sestdiena, 2012. gada 5. maijs

Ješua "Par veselību un barošanos"



Sveicināti, Nika, Ješua! Jautājums par veselību. Kas ir izsaucis barības alerģijas parādīšanās problēmu zīdainim pēc 1-2-vām nedēļām pēc dzimšanas un, kura turpinās visas dzīves laikā? Es tā saprotu, šeit ar emocionālajiem un mentāliem blokiem nav nekāda sakara. Taču tai pat laikā nav iedzimta problēma, bērns piedzimst ar tīru ādu un paliek tāds kādu laiku. Es neslēpšu, ka mani interesē šī problēma, tā kā pats no tās ciešu, pēc augstāk aprakstītā scenārija. Taisnība, vairs ne zīdainis. Novēroju analoģiskas problēmas dažiem maniem draugiem un radiniekiem, kuras izdodas notrulināt, taču ne atrisināt radikāli. Šeit darīšana ir ar disbakteriozi? Kā visefektīvāk atrisināt barības alerģijas (uz saldumiem, tropiskajiem augļiem) problēmu? Kur ir problēmas sakne? Vai tik tie nav “zvaigžņu bērni” ar nepietiekamu “sazemējumu”?

Es sveicu tevi ar mīlestību un goddevību, un pacentīšos pēc iespējas pilnīgāk atbildēt tev uz šo jautājumu. Ja tu esi paspējis pamanīt, tad alerģiskas reakcijas problēma jebkura vecuma cilvēkiem ir aizvien visbiežāk sastopamā problēma. Šī problēma ir ieguvusi diezgan lielu izplatību, un šīs problēmas sakne atrodas, tāpat kā visu fiziskā ķermeņa saslimstību un tā reakciju problēmām, atrodas garīgās izpausmes sfērā. Sākumam mēs ar tevi apspriedīsim jautājumu, kurš satrauc tevi sākotnēji. Jautājumu par maziem bērniem un par alerģisku reakciju parādīšanās iemesliem viņiem. Man jāsaka tev, ka maziem bērniem, kuri tagad dzimst uz planētas, ir vairāki kaut kādu saslimšanu, tajā skaitā arī alerģisku saslimšanu, parādīšanās viņiem iemesli.
Iemeslus var izdalīt sekojošus:

Pirmais un galvenais iemesls, kāpēc parādās kaut kādas novirzes fiziskā ķermeņa normālā funkcionēšanā maziem bērniem līdz 8-ņu gadu vecumam, – tas ir mātes, ar kuru līdz šim vecumam pilnībā ir saistīts mazulis, emocionālais stāvoklis. Šajā gadījumā atbildības sfēra par bērna fizisko stāvoklī guļ uz vecākiem un, pirmkārt, uz mazuļa māmiņas. Ļoti svarīgi, lai grūtniecības norises laikā un bērna barošanas laikā, viņa ķermeņa pieaugšanas laikā un viņa adaptācijas pie jaunajiem apstākļiem, fiziskās matērijas apstākļiem, laikā, māmiņa atrastos mīlestības un harmonijas telpā. Ārkārtīgi svarīgi, lai viņas emocionālais stāvoklis būtu ļoti līdzens un netiktu pārtraukts ar kaut kādiem ilgstošiem starplaikiem. Tāpat svarīgi tev zināt, ka jūsu ķermeņiem ir pietiekoša aizsardzības pakāpe un kaut kādas niecīgas novirzes emocionālajā stāvoklī, izteiktas aizkaitinājumā, zināmas agresivitātes stāvoklī, tādi nenozīmīgi stāvokļi neiespaido stāvokli mazulim, kurš šajā laikā enerģētiski daudzējādā ziņā ir atkarīgs no mātes stāvokļa. Taču, ja šie stāvokļi iegūst ilgstošu raksturu, ja šie stāvokļi parādās ar pastāvīgi atjaunojošos periodiskumu, tad tādas reakcijas ir pilnīgi iespējamas. Alerģiskās reakcijas visbiežāk ir saistītas ar to, ka tiek traucēts mātes psiholoģiskais stāvoklis, un mazulis reaģē uz to. Tas ir viens no iemesliem.

Cits iemesls, kuru es varu nosaukt, tas ir kopējais emocionālais, morālais un garīgais stāvoklis visā ģimenes egregorā. Mazuļa dvēsele, kura izvēlējās tieši jūsu ģimeni, izvēlējās jūsu dvēseles tam, lai kopīgi attīstītos un kopīgi eksistētu, mijiedarbotos un sazinātos, šī dvēsele ir ļoti tīra un patiesi mīl jūs visus, un viņa ļoti bieži pilnīgi patiesi palīdz izlabot situācijas, kuras rodas ģimenē, ģimenes enerģētiskajā egregorā. Tādejādi viņa uzņemas tās problēmas, kuras tur rodas, un cenšas tās pārstrādāt. Tā var rasties periodiski tādas reakcijas, saistītas tieši ar alerģijas parādīšanos mazuļiem.

Vēl viens iemesls, kurš arī ir it kā fona iemesls, lai parādītos dažādas alerģiskas un citas reakcijas, saistītas ar gremošanu un alerģisku izsitumu izpausmi, tas ir vispārējais emocionālais piesārņojums telpā, kurā eksistē cilvēce. Tie pārtikas produkti, kurus jūs izmantojat, arī piesārņojas ar šīm enerģijām caur to, ka tie visi satur savā sastāvā ūdeni, kurš ir enerģētiska informācijas struktūra un kurš neviļus uzsūc sevī visu to psiho-emocionālo fonu, kurš eksistē apkārtnē. Tāpēc, ja jūs gribat pazemināt šī faktora ietekmi, nepieciešams pirmkārt uzturēt labestīgas attiecības ģimenes iekšienē, uzturēt iekšējo harmoniju. Atcerēties par to, ka visas šīs emocijas un negatīvie stāvokļi, kuri rodas spontāni, tie nekur nepazūd, tie visi uzkaras telpā, kura jūs aptver, un ietekmē burtiski visu, ar ko tie saskaras. Visus pārtikas produktus tajā skaitā un jūsu enerģētisko lauku stāvokli, un vispārējo stāvokli ģimenē.

Ļoti svarīgi ir arī, lai barība, kuru jūs lietojat, būtu kvalitatīva. Lai tā nāktu uz jūsu galda pietiekami viengabalainā veidā, lai tā neizietu ļoti ilgstošas glabāšanas un visdažādākās apstrādes ilgstošai saglabāšanai sistēmu. Pārtikas produktu tēma – tā ir atsevišķa tēma, kura varētu būt mūsu sarunā. Taču es teikšu, ka tie pārtikas produkti, kurus jūs izmantojat, pat ja neskatās uz to ķīmisko sastāvu, tie pēc savas enerģētikas ļoti bieži nenes sevī to nepieciešamo sākotnējo dzīvības enerģiju, kura tajos eksistē pie šo produktu pašas parādīšanās. Konkrēti pie augļu, dārzeņu parādīšanās, tos audzējot.

Tie pārtikas produkti, kuri nonāk uz jūsu galda, visbiežāk iziet caur ļoti ilgas glabāšanas sistēmu, caur dažādu apstrāžu sistēmu, kuru rezultātā tie zaudē visas savas vērtīgās barojošās īpašības un iegūst pat kaitīgus elementus savā enerģētikā. Kad tas viss nonāk jūsu organismā, organisms ļoti bieži reaģē uz to tieši, lūk, ar tādām alerģiskām reakcijām, gremošanas sistēmas traucējumiem. Atcerieties, ka visi pārtikas produkti – tie ir enerģijas avoti, kurus jūs izmantojat, un no to produktu, kurus jūs izmantojat, enerģijas tīrības un skaistuma ir atkarīgs daudzējādā ziņā jūsu gremošanas sistēmas stāvoklis, jūsu veselības stāvoklis un jūsu psiho-emocionālais stāvoklis tajā skaitā.

Tāpēc es iesaku jauno bērnu, kuri adaptācijas agrīnajās stadijās nepiemērojas pietiekošā pakāpē tādiem izkropļojumiem, jutīgajiem organismiem izmantot pārtikas produktus, kuri izaudzēti pirmkārt jūsu apvidū un tātad nav bijuši pakļauti ilgstošai glabāšanai. Vislabāk izmantot pārtikas produktus, kurus jūs esat saražojuši pašu rokām, pašu dārziņos un neesat pakļāvuši tos kaut kādām papildus apstrādēm. Šajā gadījumā šie pārtikas produkti ir ievērojami tīrāki un ievērojami veselīgāki arī no to ķīmiskā sastāva redzes viedokļa un no to enerģētiskā stāvokļa redzes viedokļa. Produktiem, kuri ir svaigi un izaudzēti jūsu reģionā, vēl labāk, ja tie ir izaudzēti jūsu rokām, ir ievērojami skaistāka aura, un tie saskaņojas ar tiem cilvēkiem, kuri tos audzē.

Tas nav mans mēģinājums izskaidrot jums kaut kādus brīnumus. Lieta tā, ka viss dzīvais, kas aug uz planētas, visi koki un visi tie pārtikas produkti, tie dārzeņi un augļi, kurus audzē cilvēki savos dārziņos, viņi pēc savas būtības nes sevī palīdzības cilvēkam dievišķu programmu un viņiem sevī ir funkcija saskaņoties ar tiem cilvēkiem, kuri viņus audzē. Tādejādi viņiem ir iespēja palīdzēt jums koriģēt jūsu ķermeņus, enerģētiskos bojājumus jūsu ķermeņos, kuri agri vai vēlu vienalga atstāj ietekmi uz jūsu fiziskā ķermeņa stāvokli.

Es uzskaitīju galvenos iemeslus, kuri var izsaukt gremošanas traucējumus un kuri var izsaukt dažādas alerģiskas reakcijas. Ceru, ka paskatoties uz problēmas sakni no šī redzes viedokļa, tu izdarīsi paša secinājumus, un tu spēsi pārkārtot savu barošanos un organizēt to tā, lai tā būtu visvērtīgākā, visveselīgākā jūsu ķermeņiem. Ir pietiekami ar minimāli 30% tīru produktu uz jūsu galda, ar šaubīgas kvalitātes produktu nonākšanas jūsu organismā izslēgšanu, tas palīdzēs jums izvairīties no ļoti daudzām problēmām, saistītām ar gremošanu un dažādām pārtikas alerģijām.

Bez tam, es rekomendēju jums pievērst uzmanību tai problēmai, kura eksistē vispār jūsu mājokļu enerģētikā un jūsu savstarpējo attiecību enerģētikā. Atcerieties, ka labestīgas un mīlošas to cilvēku attiecības pret visiem ģimenes locekļiem, kuri piedalās ēdiena gatavošanā, tieši ietekmē kvalitāti galīgajam pārtikas produktam, kurš tiek nolikts priekšā ģimenei ēšanai. Es rekomendēju, kad ir kaut kāda iekšēja disharmonija, neķerties pie ēdiena gatavošanas. Tāpēc ka tādā veidā jūsu disharmonija, pat, ja jūs to neizsakāt un neizpaužat to kaut kādās emocionālās izpausmēs ārēji, iekšēji šīs disharmoniskās problēmas vienalga caur produktu enerģētiku nonāk pie jums uz galda un izrāda nelabvēlīgu ietekmi.

Mīliet cits citu, saprotiet cits citu, novērtējiet cits citu, novērtējiet katru savas dzīves mirkli, novērtējiet iespēju dāvāt mīlestību, dāvāt sapratni. Dāvājiet cits citam gaismu un eksistences prieku katru jūsu dzīves mirkli. Tas, ka cilvēce tagad ir pārpildīta ar dažādām bailēm un dažādām psiholoģiskām spriedzēm, tā vai citādi izpaužas jūsu dzīvē. Tāpēc problēmas, saistītas ar gremošanu, un dažādu saslimstību, ne tikai enerģētisku, kļūst arvien aktuālākas cilvēcei. Kļūstiet stiprāki, kļūstiet tīrāki, garīgi tīrāki, un tad jūsu ķermeņu iespējas, kuras eksistē jūsos sākotnēji, kuras ir ieliktas jūsu DNS, labos neizbēgamās novirzes, kuras eksistē sociumā. Ar pašu iekšēju tīrību, pašu iekšēju harmoniju jūs atrisināsiet ļoti daudz problēmu – psiho-emocionālās problēmas ģimenē un psiho-emocionālās problēmas sabiedrībā, un problēmas, saistītas ar jūsu ķermeņa veselību.

Atsevišķi gribu pateikt, ka jaunie bērni, kuri atnāk uz šo materiālo pasauli – tie ir jaunie bērni, kuriem ir jaunas kvalitātes izpausmes iekš DNS. Tie ir bērni, kuri atnāk priekš tam, lai eksistētu jaunajā pasaulē, uz kuru pāriet planēta. Bērni, kuri nes sevī visas nepieciešamās garīgās zināšanas, nepieciešamas planētas pārvēršanai. Šiem bērniem ir ļoti augsta savu ķermeņu aizsardzības pakāpe pret dažādām šīs pasaules negatīvām izpausmēm, taču, kamēr viņi ir mazi, kamēr viņi atrodas zem jūsu enerģētiskās aizsardzības, savas ģimenes enerģētiskās aizsardzības, viņi ir visai jutīgi. Tāpēc ka tas ir ļoti svarīgs periods viņu dzīvē, tas ir periods adaptācijai pie tās matērijas pasaules, kurā viņi nonāk, un šis viņu dzīves periods dažādā mērā atklāj tās aizsardzības pakāpes, kuras eksistē viņu DNS līmenī. Ja jūs šajā periodā radīsiet viņiem labvēlīgus apstākļus garīgajai eksistencei vispirms, tad viņi izpaudīs sevī šo sākotnējo dievišķo savdabību, kura ir viņu ķermeņos. Runājot jūsu valodā, viņu imūnsistēma kļūst ievērojami pilnīgāka nekā tiem cilvēkiem, kuri dzīvo tagad uz planētas un jau ir pieauguši. Taču palīdzēt izpaust šo paaugstināto imūnsistēmas spēju pretoties nelabvēlīgai apkārtējai videi jūs varat tikai, radot labvēlīgus mazuļa eksistences apstākļus viņa garīgajam un psiho-emocionālajam stāvoklim. Tieši tas atļaus viņiem, kā tu saki, iezemēties un justies pietiekami komfortabli un stabili tālākajā savā dzīvē. Ar mīlestību un godbijību,
ES ESMU JEŠUA

Pieņemts 26.09.09. Nika

tulkoja Jānis Oppe