trešdiena, 2012. gada 16. maijs

M.Šulca/ Sen Žermēns "Saules korekcija tuvākajā periodā"


Sen-Žermens. Saules korekcija tuvākajā periodā

SEN-ŽERMENS
Caur Marinu Šulcu
2012. gada 10. maijā

Manis dārgie zemieši! Jums ir sācies nopietns periods virzībā pa jauno Realitātes Koridoru planetārajā un jūsu Ceļā uz Jauno Ēru. Jā, viss norit pieaugošos tempos, un tā tas arī bija iecerēts. Vērpjas kopā stingrā laika un telpas spirāle, lai pēc tam atbrīvotu pilnīgi jaunu jūsu attīstības kanvu, par kuru jūs vēl ne pilnībā zināt. Jā, jūsu Augstākie “Es” visu lieliski apzinās un saudzīgi ved savus zemes atspulgus (un ne vienu vien!) pa nosprausto Ceļu, taču tālu ne visas viņu iemiesotās personības mostas un savlaicīgi sāk iekļauties šajā brīnišķīgajā kustībā uz priekšu. Taču pats galvenais ir piepildījies. Jūs zināt, ka dualitātes Eksperiments ir atcelts. Un Zeme, atviegloti nopūšoties jauno enerģiju pieplūdumā, tagad traucas ar arvien pieaugošāku gaismas ātrumu pa jauno Realitātes Koridoru. Mēs teicām jau, ka jums nāksies veikt noteiktas korekcijas šajā jaunajā Ceļā, lai visu kustības parametru stabilitāte un harmonisks savienojums dotu jūsu un planētas nostiprināšanos Jaunajā Realitātē.
Un tā, runāšu īsi. Šodien Es gribu jums pavēstīt par jaunu darbu, kurš jums visiem ir jāizpilda tam, lai dotu stabilitāti jaunajam planetārās dzīvības Ceļam. Tas nebūs sarežģīts un neprasīs daudz laika. Veiciet nelielu vadīšanu, kuru nepieciešams pieskaņot sekojošam datumam: to vajag izdarīt vasaras Saulgriežu brīdī. Šis punkts vienmēr bijis raksturīgs ar īpašām enerģijām, taču šoreiz tas ļaus nostiprināt visas jau izpildītās Saules Korekcijas, pie kurām jūs strādājāt sekmīgi 5.05.12. Veiciet vadīšanu tā apstiprināšanā, kas tad arī tika izpildīts tajā dienā. Materiāli (atskaites) jums ir.
Taču līdz tai dienai vēl ir pietiekami daudz laika. Un šajā ceļa posmā pusotra mēneša garumā ir dažas dienas, kuras Es gribētu atzīmēt īpaši.
Jūs zināt, ka drīz, maijā, notiks Saules aptumsums. Un daudzi jau ir saņēmuši atbilstošus materiālus Kalpošanai (vadīšanai) šajā dienā. Es gribēju tikai pievērst jūsu uzmanību šī Saules aptumsuma neparastumam. Tas notiks jau pēc jūsu izpildītā darba 5.05.12., un, tātad, jau izdarītajās Jaunās Realitātes korekcijās, kuras izpaužas Centrālās Garīgās Saules caur jauno Sīriusa Sauli (Sauli S) enkurošanā caur jūsu Sauli. Šo faktu vajag ņemt vērā, tāpēc ka aptumsuma brīdī jūsu Saule izdarīs saņemto kodu galīgo nostiprināšanu. Tā tad arī ir šī aptumsuma īpatnība.
Cita svarīga ceļa zīme būs Mēness aptumsums 4.06.12. Un, ja jūs atceraties Mēness iedarbības mehānismu tā aptumsuma laikā, tad sapratīsiet, ka arī Mēness aptumsums būs par to pašu tēmu – planetārā jaunā ceļa kodu korekcijas tēmu. Mēness šajā dienā sāks šo kodu atvīšanu, un jūs varat mērķtiecīgi palūgt par to atšifrēšanu priekš planētas un visas planetārās dzīvības.
Blakus, uzreiz pēc Mēness aptumsuma, notiks diženākais notikums planētas un cilvēces dzīvē. Venēras Tranzīts pār Saules disku, notiekošs uz Venēras cilpas 6.06.12, izsauks lielu Mātišķās Dievišķās Enerģijas plūsmu uz jūsu planētu. Taču arī Mēness 2 dienas pirms Venēras Tranzīta izdarīs to pašu – viņš izpakos kodus, jums Sīriusa Mātišķās Enerģijas nosūtītus. Un tāpēc pievērsiet nopietnu uzmanību šiem diviem datumiem. Kā jums vislabākajā veidā organizēt savas Kalpošanas (vadīšanas) šajās dienās, lai savienotu vienotā impulsā vienu un to pašu tēmu un padarītu tai pašā laikā jūsu Kalpošanas efektīvas? Vai vajag savienot jūsu Kalpošanas šajā tematikā? Vajag un ir iespējams! Pat arī labāk savienot Mēness aptumsuma dienā šīs divas Kalpošanas. Tāpēc ka Venēras Tranzīts jau ir sagatavots kosmiski un viņa, dabiski, ne vienu vien īsu mirkli ies pa Saules disku. Taču galvenais ir tas, ka tieši Mēness aptumsums iedarbinās arī Venēras darbu, bet dienā 6.06 Venēra beigs savu darbu, precizējot visas detaļas un palikušos neizstrādātos momentus. Tāpēc savienojiet savas vadīšanas tieši Mēness aptumsuma dienā.
Mani dārgie cilvēki! Tagad īpaši ir novērojams cilvēku savas kosmiskās izcelšanās apzināšanās pacēlums. Un ne tikai. Daudzi, ko mēs uzskatām par guļošiem, savas zemapziņas līmenī jau aktīvi iekļaujas darbā. Ir novērojams interesants efekts to darbā, kas to izpilda apzināti. Vēdeklī sāk atiet Gaismas sfēras no tiem, kas strādā apzināti. Krajona magnētisms strādā cilvēku zemapziņas līmenī un tuvina “guļošo” pamošanos. Un viņi savas zemapziņas līmenī uztver visu, ko dara Gaismas Darbinieki savās Kalpošanās vai cita veida planetāras nozīmes organizētā darbā. Un iznāk mijiedarbības savijums starp visiem cilvēkiem un planetāro dzīvību. Gaija priecājas par saviem bērniem – visiem bez izņēmuma.
Es jūs apsveicu ar jaunu iespēju pakalpot planētai un visai cilvēcei. Atcerieties, ka Gaismas Darbinieki – iemiesotie un neiemiesotie – tagad strādā ļoti saskaņoti. Un tāpēc, izpildot jebkuru planetāras nozīmības vadīšanu, atcerieties, ka visam jums zināmo iemiesoto kolēģu daudzumam noteiktā kārtībā pievienojas vēl arī neiemiesotie Gaismas Darbinieki. Un arī saskaņoti strādā visas jūsu Augstāko “Es” “daļas”, iemiesotās un neiemiesotās. Neaizmirstiet viņas piesaukt, apsveikt un pēc darba veikšanas pateikties par pilnvērtīgu dalību. Un man jums jāsaka, ka bieži tieši neiemiesotie Gaismas Darbinieki uzņemas uz saviem Es pašu galveno slodzi jūsu Kalpošanā (vadīšanā), tā kā var dažreiz vairāk un redz notiekošos procesus labāk par zemiešu personībām.
Es no jums neatvados, tāpēc ka par šiem notikumiem mēs runāsim vēl vairākkārt. Iespējams, starp Manis norādītajiem datumiem būs nepieciešamība izpildīt vēl kaut kādas operatīvas vadīšanas. Un tad Mēs jūs noteikti piesauksim un norādīsim, ko un kā vajag izdarīt. Es ceru, ka jūs esat sapratuši un apsveikuši planētas un jūsu Jauno Ceļu!
Ar prieku par jauniem veikumiem Gaišzilās Liesmas planētas dzīvē!
                   Ar mīlestību Sen-Žermens


tulkoja Jānis Oppe