ceturtdiena, 2012. gada 24. maijs

Video par reptiļu hierarhiju un to, kā varētu notikt cilvēces iepazīstināšana ar tiem...


Video un teksta tulkojums par reptiļu hierarhiju un to, kā varētu notikt reptiļu iepazīstināšana ar cilvēci.

Video links pieejams:
http://www.youtube.com/watch?v=G-kTehJ3jL8&feature=my_liked_videos&list=LLphNhmcuYGQAOPzsxV1HwdA



 



REPTILIAN HISTORY AND ALIEN INVASION

by Stewart Swerdlow


Reptiļu sabiedrība ir ļoti strukturēta, un tajā pastāv hierarhija, kur pašā augšgalā atrodas elites grupa, kas ir Baltspārnotie reptiļi – tie ir ļoti gari, ar gaiši zilām/ ledaini zilām acīm un ar ļoti gludiem, taču spēcīgiem ķermeņiem.

Un pamazām, septiņu līmeņu garumā, reptiļu augumu garums aizvien samazinās, tā vismaz tas ir Drako impērijā, līdz darbaspēka reptiļiem, kas ir diezgan īsi, iespējams 90 – 120 cm, ar ļoti brūnu, zvīņainu ādu, nav īpaši gudri/inteliģenti un būtībā dara to, ko tiem liek.

Pa vidu starp baltspārnotajiem un brūnajiem zvīņainajiem atrodas  militārā klase, tie ir arī garīgie vai reliģiskie līderi, kas ir tas pats, kas mums būtu bīskapi, kardināli un pāvesti. Tiem ir arī intelektuālā sabiedrības daļa jeb kasta.

Un tad seko parastā sabiedrības daļa visiem nolūkiem un mērķiem. Ja patiešām vēlies uzzināt, kāda ir Drako impērija, paskaties uz Hinduistu kastu sistēmu, kas no tās ir radusies.

Daudzas Hindu, Austrumāzijas un Dienvidāzijas leģendas un mistērijas stāsta par Naga, kas bija 7-galvainie reptiļi, kas izcēlās Āzijas krastos pēc tam, kad viņu kontinents nogrima Klusajā okeānā.

7-galvainie reptiļi vai Naga patiesībā simbolizē kastu sistēmas 7 līmeņus Drako impērijas hierarhijā.

Pirmo reizi es nonācu saskarsmē ar reptiļu būtnēm, kad kā pusaudzis strādāju pie Montauk projekta (ASV valdības slepeni pētījumi par tām pašām tēmām kā Philadelphia Experiment – no wikipedia) no 1970. līdz 1983. gadam.

Pēc maniem uzskatiem, tie bija reptiļi no militārās vai karotāju klases – ļoti lieli, spēcīgi, pēc skata dusmīgi un atbaidoši, bet es biju tikai 13-14 gadus jauns un man redzēt 8 vai 9 pēdas (2,4 līdz 2,7m) garu radījumu ar ilkņiem, zaļām un dzeltenām acīm nākam pretī bija ļoti baisi.

Tie bija ieradušies kā novērotāji kopā ar novērotājiem no ASV valdības, Izraēlas, Krievijas, Vācijas un Lielbritānijas.

Reptiļi tur bija ieradušies, lai skatītos un apmainītos ar informāciju par programmēšanas tehnikām un tehnoloģijām, ko ASV valdība bija ieguvusi no citām citplanētiešu civilizācijām, kā arī par tām Atlantiešu tehnoloģijām, kuras tika atklātas Montauk ragā (Montauk point – jūras rags netālu no NY; arī vieta, kur norisinājās pētījumi).


Manas bažas par nākotni saistībā ar reptiļiem ir tādas- publikai pasniegtā informācija par tiem nebūs precīza.

Es zinu, ka ASV valdība un būtībā visas pasaules valdība gatavojas iestudētai citplanētiešu invāzijai uz mūsu planētas. Šī nolūka īstenošanai tiks pielietotas tehnoloģijas no BLUE-BEAM (zilais stars) projekta, kas ir hologrāfiska tehnoloģija, ko var uztvert ar radaru palīdzību, un to var dzirdēt un just cilvēki uz Zemes. BLUE-BEAM iespaidā cilvēkiem liksies, ka planētai uzbrūk citplanētiešu būtnes vai to kuģi.

Tie no satelītiem var šaut ar lāzera stariem vai ar cita tipa ieročiem uz Zemes, lai patiešām izskatītos, ka planētai uzbrūk.

Un cilvēki, protams, nezinās, vai tas patiešām notiek, vai nē. Lielākā daļa cilvēku, manuprāt, domās, ka tā ir patiesība.

Un tad „palīgā” nāks reptiļu būtnes, kas kā glābēju rase aizdzīs prom šo iebrūkošo karaspēku. Kā mēs esam redzējuši, tad pēdējos gados ir bijis palielināts daudzums meteorītu, komētu, kosmisko putekļu un pat Ārkārtīgi zemo frekvenču pārraides (ELF – Extremely Low Frequencies), kas ir bombardējušas Zemi un pagājušas tai garām. Zinātnieki saka, ka tas viņiem nebija paredzams un viņi nezin, no kurienes tās nākušas.

Un tad tiks paziņots, ka uzbrūkošā rase bija izmantojusi šos objektus kā ieroci un sviedusi tos planētai ar nodomu. Tā kā reptiļi padzīs šo uzbrukumu, viņi tiks uzskatīti par glābējiem.

Tālāk sekos informācija, sakot, ka cilvēciskām būtnēm uz Zemes ir reptiļu DNS, ka cilvēki patiesībā ir glābēju rases pēcnācēji, ka mēs esam radniecīgi un ka reptiļi mums ir kā Mammas un Tēta rase, kas faktiski ir taisnība, taču ne tā, kā to pasniegs cilvēkiem uz Zemes.

Tad notiks inscenēta otrā Kristus atnākšana, kurš vēstīs, ka šī ir jaunā Svētā Impērija un ka mums vajadzētu laipni sagaidīt šīs rases.

Un tieši tāpēc pēdējos mēnešos Vatikāns ir paziņojis, ka citplanētieši un ārpuszemes civilizācijas ir mūsu Kristus brāļi un mums vajadzētu tos atzīt un pieņemt.
Šie notikumi darbojas kā sabiedrības sagatavošana valdības nākotnes plāniem.

Pāvests: „Jebkurai būtnei – lai arī cik taustekļu tai nebūtu – ir dvēsele”



tulkoja Kārlis B.