otrdiena, 2012. gada 22. maijs

Erc. Mihaels "Pieeja Radītāja gaismas avotam"


Pieeja jūsu personīgajam Radītāja Gaismas Avotam
Erceņģeļa Mihaela vēstījums 2012.gada maijam
 
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, ir vērts pacensties, un bieži vien tas kļūst par lielisku piedzīvojumu - Svētvietu, kuras ir izkaisītas pa visu pasauli, apmeklēšana, tomēr RADĪTĀJA GAISMAS BALTĀS UGUNĪGĀS BŪTĪBAS Visspēcīgākais Avots atrodas jūsu pašu Svētās Sirds kambarī.
 
Jums virzoties uz Apziņas Augstākajiem Plāniem, ārpus trešās-ceturtās dimensiju realitātes izkropļojumiem, jūsu cilvēciskais Auras Lauks no jauna sāk uzliesmot mirdzoši-spožā attīrošā Gaismā. Daudzi no jums gūst panākumus jūsu ceļā uz ap-Gaismotas Paš-Meistarības Mirdzuma sasniegšanu.
Kad Svētā Mīlestība ir klātesoša, viss ir/atrodas pilnīgā harmonijā.
 
Ir pastāvējusi, un joprojām pastāv zināma neizpratne attiecībā uz tā, ko mēs dēvējam par jūsu Svētās Sirds kambari jeb par jūsu Svētās Sirds Templi, atrašanās vietu.
 
Svētā Sirds, jūsu Dvēsele un jūsu Dimanta Kodola Dievišķā Šūna – viss sastāv no Radītāja Ēteriskās Būtības. Šī iekšējā Gaismas tempļa atrašanās vieta var nedaudz atšķirties, atkarībā no vienas vai otras personības fiziskās uzbūves-struktūras. Tas [Gaismas templis] atrodas fiziskā ķermeņa centrālajā punktā, mazliet pa labi no fiziskās sirds, tuvāk mugurkaulam. Tas balstās uz Ēterisko Spēka Zizli, kas stiepjas no Saknes Čakras uz augšu līdz Vainaga Čakrai, kur savienojas ar no Avota plūstošu Gaismas Kolonu, kura dažkārt tiek dēvēta par Sudraba Pavedienu.
 
Atcerieties, Svētais Saprāts un Visaugstākā Radītāja Svētā Uguns ir pastāvīgi klātesoša visā radītajā - gan formā ietvertajā, gan arī bez formas esošajā, tajā, kas nav ieguvis formu.
 
Mums tika uzdots jautājums: “Kāda ir atšķirība starp Beznosacījumu Mīlestību un Svēto Mīlestību?”
 
Visos apziņas līmeņos pastāv vispārpieņemts vibrāciju frekvenču paternu diapazons, kuru jūs izjūtat, vai arī - to var saukt par “dualitātes diapazonu”, kas tika paredzēts šai attīstības stadijai.
Mēs to saucam par Gaismas un Ēnu Spektru, kuram piemīt līdzsvarots frekvenču diapazons, kurš darbojas caur centru.
Jums, sasniedzot aizvien augstāku Apakš-dimensiju līmeni, - vibrāciju frekvences paaugstinās. Pastāv frekvenču diapazons, kas radīts īpaši Mentālajam ķermenim, cits diapazons – Emocionālajam ķermenim un daudz attīrītāks/smalkāks diapazons – Ēteriskajam ķermenim, kurš ir jāsasniedz, pirms jūs varat pārcelties uz nākamo augstāko līmeni.
 
Atkarībā no tā, kā jūs virzāties uz daudz attīrītāku vibrāciju frekvenču līmeni, jūsu Augstākā Es fragments, kurš ir saskaņots ar šo frekvenci, iemājo jūsu Dvēseles Zvaigznē. Augstākais Es, kam ir bijusi Apgaismojoša ietekme uz jums pēdējā pieredzes fāzē, ieies jūsu Svētās Sirds kambarī un saplūdīs ar jūsu Dvēseles Es.
 
Kad mēs sakām: “jums ir jātiecas izpaust beznosacījumu mīlestību apkārtējiem”, mēs ar to domājam augstākās Mīlestības frekvences, kādas sasniegtas šajā Paš-izpausmes līmenī.
 
Ar katru smalkāku/attīrītāku Paš-Apzināšanās līmeni, kādu jūs sasniedzat, Mīlestības frekvences palielinās, kļūst spēcīgākas un pilnīgākas.
 
Atcerieties, mēs jums bieži esam teikuši, ka: “absolūta pilnība ir iespējama tikai Visaugstākā Radītāja Būtībā”.
 
Katra individuālā, fragmentētā Dievišķās Dzirksts – no vislielākās līdz vismazākajai iemiesos un projicēs vibrāciju paternus, kas ir mazāki par (Vienotā Veseluma) pilnības absolūto tīrību.
 
Jūsu mērķis ir: integrēt augstākofrekvenču paternus, kādi sasniedzami katrā apziņas līmenī. Kad jūs brīvi ieiesiet Svētās Mīlestības Avotā, kas atrodas jūsu Svētās Sirds Kodola Sēklas Atomā, tad jūs neapšaubāmi uzzināsiet, ka jūsu Dievišķo Vecāku Būtība mājo jūsos.
 
Jūsu Svētās Sirdis satur vērtīgu Dievietes Dievišķās Mīlestības Sēklas Atomu, tādejādi Mūsu Dievišķās Mātes Svētā Mīlestība vienmēr ir klātesoša mūsos, vienlaicīgi Dvēseles dziļumos atrodas jūsu Dievišķās Šūnas Dimanta Kodols, kas satur Radītāja Balto Ugunīgo Būtību un tādejādi Dievišķā Griba, visasMūsu Dievišķā Tēva Īpašības un Tikumi jums ir pieejami. Patiess prieks un pielūgsme (True joy and adoration) plūst no Svētās Sirds un Dvēseles, kur valda Vienotība.
 
No cilvēka viedokļa raugoties, iespējams ir grūti iztēloties, ka jūsu Svētā Sirds, jūsu Dimanta Kodola Dievišķā Šūna un jūsu Dvēsele - tas viss ir būtiska, neatņemama jūsu patiesās Būtības daļa. Kad jūs koncentrējaties uz Svēto Sirdi, tad liksies, ka tā ieņem dominējošo pozīciju; kad jūs koncentrējaties uz savu Dimanta Kodola Dievišķo Šūnu, tās spēks un varenība iznāks priekšplānā - un, kad jūs cenšaties savienoties ar savu Dvēseli, tā kļūst par kvēlojošu Radītāja Mīlestības Gaismu jūsu Saules Spēka Centra iekšienē. Tad lūdzu, Dārgās Sirdis, nemēģiniet sadrumstalot jūsu Būtības sastāvdaļas, jo tās veido Vienu Veselu.
 
Ir būtiski, lai jūs piesaistītu maksimāli lielu Radītā Gaismas Dimantisko Daļinu skaitu jūsu Fiziskajā Ķermenī, lai tādā veidā Radītāja Svētā Uguns spētu iedegties ar jūsu Tīro Nodomu, lai jūs varētu izstarot šo brīnišķīgo Dāvanu pasaulē, kas ir ap jums.
 
Tomēr, apdomājiet šo: “Kad jūs pēdējo reizi centāties izjust šo īpaši smalko Svētās Mīlestības sajūtu, vēršoties uz iekšu, uz Savas Svētās Sirds svētnīcu?”
 
Izstarojiet Mīlestību jūsu Dievam Tēvam/Mātei iekšēji un sajūtiet, kā jūsu Saules Spēka Centrs paplašinās no visdziļākās Mīlestības sajūtas, kādu jūs jebkad esiet izjutuši. Dodieties uz iekšu, Mīļotie, jo jūsu Dievišķie Vecāki gaida jūs tur!
Patiesībā mūsu Dieva Tēva/Mātes Mīlestība ir tā, kas aktivē, aizdedz Dievišķās Gaismas, kuru jūs piesaistāt no Dzīves Upes, Dimantiskās Daļiņas.
 
Tagad jūs apzinieties, ka jūsu Galvas Smadzeņu struktūrā ir apziņas iekšējo dimensiju līmeņi, kas ir pieskaņoti ārējās pasaules frekvencēm. Atkarībā no tā, kā jūs paaugstināt frekvenču paternus, kas tiek dēvēti par jūsu „Dvēseles Dziesmu”, jūs pakāpeniski saņemat pieeju augstākiem frekvenču līmeņiem jūsu Galvas Smadzeņu struktūrā, jūsu Svētajā Saprātā, kā arī Visuma ārējām Pasaulēm.
 
Visas atmiņas par sāpēm, ciešanām un negatīvajām atmiņām, kas ir ieslēgtas jūsu Galvas Smadzeņu struktūrās, pakāpeniski tiks pārvērstas Gaimas Substances augstākajās frekvencēs. Tāpēc jūs neatcerēsieties lielāko daļu no jūsu ceļojuma negatīvajiem aspektiem, vienīgi jūsu panākumus, prieku un piepildījumu, ko esiet guvuši no Piedzīvojumiem sava ceļojuma laikā caur šo Apakš-Visumu.
Ir būtiski saprast šo koncepciju, ka jūs atrodieties augšupejošā spirālē, tomēr pašlaik jūs esiet šajā procesā, lai izietu cauri pagātnei, dziedinot negatīvās nelīdzsvarotās enerģijas un atmiņas, jo jūs ceļojat tālāk uz augstākām nākotnes valstībām.
 
Jūsu Pacelšanās ceļojums ir vairāk iekšējs ceļojums, jo tas ir gājiens uz priekšu un augšu daudzveidīgajās fiziskās pasaules sfērās.
 
Kā Garīga-Cilvēciska Būtne, jūs mācāties izdarīt atbildīgu izvēli, jo tagad jūs apzināties, ka jūsu Domas, Jūtas un Vārdi ir celtniecības bloki jūsu Nākotnes Realitātei. Mirkli pa mirklim jūs veidojat realitāti, kuru piedzīvosiet turpmākajās dienās un gados. Atbildīga persona vienmēr ņem vērā savas rīcības sekas. Lai radītu līdzsvara, miera un harmonijas pasauli, jums ir jāiemācās tērēt jums paredzēto Kosmisko enerģiju ar mērķtiecīgu un detalizēti pārdomātu Nodomu, kas vienmēr ir vērsts uz vislielāko labu visiem.
 
Kad Ego kontrolē jūsu vēlmes, jūs viegli kļūstat par apstākļu un ap jums esošo cilvēku upuri, jo jūs pastāvīgi meklējat apstiprinājumu jūsu pašvērtībai no ārējās pasaules un citiem cilvēkiem.
 
Sasniegumi, bagātība un statuss/sabiedriskais stāvoklis tiek uzskatīti par pilnvērtības, nozīmīguma mērauklu trešās-ceturtās dimensiju realitātē, tomēr patiesa Pašvērtības sajūta nāk no iekšienes, atkarībā no tā, kā jūs atverat savu Svēto Sirdi un Svēto Saprātu Dievišķajai Mīlestībai- Gudrībai-Gribasspēkam ko mūsu Dievs Tēvs/Māte ir piešķīris visām jūtošām Būtnēm.
 
Mīlestība ir centrbēdzes spēks, kas rada Harmoniju. Naids un bailes sadala, kliedē un sagrauj Harmonisko Rezonansi ap jums. Garīgās gudrības un izpratnes par Visuma Radīšanas Likumiem iegūšana, atbrīvos jūs no atrašanās „baiļu verga” stāvoklī un no māņticības valgiem.
 
Jums ir jābūt gataviem sastapties aci pret aci ar sevis pašu nepilnībām un ir jābūt pietiekami drosmīgiem, lai tās mainītu, vai pietiekami gudriem – lai tās pieņemtu.
 
Tikai tad, kad jūs sākat apzināties paša ego esamību un tā pārmērīgās vēlmes un izkropļoto izpratni, jūs esiet spējīgi sāk procesu, lai atgrieztos Vienotajā Veselumā.
 
Vai jūs kultivējat jūsu Dvēseles Spēku un Īpašības jeb sava Ego vēlmes un vājības? Jūsu attieksme nosaka jūsu vibrāciju paternu augstumu un garīgo tīrību/izsmalcinātību.
 
Daudziem no jums, Zvaigžņu Sēklas, kuri jau ievērojamu daļu šīs dzīves esiet atradušies uz Takas/Ceļā, ir apnikušas drāmas, haoss un šīs pasaules ciešanas, pat, ja jūs tajās neesiet tieši iesaistīti.
 
Jūsu Dievišķā neapmierinātība tagad var ietvert sevī spēcīgu vēlmi aiziet no jūsu atbildības/pienākumiem, mest pie malas savu darbu, kurš jums bija tik svarīgs agrāk jūsu dzīvē, taču tagad šķiet, ka tas ir pilnīgi bezjēdzīgs un vairs nesniedz jums „lietderīguma” sajūtu.
 
Jūsu ar tādām pūlēm nopelnītais, augsti vērtētais īpašums ir kļuvis jums drīzāk par apgrūtinājumu nekā par prieku. Un tā, Mīļotie, arī ir daļa no Pacelšanās procesa! Termins par atrašanos starp divām pasaulēm ir attiecināms uz daudziem no jums šajā laikā!
 
Jūs atbrīvojat daudzas sevi izdzīvojušas koncepcijas un pat radikālā veidā maināt savu dzīvesveidu, tomēr tam nevajadzētu ietvert izvairīšanos no jūsu pienākumiem. Jūs cenšaties koncentrēties uz labiem, pozitīviem aspektiem jebkurā situācijā, attiecībā uz ikvienu personu vai apstākļiem.
 
Jūs arī mācāties izstarot Mīlestību un Harmoniju, vai nu jūs esiet savu Garīgo Brāļu un Māsu Grupā, kuri projicē Beznosacījumu Mīlestību un Prieku, vai arī izrādieties esam situācijā, kur klātesošas ir bailes, noraidījums, greizsirdība vai cīņa par varu.
 
Ir viegli izpaust vai saglabāt Meistara iezīmes, sēžot kalna virsotnē, Mātes-Dabas mierā! Tomēr daudz grūtāk ir saglabāt nesatricināmu mieru, pašsavaldību ikdienas dzīves situācijās! Tie, kas jums rada diskomfortu un sāpju sajūtu jūsos, ir jūsu labākie Skolotāji. Viņi kā spogulī parāda jums to, ko jums ir nepieciešams izvilkt no savas iekšienes dziļumiem, lai to būtu iespējams dziedināt.
 
Tā, kā jūs maināt savu uztveri un sākat izstarot Gaismu/Mīlestību visās situācijās, tad tie, kas ir ap jums, sāks pamazām mainīties vai pakāpeniski aizies no jūsu dzīves. Jūs esat apguvuši tās mācību stundas, kuras viņi jums piedāvā, tāpēc viņi vairs neietekmēs jūsu realitāti.
 
Tomēr tagad, kad jūs esiet atrisinājuši daudzas ārējās nelīdzsvarotības ap jums, dziedināšanas-harmonizēšanas izaicinājumi kļūst daudz personiskāki. Ļoti daudzi no jums izjūt diskomfortu, kas saistīts ar fizisko ķermeni, - dīvainus simptomus, kas pēkšņi no viegliem traucējumiem var pāriet hroniskā vai pat kritiskā stāvoklī. Jūsu VirsDvēsele sajūt, kādam līmenim un kāda veida pieredzei jūs esiet gatavi katrā transformācijas stadijā. Šie apstākļi netika/nav radīti kā sods, tie vienkārši ir paredzēti vai ir šobrīd nepieciešami jums, lai attīrītu un atbrīvotu dziļi iesakņojušās nepilnības, kas attur jūs no virzīšanās uz priekšu uz nākamo līmeni jeb Esības stāvokli.
 
Nelieli negadījumi, pēkšņi hroniski, grūti ārstējami stāvokļi: augsta temperatūra vai drudzis, pārslodze, un tamlīdzīgi rada iespaidu, ka visas šīs nepatikšanas to vien gaida, lai uzkluptu „topošajiem pasaules meistariem”.
 
Lūk, tāpēc mēs pievēršam jūsu uzmanību brīnumainajai dziedināšanas iespējai, kura jau sen ir gaidījusi, lai palīdzētu jums šajā fiziskās spriedzes un dramatisko pārmaiņu laikā. Un tieši tāpēc mēs lūdzam mūsu Vēstnesi izveidot bukletu, kurā tiek sniegts priekšstats par galvenajiem Pacelšanās Simptomiem, lai jūs varētu gūt labāku izpratni par radikālajām pārmaiņām, kas notiek iekšēji kopā ar vairākām acīm redzamām izmaiņām Ārējā Pasaulē.
 
Mīļotie Gaismas Nesēji!
Tiem no jums, kas ir pelnījuši vēlreiz apliecināt savu sūtību kā nākošās krāšņās pasaules Kop-Radītājiem, ir jāapzinās, ka otrpus pārbaudījumiem un pārdzīvojumiem, kādus izjūtat tagad, atrodas dāvanas, tikumi, īpašības un atribūti, kas sniedz jums visu nepieciešamo, lai kļūtu par Dzīvās Gaismas Meistariem.
 
Mēs, jūsu Brāļi un Māsas no Augstākajām pasaulēm gaidām jūs! Mēs ļoti ilgojamies! Jūs mums esiet tik ļoti vajadzīgi!
Mūsu Dieva Tēva/Mātes mirdzums plūst pār jums tagad un uz mūžīgi mūžam!
 
Jūs tiekat patiesi dziļi mīlēti!
 
Es Esmu Ercenģelis Mihaels.
 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4081964