trešdiena, 2012. gada 2. maijs

Ilarions 15-.22. aprīlis/2012


Viedas Meistars Ilarions
15.-22. aprīlis/2012
 
Mīļie!
 
Pārbaudījumi, kas tik ilgu laiku bija jūs „apstājuši”, tagad atrodas noslēguma fāzē un jau saskatāms daudzu spēkus atņemošu situāciju nobeigums. Jūsu izturība un patiesums ļāvis piekļūt  jauniem spēkiem, jo šajos domstarpību un opozīcijas laikos esat piesaukuši savas iekšējās rezerves, lai varētu manifestēt savu unikālo un personīgo spēku. Tas nu patlaban noslēdzas  un pavisam drīz šīs situācijas un šos laikus atcerēsieties kā „vecos labos laikus”, jo tagad tā pa īstam sākat saprast, kāpēc atrodaties šeit un tagad uz Zemes.
 
Atkal un atkal nākas mulsinoši sastapties ar reiz jau agrāk bijušām situācijām, kas tagad atgriezušās pavairotā intensitātē. Mēs jums sakām, ka šie notikumi nav tikai jūsu pašu karmiskās situācijas, kas ietver arhetipiskas visuma domas un kļuvušas par vispārējās apziņas lauka daļu kā arī ietvērušas Zemi un tās atmosfēru. Tā kā jūs strādājat ar savām personīgajām lietām, tad transformācijas iziet arī augstākas apziņas lauks, ļaujot tiem, kuri  jums seko, vieglāk atrast savu ceļu uz augstākām pasaulēm nekā tas bija iespējams agrāk.
 
Jūsu labdabība un lielā Mīlestība, ko izjūtat pret šīs skaistās planētas līdzcilvēkiem, šķīdina un salauž veco domu paraugus, un jūs šīs vecās domas tagad aizstājat ar mierpilnām un harmoniskām enerģijām, kas savukārt ietekmē apkārtējo cilvēku domas un tieksmes. Jūs patlaban attīrāt vairāk karmisko sārņu, arī daļu masu apziņas lauka  sārņu un sekmīgi tos transformējat Mīlestības, miera un harmonijas enerģijās; tā jūs radāt jaunu atrašanās veidu te uz Zemes. Mēs ļoti labi saprotam, ka šis jums nebūt nav viegls laiks un tādēļ apsveicam jūs, jo jūs patlaban ejat citu ceļu nekā tie, kuri gāja pirms jums.
 
Joprojām vēl daudz darāmā, tieši tāpēc jūsu pieredze, zināšanas un apziņa sniedz nenovērtējamu labumu visiem jūsu apkārtnē esošajiem cilvēkiem. Stabilitāti sniedz jau tikai jūsu klātbūtne un miers daudzajās pārbaužu pilnajās situācijās un tā ir daļa no jūsu uzdevuma priekšā esošajā laikā. Jūs esat tie, kuri vada un iet cauri visam vajadzīgajam īstajā  un pareizajā laikā. Mēs lūdzam jūs vēl lielākā pakāpē pieslēgties savai iekšējai vadībai, lai vienmēr atrastos uz trases un būtu notikumu pieslēgumā. Pirmās intuitīvās izjūtas visbiežāk arī ir pareizas un tām  bez vilcināšanās ir jāklausa. Pārāk bieži mēs redzam kā jūs sākat šaubīties un gaidāt vēl kādus norādījumus. Ļaujieties sev, uzticieties plūsmas kustībai un enerģijai- tad vienmēr būsiet pareizajā vietā un laikā, darot tieši to, kas ir jādara.
 
Tāds nu ir Esības veids Jaunajā Pasaulē- saskatot Zemes, Kosmisko un solāro enerģiju plūsmu un atbilstoši pieskaņojot savu enerģētisko lauku, kļūstot īpaši uztverīgiem visā, kas attiecas uz jūsu pašu enerģētiskajām plūsmām- tas jums šajos laikos īpaši palīdzēs. Dzīve šobrīd ir aizraujoša un iepriecinoša. Ticiet savām spējām un resursiem, ziniet, ka vienmēr tiekat vadīti no neredzamajām pasaulēm, lai viss noritētu droši, viegli un labi. Atvēliet laiku, lai atjaunotu savu enerģiju un sevi pašu, kad vien parādās tāda vajadzība un sekojiet savas sirds teiktajam. Viss ir kārtībā, mīļie, un tā tas vienmēr ir bijis.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante