pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

Gudrības Acis. Senžermēns un Valdnieks Metatrons caur Džeimsu Tiberonu


Gudrības Acis. Senžermēns un Valdnieks Metatrons caur Džeimsu Tiberonu (James Tyberonn).
 
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
2012.gada intensitātē un lieliskumā
 
Sveicināti, Cilvēki-Enģeļi! Es Esmu Kas Es Esmu. Es Esmu Violetās Liesmas Glabātājs. Es. Senžermēns, silti sveicu jūs!
 
Man ir liels prieks un gods būt kopā ar jums šajā mūsu 2012.gada brīdī. Es apliecinu nozīmīgo Valdnieka Metatrona klātbūtni šajā laukā un izsaku jums visdziļāko atzinību par uzaicinājumu tikties ar jums. Tāpēc, ka es, kopā ar savu Mīļoto Augšāmcēlušos Kristāliskās Gaismas Padomes Meistaru Ģimeni, ar nepacietību gaidu OM Vilni. Tas tiks virzīts mūsu tikšanās laikā Šasta kalnā 25.jūnijā. Mēs aicinām un ielūdzam jūs visus noskaņoties šim notikumam, lai kur arī jūs atrastos, jo tā ir dāvātā Mīlestības Svinēšana! Tā ir pār-uzlādēšana un pār-līdzsvarošana. Tāpēc, ka patiesi katrs OM tonis rada kodētu skaņu, kas līdzsvaro ikvienu jūsu Esības niansi. Pārveido katru jūsu fiziskā ķermeņa atomu un katru jūsu apziņas lauka vienību.
 
Ļoti satraukti mēs pakojam mūsu ēteriskos čemodānus un ļoti drīz iegremdēsimies Mīlestības Vilcienā! Mēs varam padalīties daudzās lietās. Gaisā virmo prieks!
Dārgie draugi, jūsu acis – tās ir gudrības acis. Un šajā pārsteidzošajā laikā jūs saņemat gudrību, jo tā ir pelnīta .. jūs esiet to nopelnījuši. Jūs esiet nākuši no tālienes un jūsu patieso Māju gaisma mirdz.
Tālāk tiks sniegts mans un Valdnieka Metatrona vēstījums, tā ir skaistas un jēgpilnas/nozīmīgas informācijas savijums, kurā mēs gribētu dalīties …
 
Izvēršas lielisks gads! Daudzi brīnišķīgi notikumi dzirkstī mirdzumā! Tagad jūs esiet gatavi Augšupejai… Un, Cilvēki-Eņģeļi, jūs ieraudzīsiet daudzas dimensijas iekšienē un ārpusē! Balva ir skaidrība. Protams, tas prasa piepūli, taču kādus cēlus centienu jūs esiet sasnieguši!
 
2012.gads sāk izsist pamatu zem kājām tiem slēptajiem un stingrajiem uzskatiem, kuri ir bijuši visgrūtāk atbrīvojami un visgrūtāk atklājami. Traucēkļi nepazīst aizspriedumus, tie virzās cauri visām barjerām. Drīzumā cilvēce sev no jauna sāks atklāt skaidrību, kā pilnīgas apziņas priekšnosacījumu, pirms tā sāks atbrīvoties no bailēm un cinisma. Esiet gatavi pārstaigāt apkārtni jūs iekšējā uzskatu/pārliecību ainavā, kas piebāzta ar veco enerģiju krāsmatām un apnikušiem šķēršļiem, kuri jums vairs nekalpo. Šis 2012.gads tieši ir paredzēts šādai atbrīvošanai, jo dažas glabātuves atrodas dziļāk par pārējām, un jums būs jāpaietas vēl mazliet, lai nokļūtu līdz patiesās gudrības tīrajam ūdenim.
 
2012.gadā iekšējais „es” atbrīvos sevi jaunā Mer-Ka-Na, virzoties cauri saspringtām situācijām. Katra [Saules] koronārās masas izmešana, saules vējš un astroloģiskā gravitācija atver jaunu vibrāciju frekvenci. Šīs galējības spēcīgā kristāliski-elektriskajā laukā 2012.gadā var tik izjustas kā solis atpakaļ, pirms spert divus soļus uz priekšu. Taču saprotiet, ka šīm sarežģītajām fāzēm ir noteikts mērķis rezonanses pārbīdē, lai šo unikālo atvērumu ietvaros atklātu un pārradītu Jauno Cilvēku uz Jaunās Zemes. Kas atrodas ēnā, tiks atklāts un nodots atbrīvošanai. Enerģijas Triāde atbalsta šādas skaidrības izpausmes saules aptumsuma Uguns Gredzenā, mēness aptumsumā un jūnija saulstāvjos.
 
OM Vilnis
 
OM Vilnis atnes Plejādiešu Atvēršanu un apgaismības atvēršanu. Dimensionalitāte mainīsies. Neziņas un vientiesības beigas iezīmēs trešās dimensijas beigu sākumu, bet tikai trešās dimensijas pastāvēšanas terminos, kas ir ārējā robeža dimensiju piekļuvei Jaunajai Zemei. Pirmās trīs dimensijas neizzudīs, vai gan tas ir iespējams? Drīzāk, tās tiks pārformētas kā pamats jaunajām dimensijām - no 4-tās līdz 12-tajai.
 
Uzskatiet šos vārdus par maigu Gara piebikstīšanu. Ieskatieties dziļi iekšienē un ārpusē un ļaujiet šim mīlošajam atgādinājumam ieņemt vietu jūsu domās un sirdīs. Atspoguļojiet to ar līdzjūtību un izpratni savā dzīvē un izvērtējiet, cik tālu tas stiepjas. Vai jūs konstatējat, ka esiet nogājuši tik tālu ceļu, centušies tik ļoti tikai tāpēc, lai izrādītos esam tajā pat vietā, no kuras jūs sākāt?
 
Pacelšanās Simptomi
 
Kā mēs jau esam teikuši, enerģija 2012.gadā ir ļoti intensīva. Katra nedēļa, katrs mēnesis laika periodā līdz 12-12-12 un 12-21-12 ir ieplānotas ar tādām pacelšanām, ka jūs varat sajusties nomākti. 2012.gads ir eksponenciāli spēcīgāks nekā 2011.gads. Tā kā tas, kas notiek 2012.gada Triādē, ir aizvien lielākas nefiziskās apziņas, pilnas 33 čakru Mer-Ka-Na pieplūdums. Palieciet sazemēti, liela nozīme ir neskartam aurai. Taču jums ir zināšanas par to, kā tikt galā ar jaunajām frekvencēm.
 
Atbilstoši vecās enerģijas mītiem, visai uztverei un zināšanām ir pie jums jāatnāk caur jūsu fiziskajām sajūtām, taču tas jau attiecas uz pagājušo. Tagad ir nepieciešams koordinēt visu 33 čakru pieplūdumu … Un jūs to spējat.
 
Tādejādi jūsu pašpārveide sasniedz savu augstāko virsotni. Jūsu pārliecības/uzskatu manifestācija eksponenciāli pastiprināsies. Tieši tāpēc laiks, kas atlicis līdz 12-12-12, ir īpaši vērsts uz sevis pārbaudi un programmēšanu. Vecā paruna: „Esiet uzmanīgi ar to, ko vēlaties, jo tas var piepildīties” tiek aktivēta. Kā mēs jau iepriekš teicām, jums tiek dāvātas dievu dāvanas. Jūsu pārliecība/uzskati kļūst par realitāti. Jūsu ticība īstenojas jūsu pieredzē. Jūsu dzīvē nav tādas sfēras, uz kuru neattiektos teiktais, īpaši 2012.gada 33 čakru laukā! Tādejādi jums tuvākajos mēnešos nāksies sastapties ar šķēršļu joslu. Jūs sajūtat Pacelšanās Simptomus, lai noslīpētu savu gatavību, un tie [šķēršļi] ir uzskatāmi par gala eksāmenu.
 
2012.gada intensitāte ir reāla, taču šis spiediens ved uz cildenu/svētītu mērķi. Nesatraucieties. Pacelšanās jau ir rokas stiepiena attālumā.
 
Dārgie Cilvēki-Eņģeļi, jums nav jātiek ievilktiem šajās enerģijās vai šo enerģiju apdullinātiem. Faktiski OM Vilnī notiks tieši pretējais. Jūs patiešām varat saņemt atbalsta pieplūdumu, atjaunojošu pārlādēšanu, drosmi un izlēmību. Ja jūs noņemat cilvēka masku šajā skaidrības brīdī, kas tiek dēvēts par OM Viļņa Uguns Gredzenu, jūs sajūtiet jaunu gaismu, kristāliskās skaidrības gaisma pieskaras jums, atjaunojot jūsu spēkus, lai sagatavotu atlikušajai 2012.gada daļai. Tā ir noslēdzošā transformācija, tāpēc, ka jūs patiešām esiet tālu tikuši/nonākuši! Mēs jūs godinām un sakām: „Lieliski veikts darbs”. Mēs iedvesmojam jūs turpināt virzīties uz priekšu. Jūs esiet tuvāk kvantu lēcienam, lielajai Transformācijai, nekā jūs spējat iedomāties. Daudz tuvāk.
 
Ticība maina paradigmu
 
Meistari, transformācijas darbība balstās uz piesaisti noteiktam ticības kontekstam, šis ticības veids pieļauj labklājību, bet labklājība atver durvis laimei.
 
2012.gada astroloģiskais modelis ir radīts, lai ļautu jums veikt noslēdzošo atbrīvošanos. Vieglākās izmaiņas jau ir veiktas, bet atlikušās prasa dziļāku pieeju.
 
Viss, par ko jūs domājat, kam ticat, ļoti spēcīgi projicējas 2012.gadā. Tāpēc šajā gadā jūs redzēsiet, ka visas nevēlamās pārliecības/uzskati uzpeldēs virspusē, lai jūs ar to tiktu galā.
 
Lūk, kāpēc mēs atlikušo vēstījuma daļu veltām tam, cik nozīmīga ir sevis pārbaudīšana, un tam, cik svarīgi ir būt savu domu Meistaram. Daudzi no jums 2012.gada intensitātē vai izjust emocionālu izmisumu, trauksmi un depresiju. To var risināt un faktiski tas viss jums tiek parādīts, lai ļautu tam aiziet.
 
Mēs jums sakām, ka cilvēku emocijas lielā mērā pārvalda jūs personiskā pārliecība/uzskati. Pilnībā apzinoties savus fundamentālos dzīves uzskatus un atzīstot, ka jūs vienmēr atrodieties galvenā no tiem ietekmē, jūs varat izveidot un jūs izveidosiet jauno pasauli. Tieši tāpēc jūs arī esat šeit.
 
Šajā triādes savienojumā jums apzināti un ar nodomu ir jāizvēlas jūsu dzīves virziens un mērķis. Ja jūs ikdienā paplašiniet sevi no pagātnes, no tā, ko jūs neapzināti pieņemiet caur noklusējumu (from what you unconsciously accept through default), tad transformācija nenotiek, bet tikai vairojas tas, kas jau ir. Jūs redzat, ka ne jau katrs izvēlas Pacelšanos. Taču tiem no jums, kuri ir Pirmatklājēji, ir jāmirdz savā gaismā. Nezaudējiet drosmi un neiestiedziet 2012.gada intensitātē.
 
Atgādinājumi par nepieciešamību apzināties
 
Atļaujiet mums pieskarties jūsu plecam dažas nedēļas pirms Triādes un atgādināt jums par dažām nepieciešamajām izpratnēm.
 
Daudzi no jums, cilvēkiem, savu laimi balsta uz noteikta mērķa sasniegšanu vai noteiktu lietu iegūšanu. Taču šādā objektīvi orientētā sasniegumā jūs bieži nokļūstat laika līnijā, kurā atklājat, ka laime, kas iegūta no šīm lietām, ir īslaicīga un drīz vien izzūd… Un jūs atkal jūtat, ka jums kaut kas pietrūkst. Jūs neizjūtat prieku.
 
Daudzi no jums, cilvēkiem, jūt, ka dzīve ir veiksmīga tikai tad, kad jūs saņemat to, ko gribat. Taču daudzi no jūsu dzīves uzstādījumiem apzināti ievieto jūs ārpus „komforta zonas”, lai jūs attīstītos.
 
Šādus „dzīves kontraktu sarežģījumus” jeb „uzstādījumus” izvēlas jūsu Augstākais Es un no tiem nav iespējams atteikties vai tos ignorēt. Lūk, kāpēc ir svarīgi skatīties uz saviem apstākļiem, kā uz izvēlētiem uzstādījumiem un uzņemties atbildību par tiem. Tad un tikai tad jūs spēsiet tos pārvarēt.
 
Starp situācijām, kurās jūs atrodieties, nav tādu, kuras jūs nebūtu radījuši vai nebūtu izvēlējušies. Šīs patiesības noliegšana nenāks jums par labu. To sakot, mēs ar nedomājam, ka jums tām jāpakļaujas, drīzāk, ka jūs sastapsiet tās.
 
Laimes Paradokss
 
Te jums būs laimes paradokss. Vai jūs dzīvojat bez prieka, līdz sastopieties ar izaicinājumu?
 
Meistari, prieku veido tas, ka esam „pilnībā klātesoši un pilnībā līdzdalīgi notiekošajā un pilnībā uzņemamies savus izaicinājumus no „Tagad” brīža. Tā ir liela patiesība.
 
Laime plašākā nozīmē var tikt saprasta trijos aspektos: apmierinājums, mijiedarbība un sūtība.
 
Apmierinājums – tā ir daļa laimes, kad jūties labi.
Mijiedarbība attiecas uz to, lai dzīvotu „labu dzīvi”, interaktīvā harmonijā, tas ir sabalansēts darbs, ģimene, draugi un aizraušanās.
Sūtība attiecas uz mūsu spēku izmantošanu sava ieguldījuma veikšanai lielākiem garīgiem vai labdarīgiem mērķiem.
 
Un ņemiet vērā, ka no šiem trim aspektiem - mijiedarbība un sūtība sniedz lauvas tiesu tajā, lai dzīvotu laimīgu dzīvi.
 
Mēs arī piebildīsim, ka daudzi, kuri ir izvēlējušies kalpot, koncentrējoties uz garīgo attīstību, sasniedz laimi šī definējuma un aspekta nozīmē, izdzīvojot dzīvi, kas paredzēta tieši meistarības sasniegšanai.
 
Patiesa laime – tas ir risinājums. Prāta stāvoklis, kas sasniegts, izdzīvojot harmonisku garīgo dzīvi. Tas nav nesaprātīgu vēlmju apmierinājums - baudas gūšanai. Patiesa laime – tas ir prieka stāvoklis bez iekšējām pretrunām, prieks bez soda un vainas, kas tiek izjusts kā labklājība, miers un sapratne.
 
Ļoti bieži attīstītu dvēseļu nespēja izjust labklājību un izjust laimi, pat nevainojami dzīvojot, ir saistīta ar to, ka „asiņo” viņu iepriekšējās dzīves. Netiek izjusta mīlestība pret sevi daudzo dzīvju dēļ, kas ieprogrammētas uz kļūdainas „iedzimtā grēka” koncepcijas.
 
Tas var tikt labots, tam ir jātiek labotam, mainot pagātni „Mer-Ka-Na (kā tas tiek piedāvāts Metatroniskajās atslēgās). Tā pamatā parasti ir zems pašvērtējums, nespēja mīlēt Sevi.
 
Vingrinājums „Laime”
 
Kad šādas sajūtas rodas, padarbojieties, lai tās mainītu. Viens no vingrinājumiem paredz pārbīdīt savas dzīves izdzīvošanas perspektīvu tādejādi, lai jūs kļūtu par aktieri, kurš spēlē galveno lomu izrādē ar nosaukumu „dzīve”. Lomu, kuru spēlējot, jūs esiet par sevi pārliecināti, laimīgi un spējīgi dot, saņemt un mīlēt Dievišķību sevī.
 
Apspēlējot šos atribūtus, jūs variet iemācīties ieiet šajās frekvencēs. Tas darbojas līdzīgi negatīvo domu nomaiņai pret pozitīvām. Viena pozitīvās enerģijas laimes frekvence piesaistīs otru. Taču jums šī vingrinājuma procesā pa-īstam ir jāiemācās mīlēt sevi, un šāds vingrinājums palīdzēs pārprogrammēt dzēšamos kļūdainos uzskatus no pagājušas (jeb esošās) dzīves. Vai jūs saprotiet?
 
Dzīve plūst daudz efektīvāk, kad jūs izlemjat pieņemt izaicinājumu attiecībā uz to, kas jums ir. Tāpēc, ka patiesībā tas, kas jums ir – tas ir tas, ko jūs esiet izvēlējušies, tas, ko jūs esiet radījuši. Izvēlieties to, lai virzītos tālāk, un esiet mierā, un atrodiet savu laimi, zinot, ka jūsu priekšā nostāsies tas, kas jums tiek piedāvāts šajā „tagad” brīdī.
 
Tā ir spēcīga transformējoša patiesība, kas ļauj jums iemācīties to, ko jūs esiet sev sagatavojuši, izejot ārpus robežām, liekot kopā pulzi.
 
Būt par Meistaru nenozīmē, ka jūs nesastopieties ar problēmām, tas vienkārši nozīmē, ka jums ir gudrība, lai tās atrisinātu un ir risinājums. Tas nenozīmē, ka tas ir viegli. Un šis process turpinās arī ārpus zemes pieredzes robežām, lai arī citos formātos. Tāda ir dzīves, apziņas paplašināšanās.
 
Dārgie, MĪLESTĪBA ir frekvence, skaista zinātne, dievišķais konteksts, deklarācija… Tas ir atvērums, kas ļauj DZĪVEI, Jūsu Augstākajai Apziņai pastāvēt Kosmiskajā Struktūrā.
 
Dzīve TAGAD brīdī
 
Tātad, jūs neatradīsiet patiesību dažādās apstākļu sakritībās, izvairoties no problēmām vai jaunā/citā apkārtnē. Patiesību ir iespējams iegūt tikai šī „tagad” brīža apstākļos, kurā jūs atrodieties.
 
Pastāv, protams, noteikti scenāriji, kad jūs esiet konfliktā pats ar sevi, kuros laime patiesi nespēj pastāvēt. Jūsu dzīve darbosies tādā mērā/pakāpē, kādā jūs pārzināt savu prātu, atrodiet gudrību un nevainojamībā un pārpilnībā iemiesojat savus vārdus realitātē. Noslēdzat kontraktus un pie tiem pieturaties.
 
Tas ir īpašs veids, kā dzīvot dzīvi. Transformācija ne tikai maina mūsu rīcību, ne tikai dod jums jaunas iespējas, no kurām jūs apzināti izvēlēsieties. Drīzāk, tā atklās struktūras mehānismu esībai un interpretācijai, kas ir jūsu pamatā, pat ja jūs dažkārt neapzinieties savu sūtību, kas nostiprināta tās iekšienē.
 
Jaunā Zeme sākas ar Jaunajiem jums
 
Pārejas nianses, jūsu dzīves scenāriji ir saistīti ar jūsu pamatzināšanu atklāšanu – ar mēģinājumiem noskaidrot, „kas jūs esiet”. Transformācijas periodā jūs izejat ārpus robežām un ienesat bezgalīgo sevis pašu potenciālu. Tādejādi dzīve ir radoša un nozīmīga jūsu izpausme pašrealizācijā.
 
Taču atzīstiet, ka pareizā pozīcija – tas ir ceļojums, bet nevis galapunkts. Atrodiet laiku 2012.gadā sanākt grupās un veikt atsevišķus ritrītus pārkalibrēšanai, jaunu kodu un sazemēšanas lejuplāžu saņemšanai.
 
Transformācijas brīdī pastāv vieta izvēlei, kā jaunu apzinātu iespēju radīšanas fenomens. Faktiskā izvēle ir un paliek jūsu pašu gudrais risinājums/lēmums.
 
Tomēr, atzīšanā un savu izvēles tiesību izmantošanā izpaužas patiesā rīcības brīvība – rīcības, kas dzimusi tikai un vienīgi no drosmes - būt un no gribas – radīt. Un 2012.gads ir tieši šāds laiks.
 
Klausieties uzmanīgi, lai gan mēs jau iepriekš esam par to runājuši, ir būtiski atgādināt jums šajā laikā, ka jūs atrodieties uz Jaunas Zemes radīšanas sliekšņa. Jaunā Zeme sākas ar Jauniem Jums.
 
Dārgie, JŪS, Cilvēce visi kopā radījāt Pacelšanos. Lai arī bieži vien jūs to ar sevi nesaistāt. Tāpēc mēs tagad apliecinām jums šo būtisko patiesību un atgādinām, ka vēl daudz kās ir jāpaveic. Tāpēc, ka jūsu gudrība un radošums šeit ir nepieciešams vairāk kā jebkad agrāk.
 
Izvairoties no Depresijas
 
Dārgie, turpiniet virzīties uz priekšu, nepalēniniet tempu un nezaudējiet drosmi. Kad šķiet, ka emocijas pārpilda jūs vai iziet jums cauri bez jebkāda iemesla, tas ir tāpēc, ka jūs neesiet ieklausījušies tajās jūtās, kas jūs ir satraukušas.
 
Plašākā izpratnē galvenais depresijas un žēluma pret sevi iemesls ir pamata pārliecība, ka jūs esiet bezspēcīgi mainīt apstākļus vai neesiet spējīgi stāties pretī pāri plūstošiem emocionālajiem viļņiem, kas plūst no dziļas iekšienes. Tas prasa uzmanību un pūles. Sastopoties ar jebkuru izaicinājumu, neizvairoties no tā, jums ir instrumenti, lai pārvarētu jebkuru situāciju un mainot uzvedības aspektus, jūs kļūstat pakļauti žēlastības likumam. Patiesa sevis iepazīšana/pārzināšana ir vienkārši nepieciešama. Patiesības par sevi atzīšana vienkārši nozīmē to, ka jums vispirms ir jāatklāj tas, ko jūs par sevi domājat zemapziņā.
 
Uzvedības kalibrēšana
 
Kā mēs jau vairākkārt esam teikuši, kad jūs ieciklējaties uz kādu negatīvu domu, tā magnētiski piesaista līdzīgu. Negatīvā attieksme pastiprinās. Tas ir Pievilkšanās Likums. Mēs jums stāstām šo mūžīgo/nedzēšamo Patiesību. Jūs paši esiet radījuši jūsu izturēšanos un jūs no tās nevarat izvairīties. Jūs nevarat kustēties, izvairoties no tās, tāpēc, ka uzvedība rada tā dabu, ko jūs redzat/saskatāt. Taču jūs variet un agrāk vai vēlāk jūs mainīsiet to.
 
Zemes pieredzē jūs redzat, ko jūs radāt. Šeit nav nekādu citu noteikumu.
 
Un jūs esiet šeit, lai apgūtu atbildīgas radīšanas meistarību. Jūsu pieredzes panorāma, jūsu emocionālie horizonti ir uzskatāmi par projicēto uzskatu/pārliecības izpausmi … Emocionālās attiecības, kas materializētas fiziskumā.
 
Meistari, domām, kurās jūs iestrēgstat, piemīt frekvence. Šo domu rezonanse, kuras jūs parasti domājat, tiek absorbēta zemapziņas prātā. Zemapziņas – tas ir jūsu realitātes ģenerators. Tā rada to, ar ko jūs to barojat. Laikposmu/laikmetu. Zemapziņas prāts ir emociju un radošas datorprogrammas atrašanās vieta.
 
Kad zemapziņu ieprogrammējusi ideja, tā kļūst par pārliecību un tā [zemapziņa] katrā ziņā sāk ģenerēt šo pārliecību, ielaižot to izpausmē. Tieši tā tas darbojas.
 
Viss, ko jūs jūtat un patiesi uzskatāt par patiesību, arī ir patiesība. Jūsu zemapziņa pieņems to un nodos to tālāk pieredzē.
 
Tādejādi negatīva attieksme traucē/ir šķērslis jūsu ceļā uz meistarību. Ir paņēmieni, kā aizsargāt sevi no pašu negatīvajām kļūdām, domām un tamlīdzīgi.
 
Jums ir jāiemācās izdzēst negatīvu domu vai tēlu, aizstājot to ar pretējo/tā pretstatu. Pēc tam apzināti dzēšot visu, kas jums nekalpo. Tāpēc, kad jūs sajūtat negatīvo sajūtu/jūtu un nevēlamo emociju pieaugumu/pastiprināšanos, pacentieties atklāt to avotu/cēloni. Saņemtās atbildes būs vienkāršākas nekā jūs domājat. Pacentieties. Uzņemieties atbildību par šādu savu sajūtu un mēģiniet saprast, no kurienes tā nāk. Tad un tikai tad noņemiet to un aizvietojiet ar citām labākām/augstākām frekvencēm.
 
Mēs jums sakām, ka jūsu zemapziņas spēks ir milzīgs. Un, lai kas arī neiespiestos jūsu zemapziņas prātā, viss izpaužas laika un telpas ekrānā kā apstākļi, pieredze un notikumi. Un tā ir universāla patiesība.
Doma – tā ir dzimstoša rīcība.
Reakcija ir jūsu zemapziņas prāta atbilde, kas atbilst jūsu raksturam un jūsu domām. Tas, ko jūs iesējat savā zemapziņā, to jūs arī pļausiet savā ķermenī un savā apkārtnē.
 
Atpazīšana
 
Meistari, Guru laiks ir pagājis. Jums ir jāatpazīst pašiem sava patiesība un jāseko tai. Jūs - esiet Dievi. Neatdodiet savu spēku, neizvēlieties virzīt savu spēku caur citu personību, kanālu, skolotāju vai meistaru.
 
Izmantojiet savu atpazītspēju arī attiecībā uz mūsu teikto. Ja tas ar jums nerezonē, nepieņemiet to. Neviens cilvēks nevar būt lielāks vai gudrāks par viņa pieredzi. Tā kā gudrība tiek iegūta tikai caur pieredzi, tā nevar tikt saņemta vienkāršotā veidā jeb nopirkta. Iegūstot pieredzē balstītu gudrību, to nav iespējams izdarīt ar vienu lēcienu - no iesācēja līdz meistaram. Un patiesībā tam, kas ticis izstarots vienā iemiesojumā, ir no jauna jātiek ar darbu nopelnītam, iegūtam TAGAD brīdī.
 
Edgars Keiss, kuram bija Augšāmceltā Meistara pieredze senajā Ēģiptē kā dižajam Ra-Ta, stāstīja, ka tieši pirms pravieša Edgara Keisa dzīves viņam bija nepareizi izmantota iemiesošanās krāpnieka un spēlmaņa lomā Amerikas Rietumos. Ikviens "Tagad" brīdis prasa pūles un gudrību. Vai gan Meistars Ješua ben Josifs nepavadīja gadiem ilgu laiku nesavtīgi gatavojoties? Un tā tas ir.
 
Pasaulē nekad nav trūcis praviešu. Patiesi skolotāji ir pavisam nedaudzi un viņi atrodas tālu cits no cita, nav deficīta pēc šarlatāniem ar grandiozām prasībām. Tā laika sākums, kuru jūs dēvējat par New Age, arī ir atnesis savu daļu skolotāju un mācību. Daudzi ir ieguvuši pseido-kvalifikāciju un izvirza grandiozas pretenzijas uz nekādā veidā nenopelnītu gudrību. Daži, kas sevi dēvē par skolotājiem, nav veikuši nepieciešamos sagatavošanās darbus. Viņi tiecas kļūt par guru, lai iegūtu, lai pieprasītu citu [cilvēku] darbu, kā sevis pašu, barojoties ar sekotāju enerģiju. Integritāte ir būtiska. Tā ir bijis vienmēr. Gudrība un tikumi nav ilūzijā, maldos, ego nelīdzsvarotībā vai pašpaaugstināšanā radīti. Meistari, izmantojiet atpazīšanu.
 
Smiekli un Prieks
 
Dārgie draugi, pirms mēs beidzam, lūdzu, ļaujiet man atgādināt par to, ka jums ir jālīdzsvaro neticami lielais darbs, kādu jūs veicat, ar smiekliem un prieku. Atrodiet laiku, lai sajustu puķu smaržu un sveiktu jums apkārt esošo skaistumu. Atgādinu, ka "Es Esmu" enerģija ir silta un gādīga. Tā ir Beznosacījumu Mīlestība. Un tās ir Gudrības Acis.
 
Es pateicos jums par jūsu laiku un pateicos Valdniekam Metatronam par lauku, kas tik dāsni un spēcīgi šeit tika atvērts. Mēs, Augšamceltie Meistari un Kristāliskā Padome, vienmēr esam kopā ar jums. Mēs ienākam jūsu plānā tuvojošamies OM Viļņa Svinēšanā. Un tas ir Prieka Laiks.
 
Es Esmu, Kas Es Esmu. Es ieskauju jūs Violetajā Starā.
Es Esmu Senžermēns
 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4096745