svētdiena, 2012. gada 13. maijs

Ilarions 13.-20.maijs


Viedas Meistars Ilarions
13.-20.maijs/2012

Mīļie!
 
 
Laiks, kas tuvojas, pieprasa- ļaut sev BŪT nevis darīt. Tas būs iekšējo pārdomu un pielāgošanās periods. Jūsu iekšienē notiek daudzas pārmaiņas, jūsu fiziskais ķermenis turpina transformēties. Atcerieties dzert daudz un tīra ūdens, būt pēc iespējas vairāk dabā. Patlaban jūsu savienošanās (savienība) ar Zemi ir ļoti, ļoti svarīga un tieši tā palīdzēs iziet cauri pārmaiņām.
 
Daudzi cilvēki sagaida acumirklīgas un tūlītējas pārmaiņās, bet mēs jums sakām- pārmaiņu process notiek pakāpeniski, lai „nepārdegtu” kādas vadības sistēmas. Godājiet sava ķermeņa templi, dariet visu, ko tas jums liek vai saka priekšā. Mūsu Vēstītāja lielu laiku pavada ārpus mājas un koncentrējas uz sava fiziskā ķermeņa atjaunošanu un veseluma atkal atgūšanu. Viņa ieklausās iekšējā balsī un seko tās teiktajam. Mūsu vēstījumi parādīsies periodiski, jo viņa šobrīd pielāgojas palielinātiem saules uzplaiksnījumiem, un  tādējādi tiek ietekmēta vēstījumu saņemšana.
 
Zemes vibrāciju līmenis pakāpeniski ceļas; mainās itin viss uz Zemes, tās iekšienē un Tās virspusē; daudzas izmaiņas notiek arī ar tiem, kuri ir pacēluši savus enerģiju līmeņus, un tagad savās šūnās spēj uztvert un uzturēt daudz vairāk Gaismas, nekā tas bija agrāk. Tā aktivizējas tālāko DNS ķēžu palaišana un jūs šobrīd varētu sajust spriedzi mugurkaulā. Uzsūcot un uztverot sevī vairāk Gaismas, tā mirdz un staro aizvien lielākā distancē ap jūsu fizisko Būtību, vairāk nekā varat uzdrošināties iedomāties pat vispārdrošākajās iedomās. Atpūtieties, kad varat, un tik daudz cik vien varat, jo jūsu ķermeņi gandrīz nepārtraukti atrodas plūsmas stāvoklī.
 
Saprotiet faktu, ka jūsu ķermeņi ir enerģiju plūsmas, enerģija plūst pa centrālo kolonnu un izplūst pa jūsu pēdām un galvas virspusi veidojot ap jums nepārtrauktu  Gaismas apli; un jūs, kuri ik dienas pildāt savas garīgās prakses, un ik dienas sev atgādināt par Gaismu, kas patiesībā esat, patiesi kļūstat par aizvien pieaugošu Gaismu. Tieši tāpēc jums vajadzīga lielāka atpūta un miera laiks, tā harmonizējas un skaidrojas enerģiju plūsmas. Tā pie jums atnāks daudzas jaunas atklāsmes, daudzas lietas kļūs saprotamas un iegūs citu jēgu un sapratni, jūs vēl labāk izpratīsiet dzīvē notiekošos procesus un virspusē pacelsies dziļi iekšienē mītošais.
 
Ik dienas veltiet tieši tik daudz laika, cik jums vajadzīgs, lai savienotos ar savu Augstāko Es un vareno ES ESMU Klātbūtni, tā jūs sev tuvināt šos abus aspektus un jūsu atmodas apziņā ienāk aizvien lielāka atcerēšanās. Mīļie, mēs vienmēr esam ar jums, tikai piesauciet mūs vai arī lūdziet, lai jums vienmēr un pēc vajadzības klāt būtu Dieva piešķirtie pavadoņi; tad  mēs būsim pie jums un ar jums. Esiet konkrēti un runājiet tieši, izsakiet tieši  savas vajadzības, tad arī saņemsiet vēlamo rezultātu. Patlaban notiek kop-radīšana un tieši jūs radāt savu realitāti, un mēs visharmoniskākajā veidā varam palīdzēt tās  ātrākā radīšanā. Mīliet un godājiet sevi un viens otru, ļaujiet savai sirdij izplaukt vēl lielākā Mīlestībā.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante