā ar mūsu ķermeņa apakšējām čakrām. Mums tāpat nav jāaizmirst, ka mūsu ķermenis ir dievišķs, mūsu ķermenis ir unikāls, viņam eksistē ļoti daudz iespēju pārveidoties, tajā skaitā arī seksuālajai enerģijai. Tāpēc, kad tagad norit pārveidojumi apakšējo čakru līmenī un šie spontānie seksuālās enerģijas uzbangojumi notiek, ļoti svarīgi ir nereaģēt uz to ar sevis apspiešanu vai ar bailēm, domājot “ak, kāds gan es šajā izpausmē esmu negarīgs”, vai ar lielu sevis nosodīšanas spektru tajā brīdī. Vajag iemācīties mierīgi reaģēt uz šo enerģiju un iemācīties celt to uz garīgajiem līmeņiem, un tādejādi jūs spēsiet noregulēt šo procesu, tas ļoti labi pakļaujas regulēšanai. Šī regulēšana notiek ar domu.
Ir arī šīs regulēšanas elpošanas tehnikas, tajā skaitā vietnē “Преображение[11]” tā tehnika, kuru aktīvi piedāvāja mūsu dalībnieki, es runāju par “Око возрождения[12]”, tai ir tā saucamais sestais vingrinājums, kurš ar elpošanas tehnikas palīdzību pārvada šo seksuālo enerģiju augstāk uz garīgajiem centriem un nosūta to augstāk.
Eksistē arī citas tehnikas dažādās skolās, pie tām var vērsties. Taču, ja jūs augšupceļat savu apziņu tagad, jums nav nepieciešams ļoti spēcīgi iedziļināties tādās šīs enerģijas pārvades tehnikās, tā kā, augšupceļot savu apziņu, jūs pārvietojaties arvien augstāk pēc vibrācijām un nostiprināt savu apziņu augstākos līmeņos. Mēs jau esam runājuši vairākkārt par to, ka tur, kur ir mūsu apziņa, tur esam arī mēs. Tādejādi jūsu seksuālās vēlēšanās, seksuālās enerģijas uzbangojumi pazeminās savu intensitāti un pakāpeniski pāries uz garīgajām sfērām. Un tagad ļoti daudz cilvēku jūt to tādā veidā, ka viņiem kategoriski nepatīk, viņi negrib uzsākt attiecības ar pretējo dzimumu bez kaut kādas garīgo aspektu esamības. Viņiem tas ir vienkārši nepieņemami pēc dvēseles stāvokļa. Tā tad arī ir tā pati seksuālās enerģijas pārvade uz augstākiem līmeņiem. Un tā ir šīs pārvades pazīme.
Tāpēc, kamēr norit attīrīšanas, kamēr norit visi pārveidojumi, vajag iemācīties ar to tikt galā un nenosodīt sevi, un iemācīt sev zināmu disciplīnu, un, iespējams, pielietot kaut kādas elpošanas tehnikas noteiktai šo enerģiju pārvadei augstāk. Taču, mēs atkārtojam, ka pietiek ar patiesu vēlēšanos un domu. Kad jūs jūtat, ka jums notiek šīs enerģijas uzkrāšanās un ir iespējams kaut kāds uzbangojums, kurš būs saistīts ar, pieņemsim, jūsu agresivitātes vai nekontrolējamu darbību izpausmi, tādā gadījumā jūs jau iepriekš sākat ar domu pārvadīt un nosūtīt to augstāk, vienkārši pārvietojot savu apziņu uz augstākiem līmeņiem. Tādejādi jūs harmonizēsiet šo procesu.
Tagad aktīvi notiek pārveidošanas procesi uz planētas, un, kad tādu cilvēku, kuri atrodas garīgās atdzimšanas un garīgās pārveidošanās stāvoklī, kļūs arvien vairāk, katram no mums būs arvien vieglāk atrast to otru “pusīti”, kura spēs atbilst mūsu garīgajām prasībām. Tādejādi katrs cilvēks no tiem, kas pārveidojas, spēs ļoti prasmīgi un atbildīgi izmantot savu seksuālo enerģiju un vērst viņu uz patiesi diženu radīšanu, kāda ir bērna ieņemšanas process, tā kā tas patiešām ir ļoti auksti-garīgs process. Tā taču patiešām Dievišķā radīšana notiek tajā brīdī. Un tikai augsta garīguma stāvoklī var radīt un nodot vislabākās īpašības savai Kosmiskajai DNS, savam nākošajam bērnam savā pārī. Un šīs atbildības sapratne būs dabiska katram cilvēkam. Un pilnīgās bezkontroles seksuālās izvirtības stāvoklis, kurš masveidā ir izplatīts tagad cilvēces kolektīvajā apziņā, nostiprināts kā norma pat – tas pats par sevi aties nevajadzības dēļ, tāpēc ka cilvēki vibrēs ar citām frekvencēm un izmantos savu seksuālo enerģiju pēc tās personiskās Dievišķās ieceres, kura tad arī tika ielikta sākotnēji, ieguldot šo atražošanas mehānismu šajos matērijas līmeņos.
8. jautājums. Dārgie Ješua un Nika, vai jūs nevarētu atbildēt uz jautājumu sakarā ar “kosmodušas[13]” tehnikas veikšanu. Vai var nolasīt un ierakstīt diktofonā šīs garīgās tehnikas veikšanas visus punktus, lai tālākajā pie vajadzības un vēlēšanās, vienkārši ieslēdzot mikrofonu, klausītos un domās atkārtotu katru punktu. Jeb arī tāds ieraksts dod kropļojumus, un ir nepieciešams iegaumēt visus punktus un pēc tam iziet tos visus pēc kārtas? Paldies vēlreiz milzīgs par jūsu Mīlestību!
Atbilde. Paldies par jautājumu. Šo tehniku mēs rakstījām ar Ješua pirms dažiem gadiem. To var izmantot, ierakstot diktofonā, var ierakstīt arī ar mūziku, tas ir, tās izmantošanas variantu ir daudz. Un, ja jūs esat paspējuši pamanīt, svarīgi tur ir ne tie vārdi, kuri tiek izrunāti, bet svarīga ir secība katrai izmantošanai. Un pēdējie punkti dod iespēju izpaust paša garīgo jaunradi attiecībā pret sevi pašu, saprotot lieliski, ka katrs no mums ir pilnīgi individuāla, unikāla dievišķa radība, katram no mums ir pilnīgi dažāda pieredze šajā iemiesojumā, katram ir savas vēlēšanās kaut ko izlabot vai izmainīt sevī pašā.
Var izmantot jebkurus paņēmienus, jūs varat lasīt, jūs varat iegaumēt vai ierakstīt diktofonā – tas pēc būtības nav svarīgi. Pats galvenais tam, lai lietotu šo tehniku, – tas ir, saprast visu darbību dziļo jēgu un nejaukt to secību, radoši pieiet šim procesam to garīgo priekšstatu par Visumu ietvaros, kurus jums dod, konkrēti Ješua, dod mūsu vietne, kā dod arī daudzi citi tīri kanāli un čeneleri, kuri eksistē informācijas telpā.
Un neaizmirstiet, lūdzu, vienu svarīgu domu. Svarīgi taču jebkuras tehnikas izmantošanā ir ne tik daudz precizitāte un darbību secība, cik attieksme pret pašu tehniku, pret sevi pašu, tāpat arī pret to darbu, kuru jūs tajā brīdī veicat. Vajag vienmēr atcerēties, ka tas ir garīgs darbs, kurš neierobežo jūs nekādos ietvaros. Jūsu uzdevums ir saprast to pārveidojumu dziļo jēgu, kuri notiek jebkuras tehnikas izpildīšanas laikā. Un iemācīties caur ļoti smalku jušanu, caur savu intuīciju ļoti prasmīgi un individuāli pielietot jebkuru tehniku.
Tieši tas ir panākumu ķīla jebkuras tehnikas pielietošanā, tieši attieksme un Dievišķā mīlestība pret sevi pašu. Kas tas ir – Dievišķās mīlestības izpausme pret sevi pašu – tā ir prasme un vēlēšanās klausīties sevi, dzirdēt sevi, dzirdēt savu ķermeni, savu dvēseli, un neizdarīt spiedienu uz sevi ar kāda ieskatiem vai uzskatiem par to vai citu tehniku vai par kāda pieredzi.
Katram, pielietojot jebkuras tehnikas, tajā skaitā arī tādas pietiekami precīzas tehnikas kā elpošanas tehnikas, kur iet ļoti precīzs skaits, elpošanas dziļums utt., jebkurā gadījumā ir ļoti labi jājūt pašam sevi un jākoriģē jebkuras tehnikas, kuras jums tiek piedāvātas.
Visiem liels paldies no visiem Skolotājiem par dalību, par to, ka jūs esat uz šīs planētas, par to, ka jūs visi atrodaties šeit, par to, ka jūs cenšaties nest mīlestību šajā pasaulē, cenšaties pārveidot sevi, cenšaties arvien vairāk un vairāk paust savu paša neatkārtojamību, unikalitāti un skaistumu, paužot arvien jaunus un jaunus savas dvēseles, savas pieredzes aspektus, paužot to savā ikdienas dzīvē, paužot to savā garīgajā dzīvē, paužot to tā saucamajā parastā dzīvē. Ar Mīlestību un godbijību visi, kas šodien piedalījās mūsu konferencē, es runāju par mūsu Skolotājiem. Šodien ar mums bija Ješua, Valdnieks Vairāk (El Morija), Kuthumi, Sen-Žermens, Sananda un Ercenģelis Melhisedeks.
Pievienots 15.02.2010
 
Tulkoja Jānis Oppe
 


[1] Энн Брюэр “Двенадцать нитей ДНК: История, теория и практика перекодирования ДНК” Skat. http://www.e-puzzle.ru/page.php?al=enn_brjuerdvenadtsat_n (Tulk. piez.)
[2] Нама Ба Хал "Крайон. Я касаюсь тебя". Издательство Вектор, Санкт-Петербург. Skat. http://www.e-puzzle.ru/page.php?al=krajonja_kasajus_tebja (Tulk. piez.)
[3] Krieviski “МерКаБа-Универсум-Звездатрон” (Tulk. piez.)
[4] Krieviski “...через Вселенского Евгения Николаевича” (Tulk. piez.)
[5] Par MerKaBa, MerKiVik un MerKiVa var izlasīt “МерКаБа, МерКиВик, МерКиВа” (http://preobrazenie.ucoz.ru/publ/7-1-0-133). Latviski: http://www.urantija.lv/lv/component/content/article/569-jeua-caur-niku-iii.html?start=21
[6] Игорь Арепьев (skat., piemēram, http://www.koob.ru/arepvv_igor_vitalevich/) (Tulk. piezīme)
[7] Аркадий Петров (skat., piemēram, http://www.koob.ru/petrov_a_n/) (Tulk. piezīme)
[8] Леонид Иванович Маслов (http://www.otkroveniya.info/) (Tulk. piezīme)
[11] Pārveidošanās (krieviski). Domāta vietne http://preobrazenie.ucoz.ru (Tulk. piez.)