pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

El Morija vēstījums par 18.maija VisLatvijas meditāciju

Vēstījums pēc akcijas "Kopīga Lūgšana - Meditācija Planētai Zeme
un Latvijai"

     EL MORIJA vēstījums
     18.05.2012.

     Dārgie latvieši! Man gribas tā jūs, Druīdu valsts cilvēkus, uzrunāt. Izsenis šīs zemes bija brīnišķīgs dārzs, ar brīnišķīgiem augiem, svaigām, dzidrām ūdenskrātuvēm. Un apdzīvoja šīs zemes labsirdīgi un atsaucīgi, augsti garīgi planētas Zeme cilvēki!
     Mani dārgie, jūsu kopīgais darbs, protams, gāja Jaunās Latvijas labumam, kura kopīgi ar Zemi iet pārliecinoši pa Jaunās Realitātes Koridoru. Jebkuri Mīlestības un Gaismas sūtījumi, jebkurā Zemeslodes punktā - tas kārtējais impulss ātrai virzībai uz priekšu pa Koridoru, Zemes cilvēku un visa Kosmosa Mīlestības apgaismota.
     Jūsu gaismas darba laikā, jūs izdarījāt ļoti daudz priekš savas valsts. Neskatoties uz dažu materiālu neizprašanu, Gaismas Forums noritēja skaisti, uz augstas Mīlestības nots pret savu Tēvzemi! Tas ir brīnišķīgi! Jāsaka, ka bija atsevišķi cilvēki, kuri nesaprata notiekošā nozīmību, bet par to viņu Augstākie "Es" brīnišķīgi saprata un bija apvienoti ar visu Gaismas darbinieku Augstākajiem "Es", piedalošamies šajā pasākumā.
     Mani dārgie magnētisti! Jums mana pateicība par operivitāti un pareizu Vadību! Bija harmonizētas cilvēku emocijas un, lielā mērā, pateicoties tam, sanāca Svētki priekš Mātes - Latvijas.
     Es gribētu vēl pie teiktā piebilst sekojošo: - Tādi Forumi nepieciešami! Tādi Gaismas Salidojumi svarīgi! Un drīzā laikā Vienošanas tēma tiks pieņemta ne tikai Augstāko "Es" līmenī, bet arī apzināti! Tā būs! Tā ir smalkajā Plānā, jūsu Debesu Latvijā, un, tātad, tas drīz izpaudīsies arī Jaunajā Realitātē.
     Pateicos visiem par iniciatīvu un darbu Zemes Labumam!
     Ar Mīlestību uz visu Latvijas tautu

     EL MORIJA
(pieņēma Tamāra Knusle 19.05.2012. / latviskoja, intuitīvi, Eslauma 26.05.2012.) 



     MĀTES - LATVIJAS  vēstījums

     Mani mīļotie bērni! Esmu tik laimīga, ka tagad notiek arvien vairāk notikumu, kuri pārliecinoši ved manu telpu kopā ar visu Planētu uz Pāreju Dzīvei Augstākajās Dimensijās!
     Lieliskās manas meitas un dēli! Es lepojos ar saviem bērniem, kuriem dedzīgas un spožas Sirdis, Dvēseles - atvērtas Jauno Laiku vēsmām! Zinu, runājiet: - nu ne jau visi tādi! Bet pietiek arī tās Gaismas, kas plūst no ievērojami lielākās valsts iedzīvotāju daļas, ticiet! Bet tagad cilvēki arvien biežāk apstāsies savā skrējienā pa šo dimensiju un pēkšņi skaidri apzināsies: jāskrien augšup un ātri! Kāds varavīkšņots ceļš priekšā! Mīļie mani, ejiet pa viņu uz savu jauno laimīgo dzīvi Jaunā Latvijā, Jaunā Realitātē!
     Es pateicos visiem, kuri atvēra savas Sirdis un sūtīja manā sirdstelpā tik brīnišķīgu Mīlestības Gaismu! Es jūs visus apvienoju savā Sirdī, jūs taču - visi mani bērni! Bērni mīļotie un Laimes cienīgi! Es apmīļoju visus ar savas dvēseliskās Mīlestības vilni!
     Latvija Ziedos!
     Lai jūsu Sirdis grimst šajos MANAS MĪLESTĪBAS ZIEDOS!

     Ar pateicību saviem bērniem MĀTE - LATVIJA

(pieņēma Tamāra Knusle 19.05.2012. / latviskoja, intuitīvi, Eslauma 26.05.2012.)
Avots: www.magnitiduha.info/archives/2898 /25.05.2012.