pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

Integritātes nozīmība. Ercenģelis Gabriels caur Šelliju Jangu


2012.gada 28.aprīlī
http://velichko.ucoz.ru/blog/arkhangel_g…
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
(integritāte – tas, šajā gadījumā, ir ļoti komplekss jēdziens, kuru nevar definēt vienā vārdā un, kas sevī ietver tādas kvalitātes/īpašības, kā – viengabalainība, godīgums pašam pret sevi, tiešums, pilnība, pietiekami harmoniska visu savu personības aspektu savietojamība sevī – tulk. piez.)
Sveicināti, dārgie!
Mēs ļoti priecājamies būt kopā ar jums šodien. Mēs jūs godinām par to, ka jūs šodien esiet atnākuši šurp, izbaudīt mācību un dziedināšanu, kas šodien notiks šajā grupā, saprotot, ka tas, ko jūs darāt, palīdz citiem un pašai planētai noturēt daudz augstāku enerģiju. Un, protams, kad mēs runājam par grupu, mēs ar to domājam ne tikai tos, kuri ir klātesoši šajā telpā, bet arī tos, kuri to vēlāk lasīs internetā.
Šodien mēs gribam parunāt par aspektu, kurš reti tiek apspriests, no garīgās attīstības viedokļa raugoties. Tas ir integritātes aspekts (аспект интегральности). Daudzi no jums apjūk un nezin, kā izturēties noteiktās attiecībās ar konkrētiem skolotājiem vai dziedniekiem. Mēs jums sakām, ka īpašība, kuru jūs viņos meklējat, - tā ir intergritāte. Jūs meklējat šī stāvokļa jeb īpašības atbilstību tam, kas raksturīgs jums pašiem, kas ir ļoti svarīgi noturīgām jebkura veida attiecībām.
Lūdzu, ļaujiet tam ieplūst jūsos. Tā ir ļoti svarīga informācija priekš jums, dārgie. Ja jūs cenšaties izveidot partnerattiecības ar kādu, kura integritāte neatbilst jūsējai, tad šī partnerība ilgi neturpināsies. Mēs saprotam, ka daudzi no jums, virzoties uz priekšu, meklē partnerus romantiskās partnerattiecībās, kuras atbilstu tam, kas jūs esiet. Vislabākais tā indikators, dārgie, ir - atrast sev partneri ar jums atbilstošu integritātes līmeni.
Mēs ar jums runājam par virzību uz priekšu caurspīdīguma enerģijās. Mēs mudinām cilvēkus aizstāvēt savu taisnību un savu integritāti, lai tā palīdzētu spoži mirdzēt priekš pārējiem. Mēs arī runājām par to, ka neatbilstība vairs netiek uzturēta. Tieši tāpēc mēs redzam publisku jūsu slavenību, politiķu un citu publisku darbinieku atmaskošanu, ja maskas, kuras viņi sev ir uzlikuši, neatbilst tam, kas notiek viņos, viņu iekšienē. Tieši šeit daudzi no jums, mijiedarbībā/sadarbībā ar pārējiem, izjūt vilšanos.
Tiem, kuri patiesi iet pa Garīgo ceļu, piemīt iedzimta, augsta integritātes izjūta. Un, balstoties uz savām sajūtām, jūs dabiski sagaidāt, ka arī pārējie darbosies tajā pat līmenī. Lūk, kas izraisa to, ka jūs atkal un atkal jūtieties/esiet vīlušies. Sadzirdiet mūs, dārgie. Savstarpējās attiecības vienkārši nedarbosies, ja jums nav līdzvērtīga integritātes līmeņa.
Labā ziņa ir tā, ka virzoties tālāk caurspīdīguma enerģijās, kļūs ļoti viegli saskatīt līmeni, kādā darbojas cilvēks. Tā, ka, ja jūs meklējat partneri, mēs jums ieteiktu – pavērojiet. Pievērsiet uzmanību. Skatieties, vai šis cilvēks darbojas ar jums vienā līmenī. Tas ir visdrošākais rādītājs savstarpējo attiecību noturīgumam. Patiesībā, tas nav tik daudz saistīts audzināšanu vai noteiktu reliģisko vai garīgo pārliecību, cik ar iedzimtu konkrētā cilvēka integritātes līmeni.
Jūs jau esiet tikuši tik tālu uz priekšu, ka daudzi no jums tiecas iemīlēties cita cilvēka dvēselē. Jūs atrodat viens otrā dievišķo dzirksti un iemīlat to. Taču uz planētas cilvēciskajā izpausmē ir iespējami uzslāņojumi tajā, kā dvēsele izpauž sevi konkrētajā iemiesojumā. Un, lūk, šeit rodas atšķirības.
Tik daudzi no jums ļoti labi apzinās, ka cilvēki, ar kuriem jūs pastāvīgi esiet saistīti, rīkojas/darbojas, tā teikt, citā līmenī, daudz zemākā, kā jūsu rīcības standarti, tomēr, jūs viņiem to piedodiet, jo jūs viņos redzat dievišķo dzirksti. Mīlēt vienam otru – tas ir brīnišķīgi. Mēs aicinām jūs mīlēt citam citu, kā Vienotā Veseluma aspektus, tomēr cilvēka „operēšanas/darbošanās līmenis” ļaus jums uzzināt, vai šīs savstarpējās attiecības būs plūsmā/plūdumā, vai tās būs draudzīgas un – vai tās būs atbilstošas jums. Augsta integritātes sajūta liecina par vienādu garīgās meistarības līmeni.
Integritāte var izskatīties/izpausties ļoti dažādi. Gods starp zagļiem šīs grupas cilvēkiem var tikt uzskatīts par integritāti. Daudzi cilvēki nekad nezags, pat, ja jūs atstāsiet visu naudu viņu acupriekšā, tomēr, ja viņiem veikalā kļūdas pēc tiks izdots lielāks atlikums, viņi uzskatīs, ka viņiem ir bijusi veiksmīga diena.
Integritāte – tā ir savas patiesības aizstāvēšana.
Tā ir tā, kas tu esi, pieņemšana.
Tā ir darbošanās/rīcība, vadoties no savas augstākās garīgās esības.
Cilvēki ar augstu integritātes līmeni rīkojas, negaidot balvas. Viņu uzvedība nemainās atkarībā no tā, vai viņi atrodas sabiedrībā vai vienatnē. Darboties no savas augstākās integritātes, kad neviens jūs neredz, ir līdzvērtīgi izsmalcināta starp jums un Dievu esoša noslēpuma saglabāšanai. Tas ļauj mirdzēt jūsu patiesajam „Es”.
Integritāte uztur/atbalsta Vienoto. Iespējams, ka jūs esiet dzirdējuši izteicienu par Vienotā viengabalainības saglabāšanu. Redziet? Tā ir tā iekšējā vadības sistēma, kurā pastāv prieks darīt pareizās lietas, aiz cieņas pret to, kas jūs esiet, sagaidot, ka enerģija pie jums atgriezīsies nākotnē.
Tas ir tieši tas, ko jūs meklējat savstarpējās attiecībās. Tas ir tas, ko jūs meklējat biznesā, valdībā, savā ekonomiskajā sistēmā. Tas ir pamats visam, ko mēs gribam redzēt, virzoties uz priekšu Jaunās Zemes radīšanā. Lūk, kāpēc mēs tik ļoti mudinām jūs palikt izlīdzinātiem ar tiem, kas jūs patiesībā esiet, un sekot savai pašu iekšējai vadības sistēmai. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, lai atkarībā no tā, kā mēs virzāmies uz priekšu Jaunās Zemes radīšanā, jūs rīkotos atbilstoši savai pašu patiesībai, ņemot vērā/godājot to, kas ir vislabākais jums pašiem, un no visaugstākās perspektīvas raugoties, - vislabākais Vienotajam Veselumam. Integritātes enerģijas ir ļoti svarīgas tam, ko jūs cenšaties radīt. Ceturtā, Piektā un augstākās dimensijas nevar pastāvēt bez integritātes. Nevar.
Jūs nevarat plaši atvērties citam cilvēkam, ja neesat pārliecināti par viņa integritātes līmeni. Jūs varat pateikt: „Ak, es iepriekš tik bieži esmu ticis pievilts! Kā es varu to zināt tagad?” Cilvēki jums ļoti ātri pateiks par sevi visu, kas jums ir jāzina, un, ja jūs būsiet godīgi paši pret sevi attiecībā uz savām iepriekšējām vilšanās reizēm, tad atzīsiet, ka jums arī toreiz bija visa nepieciešamā informācija. Jūs vienkārši izvēlējāties to neievērot.
Jūs variet censties mainīt otru cilvēku. Jūs variet uzņemties glābēja lomu. Iespējams, jūs domājāt mīlēt, vienkārši izlabojot visu, kas otrā[cilvēkā] ir nepareizs. Mīlestība spēj ļoti daudz, dārgie, taču tā nevar panākt cita cilvēka garīgu pieaugšanu/attīstību. Tas ir atkarīgs no viņa paša.
Tādejādi, atkarībā no virzības uz priekšu, daudz līdzsvarotāk un ar skaidri noteiktām robežām, sajūtot sevi esam daudz pārliecinošāku tur, kur jūs esiet, ļaujiet šiem savas integritātes atbilstības meklējumiem kļūt par jūsu mērauklu lēmumu pieņemšanā jūsu turpmākajā virzībā.
Tuvojoties tam pārdomāti un ar izpratni, jūs beigu galā atklāsiet sevi esam tādā enerģētiskā vietā, kur jūs varat plaši atvērties, ar atvērtu sirdi, ļaujot savai gaismai mirdzēt, un sildoties cita cilvēka gaismas staros tādā veidā, kāds palīdz visai grupai.
Lūk, kur jūs beidzot izjutīsiet brīvību, pēc kuras jūsu dvēsele visu laiku ir tiekusies. Tas ir tas, ar ko mēs vēlējāmies šodien ar jums padalīties.
 
 
(integritāte – tas, šajā gadījumā, ir ļoti komplekss jēdziens, kuru nevar definēt vienā vārdā un, kas sevī ietver tādas kvalitātes/īpašības, kā – viengabalainība, godīgums pašam pret sevi, tiešums, pilnība, ...."