trešdiena, 2012. gada 23. maijs

Sen Žermēns "Sievišķās enerģijas pārsvars Venēras tranzīta laikā"



SEN-ŽERMENS
Caur Marinu Šulcu
2012. gada 17. maijā

Sievišķās Enerģijas pārsvars Venēras Tranzīta priekšvakarā

Mīļie Mani Gaišzilās Liesmas planētas cilvēki! Tūlīt jums būs interesanti saprast, kāpēc Es esmu sācis runāt par Venēras Tranzītu tik agri? Un kāpēc tieši pirms tā ir jābūt Sievišķās Enerģijas pārsvaram, kaut gan jūs zināt, ka uz Saules aptumsumu 20. maijā atnāks Dievišķās Vīrišķās Enerģijas uz Zemi. Viss ir vienkārši, ļoti vienkārši. Jums būs interesanti zināt, ka pēc Saules aptumsuma nedaudz izjuks Sievišķo un Vīrišķo Enerģiju līdzsvars uz planētas. Neko tādu jau nu pieļaut nevar nekādi. Un tāpēc mēs iedarbinām uzreiz pēc Saules aptumsuma Dievišķo Sievišķo Enerģiju rezerves avotu. Tās jau ir uz planētas un tām nav vajadzīga pāreja vai īpaša nonākšana uz Zemes. Jā, bija jau Sievišķo Dievišķo Enerģiju pieplūdums, un jums par to bija zināms. Taču tagad zināma saglabāto Sievišķo Dievišķo Enerģiju rezerve tiks atvērta, un līdz Mēness aptumsumam un līdz Venēras tranzītam Zemes laukā un jūsu enerģētiskajos laukos ieplūdīs līdzsvarota Sievišķo Enerģiju plūsma. Kāpēc to nepieciešams veikt? Tāpēc, ka gadsimtu laikā vīrišķās enerģijas dominēja pār sievišķajām, un jums ir labi zināms, pie kā noveda šis disbalanss. Tagad ir cits stāvoklis, un Mēs gribētu atbalstīt vīrišķo un sievišķo enerģiju līdzsvaru uz planētas. Mums ir pienākums to izdarīt, lai nebūtu pat pagaidu sašķiebuma vecajā virzienā. Un tāpēc Mēs nosūtām uzreiz pēc Saules aptumsuma uz planētas kristālisko lauku sakrātās Sievišķās Dievišķās Enerģijas. Bez tam tās pavairos atnākušo Vīrišķo Dievišķo Enerģiju iedarbību un līdzsvaru visā, kas attiecas uz planētas un visu dzīvības formu uz tās enerģētisko apgādi.
Mīļie Mani Gaišzilās Liesmas planētas cilvēki! Es daudzdimensionāli esmu glaimots par to, kā jūs attiecāties pret Manu pēdējo Vēstījumu par šī gada maija un jūnija nopietnajiem datumiem. Tie ir ārkārtīgi svarīgi, Es teiktu – ļoti nozīmīgi planētai datumi. Pieskatieties uzmanīgi tam notikumu kaleidoskopam, kurš ar pieaugošu rezultātu notiek šajā gadā, sākot ar februāra mēnesi. Jums neliekas, ka tomēr dzīvošanas dualitātē atcelšana jau tiek ņemta par visas Galaktikas un pašas jūsu planētas pamatu? Pārdomājiet, par kādām atnākošām enerģijām Mēs jums stāstījām? Par kādiem jauniem grandioziem plāniem, jums veicamiem, jums sakām? Un kādus palnetāra svarīguma darbus jūs jau esat izpildījuši! Tas viss liecina par to, ka nopietnas izmaiņas norit visās planetārās dzīves formās. Bet citādi pat būt nevar! Un tāpēc Es arī vēršos pie jums tagad ar šo it kā īso vēstījumu, taču, cik tajā ir atšifrētas informācijas par notiekošajiem uz Zemes notikumiem!
Sapratīsim maijā un jūnijā notiekošā galveno būtību. Mēs par to daudz esam runājuši, taču man gribas dot jums iespēju uz agrāk teikto paskatīties no cita redzes viedokļa.
Un tā, jūs jau zināt, ka uz Saules aptumsumu, bet pēc tam uz Mēness aptumsumu atnāks uz Zemi Vīrišķās un Sievišķās Dievišķās Enerģijas. Es tagad teicu, ka pagaidu līdzsvaram Mēs uzreiz pēc Vīrišķo Enerģiju atnākšanas izsniegsim Zemei un jums agrāk sagatavoto Sievišķās Enerģijas rezervi vīrišķā un sievišķā līdzsvaram. Un ne velti! Tāpēc ka ir nepieciešama sagatavošanās jūnija mēneša galvenajam notikumam – Venēras Tranzītam pār Saules disku. Jums ir Krajona teikts, ka šajā gadā Venēras Tranzīts notiks tās atpakaļējā kustībā. Bet tas nozīmē milzīgu Venēras garīgā spēka pieplūdumu uz viņas aizbilstamo Zemi. Tie nav tukši vārdi! Venēra ir it kā vecākā pēc evolūcijas planēta un atbild par daudziem notiekošiem uz Zemes procesiem. Un tādejādi Man gribētos, lai jūs saprastu, ka Venēras Tranzītā nevajag redzēt tikai astronomisku parādību. Nemēdz būt Kosmosā un Saules sistēmā nejaušu sagadīšanos kosmisko ķermeņu kustībā. Saprotiet, ka šajā gadā Venēras Tranzīts daudzko izmainīs cilvēku emocionālajā stāvoklī. Sāksies pārmaiņas emocionālo ķermeņu uzbūvē, bet tas nav mazsvarīgi. Jaunās Vīrišķās un Sievišķās Enerģijas, un arī Mātišķā Dievišķā Enerģija, kura atnāks kopā ar tām, sāks barot visu dzīvo uz planētas, bet ar tām atnāks arī citāda uztvere un visas planetārās dzīvības pasaules uztvere. Sāksies vērtību kategoriju pārvērtēšana visās jūsu dzīves jomās, kas arī ir ārkārtīgi svarīgi. Tikai pēc daudzu dzīves koncepciju izmaiņas varēs sākt būvēt arī jauno dzīvi uz planētas. Un pats galvenais, kam ir jāsākas jūsu dzīvē – tā ir pilnīga citāda akcentu izvietošana un tiem atbilstošu lēmumu pieņemšana svarīgākajos dzīves jautājumos. Jaunās enerģijas neatbalstīs agresiju un visus saistītos ar to emocionālos stāvokļus, tajā skaitā arī jūsu valstsvīriem. Protams, Es esmu tāls no domas par to, ka nomainīsies ātri visas valdības, bet palikušās sāks citu politiku. Visdrīzāk, visas tās ies prom, stipri pieturot dualitātes enerģiju. Taču jaunās Enerģijas vienalga neatlaidīgi lauzīs ceļu.
Un tomēr atgriezīsimies pie Venēras tranzīta dziļās jēgas. Es gribētu, lai visi, bet ne tikai astrologi, spētu saprast tieši šī notikuma jūnija mēnesī neparastumu. Venēra sūta uz Zemi evolucionārus garīgās vadīšanas impulsus, lai apstiprinātu uz planētas, viņai uzticētas, Vīrišķā un Sievišķā balansu, lai paātrinātu pārkārtošanās procesus Kristāliskajā Režģī 144. Un arī, kas nav mazsvarīgi, viņa dos arī piebarošanu jaunajiem būvējumiem ar saviem īpašiem impulsiem, kuri atbalstīs aktivizāciju daudziem Kristāliem, kuriem uz Zemes ir jānonāk aktīvā stāvoklī.
Tajā skaitā šīs enerģijas jūs izmantosiet arī Lemūriešu Kristālu aktivizācijai, kas palīdzēs jums ātrāk atrast nepieciešamos kodus un atšifrējumus pie jūsu darbībām. Viss piepildās savlaicīgi. Un tas nenozīmē, ka šīs aktivizācijas jums vajag izdarīt uz norādītajiem notikumiem. Atnākušās enerģijas adaptēsies uz planētas un kļūs jūsu uzticami palīgi visās evolucionāri vērstās darbībās.
5. maija dienā, kad daudzi no jums pieņēma Saules korekciju no Sīriusa Saules un mūsu Saules, Venēra gatavoja koriģējošo programmu Gaišzilās Liesmas planētai. Un 6. jūnija dienā Tranzīta pār Saules disku laikā viņa padarīs pieejamu jaunu sēriju no koriģējošiem impulsiem, kurus Saule ir sagatavojusi Zemei. Izsakoties tehniskā valodā, Venēra izpildīs Saules impulsu modulāciju, un tie tādā veidā nolaidīsies uz Zemi. Tajā ir ielikta dziļa jēga, tā kā tieši Venēra modulē Saules signālus un padara tos maigus un harmoniskus mūsu planētai.
Mīļie Mani cilvēki! Es gribu, lai jūs pilnīgi saprotamu iemeslu dēļ nepalaistu garām šo dienu. Lai jūs neizslēgtu no savas dzīves iespēju tādā kritiskā dienā palīdzēt planetārajiem veikumiem. Taču es jau ieteicu jums, ka nepieciešams apvienot Kalpošanas uz Mēness aptumsumu ar Venēras Tranzītu. Pie kam izpildīt Kalpošanu tieši Mēness aptumsuma dienā, bet ne 6.06.12. Vēlreiz atgādināšu, kāpēc tieši tā, bet ne citādāk. Protams, var veikt vadīšanu arī divas dienas, tas ir 4.06 un 6.06. Taču visa Manis izklāstīto kosmisko notikumu sasaiste notiks Mēness aptumsuma dienā. Venēras ieslēgšanās darbā sāksies tieši 4. jūnijā. Tāpēc ir svarīgi izpildīt Kalpošanas uz Mēness aptumsumu, pārdomājot atbilstošu tematiku.
Kāpēc tad Es nosaucu Venēras Tranzītu par jūnija atslēgas notikumu, bet ne vasaras Saulgriežu dienu? Lieta tā, ka viss, kas tiks Venēras Tranzīta ielikts, vasaras Saulgriežos tiks nostiprināts un piesātināts ar papildus enerģijām. Taču galveno tematisko nodrošinājumu izdarīs Venēras Tranzīts. Tajā nekādu šaubu nav.
Man gribētos beigt mūsu sarunu ar sekojošu atgādinājumu. Jums paliek ne pārāk daudz dienu līdz Saules aptumsumam. Zinu, ka vairums Gaismas Darbinieku jau ir gatavi tam. Izdariet arī saviem Es pareizu vadīšanu tajā dienā. Ielieciet ilgtermiņa evolucionārus plānus. Pieņemiet Kontraktus vai izsakiet Nodomus pašos svarīgākajos jums dzīves jautājumos, bet īpaši kalpošanas Gaismai jautājumos.
Es vēlu jums veiksmi! Un atcerieties, ka planēta jau ir sākusi iet pārliecinoši pa jauno Realitātes Koridoru. Jūs īstenojat jūsu iecerēto, mūsu dārgie Eņģeļi no Centrālās Garīgās Saules!
                   Man vienmēr ir sakari ar jums. Sen-Žermens


tulkoja Jānis Oppe