pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

St. Roters "Mācēt skatīties uz augšu. Darīt derīgas kļūdas".


GRUPA caur Stīvu Roteru
Vēstījums ierakstīts video 28.04.2012
Šis vēstījums ir ticis atkārtoti caurskatīts un rediģēts GRUPAS vadībā, lai panāktu lielāku skaidrību rakstiskajā formātā, un publicēts:
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Atgādinājumi no Mājām 
No Stīva:
Šinī vēstījumā GRUPA pievērš mūsu uzmanību dažām korekcijām, kuras vēl mums ir jāizdara, par cik mēs būvējam jauno pasauli. Viņi šeit runā par jaunu paradigmu, kad mēs mācāmies neskatīties vairs ‘uz leju’, lai iegūtu kopainu, bet mācāmies paskatīties ‘uz augšu’, uz to – KAS tieši nāk uz mums. Vissvarīgākā spēja cilvēkiem ir spēja adaptēties. Šinī čenelingā viņi teica, ka pienāks laiks, kad mēs nemācīsim vairs mūsu bērnus – kas ir pareizi un nepareizi, un pat nedosim materiālus, kuriem var būt pareizi vai nepareizi atrisinājumi. Faktiski mēs mācīsim mūsu bērnus darīt derīgas kļūdas.
Lai jums lielisks mēnesis, uz ziniet, ka jūs esat Mīlēti.
Ar ciešiem apskāvieniem, Stīvs
 
Sveicieni no Mājām
Vibrācija, kas ir šinī telpā, kad mēs sakām šos vārdus, ir Māju vibrācija, dārgie. Kad jūs dzirdat šos vārdus, jūs jau nojaušat, kas sekos, un (sa)gaidāt ko brīnumainu. Brīdī, kad radītāji (sa)gaida brīnumu – viņi šo brīnumu RADA. Jums vajag tikai iet/uzturēties tanī kopš šī brīža turpmāk. Mēs atrodam to par ļoti interesantu, ka šeit ir aizsākusies diskusija par piedzimšanu, jo abās Aizkara pusēs – abas pārejas – piedzimšana un nomiršana – ir neiedomājami svarīgas. Uz planētas Zeme jūs baidāties no nāves pārejas, un tanī pat laikā sviniet piedzimšanas pāreju. Nav tanī nekā nepareiza, dārgie, bet saprotiet, ka mēs Aizkara otrā pusē darām gluži pretēji. Priekš mums daudz sarežģītāka ir piedzimšanas pāreja, jo tas nozīmē, ka Dvēselei būs jāizliekas atdalītai. Atcerieties to prieku, kad jūs svinat jaunu piedzimšanu – tas ir tieši tas pats prieks, ko mēs piedzīvojam, kad mēs saņemam kādu Dvēseli atkal Mājās, procesā, ko jūs saucat par nomiršanu. Kad viņi atgriežas pie mums – mēs svinam mājupatgriešanos, godinām viņus, uzticam viņiem atbildību, un sūtam atkal jaunā ceļojumā, lai savāktu vairāk informācijas.
 
Daļiņu Plūsmas Teorija
Dārgie, šodien mēs vēlamies parunāt par kaut ko mums ļoti svarīgu, jo faktiski tās ir izmaiņas jūsu uztverē. Tās notiek ļoti lēnām, un mēs ceram dot nelielu grūdienu šodien, lai pievērstu tam jūsu uzmanību. Mēs gribam parādīt – kā šīs izmaiņas iederas jūsu pasaulē, un kā jūs tās lietojāt agrāk. Visa Cilvēce izmainās, par cik jūs ieejat šinī nākošajā enerģijā. Jaunā pasaule, kuru jūs patlaban veidojiet – tā ir PILNVAROTO pasaule, tā ir PILNVAROTO ēra. Tas nozīmē jaunu līmeni ATBILDĪBĀ par sevi, par savām enerģijām, par savām veltēm – ienesot tās un nododot šeit, uz planētas Zeme. Ļaujiet mums dot ilustrāciju tam, par ko mēs runājam šodien, jo tas varētu jums palīdzēt izprast vienkāršu daļiņu plūsmu.
Aplūkosim brīnišķīgu analoģiju ar sniegpārsliņām. Mēs lietosim šo ilustrāciju, jo tikai neilgu laiku atpakaļ Sargātājs [Stīvs] un Sargātāja Sargātājs [Barbara] braucot uz Amsterdamu, bija nokļuvuši vienā no lielākajiem sniegputeņiem, kādu viņiem jebkad bija nācies piedzīvot. Ja jūs iedomāsieties sevi uz brīdi tanī automašīnā, kad braucat cauri putenim – jūs varēsiet saredzēt anomāliju, uz kuru mēs vēlētos vērst jūsu uzmanību. Sniegs krīt no augšas, bet tā kā jūs braucat uz priekšu – mašīnā izskatās, ka tas nāk tieši jums virsū. Faktiski jūs varat iedomāties, ka braucat cauri sniega daļiņu plūsmai, kas pastāvīgi nāk uz jums. Mēs gribētu paņemt šo analoģiju, un piemērot to jūsu dzīvei, lai varētu parādīt jums dažādas šīs analoģijas daļas, jo šī Daļiņu Plūsma jau nāk.
Kad jūs esat ļoti, ļoti mazi – daļiņu plūsmā jūs sastopaties ar pavisam nedaudz daļiņām. Jūs varat uztvert tikai vienu kādā lielākā laika sprīdī. Kad jūs pieaugat – jūsu apzinātās vibrācijas paaugstinās, kas rezultātā padara jūsu daļiņu plūsmu plašāku diametrā, un saturošu daudz vairāk daļiņu. Cilvēki dabiski sasaista to ar laiku, bieži vien tas cilvēkiem dod sajūtu, ka laiks saraujas, kad viņi pieaug.
Pienāca laiks ne tik sen atpakaļ, kad jūs sākāt izpausties ar savu radīto. Jūs sākāt pamosties no miega, un jūs bijāt spējīgi paņemt vienu no šīm daļiņu trubām, un pavērst viņu citā virzienā. Jūs saucat to par Līdz-Radīšanu, jo enerģija nāca, un jūs vienkārši devāt tai virzienu. Jums nav jārada enerģija, bet kā Radītājiem, jums ir jādod tai virzība. Jūs mācījāties darīt to dažādās savas dzīves jomās – citreiz apzināti, bet citreiz nē.

Ir atšķirība tanī, kā jūs šīs lietas uztverat tagad. Atgriezīsimies atpakaļ pie daļiņu plūsmas idejas uz mirkli. Vispirms ļaujiet mums apliecināt, ka jūs esat ļoti labi apguvuši līdz-radīšanu, jeb plūsmas virziena izmainīšanu. TAGAD jūsu pasaule izmainās – kad automašīna pārstāj virzīties uz priekšu. Iepriekšējā ilūzija bija tā, ka daļiņas, šķiet, traucas tieši jums virsū, kad jūs braucat, kaut gan patiesībā tās visu laiku brīvi krita lejup. Jūsu automašīnas kustības dēļ radās ilūzija, ka izveidojusies daļiņu plūsma ir it kā vērsta tieši uz jums.
Kas tad īsti notiek? Paskatīsimies uz vienu sniegpārsliņu, kā uz kaut kāda veida atsevišķu piedzīvojumu/pieredzi. Vai tad tas nav tas, dēļ kā jūs esat nākuši uz Zemi? Vai tas nav tas, dēļ kā jūs esat šeit? Vai tad jūs neesat šeit, lai savāktu pieredzi/piedzīvojumus, un lai aiznestu uz Mājām šo savu nozīmīgāko un izjustāko pārdzīvojumu kolekciju no Zemes? –Jā.
Piedzīvojumu Plūsma
Tā. Nu jums ir šādi piedzīvojumi, un katru no tiem mēs varētu iedomāties kā atsevišķu sniegpārsliņu. Dažkārt tās ir lielas sniegpārsliņas, un dažkārt tās ir pavisam sīkas. Sīkās sniegpārsliņas jūs integrējiet pavisam viegli. Tagad iedomāsimies, ka jūsu ķermenim visapkārt ir enerģētiska sfēra 10 pēdu [3 metru] rādiusā, un mēs vienkāršības pēc nosauksim to par jūsu pasauli. Kas notiek, kad daļiņa nokļūst jūsu enerģiju laukā, un ienāk jūsu pasaulē? Pat vissīkākā daļiņa IZMAINA jūsu pasauli. Tikko kā daļiņa nokļūst jūsu laukā – jūsu lauks jums ir jāizmaina. Tas ir ļoti vienkārši. Jums no jauna ir jāsavienojas/jāapvienojas ar ko tādu, kas iepriekš šeit nebija bijis, tādēļ dabiskā veidā jums ir jāsaharmonizējas ar šo notikumu, lai to integrētu. Kas notiek, kad kaut kas iekļūst jūsu laukā? Kad liela sniegpārsliņa ienāk un maina jūsu pasauli – pirmais, ko jūs izdarījāt – jūs pārrakstījāt savu vēsturi, lai tā tagad atbilst patreizējiem apstākļiem. Mēs nekad necerējām uz ko tādu, bet jūs to izdarījāt. Mēs domājam, ka tas jums ir ļoti interesanti un aizraujoši. Jūs pamatos izmaināt vēsturi, lai iekļautu jaunas daļiņas.
Katru dienu, kad jūs pieaugat, jūs sākat saņemt arvien vairāk un vairāk daļiņu, un atrodat katrai no tām pielietojumu, lai nostiprinātu tās savā pasaulē kaut kādā veidā. Sarežģījumi rodas no tā, ka visa cilvēce kustās/virzās ārkārtīgi strauji patlaban. Jūs vairs netipiniet bērna soļiem. Visa Cilvēce tagad ir uzņēmusi ļoti rosīgu skrējiena tempu, virzoties uz šiem brīnišķīgajiem datumiem, kuriem vajadzēja apzīmēt pasaules galu. Jūs izmaināt lietas – ar savām domām, pirms vēl jūs tur nokļūstat, un tas ir brīnumaini.
Domāšanas Pārskatīšana
Un tā, kas tad notiek ar šo daļiņu plūsmu, un kā jūs to varat izmantot? Te ir tas, ko mēs jums ieteiktu. Jums patlaban ir darīšana ar pilnīgi visām daļiņām, kas ienāk jūsu laukā. Taču jūs nekad neesat paskatījušies uz to no pavisam cita skatupunkta, lai saprastu – NO KURIENES šīs daļiņas nāk, lai pasteigtos priekšā tam, kas ir sagaidāms. Ļaujiet mums paskaidrot mazliet savādāk. Nupat automašīna ir apstādināta, un jums ir visas šīs krītošās sniegpārsliņas. Ko jūs darāt, kad visas šīs lietas ienāk jūsu laukā? Pirmā lieta, ko jūs cenšaties izdarīt, ir – pakāpties atpakaļ, lai saskatītu kopainu. Tas, ko jūs patiesībā darāt, ir tas, ka jūs pakāpjaties, un paskatāties uz visu lietu kopsakarībām ‘no augšas’. Tas ir bijis tipisks cilvēku evolūcijas ceļš. Katru reizi jūs meklējāt kopainu, un kad kaut kas īsti neiederējās – jūs izveidojāt vēl lielāku kopainu, un attīstījāt savu realitāti, atbilstoši šiem jaunajiem apstākļiem.
Tagad mēs gribam lūgt jums apvērst savu skatu otrādi, vismaz kaut kādā mērā, jo pilnīga tā izmaiņa absolūti pagriezīs jūsu dzīvi ar kājām gaisā. Taču efekts laikus uzsāktai spēlei, vadoties no šīm jaunajām pozīcijām – var būt milzīgs. Kā to paveikt? Tā patiešām ir milzīga pārbīde, jo tas nozīmē – no jauna pārskatīt savā prātā daudz no tā, KO [un KĀ] jūs bijāt domājuši līdz šim. Ja nu jūs esat pilnvarotu cilvēku ērā – jūs nevarat vairs mācīt saviem bērniem skolā, ka tas ir pareizi un tas ir nepareizi. Jums vajag sākt mācīt bērnus – kā atrast pašiem SAVAS atbildes, nevis teikt, ka atbildes jāmeklē uzkrātajā atmiņā. Lai to paveiktu, daudzām jūsu sistēmām nāksies mainīties.
Daudzi no jums ir uzcēluši sev apkārt sienas, lai sevi pasargātu. Šīs sienas nav nepareizas vai sliktas, bet tikai normāla cilvēciska reakcija. Tagad jums vajadzēs atlaist šīs sienas, un spert soli savā autentiskumā, kur jūs esat – tas, kas jūs esat – neatkarīgi no tā, ko citi par to domā. Tad jūs varēsiet būt ĪSTI, un savienoties ar šīm daļiņām, neraizējoties par tām. Tā vietā, lai paceltos augstāk un paskatītos no cita līmeņa – jūs ļausiet sev izdarīt derīgas kļūdas, un mācīties tādā veidā. Katrs no jums ir braucis automašīnā. Vai jūs domājiet, ka automobilis darbojās jau uzreiz, kā tika izgudrots? Viņam bija visāda veida problēmas, taču cilvēkiem tik ļoti patīk automobiļi. Tie attīstījās, viena lieta noveda pie nākamās, un šodien jums ir ļoti uzticami automobiļi. Jums pat nav jādomā par savu mašīnu, vai jāuztraucas par tās detaļām, kad jūs sēžaties pie stūres, lai kaut kur aizbrauktu, jo tā ir pilnveidota un uzlabota daudzu gadu gaitā. Tieši to mēs tagad jums lūdzam – nelauziet galvu par katru detaļu – vienkārši vērojiet enerģijas, kad tās nāk uz jums – vērojiet katru un ikvienu daļiņu šinī enerģiju plūsmā, un integrējiet katru no tām, ļaujot sev būt ievainojamam ... atmetotaizsardzību, un ļaujot sev vienkārši būt pašiem par sevi. Jā, mums viegli to ir teikt, jo mēs nekad neesam bijuši cilvēka ādā. Mēs saprotam grūtības, kurām jūs tādejādi izejat cauri, un mēs zinām, ka tā nav viegla lieta, ko mēs piedāvājam. Un tomēr – katru reizi, kad jūs atļaujat sev izdarīt kļūdu un mācīties no tās – jūs sperat lielu soli uz priekšu. Pat tas vien, ka mēs lietojam vārdu ‘kļūda’, daudziem ir grūti pieņemams. No jums netiek prasīts perfektums – jums vienkārši katrreiz jārada pilnība. Perfektas kopainas problēma ir tā, ka jūs pieķeraties šai kopainai. Bet tad – ja jūs apsveicat katru ienākošo daļiņu, un atrodiet tai pašu augstāko novietojumu – jūs ļaujiet sev dejot Gaismā, pat pirms vēl tā ir klāt.
Vēstures Izmainīšana – Mācoties Skatīties uz Augšu
Dārgie, mēs lūdzam jūs paskatīties uz augšu – tā vietā, lai noraudzītos uz leju. Mācieties ieraudzīt, ka jūs esat evolucionējošas radības – neiedomājamā/neticami satriecošā vietā. Saprotiet, ka jums nav jābūt perfektiem, un jums nav jāpieķeras savai vēsturei, jo šo vēsturi rada jūsu identitāte. Šī vēsture ir bijusi ļoti svarīga katram no jums, jūs tai esat piestiprinājuši etiķetes, devuši nosaukumus, un jūs demonstrējiet šo vēsturi. Bet tas rada plaisu starp REALITĀTI, un to, ko jūs uzskatāt par savu vēsturi. Tieši šī plaisa bloķē daudzus viņu radošajās izpausmēs, un aizkavē cilvēku virzīšanos uz priekšu. Tad kā jums to izdarīt? Dejojiet Gaismā. Ļaujiet sev būt cilvēkiem, un kad jums gadās kļūda – pasmejieties par to. Lai jums ir patīkami un jautri kopā ar šīm kļūdām, un iemāciet arī saviem bērniem iet ārā un darīt daudz derīgu kļūdu. Kad viņi nāk atpakaļ ar lielu zilumu, jūs pasakiet: „Tā ir bijusi liela kļūda, dārgumiņ. Ej vēlreiz ārā, un izdari vēl kādu. Pacenties neatkārtot tās, bet ej un savāc vairāk kļūdu. Padalies ar mani – cik daudz kļūdu tu vari izdarīt uz planētas Zeme!” Tikko mēs pārbīdījām savu skatījumu ‘no augšas’ – uz turieni, uz kurieni mums vajadzētu skatīties – ‘uz augšu’. Tikko mēs atļāvām sev pieaugt savā pilnvarojumā. Tas ir tas, kur esat savā evolūcijā tieši tagadējā brīdī.
Šis laiks ir neiedomājami satriecošs uz planētas Zeme. Dārgie, jūs pamostaties daudzi no miega patlaban. Tas ir tas, kādēļ jūs esat šeit šinī brīdī. Jums katram ir kāda daļiņa, kāds gabaliņš – priekš VISIEM. Ja mēs jūs varam novietot situācijā, kurā jūs jūtaties komfortabli un pašapzinīgi, un kur jūs nebaidātiestad informācija var atklāties, un jūs varat sākt celt Debesis tieši te uz Zemes. Tas sākas – ar vienu vien daļiņu ...
Izbaudiet šīs sniegpārsliņas. Dejojiet Gaismā. Nākamreiz sniegpārsliņa uzkritīs jums tieši uz sejas un izkusīs. Atcerieties šo stāstu, un atcerieties skatīties uz augšu, jo tas ir tas, kurp jūs visi dodaties. Izmaiņas uztverē – acumirklī izmaina jūsu realitāti.
Ar vislielāko godu mēs lūdzam jūs izturēties vienam pret otru ar cieņu. Lolojiet cits citu pie katras izdevības, kas jums rodas, un turiet durvis atvērtas katram. Ziniet, šī ir jauna spēle, ko jūs tagad spēlējat, un spēlējiet labi kopā.
Espavo.
GRUPA