pirmdiena, 2012. gada 28. maijs

Ilarions 27.maijs-2.jūnijs/2012


Viedas Meistars Ilarions
27.maijs- 2.jūnijs/2012
 
Mīļie!
 
Šis ir dziļu iekšējo apceru un pārdomu laiks; laiks, kad jāizvērtē tas, kas vēl atlicis jūsu iekšienē un nekalpo izvēlētajam Ceļam. Šie laiki pieprasa pilnīgu godīgumu pret sevi un tādu nākotnes izvēļu veikšanu, kas atbrīvos no visa tā, kas vēl uz šo brīdi nav atrisināts. Ļoti bieži veidojas sajūtas par to, ka jānotiek kādām izmaiņām, bet skaidrība nāk tajā brīdī, kad cilvēks atlaiž vajadzību zināt pareizo atbildi un ļaujas notikušajam un notiekošajam ar dotā brīža situācijas pieņemšanu.
 
Ceļš jūsu priekšā kļūst aizvien šaurāks visā tajā, kas attiecināms uz darāmo, bet vienlaikus paplašinās jūsu iespēju horizonti. Saglabājot visdziļāko vēlmi savienoties ar Dievu, daudziem šobrīd jāžonglē personīgo attiecību sfērā, un tas nu ir radījis arī iekšējos konfliktus- jo, kad cilvēks sastopas ar to, ka jāziedo viss tas, kas reiz bijis mīļš un dārgs, lai tikai spētu savienoties ar Dievu sevī, tad šis nu šķiet ir visgrūtākais solis. Mēs sakām- mokpilno laiku dzīve ir beigusies. Ne vienmēr vajadzīgas drastiskas dzīves pārmaiņas, lai progresētu pa Pacelšanās ceļu.
 
Ja cilvēks raudzītos uz visu notiekošo ar lielāku nepieķeršanos un dziļākā Mīlestībā, tad atvērtos ceļš, kas apvienotu abas iespējas. Ne visām Dvēselēm jāatrodas pirmajās frontes rindās, daudzām jādzīvo maigā harmonijā un priekā ar tiem, kurus tās mīl. Pagātnē pieprasītais upurēšanās un ziedošanās laiks ir pagājis; viss, kas vajadzīgs ir- sirdī balstīta dziļa vēlme un vajadzība būt Dievā un dziļākas komunikācijas veidošana ar tiem, kuri jūs atbalsta ikdienā. Svarīgi ir radīt un uzturēt līdzsvaru starp abām vēlmēm.
 
Dievs izpaužas caur jums katrā dzīves brīdī un katrā dzīves jomā. Tas ir Dievs, kas runā caur jums un rīkojas caur jums, un, ja vien varat to apzināti apzināt, tad dodiet sev atļauju sasniegt Dieva žēlastības nodrošināto vislabāko un augstāko rezultātu sev un saviem mīļajiem. Tieši tas arī šajos laikos no jums tiek prasīts- sanākt kopā mīlestībā, mierā un harmonijā, lai paustu savas labākās un augstākās īpašības un ar savu piemēru iedvesmotu citus rīkoties tieši tāpat. Dzīvot dzīvi- tā ir Meistarība.
 
Atrodiet kādu aizraušanos un fokusējieties uz to, tad viss nostāsies Dievišķā kārtībā. Ja šī aizraušanās piepilda jūs ar prieku un entuziasmu, tad dariet un turpiniet ar to nodarboties un tās labās sajūtas, ko nesīs jūsu darbs, piepildīs jūsu sirds vēlmes un ik dienas svētīs jūs un visus apkārtējos. Mīlestība ir Visuma lielākais un varenākais spēks, un brīnumi var notikt un notiek tad, kad iesaistās šis spēks. Mīliet viens otru tā kā jūs mīl Dievs; tad viss būs labi. Ārējais ego centīsies atrunāt no augstāko aspektu un atribūtu sasniegšanas, jo tāda bija jūsu agrākās dzīves aizsardzības sistēma, bet šajos jaunajos laikos ego ir mīlestībā jāiekļauj visā veselumā un visā pilnībā jāintegrē ar visiem jūsu būtības aspektiem. Lai visā pilnībā saplūstu ar saviem augstākajiem aspektiem, tad jūsu cilvēciskajam ego ir vajadzīga arī jūsu mīlestība un līdzjūtība.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

Tulkoja Māra Brante