trešdiena, 2012. gada 2. maijs

Ilarions 29.aprīlis- 6.maijs/2012


Viedas Meistars Ilarions
29.aprīlis- 6.maijs/2012
 
Mīļie!
 
Kā nekad agrāk šobrīd mēs redzam aizvien lielākās transformācijas cilvēces sirdīs. Cilvēki mostas un sevi transformē, cilvēku radītā enerģija aizvien pieaug tādējādi aptverot lielāku un lielāku atmosfēru ap Zemi, kas savukārt mudina mosties un transformēties aizvien jaunām un jaunām sirdīm. Ik  dienas un visu laiku ziniet un apziniet, mīļie, to lielo spēku, kāds jums pieder un kādu pārvaldāt. „ES ESMU te, šeit, tagad.” Bieži izrunājiet šos vārdus un tā jūs savienojat savus augstākos aspektus, patlaban jums tie ievērojami jau ir pietuvinājušies.
 
Pildot ikdienas pienākumus uz Zemes, esat uzsākuši daudz apzinātākas iekšējās sarunas ar savu Augstāko Es un tā jūs saņemat ievērojamu palīdzību. Esiet atvērti un uztverīgi tai vārdu un domu plūsmai, kas atnāk pie jums. Vērojiet pozitīvās domas, tās ietekmē jūsu labsajūtu un tāpat pavērojiet pretējos spēkus sevī- tie sniedz noguruma, dusmu un neapmierinātības sajūtas. Tieši tās tagad sevī ir jāmaina un jāpārvērš par laipnām, labām un sevi mīlošām izpausmēm.  Ziniet, ka šajā laika momentā ar savu iekšējo ēnu sastopas pilnīgi visi un ikkatrs uz planētas iziet šādu pieredzi.
 
Tieši šādi visas sev reiz iestāstītās ilūzijas un meli kļūst redzami īstajā gaismā un tā vietā ienāk daudz labākas attiecības. Ja esat sirsnīgi no visas sirds lūguši augšupeju uz augstākām apziņas realitātēm, tad šos izaicinājumus un pārbaudījumus savā dziļākajā aspektā uztversiet kā lielākas iekšējās atklāsmes, kas virza, stimulē un dažkārt katapultē jeb nogādā jūs augstāko dimensiju realitātē, kur viss jūsu manifestētais notiek visaugstākajā  kārtībā. Tieši tāpēc un tāds ir mērķis jūsu attīrīšanās un transmutēšanās procesam- lai jūs tālākais ceļš būtu daudz vieglāks un labāks.
 
Tagad jūsu priekšā ir viens ceļš un tas ir- tālāk uz  priekšu. Katras Dvēseles iekšienē ir izdarītas izvēles un tie, kuri izvēlējušies šauro Ceļu iet paši par sevi. Kad jūs ikkatrs savienojaties ar savu patieso spēku un iemiesojat aizvien vairāk un vairāk sava reālā es, tad jūsu iekšienē notiekošās pārmaiņas kļūst aizvien saskatāmākas arī ap jums esošajiem cilvēkiem un jūs redzēs, uztvers un sapratīs kā nekad agrāk. Jūsu Gaisma tagad izgaismo jūsu fizisko ķermeni un piesūcina katru šūnu. Apkārtējiem šķiet, ka jums pieder Jaunības Strūklaka un patiesībā, tā tas arī ir.
 
Šis process turpināsies, un jūs kļūsiet par dzīvu paraugu citiem. Tas kļūs acīmredzami, ka zināt un saprotat, par ko runājat, jo pierādījumi jūsu izskatā mirdzēs apkārtējo acu priekšā. Tagad ir ļoti svarīgi, lai katra doma, vārds un darbs nāktu no augstākās iekšējās būtības. Līderiem jāvēlas būt priekšgalā un tas ir acīmredzami, ka esat Viens no tiem. Jūs esat Gaismas Emisāri un Vēstneši un sākat kļūt pamanāmi, un mēs priecājamies par to!
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

Tulkoja Māra Brante